Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dükkanin acilisi bugün benden
Bismillahirrahmanirrahimmmm
Kızlar tatil deyince aklıma geldi birden şu an buradaki herkes tatilde olacak temmuz ağustos aylarında ama ben yine bu topikte tek başıma nöbet tutuyor olacağım
Hem de o tatili hiç haketmemişim gibi
Neyse şu an bunları düşünmemem lazım yoksa bunalıma sürüklenirim gene,birden aklıma geliverdi sadece çokta fifi
kimse beni tebrik etmemiş
bidaha kilo vermem bakın haaa
bu saatte yine uykusuzluk yine ben . sanırım yaşlanıyorum artık . önceden gece uyumazsam ertesi gün 1 e kadar yatardım 4 gündür sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum üstünede 9 da kalkıyorum
neyse sabah ilk gelenebunlar bende olsun
Günaydınnnn gülçinim.. :87:
Günaydın kızlar.Hava güzel,güneş tepede,ben mutluyum daha ne olsun
Bugün spor var spor
Hani bir kotum vardı anlatmıştım benim için çok ayrıdır diye.75'e kadar denemeyecektim ama dün elime geçti dayanamadım denedim allahım önü kapandı ya uçtum uçtum sevinçten resmen uçtum
Beli filan çok sıktı ama bacağımdan dahi geçmiyordu bir ay önce
Öyle dolaştım evin içinde nasıl bir mutluluk bu yarabbim yılları geri aldım sanki
Keşke o an yanımda olsaydınız da görseydiniz sevincimi.
burçinciğim ve kaptan harikasınız,sizin resimleri gördükçe şevkleniyorum lütfen resim eklemekten çekinmeyin,gerçekten ilham oluyor...
canım hafta sonu sınavlarım vardı
sınavlardan 1 hafta önce diyete ara verdim,sınavlara odaklanmıştım,boğazım açılmadı gerçi ama dikkat etmedim yani,kafam bulanmasın diye saolsun eşimde yedirdi epey ama allahtan almadım kilo :))
sınavlar bitti ama kendimi toplayamadım hala,başım feci ağrıyor çok büyüttüm kafamda sınavlarıneyseki geçti mayısın son haftası finaller var bakalım...
geri dönüş kolay oldu diyete dün başladım yine,ama spora dönüş olmuyor leslie teyze küstü bana,onun yüzüne bakamıyorum
sınavları soracak olursanız 5 dersim vardı netten sorulara ve cevaplara baktım
iktisat.:70
hukuk:66
ingilizce:tırttt
işletme:45
uygarlık tarihi:47
geliyor...
mayıstaki sınavlarla birlikte ortalamalar 50 düşmesi lazım bakalım hayırlısı :))))
bu hafta düzene oturucvam inşallah,döndüm yanikiiii
Bugün spor var spor
Hani bir kotum vardı anlatmıştım benim için çok ayrıdır diye.75'e kadar denemeyecektim ama dün elime geçti dayanamadım denedim allahım önü kapandı ya uçtum uçtum sevinçten resmen uçtum
Öyle dolaştım evin içinde nasıl bir mutluluk bu yarabbim yılları geri aldım sanki
Yettim seherim
Ortim helal olsun bize bu günü kaçamaksız kapattık
Cumaya az kaldı artık kaçamağa yer olmamalı :18:
O diyet bisküvilerin kalorisi ve karbon oranı çok fazla ortim ya
Eskiden her sabah 1 paket yerdim ohh diyet nasıl olsaAma şimdi öylece köşede duruyorlar acil durumlar için.
sorma ortim ya 200 kalori 3 bisküvi sanki tatlı yiyom birdaha alırsam 2 olsunhem sağlıksız hem kalorili neden light demişler anlamadım
canım temmuz 20 den sonra buradayım seninle bakarsın sanada tatil yolu gözükür kız belki ist gelirsin nolcak3- 5 gün eşin idare etsinKızlar tatil deyince aklıma geldi birden şu an buradaki herkes tatilde olacak temmuz ağustos aylarında ama ben yine bu topikte tek başıma nöbet tutuyor olacağım
Hem de o tatili hiç haketmemişim gibi
Neyse şu an bunları düşünmemem lazım yoksa bunalıma sürüklenirim gene,birden aklıma geliverdi sadece çokta fifi
inş katılır kilolu geçen yıllarına insan okadar üzülüyor ki bende kendimi bildim bileli 70 ten aşşağı düşmedim şimdi diyorum ki gençliğimi heba etmişimKızlar biraz önce bir kızın topiğine uzun bir yazı yazdım.125 kiloymuş diyetisyene gitmiş 70 olman gerek demiş boyu 1.75 benim kadar neredeyse.Kendini bildi bileli kiloluymuş ve yaşı da çok genç şu an tam hatırlamıyorum ama sınavlardan filan bahsediyordu feryal kadar sanırım.
İçim gitti ya çok şey söylemek istedim ama toparlayabildiğim kadarını yazdım.Gel katıl aramıza dedim umarım gelir ve burada daha da azimlenir.Ömründe hiç diyet yapmamış biri için daha zordur mutlaka ama buradakilerin onu da bana yaptığı gibi uyandıracağına inanıyorum
Umarım katılır aramıza
kardeşimde aşırı kilolu 100 küsürlerde yazık geçen zamana hem sağlığı bozuyor fazla kilo hem psikolojiyi ... ama bir türlü ikna edemedim aramıza katılmaya gülüp geçiyo bana ama çok çok üzülüyorum onun için daha bekar kız ne yapmalıyım bilemiyorum iradesine hiç sahip değil çok vurdum duymaz insanı bu kilolar asosyalde yapıyor anneminde tek üzüntüsü kardeşim kaç kez diyetisyene gitti 80 lere indi ama gene aldı
kimse beni tebrik etmemiş
bidaha kilo vermem bakın haaa
bu saatte yine uykusuzluk yine ben . sanırım yaşlanıyorum artık . önceden gece uyumazsam ertesi gün 1 e kadar yatardım 4 gündür sabah 5 lere kadar uyuyamıyorum üstünede 9 da kalkıyorum
neyse sabah ilk gelenebunlar bende olsun
hakaten ya okadar sıkılmıştım ki iki haftadır gram gram vermeme verenlerin sevincini yaşamamışım geçte olsa çoooooooooooooooooooooooooooooook tebrikler canım
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dükkanin acilisi bugün benden
Bismillahirrahmanirrahimmmmgünaydın canım betibereketi artcak tükanın
inan görmüş gibi gözümün önünde canlandı sevincin ama isterim isterim foto isterim deryam hani aldığın fot.mak.dan hiç resim görmedik kendinemi saklıyorsun aşk olsunGünaydınnnn gülçinim.. :87:
Bugün spor var spor
Tekrar hoşgeldin hurim
Hadi bakalım hayırlısı hepsinden geçersin inşallah..Stresi atlattığına sevindim.Demek ki yine kendini salmamışsın ki kilo almamışsın en azından helal olsun. :13:
evet canım bölümüm Halkla İlişkiler...2 yıllık,aslında 4 yıllıkta oluyordu ama matematik vardı 2 yıllıktan geçiş yaparım diye halkla ilişkiler seçtim,ama bu 3 yıl önce oluyor canım :))) 1. sınıfta 3. yılım...canım açıkögrettimmi okuyorsun bölüm ne. ben geçen yıl bitirdim çok şükür. çok zor oldugunu ii bilirim. allah yardımcın olsun.
Deryacım tebrik ederim canım emeğinin karşılığı nasılda geliyor
Ahahaha kiyamammmmmm bende o beyaz pantolonumu giyince gözlerimden akan yasa tehamül edememisdimInsan nasil mutlu olupda kendi ile gurur duyuyor degilmi...
InsaAllah hep böyle mutlu ol kuzum..:129::129::129::129::129:
canım temmuz 20 den sonra buradayım seninle bakarsın sanada tatil yolu gözükür kız belki ist gelirsin nolcak3- 5 gün eşin idare etsin
inş katılır kilolu geçen yıllarına insan okadar üzülüyor ki bende kendimi bildim bileli 70 ten aşşağı düşmedim şimdi diyorum ki gençliğimi heba etmişim
kardeşimde aşırı kilolu 100 küsürlerde yazık geçen zamana hem sağlığı bozuyor fazla kilo hem psikolojiyi ... ama bir türlü ikna edemedim aramıza katılmaya gülüp geçiyo bana ama çok çok üzülüyorum onun için daha bekar kız ne yapmalıyım bilemiyorum iradesine hiç sahip değil çok vurdum duymaz insanı bu kilolar asosyalde yapıyor anneminde tek üzüntüsü kardeşim kaç kez diyetisyene gitti 80 lere indi ama gene aldı
inan görmüş gibi gözümün önünde canlandı sevincin ama isterim isterim foto isterim deryam hani aldığın fot.mak.dan hiç resim görmedik kendinemi saklıyorsun aşk olsun
Bugün spor var spor
günaydın canım, çok sevindim kotuna girebildiğine. benim de öyle bir kotum dolapta bekliyor82 falan olunca kapanır önü sanırım.
Arzucum girersin inşallah sabredince birer birer oluyor hepsi.
Bu kotum benim eşimle tanışmadan önce arkadaşlarımla umarsızca gezdiğim,eşimle tanıştıktan sonrada 3 kuruş maaşa ilk evimizi tutmak,ilk kiramızı faturalarımızı ödemek için deli gibi çalışırken giydiğim kısaca en güzel anılarımı yaşadığım bir kottu o yüzden anlamı çok ayrı bende
İnşallah seninde mutlu haberlerini paylaşacağız aynı şekilde.
benim oğlum çok gaz sancısı çektiği için o kadar dikkat ettim ki sadece rezene ve humana still tea içtim. yeşil çay,sirke,portakal,greyrurt,gazlı içecekler ve yiyecekler vs.aklına ne gelirse içmedim, yemedim.şimdi 7 aylık emmeyi bıraktık zaten emmiyor üflüyor,çekiştiriyor kısacası oynuyor.biraz daha emseydi 1 yaşına kadar çok mutlu olacaktım ama emmiyor...ben daha yeni yeşil çay,sirkeli su içiyorum.
herkese selamlar kızlar yine öğle yemeğimi yudumlarken sizlere bi yazıyım dedim keyifler iyidir inşallah..
derya abla tam olarak nerde kızın yazısı bende okuyup bişeyler yazmak isterim çok üzülürüm yani her yaşta kilo iyi değil ama 18 yaş ya o yaşta çok daha kötü bence herşeyin başında psikolojinin bozuk olması bütün hayatı etkiler umarım oda başarır..
tülay abla tebrikler tabi ya ama o hain kurabiyeden 65 kiloya düşünce tam 2 tane yicem ben
bencede huri abla helal olsun sınav var diye salmamışsın kendini ben bi ygs var diye 3 buçuk kilo aldım ya şimdide şifre var iptal olabilir diyolar ya bu kadar oynanmazki insanlarla ya sinirlerim bozuk..
derya abla oldumu kotun çok sevindim ya dahada güzel olcak hatta bol geldiği günlerde olcak inşallah o zaman daralttırırsın
seher abla kardeşin dıştan gülüp geçsede eminim içi kan ağlıyodur ya dahada genç umarım bişeyler kafasına dank eder sadece 1 sene kendini sıksa bütün hayatı daha güzel geçcek ya..
filiz abla bebeğin kaç yaşında ama unutmaz özlemiştir ya
burçin abla senin bu cemre hanımın diş çıkarmalarıda hiç bitmedi kız kaç dişi çıktı onun
kızlar dün akşam annemi almaya aştiye gittik.oğluşum annenesin omzuna yattı baya bir durdu sonra içini çek çeke bir ağladı bi ağladı...artık özledi içerledi mi, yoksa unuttu yabancılık mı çekti anlamadım.ama unutsa yabancılık çekse kucağında durmaz bana atılırdı.annanesi doğduğundan itibaren bakıyor sadece 12 gün ayrı kaldılar.annem pek üzüldü ağlamasına...beni unuttu mu?diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?