cok uzgunumcok moralim bozuk (
ve moralim bozuk olunca da yemege saldiriyorum(
kendimi tutmus olmama ragmen patates kizartmasi ve puding yedim
aksama kadar ac kalsam sadece su icsem olur mu kiiii
o kadar uzgunum ki
şu "moralim bozuk hic birsey yemek istemiyorum" diyenlerden nefret ediyorum nefrettttttttt
Selam Kizlaaaar
Ya Off Bu Tartidan Nefret Ediyorum Yaaa :84:
Sabah Söyle Bi Tartilayim Dedimm .. Ciktim Üstüne 84 Dedi .. indim Bi Kilo Atmis ..
Bidaha Ciktim 82. Dedi .. Indim Bidaha Ciktim 83.Dedi Öyle Öyle Ugrastim
Hep Salladi Hep Salladi .. Bastim Galayii Bi Güzelde Sinir Oldum
Cuma Günü Nasil Tartilcam Ben Simdi YaaaBi Gramm Bile Vermemisimdir
Öyle Hissediyorum
Cuma Günü 10.Kere Cikarim 3.Kere Ayni Rakami Görürsem Dogrudur Demektir
canımmm güzel yüzünden gülücükler eksik olmasın
ah deryam ah dün ve bugün ne çekiyorum bu civcivlerdennn kızım çok alem kollarının altına alıp ayyy yavrularım diyobende napıym sardım mayaladım civcivleri yattılar hakaten bugünden beride kızımla kavga ediyoruz ffff babamın bana açtığı işe bak
kızımla aram bozuldu artık sen benim annem diilsin diyeceğine ben senin annen değilimdiyo :6
deryam ya demek sadece bende değil bu motive eksikliği sendede var napcaz yaaa havalar ısınsın bakalım ozamana kadar azmotivede olsa kaçamaksız günlermercimeklibörek bende ilk tattım yasak ya bayıldımmmm zar zor zapt ettim kendimi
derya abla ne yedin böyle leblebi süt derken tiramisuyu değildir inşallah..
he ne diceğim geldi aklıma yaderya abla sen 4 lerde 5 lerde akşam yemeğimi yiyosun çok yanlış o saatten sonra geceye kadar metabolizma hızın düşer çok acıkırsın ben mesela 7 buçukta yerim akşam yemeğimi hiç acıkmıyorum yatasıya kadar belki kimisine göre geç ama ben yoksa deliririm yani 12 de falan yatağa giriyorum 4 buçuk saat iyi yani
ay kızlar bu arada izlem ablayı gördüm rüyamda tam hatırlamıyorum ama bizim evdeydik geceymiş ışıklar kapalı ben yatıyorum yatağımda bi açıyorum gözümü izlem abla bana bakıyokalkıyorum aa nasılsın falan hoşgeldin hiç demiyorum bu saatte nerden çıktın sonra ama izlem ablayı görseniz o kadar küçükki anlatamam benden boyu o kadar kısaymışki ve böyle çok küçük ince zayıf boyu küçücük çok acayip bi rüyaydı boyu 140 gibi görünüyodu
Haziranda 21.Olcam
Ihtiyarliyorum yaaaaa :84:
Allahtan Yasimi Hic GöstermiyorumGören 16-17- Diyor :82:
izleminki gibi nefis ve çok görsel bi liste olmuş.ellerine sağlık sağol emek vermişsin bizler için.kaçamağına üzülme o kadar istikrarlı gidiyorsun nefis bu bazen galip gelebiliyor.telafi edersin sen merak etme.
ölçmem gereken yeri ben de bilmiyormuşum sayende öğrendim sağol..
ben yaptığım sporu yazmamışım ya ben tam 300 dk spor yaptım.tepindim her sabah akşam koşu bandındaama yazmayı unutmuşum.
ben içemiyorum yaaanasıl içiyosunuz tadı bi acayip acı bilemedim bende bi gariplik var sanırım. yada yaptıgım çayda. nasıl yapıyorsunuz yeşil çayı poşet çaysa daha kullanmadım öyle. ben kaşık kaşık atıp demliyorum. acaba poşetçaylar dahamı hafif? birde şekersimi içiyosunuz. ben şekersiz içmek istiyorum ama yok olmuyor içim kalkıyor sanki en azından biraz şeker hafifletiyo sanki tadını. içmek istiyorum ama...
feministlik kadın haklarını savunmaktır özünde erkeklere düşman olmak değil hem evli olup hemde haklarını savunabilirsin kuzum
Reglde iken bile bu kadar verdin.
Azicikda olsa kacamaklarin olmasina ragmen 100 gr dahi versen sevin tatlim..
Al önüne bir paket margarini, yariya kes görüntüsüne bak...
125gr felan ediyor yarisi. Biz ya onun kadar yada onun 8 kati kadar veriyoruz degilmi
Yeterki saglikli bir sekilde verelim kuzum benim..
Balim hala tartiya cikmak gibi bir niyetim yok
Ogünün sokunu inan 2-3gün atamadim.
Sonuc ne olursa olsunherseyin hayirlisi olsun
Geeeeeel Cuma geeeeeeeeeeeeeeeelllllll
kızlar annem bugün allahın izniyle dönüyoroğlum annanesini çok özledi...benim gibi
ah kızlar ah başıma neler geldi havalanıym dediydim ya çıktım dışarı teslimetmem gereken malzemeler vardı onları verdikten sonra dedim kontör alıym
neyse çamtam elimde ya girdim kontörü yüklettim bi baktım cüzdanım yok kaç kez aradım çantam baya kocamandır bulmak ümidiyle ama yok yok cinnetle utançlık arası bi yüz ifadesini görünce kadın aaaa kontörüde yüklemiştik dedi çantamda bir kartımı buldum çekin burdan dedim oda limit yok demez miiiiiiii
birkez daha utandım kimliğimi bırakıym eve gidip geliym dedim
İçimde ah beyzaaaaaaaaa ahhhhh çığlıkları nara atıyor bi koşu eve gittim cüzdanımı beyzanın çantasından alıp koşa koş ödemeye gittim :84::84::84::84: güzel ter attım ama hee bu akşam spor yapmasam olur
teşekkürler filiz buraya üye olduğum andan ıtıbaren başarı hikayelerını okumakla geçiyor günüm.biraz geç oldu ama buraya yazmaya sizlerin arasına katılmak bugüne nasip oldu. bende yapabilirim diyorum.85 ile başladım şuan 79 kiloyum hedefim 58 kilo olmak biraz uzn bi yol olacak ama bu zorluguda burada kuracagım arkadaslıklarla asacağımı ümit ediyorum.
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
yarım salatalık
3 dal marul
Öğlen;
1 kase çorba
1 tabak közlenmiş biberli yoğurt(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
Akşam;
1 kase hazır çorba
1 tane haşlanmış derisiz baget
salata(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
3 kupa 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su
sporda mekik çekcem ve yanlarım için hareket yapcam
Derya'mmmmm coook özledim seni kuzum benim
yok olma burdan
derya ablacım sanırsam anladım tiramisu bitmiş neyse olsun telefi etmişsindir sen onu
sordum derya abla ekmeği ablama değişik bi ekmekmiş çok güldüm ama ekmeğebalina ekmeği deniyomuş buna kepek çavdar buğday karışıkmış bizim izmirde site diye bi fırın var bayilikleri var heryerde ordan alıyor başka şehirde varmı bilmiyorum harika ekmekler var bi çok tahıllı ekmek yemiştim harikaydı üstünde haşhaşlar bile vardı daha tatlılarını saymıyorum bile bi kurabiye yemiş ablam üstü beyaz çikolata kaplı içi cevizli bi kurabiye kocaman düşünün artık tadı nasıl
Gitmem kuzuuuuum sen iste
Yok mesuttan söz aldım mesut mayısın sonuna kadar tatlı yapmayacağım artık bak zaten dükkanda her yer abur cubur bir de evde olmasın dayanamıyorum dedim tamam dedi anlaştık :13:
Balina ekmeği miİnşallah adıyla ters orantılıdır etkileri
Güzelmiş valla merak ettim feryalim zaten izmirin boyozu vardı bir de bu çıktı.Unlu mamüllerde bir numarasınız valla
ortim nerelerdesin yahuu özledim
tülayy götürmüşün 1,5 lahmacun yaramasın emiiiiii
bende uzun zamandan sonra irademe sahip çıktım nelere hayır dedim hala gözümün önündeler
ve gurula menüm
sabah
çorba 130
peynir 100
tam tahıllı60
ara
muz 100
öğle
yoğurt 50
tam tahıllı 55
ara
şekersiz kahve 56
eti form 193 nekalori var3 büsküvide :44:
akşam
tavuk but haşlama 150
çavdar ek 60
salata 100
azönce yoğurt 50
3 lt su
spor 2 mil leslie
lilium, adin deryadi galiba, bende 86 kilodan 83e düstüm, hedefim 60 kilo sen 75yazmisin hedef olarak , ben cokmu abartim acaba:26:
anlaşmanız iyi olmuş ablacım yoksa zor oluyor evde bugün halam geldi benim keki ona verdim yedi afiyet olsun
yaa öyle valla 1 numarayız hem otlarımız hem unlu mamüllerimiz çok harikadır ben seviyorum izmiri ya başka şehirde yaşamak istemedim hiç gerçi daha başka şehirleri görmedim ya bilmiyorum ama seviyorum boyoza bayılırım hiç yedinmi bilmiyorum ama yenmesi gereken bişey bence ben bikere bi oturmaya 5-6 tane yemiştim normalden 2 tanesi doyurur heralde ama yok ye ye doyamam çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?