80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah bu sefer basaricam , bu yaz izine gelmek istiyoruz , kilom yüzünden tatilden bile bir tat alamiyordum, bu sene yavas yavas kurtulmak istiyorum bu kilo illetinden, benim boyum 1,70

Hepimiz zaten özellikle yaz geliyor diye endişeliyiz. :)
Gerçi sağlıklı olmanın kendini iyi ve güzel hissetmenin tabi ki mevsimi yok ama denize rahat rahat girebilmenin mutluluğu da hiçbir şeyde yok
Boyun iyiymiş bak ne güzel.Şu an kaçsın bilmiyorum ama öncelikle çizelgeni yapmakla başla işe.Gerisi azmine ve kararlılığın kalmış.Kendini nasıl iyi hissedeceksen o kiloya inmeye çalış.Umarım bizimle birlikte başarabilirsin bunu..

Kızlar tatil deyince aklıma geldi birden şu an buradaki herkes tatilde olacak temmuz ağustos aylarında ama ben yine bu topikte tek başıma nöbet tutuyor olacağım
Hem de o tatili hiç haketmemişim gibi
Neyse şu an bunları düşünmemem lazım yoksa bunalıma sürüklenirim gene,birden aklıma geliverdi sadece çokta fifi

aslinda cizelgem vardi ama silinmis, offf yaa o cizelgeyi yapana kadar akla karayi sectim, hadi bakalim yine yap yapabilirsen, ben 83 kiloyum,3 kilo verdigime göre 23de veririm yahu

Balina ekmeğimi
adı gibi etki ederse mazallah feryoş dikkatli ye kuzum
bu kurabiyenin tadını düşünmesi bile kalorili duruyor hemen gözümü yumdum aklıma kıvırcıkları getirdim git kafamdan beyaz çikola kaplı cevizli hain kurabiye

inş hoşgeldin tekrar canım

tülayy götürmüşün 1,5 lahmacun yaramasın emiiiiii

aminn inş yaramaz ama sırf lahmacunlar için yarım saat fazladan yürüdüm

lilicim bakarsın bi yerden bi fırsat doğar gidersiniz hiç belli olmaz sen şimdiden düşünme bunları .
kilolar gitsinde mahallende salınsan o bile haz verir valla

en azindan tatil yapmasanda yazi doya doya yasayacaksin, biz burda sürekli kis yasiyoruz, arada bir günes gördügümüz zaman sevincten kafayi yiyoruz vallahi

kızlar ya ben dıkkat ettıgım halde nıye benım yavas gıdıyor bu kılolar cıldırıcam artık :97: menümü yazayım
sabah: 2 kibrit kutusu peynir,1 dilim k.ekmek
ara: 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak,1 dilim k. ekmek
ikindi: 1 bardak çilekli kefir
akşam: 1 tabak mercimek çorbası,5 kaşık ıspanak yemeği,3 kaşık light yoğurt,limonlu maydanoz,1 dilim k.ekmek
1 saat te kardiyo yaptım

fuar var hala olmazmı ağustosta açılıyor çok güzeldir hersene gideriz ben oyuncakları çok seviyorum şimdi dahada çoğaldı oyuncaklar çok güzel ya yaz gelmeli artık ya zayıflamalıyım bol bol gezmeliyim boyoz yemeliyim ahh ahh umarım gelirsiniz ya özlem gidermiş olursun derya ablacım

evet evet geçen sene öyleydi biz izmir dışına pek çıkmıyoruz yazın 1 sayfa bile zor ilerler topik bomboş izlem abla çoğu zaman tatilde pek girmezdi herkes tatildeydi anlıcağın ama bu sene yaza kadar zayıflarız ya istediğimiz kiloya ulaşırız artık benim 1 mayısta 1 sene olcak diyete başlayalı vayy bee

en azindan tatil yapmasanda yazi doya doya yasayacaksin, biz burda sürekli kis yasiyoruz, arada bir günes gördügümüz zaman sevincten kafayi yiyoruz vallahi

orası neresi

artık verilecek az kilon kaldığı için ceylanım menün gayet güzel resimlerin gözümden kaçmıyor değil süpersin

Iyi Geceler Kizlar

Off Ya Anneme Su Baskül Davasini Actim Dedim Gel Dijital Alalim Deniyelim Yine ..
Bide Demezmi ; Bizimkinin Nesi Var Kac Senelik Tarti Bugünmü Bozulacagi Tutmus ,
Yavas Cik Üstüne Sallanmasin Dogru Gösterir,Ayrica Dijitalin Pili Bitio Ve Yanlis Tartio
Is Cikarma ..Yengende Aldi Kac kez Geri Verdi Kendin Sahitsin Dedi

Gramlarim Belli Olmuo Kac Gramm Verdigim Dedim ,Kendin Hissediyorsun Ya Ne Gerek Var Dio..
Görmeyince Moral Bulamiyorum Ama Dedim ..Konuyu Degisti :84:

Tabi Kendisi Dalyan Gibi Hatun ,Hic Bi Zaman Kilo Sorunu Yasamamis Beni Ne Anlasin ..
Üstü-Basi-Alti-Ayakkabisi Hepsi 38..

Inada Bindirdim Bu Isi Ben Yeni Baskül ISTIYORUMMMMMM

aslinda cizelgem vardi ama silinmis, offf yaa o cizelgeyi yapana kadar akla karayi sectim, hadi bakalim yine yap yapabilirsen, ben 83 kiloyum,3 kilo verdigime göre 23de veririm yahu

Verirsin tabi ki her şey elimizde
Çizelge için şuraya bakabilirsin canım ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

lilicim bakarsın bi yerden bi fırsat doğar gidersiniz hiç belli olmaz sen şimdiden düşünme bunları .
kilolar gitsinde mahallende salınsan o bile haz verir valla

Amaaaan düşünen kim dediğin gibi ben açık renk kotumu beyaz tişörtümü çekeyim salaş salaş gezeyim yeter de artar bile
Arada şeytan dürtüyor işte hayatımda hiç eşimle tatil yapmadım ne balayımız oldu ne de baş başa bir tatile çıktık o yüzden ister istemez her yaz hüzünleniyorum biraz

Neresiymiş orası öyle

Ceylancım az kaldı ya yolun o yüzdendir.Bir de karbon diyetini denesen acaba belki daha iyi olur.Çoğu insan kilo vermesi durunca o diyetle çok güzel veriyor.Ben de 75'te geçeceğim.

off off bi açlık hissediyorum ya:18::18:

Süt iç :78:
Dün gece tatlıyı hüpletmiş birinin bunu söylemesi çok saçma ama

Son düzenleme:
Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola

2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:

ellerine sağlık deryacımm

menümmm

sabah
2 yumurta
1kk peynir
2 kaşık tulum loru
4-5 zeytin
1 bardak çay,

akşam
1 tabak balık
1 tabak salata
1 bardak lıght cola
1 bardak çay

iyi gecelr kıslar

Kızlar biraz önce bir kızın topiğine uzun bir yazı yazdım.125 kiloymuş diyetisyene gitmiş 70 olman gerek demiş boyu 1.75 benim kadar neredeyse.Kendini bildi bileli kiloluymuş ve yaşı da çok genç şu an tam hatırlamıyorum ama sınavlardan filan bahsediyordu feryal kadar sanırım.

İçim gitti ya çok şey söylemek istedim ama toparlayabildiğim kadarını yazdım.Gel katıl aramıza dedim umarım gelir ve burada daha da azimlenir.Ömründe hiç diyet yapmamış biri için daha zordur mutlaka ama buradakilerin onu da bana yaptığı gibi uyandıracağına inanıyorum

Umarım katılır aramıza

Sakin kuzum, sakin....
Sonra cok üzer, cok aglatirsin beni...
Yoklugunu vermesin bize Yaradanim

Merak etme kuzum, sana eslik edecek biri var burda
InsaAllah Rabbim bir kapi acarda, sürpriz yumurta misali insaAllah istedigin gibi tatlini yaparsin tatlim benim:97::97::97:

Elbetteki !!!!!!!!
Rabbim yar ve yardimcin olsun seker..
Hersey bizim elimizde, azicik bogazi tutmakla is haloluyor bea :76::76::76:

burçinciğim ve kaptan harikasınız,sizin resimleri gördükçe şevkleniyorum lütfen resim eklemekten çekinmeyin,gerçekten ilham oluyor...

Hurim nirdesin sen, hoşgeldin canım
Neden giremedin çok uzun zaman oldu Özletme de kendini bu kadar.

/B]

canım hafta sonu sınavlarım vardı
sınavlardan 1 hafta önce diyete ara verdim,sınavlara odaklanmıştım,boğazım açılmadı gerçi ama dikkat etmedim yani,kafam bulanmasın diye saolsun eşimde yedirdi epey ama allahtan almadım kilo :))
sınavlar bitti ama kendimi toplayamadım hala,başım feci ağrıyor çok büyüttüm kafamda sınavları neyseki geçti mayısın son haftası finaller var bakalım...

geri dönüş kolay oldu diyete dün başladım yine,ama spora dönüş olmuyor leslie teyze küstü bana,onun yüzüne bakamıyorum

sınavları soracak olursanız 5 dersim vardı netten sorulara ve cevaplara baktım

iktisat.:70
hukuk:66
ingilizce:tırttt
işletme:45
uygarlık tarihi:47
geliyor...
mayıstaki sınavlarla birlikte ortalamalar 50 düşmesi lazım bakalım hayırlısı :))))
bu hafta düzene oturucvam inşallah,döndüm yanikiiii

kimse beni tebrik etmemiş

bidaha kilo vermem bakın haaa

bu saatte yine uykusuzluk yine ben . sanırım yaşlanıyorum artık . önceden gece uyumazsam ertesi gün 1 e kadar yatardım 4 gündür sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum üstünede 9 da kalkıyorum
neyse sabah ilk gelene bunlar bende olsun

Son düzenleme:
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dükkanin acilisi bugün benden
Bismillahirrahmanirrahimmmm

Merak etme kuzum, sana eslik edecek biri var burda
InsaAllah Rabbim bir kapi acarda, sürpriz yumurta misali insaAllah istedigin gibi tatlini yaparsin tatlim benim:97::97::97:

Belki bir fırsatını bulur gideriz gülçinim kim bilir
Ya kız arkadaşımla gidiyoruz hani öyle günübirlik burada yakında erdek filan var çok güzel oluyor
Çok şükür yine deniz yüzü görüyorum en azından.Ama hani mesutla rahat rahat gidemiyoruz kafeyi bırakacağımız tek kişi bu mayısta askerden dönüyor yani ona bırakabiliriz ama artık yüzüm yok çocuğa bırakmaya o kadar çok yardım etti ki bize Mesut da rahat tabi bırakırız ya ne olacak diyor babasının oğlu sanki

Tekrar hoşgeldin hurim
Hadi bakalım hayırlısı hepsinden geçersin inşallah..Stresi atlattığına sevindim.Demek ki yine kendini salmamışsın ki kilo almamışsın en azından helal olsun. :13:

Ayy birincimizi tebrik etmemişiz yav nasıl unuttuk kıskançlıktandır belkim
Tebrikler tülayım 1800 ne demek yav 2 haftalık emek tek haftada ohh Darısı başıma
Bu boğazla zor ama Bu hafta 500 versem şükür
Bu arada az uyumak yaşlılık değil gençlik belirtisi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…