80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba iclal hoşgeldin.bende 29 yaşındayım 7 aylık oğlum var işe başlayınca zamanla emizirememekten ve iş ortamı uygun değil sağamadım haliyle sütüm azaldı.kilolar evlilkte 10 ve hamilelikte 20kilo aldım doğum emzirme faslı 83 te kaldım.ilk başta o kadar çok olumsuz konuşan vardı ki "eyvahh cidden ben bu kiloları veremiyeceğim" diye panikliyordum.interenette gezerken burayı keşfettim ve izlemin başarı hikayesini okudum özellikle "ben kendimi bildim bileli kiloluydum" demeiş ve sonuç süper zayıflamış.ben ise evlendiğimde 57-58 kiloydum niye veremiyim diye içimde bi kıpırtı oldu sonra diğer başarı hikayelerini okudum resimlere baktım ve bu topiğe yazmaya başladım .18 şubat perşembe günü 83 kilo ile başladım şuan 75.5 kilodayım.burayı takip edersen çok faydasını görürüsün...inş.hepimiz hedefimize ulaşırız...

Bi yürüyüsle hal oluuuuuuuurrrrr, hiicc tasa yok.
Balim aksam yemegini elinden geldigi kadar 6-7 gibi ye istersen.
Ben 6'dan sonra birsey yememeye calissamda, bazen kaciyor arada 8'de bile yedigim oldu :26
:

Canim iste bende öyle yaptim...
Aman sütüm olsun diye kendimi yag torbasina döndürdüm.
Ama kizim 8 aylikken birakdi emmeyi ,kalan yaglarla arkadas olduk
Hic birsey icin umutsuzluga kapilma güzelim, unatma ki :
O kilolari 1ayda almadik ki biz.. Zamana yayarak aldigin gibi
saglikli beslenerek, sporla beraber vericeksin.
Memnun oldum Iclal.Rabbim yavrunun hayrini görmeyi nasip eylesin sana ve evlat sahibi olan bizlere

Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola

2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:

Ellerin, yüregin dert görmesin gönlü yüzü güzel azimli hatunum..
Emegine saglikkkk......
Nasil ic acici ve okunakli olmus vallahi.

Reglde iken bile bu kadar verdin.
Azicikda olsa kacamaklarin olmasina ragmen 100 gr dahi versen sevin tatlim..
Al önüne bir paket margarini, yariya kes görüntüsüne bak...
125gr felan ediyor yarisi. Biz ya onun kadar yada onun 8 kati kadar veriyoruz degilmi
Yeterki saglikli bir sekilde verelim kuzum benim..

kızlar şoyle bi yazı okudum:

Günlük kalori ihtiyacı kişinin kilosuyla alakalıdır. Yani zayıf bir kişinin günlük ihtiyacı olan kalori miktarı ile şişman bir kişinin günlük ihtiyacı olan kalori miktarı eşit değildir. Kişinin vücudundaki her yarım kilo için yaklaşık olarak günlük 10 kalori alması gerekmektedir. Eğer kişi günlük aktivitelerinde hareketli bir yapıya sahipse kilosuna bağlı olarak aldığı kalorilere ek olarak yaklaşık olarak 500-600 kalori daha almaldır.

Yukarıda saydığımız kalori miktarı kilosundan memnun olan biri herhangi bir şekilde kilo vermeyi düşünmeyen bireyler için geçerlidir. eğer kişi dengeli beslenerek sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsa yukarıdaki hesaplanan kalori miktarından yaklaşık olarak 500 kalori daha az almalıdır. Fakat kişinin yiyeceklerinden kısıntı yaparak ihtiyacı olan kalori miktarından 500 kalori birden kısabilmesi yorucu bir süreçtir. Bu nedenle kişiyi bunaltmamak için uzmanların tavsiyesiyle günlük alınan miktarı 250 kalori düşürmek ve kalan 250 kalorinin ise hareketlerle yakılmasını sağlamak daha kolay bir yol olacaktır.

şimdi ben 90 kiloyum benim1800 kalori almam lazım. kilo verebilmem içinse 1300 falan almam lazım ben 1000 i geçmiyorum bile
belki sizler içinde faydalı olur diye paylaşmak istedim. nezamandır nekadar olmalı nasıl olmalı diye düşünüyordum. sonuçta kişiden kişiye degişiyor. ama bu hesap mantıklı geldi bana

canım bende sevmiyorum faydalı olan neyi seviyorum ki poşet çayları daha iyi bende açık var bir tatlı kaşığı bir bardak demliyip şekersiz olarak içmeye çalışıyorum

tülayım benim kızda aynıı civcivler gibi sarı kafaa.
kurtaramayınca civcivleri çok bunalttın onları annesi aldı dedim
kaç saattir ütü yapıyorum bunaldım iyice bıraz havalanıym hoş sohbetler arkadaşlar :79:

ah kızlar ah başıma neler geldi havalanıym dediydim ya çıktım dışarı teslimetmem gereken malzemeler vardı onları verdikten sonra dedim kontör alıym
neyse çamtam elimde ya girdim kontörü yüklettim bi baktım cüzdanım yok kaç kez aradım çantam baya kocamandır bulmak ümidiyle ama yok yok cinnetle utançlık arası bi yüz ifadesini görünce kadın aaaa kontörüde yüklemiştik dedi çantamda bir kartımı buldum çekin burdan dedim oda limit yok demez miiiiiiii
birkez daha utandım kimliğimi bırakıym eve gidip geliym dedim
İçimde ah beyzaaaaaaaaa ahhhhh çığlıkları nara atıyor bi koşu eve gittim cüzdanımı beyzanın çantasından alıp koşa koş ödemeye gittim :84::84::84::84: güzel ter attım ama hee bu akşam spor yapmasam olur

canım sen bu 17,5 kiloyu ne kadar süreç içinde verdin?

canım ben geçen sene mayıs 1 de başlamıştır yaklaşık 6 aydır aynı kiloyum yani 6 ayda falan verdim diyebilirim ama işte 3 kilosunu almıştım bıraktım sınavım vardı ygs şimdi tekrar yapıyorum yaza 63 olucam bırakcam diyeti korumaya çalışcam

tülay abla valla haklısın çok kıskandık izlem ablayı ya ben deri ceketiyle gördüm bide rüyamda ya

ay seher abla valla kötü olmuş ya ama bişey olmaz kadın ne dicekki geldi geçti o kadar utanıp sıkılmana gerek yoktu ki üzülme

kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyor oğlum annanesini çok özledi...benim gibi

Gözün aydin tatlim..
Keske bende annemin yanina gidebilsem....

Heheheh iyi spor olmus, olsun bosver.
Herseyde bir hayir var canim.Insanin ici nasilda rahatliyor demi kaybolmadigini anlayinca

Heheheh iyi spor olmus, olsun bosver.
Herseyde bir hayir var canim.Insanin ici nasilda rahatliyor demi kaybolmadigini anlayinca

zaten ben cüzdanı bulamayınca direk kızımın aldığını anladım ama işte belki almamıştır diye aradım babası eve giriyo direk onun cüzdanıda çantasına atıyor babasının cüzdanı için okadar ağlıyor ki onda çok para var onu istiyomm diye :) tam paragöz olmuş napcaz bilmem

tatlım ben doğuşun çilekli yeşil çayını içiyorum çok lezzetli mutlaka dene.

kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyor oğlum annanesini çok özledi...benim gibi

yaşasın ne güzel bi haber.Allah kavuştursun.

çok geçmiş olsun..

teşekkürler filiz buraya üye olduğum andan ıtıbaren başarı hikayelerını okumakla geçiyor günüm.biraz geç oldu ama buraya yazmaya sizlerin arasına katılmak bugüne nasip oldu. bende yapabilirim diyorum.85 ile başladım şuan 79 kiloyum hedefim 58 kilo olmak biraz uzn bi yol olacak ama bu zorluguda burada kuracagım arkadaslıklarla asacağımı ümit ediyorum.

slm kıslar nabersinizzzzz...

bugünde kaçamaksızzz güzel bir gündü darısı diğer günlereeeeee..

deryacımmm fönden sonra spreyi önermem ama fönden sonra 1 kat maşa yap saçına fön hiç bozulmuyorrr...benim saçım kıvırcık ben öyle yapıyorum 1 hafta valla bozulmuyorrrr...

Sabah;
1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
yarım salatalık
3 dal marul

Öğlen;
1 kase çorba
1 tabak közlenmiş biberli yoğurt(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği

Akşam;
1 kase hazır çorba
1 tane haşlanmış derisiz baget
salata(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

3 kupa 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su
sporda mekik çekcem ve yanlarım için hareket yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…