80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hanımlar bugunkü menümü paylaşayım hemen sizlerle

sabah:
1 d. t.buğday ekmegi
1 k.k peynir

ara:
1 çay b. süt ile hazırlanmış müsli

öglen:
1 elma
1 portakal

ara:
10 tane hurma

akşam:

1 kase tarhana çorbası
1dilim t.b ekmegi
1 tabak salata

1 saatlik yürüyüş
2 b. form çay

bu arada hurmanın kalorisine baktım 1 tanesi 15 kalori. ben daha fazla sanıyordum. tatlı krizi olan arkadaşlara tavsiye ederim. vücüt şekerini dengeleyen bi besin.

sanki bugun saglıksız geçmiş ogunlerim

menüm

Kahvaltı 100 cal.
etimek light 2 dilim 60 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
Öğle Yemeği 566 cal.
taze fasulye - zeytinyağlı 0.5 por. 88 cal.
makarna - soslu 0.5 por. 168 cal.
Puding Çikolatalı Fındık Aromalı 1 por. 196 cal. :78:
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
Akşam Yemeği 395 cal.
yumurta yağsız pişmiş 2 ad. 140 cal.
tulum peyniri 30 gr. 77 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
light ekmek 1 dilim 48 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1061 cal.

Maalesef ben de moral bozulunca yemeğe saldıranlardanım.En kötüsü de insanlara bunu anlatamamak.Herkesi aa nasıl şeymiş o öyle ben üzülünce hemen yemekten kesilirim deyip bahane uyduruyormuşum gibi bakması
Akşam çorba salatayla hafif geçir sakın aç bırakma kendini daha çok gözün döner.Hepimiz düşüyoruz aynı hatalara dünyanın sonu değil.İnsanız ne yapalım oluyor.Önemli olan telafi etmek.Aman ben kim diyet kim deyip koyvermemek.Gerisi kolay her şeyin telafisi var üzülme

Canım hassas tartı almamakla büyük yanlış yapıyorsun.Ben de korkarak geçtim ama fazla değil az göstermişti beni.Eski tartılar hiçbir zaman doğru sonucu vermez en basitinden haftada 400 gram verdiğimiz zamanlar ne kadar verdiğimizi anlayamayız o tartıyla..
Belki annen kilo almıştır nereden biliyorsun
Bir an önce hassasa geçmeni öneririm.

Ay bir daha güldüm Maaşallah pek tatlı senin ufaklık
Valla evcil hayvan bile zorken civciv hassas hayvan daha da zor.Ayrı bir ilgi istiyorlar,bakılmazsa çabuk ölüyorlar
Baban başına büyük iş açmış ortim
Havalar ısınınca düzeleceğiz biliyorum bu havalar bunaltıyor bizi

derya abla ne yedin böyle leblebi süt derken tiramisuyu değildir inşallah..

Ablam ben normalde 8-8.30 da yiyorum.Daha erken yiyemem çünkü öğlen spor filan derken 3 de evde oluyorum.E o saatten sonra maalesef daha erkene yetişemiyorum
2 gündür sadece çok işim vardı ve düzen kayınca çok geç yemeyeyim diye çok erken yedin.O yaktı beni

Hatun küçüle küçüle rüyalarımıza kuş kadar girdi en sonunda
Ay feryal çok güldüm ya bu hatun çatlattı hepimizi ama bu kadar da güzel olunmaz ki

Haziranda 21.Olcam
Ihtiyarliyorum yaaaaa :84:
Allahtan Yasimi Hic Göstermiyorum Gören 16-17- Diyor :82:

Siz ihtiyarladıysanız biz boş mezar bulup atlayalım direk

Nilgünüm liste hazırdı zaten izloş yolladı ben rakamları değiştirdim sadece.
Sporunu ekleyeyim diyeceğim ama bu sefer 2 liste olacak karışacak.Haftaya unutma yaz mutlaka

Ben sallama yeşil çayları hiç sevmiyorum bana su gibi geliyor normalinin yanında.Başlarda şeker atıp içerdim yeşil çayı alakaya maydanoz
Demem o ki kendini biraz zorlarsan bir zaman sonra alışıyor insan.Gerçi ben kekik suyu içmiş insanım yeşil çay bana vız gelir tırrıs gider artık

feministlik kadın haklarını savunmaktır özünde erkeklere düşman olmak değil hem evli olup hemde haklarını savunabilirsin kuzum

Aynı cümleyi ben yazacaktım da bilmişlik yapmayayım dedim bir baktım sen yazmışsın.
Mesut hep der bana feminist damarın kabardı gene diye.

Gülçinim anlatımına kurban
Ya sen beni nasıl motive ediyorsun böyle pembe pembe artılarla dolduruyorsun içimi bir bilsen.Bir yerlerdeki reset düğmeme basıyorsun sanki

Balim hala tartiya cikmak gibi bir niyetim yok
Ogünün sokunu inan 2-3gün atamadim.
Sonuc ne olursa olsunherseyin hayirlisi olsun
Geeeeeel Cuma geeeeeeeeeeeeeeeelllllll

Bence de çıkma en güzelini yapıyorsun.Ah bir de ben dayanabilsem.

kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyor oğlum annanesini çok özledi...benim gibi

Çok ama çok sevindim,hadi gözün aydın

Ay seherim başından okudum eyvah dedim kızın cüzdanı çalındı sonra devamını okuyunca rahatladım.Boşver rezil olmayı insanlık hali allahtan hırsızlık olayı olmamış çok şükür.

Ne güzel işe en önemli şeyle yani kendine inanmakla başlamışsın.O uzun yol ne olduğunu anlamadan yarılanacak hatta bitecek inşallah.Bizden kopmaman yararına olur,tekrar hoşgeldin

Feryalim sen benden tecrübelisin o yüzden biraz sıkılarak söyleyeceğim ama kepek ekmeği yerine çok tahıllı ya da çavdar tercih etsen ya canım.Gerçi sen bunu biliyorsundur elinin altında o vardı belki :26:

Son düzenleme:
İYİ akşamlar herkesee ..

Muhteşem yüzyıl izliyorum kızlar daha doğrusu oğlumun şebeklikleri sayesinde izlemeye çalışıyorum
5 dk bi reklam bu nee tam adapte oluyorum zırt reklam başlayalı 20 dk oldu 3 reklam girdi off ben bu yeni yönetmeliği hiç sevmedim

menümü yazayım

sabah =1 portakal
1 dilim tam ekmek
2 dilim patırma

öğlen
1 kaşık pilav (oğluma yedirirken kalanı sıyırmışım farkında değilim
salata yağsız
1 dilim tam ekmek

ara 1 avuç leblebi

akşam
1 buçuk lahmacun

1 saat yürüyüş
100 mekik
bol su

bugün lahmacunlar aklıma düştü yemesem olmazdı

derya ablacım sanırsam anladım tiramisu bitmiş neyse olsun telefi etmişsindir sen onu
normalde geç yiyiyosan sorun yok canım çünkü erken yiyince çok fena acıkıyor insan valla izlem abla çatlattı bizi kaç gündür küçüldüde küçülde rüyalarıma girdi kız ekmek içinde yok canım sıkılarak yazmana gerek yok ablacım hepimiz birbirimizin eksiğini tamamlamak için uğraşıyoruz daha verimli olmak için bende biliyorumda kepek ekmek olayını ama bak şimdi ablam bi ekmek alıyor ama o kepeklimi çavdarmı tambuğdaymı bilmiyorum esmer bi ekmek dilimli böyle o yüzden ne varsa yiyorum valla o bişey ekmeği ama yarın sorsun bari fırına böyle kare bi ekmek esmer dilimli kepekli diyorum bende ama çok etki etmez kepekli ekmek olsada ben beyaz ekmek bile yiyorum diyette kalorisine bakıyorum ben

sordum derya abla ekmeği ablama değişik bi ekmekmiş çok güldüm ama ekmeğe balina ekmeği deniyomuş buna kepek çavdar buğday karışıkmış bizim izmirde site diye bi fırın var bayilikleri var heryerde ordan alıyor başka şehirde varmı bilmiyorum harika ekmekler var bi çok tahıllı ekmek yemiştim harikaydı üstünde haşhaşlar bile vardı daha tatlılarını saymıyorum bile bi kurabiye yemiş ablam üstü beyaz çikolata kaplı içi cevizli bi kurabiye kocaman düşünün artık tadı nasıl

Derya'mmmmm coook özledim seni kuzum benim
yok olma burdan

Gitmem kuzuuuuum sen iste

derya ablacım sanırsam anladım tiramisu bitmiş neyse olsun telefi etmişsindir sen onu

Yok mesuttan söz aldım mesut mayısın sonuna kadar tatlı yapmayacağım artık bak zaten dükkanda her yer abur cubur bir de evde olmasın dayanamıyorum dedim tamam dedi anlaştık :13:

Balina ekmeği mi İnşallah adıyla ters orantılıdır etkileri
Güzelmiş valla merak ettim feryalim zaten izmirin boyozu vardı bir de bu çıktı.Unlu mamüllerde bir numarasınız valla

selam kizlar, beni hatirliyan olurmu bilmiyorum ,ama bende bir ara burdaydim, aslinda sizi hep takip ediyorum ,ama diyetimi uygulayamadim diye birsey yazmak istemedim, ama iki haftadir diyetime yeniden basladim ,sizin basarilariniz banada umut veriyor , insallah bu defa basaricam, basaririm dimi kizlar

:93:Bugünkü Menüm :93:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 kupa çabuk çorba

Öğle

2 dilim uno tam buğday , 20 gr labne , 20 gr krem peynir , 4 dilim salam

Ara

1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 ayva

Akşam

1 porsiyon ıspanak yemeği , 30 gr yoğurt , 50 gr kırmızı biber közleme

3 litre su

Toplam : 917 kalori

Spor : 40 dakika yürüyüş

ortim nerelerdesin yahuu özledim
tülayy götürmüşün 1,5 lahmacun yaramasın emiiiiii
bende uzun zamandan sonra irademe sahip çıktım nelere hayır dedim hala gözümün önündeler
ve gurula menüm

sabah
çorba 130
peynir 100
tam tahıllı60

ara
muz 100

öğle
yoğurt 50
tam tahıllı 55

ara
şekersiz kahve 56
eti form 193 nekalori var3 büsküvide :44:

akşam
tavuk but haşlama 150
çavdar ek 60
salata 100

azönce yoğurt 50
3 lt su
spor 2 mil leslie

lilium, adin deryadi galiba, bende 86 kilodan 83e düstüm, hedefim 60 kilo sen 75yazmisin hedef olarak , ben cokmu abartim acaba:26:

lilium, adin deryadi galiba, bende 86 kilodan 83e düstüm, hedefim 60 kilo sen 75yazmisin hedef olarak , ben cokmu abartim acaba:26:

lilium, adin deryadi galiba, bende 86 kilodan 83e düstüm, hedefim 60 kilo sen 75yazmisin hedef olarak , ben cokmu abartim acaba

selam kızlar bugün eşim izinli olunca giremedim nete. menümü yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,4 tane zeytin, yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara: 1 külah sade dondurma
tavuk iskender
yedi sekiz tane kuru üzüm
spor: 5 km. yürüyüş

anlaşmanız iyi olmuş ablacım yoksa zor oluyor evde bugün halam geldi benim keki ona verdim yedi afiyet olsun

yaa öyle valla 1 numarayız hem otlarımız hem unlu mamüllerimiz çok harikadır ben seviyorum izmiri ya başka şehirde yaşamak istemedim hiç gerçi daha başka şehirleri görmedim ya bilmiyorum ama seviyorum boyoza bayılırım hiç yedinmi bilmiyorum ama yenmesi gereken bişey bence ben bikere bi oturmaya 5-6 tane yemiştim normalden 2 tanesi doyurur heralde ama yok ye ye doyamam çok severim

Yettim seherim
Ortim helal olsun bize bu günü kaçamaksız kapattık
Cumaya az kaldı artık kaçamağa yer olmamalı :18:
O diyet bisküvilerin kalorisi ve karbon oranı çok fazla ortim ya
Eskiden her sabah 1 paket yerdim ohh diyet nasıl olsa Ama şimdi öylece köşede duruyorlar acil durumlar için.

Evet adım derya.Canım ben 1.77 boyundayım o yüzden ilk hedef 75 dedim.Ama asıl hedefim 70.Boyum olduğu için 70'in bana yeteceğini düşünüyorum.Senin boyun kaçsa ona göre düşünmen daha iyi olur.Bir de mesela kimisi çok zayıf seviyor ben biraz balık etli seviyorum.Ona görede olmak istenen kilo değişebiliyor.En iyisine sen kilo verdikçe karar verirsin ve aklında bir rakam oluşur
Sen eskiden buradaydın sanırım benden de önce.Umarım bu sefer hedeflerine ulaşırsın.

Feryaaall seneler önce yemiştim tadı hala aklımda
Bu yaz izmire gidersem ilk isteğim boyoz olacak zaten
Otobüs şehre giriyor, palmiyelerini görüyorum ya daha orada ohh be şehir gibi şehire geldik diyorum içimden bana acayip bir mutluluk veriyor.Çağdaş olmaları,anlayışlı kibar yerli insanları,fuarı gerçi şimdi kaldı mı bilmiyorum ama gençlik anılarımda çok güzel yeri vardır o fuarın
Ay çok özlemişim ya anlatınca anladım.İnşallah gelebilirim bu yaz.Aslında ablamların durumu zor o yüzden kıyamıyorum gidip de yük olmaya Ama çok özledim hem ablamı hem izmiri ♥

insallah bu sefer basaricam , bu yaz izine gelmek istiyoruz , kilom yüzünden tatilden bile bir tat alamiyordum, bu sene yavas yavas kurtulmak istiyorum bu kilo illetinden, benim boyum 1,70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…