80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben daha tam anlamıyla başlamadım diyete ama sizin sayenizde bir azim geldi.bu dakikadan sonra bende başlamış bulunmaktayım.gerçi dünden beri lahana maydanoz limon kürüne başladım

SADECE ŞıŞMANLIK DEGıL

gecenlerde bır olaya sahıt oldum..aslında uzuldum..o şişman kızın gozlerınden kalbıne akan yası..içinin sızladıgını taaa derınden hıssettim..

arkadasları alaycı gülümsemelerle

şişmanlar üşümez yag tabakaları onları korur dıye bır dusunce atmıs ortaya..aslında uzuluyordu kendını savunurken bıle sesı tıtrıyordu sınırlenıyordu..aglamaklı bır sesle..alakasız diyordu..
niye bu kadar terledıgı soruldu ona..şişmanlıktan dedi kalktı gitti...

ben bu olaya bır cafede 17-18 yas grubu genclerın oldugu mekanda rast geldım..
sayın arkadaslarım cogunuzun cocugu var...
lutfen
cocuklarınızı baskalarının ozurlerıyle dalga gecılmemesını ogretın..unutmayınkı onları yetısteren bızlerız..agaç yaşken egılir..

ayyyyyyyy canimmmmmm cok üzüldümmmmmm, kendi basimdan gecen olaylar aklima geldi ((( bendee 5. sinifta cokkkkk sismandim, istee 90 civarii...... 2 oglan benim siniftan hep vururlardi bana, bisikletle gecince tekme atarlardi cantami atarlardii, sismansinn sisko sisko derlerdiii, sizin aile hepmi bökle derdii... ayyyyyy ne zor günlerdi yaa, tahtaya bile cikamazdimmm, igrenc uzun uzun seyler giyerdim igrencccckafamçokkarıştısenağlama

mrblar benim de her zaman kilolarımla başım dertte oldu ama 6 aydır hormon ilaçlarının etkisiyle iyice şiştim ömrümde hiç bu kadar kilolu bi dönemimi hatırlamıyorum daha dikkatli olsaydım belki bu kadar fazlalığım olmazdı en azından böylesine beni huzursuz edecek kadar.. neyse hayatta hiç bir şey için geç değildir öyle değil mi o yüzden ben de bu yarışa varım diyorum!!! alkisalkisalkis

bu arada HADISE ye basarilar diliyorum, dün sesi kötüydü, cok zor bi hastalik gecirmis, 3 gün öncesine kadar yataktan zor kalkmis, sesini cok etkilemis malesef. umarim cumartesi süpe rolur, basarilar diliyorum ve insallahhhhhhhhhh birinci veya ikinci oluruzzz

evet canım bende farkettim eşim ve ben birbirimize bakakaldık o sarkı söylemeye başlayınca.daha çok vokallerin sesi çıkıyordu birde.

selam kızlar oğlumu okula bırakıp geldim şimdi yarım saatyürüyüş oldu hergün ben götürüp getiriyorum zaten okula gün içinde bir saat yürüyüş yapmış oluyorum hem şimdide pirinçlapası yapıyorum öylen için yedikten sonra yine yürüyüşü çıkıcam bi arkadaşımla yanında biri olunca daha zevkli oluyorda neyse çok uzattım daha sonra uğrarım yine

ögle yemeğimden itibaren diyete başlamış oluyorum vatana millete hayırlı olsun:lepi:
yediklerime gelince 5 yemek kaşığı tavuk sote 4-5 yemek kaşığı kadar pilav yagsız salata ve küçük boy ayran çok mu sizce kızlar ne dersiniz

hadiseye cok üzüldüm evet..... hayirlisi olsunn...
ben 1 litre ictim daha.
1 kornflakes ve bi cikolatali müsli yedim.
simdi su almanlarin yuvarlak ekmeginden brötchen yicem bitane. aksam 5 dede salata.

slm kızlarr.. gene ben geldim kaydirigubbakcemile3
sergimizi hazırladık.. 1 de bitti işimiz.. ama öldüm resmen.. zaten 2 veli bide öğretmenimiz vardı.. acıktım.. ara öğünde yiyemedim tabi.. şimdi yiyorum bi yandan.. susuz cacıkk :)) yoğurda bayılırım ben.. hafif oluyo salatalıkla... neyse buralardayım ben...

hosgeldin gevezem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi gecmis olsun :teytey:

ay kızlar görseniz ne güzel faaliyetler yapmışlar.. bayıldım valla.. bazılarını bize ev ödevi olarak verilenler,bizim eserimiz ama olsun.. yünden civcivler,çoraptan kuklalar fln.. daha bi sürü..faraştan maske.. ay anlat anlat bitmez... ayıptır sölemesi kızımın da sayabildiğim 8 parça eşyası var sergide.. alkisalkisalkis en çok faaliyeti olanlardan biri.. ay çok konuştum yine... :roflol:

hoşbuldum aylincim... sanki kendin konuşmuyon da :))) msj sayımızdan belli kuzum bizim çenemizin düşüklüğü kaydirigubbakcemile3
hııı şimdilik geçmiş olsun ama yarın 8 buçukta okulda olucam.. sergi 11-16 arası.. cadımı alıp dönerim heralde.. yani yarın akşam üzeri 6 dan önce beklemeyin giremeyebilirim.. haber veriim de sonra girmedi fln denmesin...

bursada nerede oturuyorsunuz ben nilüferdeyim benim kızımda kreşe gidiyor
haftasonu müsameresi var

merhaba kızlar,
bende sabah kan tahlilleri için aç olarak lab. a gittim. sonra dışarıda birşey yememek için 1 kilo elma alıp ofise geldim. 1 elma sabah kahvaltısı, 1 elma da öğlen yedim. acıktıkça elma yiyecem bugün yarın yanıma birşeyler alıp gelirim artık. akşama da lahana çorbam var...

ama benim de su içmem gerek... gidip şimdi koca bir bardak doldurup geri geleyim.... :)

canım meyveyide sınırlı tüketmeliyiz diye biliyorum.birde biraz saglıksız olmayacakmı?ben nezaman elma yesem 1 saaat sonra daha çok acıkıyorum.

bugünkü listemi de yaziim belli nasılsa.. alt kattan çaya çağırıyolar.. sadece çayy. şekersiz... :))

sabah----------- 1 dilim k.ekmek,domates,salatalık,peynir,3 zeytin,şekersiz çay

ara-------------- 1 bardak şekersiz çay(okulda içtim)

öğlen---------- 1 kase yoğurt ve 1 salatalık ile susuz cacık

ara------------- 1-2 bardak şekersiz çay(birazdan içicem kesin sayı belli değil)

akşam-------- 1 kepçe çorba, 1 porsiyon haşlanmış sebze(patates,havuç,brokoli),yoğurt

ara------------- 5 çilek

şimdilik 2 litre kadar su içtim.. 3 saat oturmadan sürekli gezinerek spor yapmış olmuşumdur heralde.. bide okulun 1. ve 3. katları arası merdivenleri 4 kere inip çıktım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

canım meyveyide sınırlı tüketmeliyiz diye biliyorum.birde biraz saglıksız olmayacakmı?ben nezaman elma yesem 1 saaat sonra daha çok acıkıyorum.

evet sağlıksız ama işyerimin bulunduğu yerde sadece kabapçılar var...
elmayı tercih edeyim. hem bugün ilk günüm rejimde biraz midem küçülsün :)
bir de elma beni çok tıkıyor. öğlem acıkmadan yedim. 16 da bir tane daha yerim. akşam eve giderken alışpveriş yapıp yanıma alabileceğim şeyleri ofise taşıyacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…