insallah bu sefer basaricam , bu yaz izine gelmek istiyoruz , kilom yüzünden tatilden bile bir tat alamiyordum, bu sene yavas yavas kurtulmak istiyorum bu kilo illetinden, benim boyum 1,70
Balina ekmeğimisordum derya abla ekmeği ablama değişik bi ekmekmiş çok güldüm ama ekmeğebalina ekmeği deniyomuş buna kepek çavdar buğday karışıkmış bizim izmirde site diye bi fırın var bayilikleri var heryerde ordan alıyor başka şehirde varmı bilmiyorum harika ekmekler var bi çok tahıllı ekmek yemiştim harikaydı üstünde haşhaşlar bile vardı daha tatlılarını saymıyorum bile bi kurabiye yemiş ablam üstü beyaz çikolata kaplı içi cevizli bi kurabiye kocaman düşünün artık tadı nasıl
inş hoşgeldin tekrar canımselam kizlar, beni hatirliyan olurmu bilmiyorum ,ama bende bir ara burdaydim, aslinda sizi hep takip ediyorum ,ama diyetimi uygulayamadim diye birsey yazmak istemedim, ama iki haftadir diyetime yeniden basladim ,sizin basarilariniz banada umut veriyor , insallah bu defa basaricam, basaririm dimi kizlar
tülayy götürmüşün 1,5 lahmacun yaramasın emiiiiii
Kızlar tatil deyince aklıma geldi birden şu an buradaki herkes tatilde olacak temmuz ağustos aylarında ama ben yine bu topikte tek başıma nöbet tutuyor olacağım
Hem de o tatili hiç haketmemişim gibi
Neyse şu an bunları düşünmemem lazım yoksa bunalıma sürüklenirim gene,birden aklıma geliverdi sadece çokta fifi
Kızlar tatil deyince aklıma geldi birden şu an buradaki herkes tatilde olacak temmuz ağustos aylarında ama ben yine bu topikte tek başıma nöbet tutuyor olacağım
Neyse şu an bunları düşünmemem lazım yoksa bunalıma sürüklenirim gene,birden aklıma geliverdi sadece çokta fifi
Feryaaall seneler önce yemiştim tadı hala aklımda
Bu yaz izmire gidersem ilk isteğim boyoz olacak zaten
Otobüs şehre giriyor, palmiyelerini görüyorum ya daha orada ohh be şehir gibi şehire geldik diyorum içimden bana acayip bir mutluluk veriyor.Çağdaş olmaları,anlayışlı kibar yerli insanları,fuarı gerçi şimdi kaldı mı bilmiyorum ama gençlik anılarımda çok güzel yeri vardır o fuarın
Ay çok özlemişim ya anlatınca anladım.İnşallah gelebilirim bu yaz.Aslında ablamların durumu zor o yüzden kıyamıyorum gidip de yük olmayaAma çok özledim hem ablamı hem izmiri ♥
en azindan tatil yapmasanda yazi doya doya yasayacaksin, biz burda sürekli kis yasiyoruz, arada bir günes gördügümüz zaman sevincten kafayi yiyoruz vallahi
kızlar ya ben dıkkat ettıgım halde nıye benım yavas gıdıyor bu kılolar cıldırıcam artık :97: menümü yazayım
sabah: 2 kibrit kutusu peynir,1 dilim k.ekmek
ara: 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak,1 dilim k. ekmek
ikindi: 1 bardak çilekli kefir
akşam: 1 tabak mercimek çorbası,5 kaşık ıspanak yemeği,3 kaşık light yoğurt,limonlu maydanoz,1 dilim k.ekmek
1 saat te kardiyo yaptım
sağol bitanemartık verilecek az kilon kaldığı için ceylanım menün gayet güzel resimlerin gözümden kaçmıyor değil süpersin
aslinda cizelgem vardi ama silinmis, offf yaa o cizelgeyi yapana kadar akla karayi sectim, hadi bakalim yine yap yapabilirsen, ben 83 kiloyum,3 kilo verdigime göre 23de veririm yahu
lilicim bakarsın bi yerden bi fırsat doğar gidersinizhiç belli olmaz sen şimdiden düşünme bunları .
kilolar gitsinde mahallende salınsan o bile haz verir valla
en azindan tatil yapmasanda yazi doya doya yasayacaksin, biz burda sürekli kis yasiyoruz, arada bir günes gördügümüz zaman sevincten kafayi yiyoruz vallahi
kızlar ya ben dıkkat ettıgım halde nıye benım yavas gıdıyor bu kılolar cıldırıcam artık :97: menümü yazayım
sabah: 2 kibrit kutusu peynir,1 dilim k.ekmek
ara: 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak,1 dilim k. ekmek
ikindi: 1 bardak çilekli kefir
akşam: 1 tabak mercimek çorbası,5 kaşık ıspanak yemeği,3 kaşık light yoğurt,limonlu maydanoz,1 dilim k.ekmek
1 saat te kardiyo yaptım
off off bi açlık hissediyorum ya:18::18:
Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola
2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:
Bi yürüyüsle hal oluuuuuuuurrrrr, hiicc tasa yok.
Balim aksam yemegini elinden geldigi kadar 6-7 gibi ye istersen.
Ben 6'dan sonra birsey yememeye calissamda, bazen kaciyor arada 8'de bile yedigim oldu :26:
Canim iste bende öyle yaptim...
Aman sütüm olsun diye kendimi yag torbasina döndürdüm.
Ama kizim 8 aylikken birakdi emmeyi ,kalan yaglarla arkadas olduk
Hic birsey icin umutsuzluga kapilma güzelim, unatma ki :
O kilolari 1ayda almadik ki biz.. Zamana yayarak aldigin gibi
saglikli beslenerek, sporla beraber vericeksin.
Memnun oldum Iclal.Rabbim yavrunun hayrini görmeyi nasip eylesin sana ve evlat sahibi olan bizlere
hiç böle düşünmemiştimmmm
Ellerin, yüregin dert görmesin gönlü yüzü güzel azimli hatunum..
Emegine saglikkkk......
Nasil ic acici ve okunakli olmus vallahi.
Reglde iken bile bu kadar verdin.
Azicikda olsa kacamaklarin olmasina ragmen 100 gr dahi versen sevin tatlim..
Al önüne bir paket margarini, yariya kes görüntüsüne bak...
125gr felan ediyor yarisi. Biz ya onun kadar yada onun 8 kati kadar veriyoruz degilmi
Yeterki saglikli bir sekilde verelim kuzum benim..
Gitmem kuzuuuuum sen iste
Balina ekmeği miİnşallah adıyla ters orantılıdır etkileri
Güzelmiş valla merak ettim feryalim zaten izmirin boyozu vardı bir de bu çıktı.Unlu mamüllerde bir numarasınız valla
aslinda cizelgem vardi ama silinmis, offf yaa o cizelgeyi yapana kadar akla karayi sectim, hadi bakalim yine yap yapabilirsen, ben 83 kiloyum,3 kilo verdigime göre 23de veririm yahu
Hurim nirdesin sen, hoşgeldin canım
Neden giremedin çok uzun zaman olduÖzletme de kendini bu kadar.
/B]
Merak etme kuzum, sana eslik edecek biri var burda
InsaAllah Rabbim bir kapi acarda, sürpriz yumurta misali insaAllah istedigin gibi tatlini yaparsin tatlim benim:97::97::97:
canım hafta sonu sınavlarım vardı
sınavlardan 1 hafta önce diyete ara verdim,sınavlara odaklanmıştım,boğazım açılmadı gerçi ama dikkat etmedim yani,kafam bulanmasın diye saolsun eşimde yedirdi epey ama allahtan almadım kilo :))
sınavlar bitti ama kendimi toplayamadım hala,başım feci ağrıyor çok büyüttüm kafamda sınavlarıneyseki geçti mayısın son haftası finaller var bakalım...
geri dönüş kolay oldu diyete dün başladım yine,ama spora dönüş olmuyor leslie teyze küstü bana,onun yüzüne bakamıyorum
sınavları soracak olursanız 5 dersim vardı netten sorulara ve cevaplara baktım
iktisat.:70
hukuk:66
ingilizce:tırttt
işletme:45
uygarlık tarihi:47
geliyor...
mayıstaki sınavlarla birlikte ortalamalar 50 düşmesi lazım bakalım hayırlısı :))))
bu hafta düzene oturucvam inşallah,döndüm yanikiiii
kimse beni tebrik etmemiş
bidaha kilo vermem bakın haaa
bu saatte yine uykusuzluk yine ben . sanırım yaşlanıyorum artık . önceden gece uyumazsam ertesi gün 1 e kadar yatardım 4 gündür sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum üstünede 9 da kalkıyorum
neyse sabah ilk gelenebunlar bende olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?