Günaydın kızlar...
Bir daha akşam yemeğini 4'lerde 5'lerde yemeyeceğim.Gece açlık geliyor hem elimin altında olup hem de eşimde "ye yahu bu kadar da sıkma kendini yaşanır mı böyle" deyince gidiveriyor işte.Dün gece ne yediğimi söylemeye yüzüm yok.Bu hafta sabit mi çıkarım ya da 400 gram filan mı veririm bilmiyorum ama bunca kaçamağa 78.5 olsam yatıp kalkıp dua ederim.Regl dönemine sayar geçerim ne yapayım ölüm yok ya ucunda
teşekkürler gülçin
haklısın tamamen irade meselesi aslında. 8 aylık bir oğlum var süt olsun diye yedim de yedim.ek gıdalara başlayınca malum birde çalışma hayatı olunca sütüm azaldı bebğimde gün içinde ememedii için bıraktı.hal böyle olunca alınan kiloların verilmesi gerekiyor.3 hafta dan beri diyetteyim 6 kilo verdim.yolumun çok uzun olduğunu düşündükçe karamsarlığa kapılıyorum.85 kilo ile başladım şuan 79 kiloyumhedefim 58kg olmak.ismim iclal 29 yaşındayım .ilk arkadaşım sen oldun bu arada ben burda yeniyimde :)) :)
Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola
2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:
gülçin canım hiç tartıldın mı +2 kilo ne durumda cuma gününü mü bekliyorsun???
canım bende sevmiyorum faydalı olan neyi seviyorum kiben içemiyorum yaaanasıl içiyosunuz tadı bi acayip acı bilemedim bende bi gariplik var sanırım. yada yaptıgım çayda. nasıl yapıyorsunuz yeşil çayı poşet çaysa daha kullanmadım öyle. ben kaşık kaşık atıp demliyorum. acaba poşetçaylar dahamı hafif? birde şekersimi içiyosunuz. ben şekersiz içmek istiyorum ama yok olmuyor içim kalkıyor sanki en azından biraz şeker hafifletiyo sanki tadını. içmek istiyorum ama...
kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyoroğlum annanesini çok özledi...benim gibi
canım sen bu 17,5 kiloyu ne kadar süreç içinde verdin?
ah kızlar ah başıma neler geldi havalanıym dediydim ya çıktım dışarı teslimetmem gereken malzemeler vardı onları verdikten sonra dedim kontör alıym
neyse çamtam elimde ya girdim kontörü yüklettim bi baktım cüzdanım yok kaç kez aradım çantam baya kocamandır bulmak ümidiyle ama yok yok cinnetle utançlık arası bi yüz ifadesini görünce kadın aaaa kontörüde yüklemiştik dedi çantamda bir kartımı buldum çekin burdan dedim oda limit yok demez miiiiiiii
birkez daha utandım kimliğimi bırakıym eve gidip geliym dedim
İçimde ah beyzaaaaaaaaa ahhhhh çığlıkları nara atıyor bi koşu eve gittim cüzdanımı beyzanın çantasından alıp koşa koş ödemeye gittim :84::84::84::84: güzel ter attım ama hee bu akşam spor yapmasam olur
kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyoroğlum annanesini çok özledi...benim gibi
ah kızlar ah başıma neler geldi havalanıym dediydim ya çıktım dışarı teslimetmem gereken malzemeler vardı onları verdikten sonra dedim kontör alıym
neyse çamtam elimde ya girdim kontörü yüklettim bi baktım cüzdanım yok kaç kez aradım çantam baya kocamandır bulmak ümidiyle ama yok yok cinnetle utançlık arası bi yüz ifadesini görünce kadın aaaa kontörüde yüklemiştik dedi çantamda bir kartımı buldum çekin burdan dedim oda limit yok demez miiiiiiii
İçimde ah beyzaaaaaaaaa ahhhhh çığlıkları nara atıyor bi koşu eve gittim cüzdanımı beyzanın çantasından alıp koşa koş ödemeye gittim :84::84::84::84: güzel ter attım ama hee bu akşam spor yapmasam olur
Heheheh iyi spor olmus, olsun bosver.
Herseyde bir hayir var canim.Insanin ici nasilda rahatliyor demi kaybolmadigini anlayinca
ben içemiyorum yaaanasıl içiyosunuz tadı bi acayip acı bilemedim bende bi gariplik var sanırım. yada yaptıgım çayda. nasıl yapıyorsunuz yeşil çayı poşet çaysa daha kullanmadım öyle. ben kaşık kaşık atıp demliyorum. acaba poşetçaylar dahamı hafif? birde şekersimi içiyosunuz. ben şekersiz içmek istiyorum ama yok olmuyor içim kalkıyor sanki en azından biraz şeker hafifletiyo sanki tadını. içmek istiyorum ama...
merhaba iclal hoşgeldin.bende 29 yaşındayım 7 aylık oğlum var işe başlayınca zamanla emizirememekten ve iş ortamı uygun değil sağamadım haliyle sütüm azaldı.kilolar evlilkte 10 ve hamilelikte 20kilo aldım doğum emzirme faslı 83 te kaldım.ilk başta o kadar çok olumsuz konuşan vardı ki "eyvahh cidden ben bu kiloları veremiyeceğim" diye panikliyordum.interenette gezerken burayı keşfettim ve izlemin başarı hikayesini okudum özellikle "ben kendimi bildim bileli kiloluydum" demeiş ve sonuç süper zayıflamış.ben ise evlendiğimde 57-58 kiloydum niye veremiyim diye içimde bi kıpırtı oldu sonra diğer başarı hikayelerini okudum resimlere baktım ve bu topiğe yazmaya başladım .18 şubat perşembe günü 83 kilo ile başladım şuan 75.5 kilodayım.burayı takip edersen çok faydasını görürüsün...inş.hepimiz hedefimize ulaşırız...
tatlım ben doğuşun çilekli yeşil çayını içiyorum çok lezzetli mutlaka dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?