80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dükkanin acilisi bugün benden
Bismillahirrahmanirrahimmmm

Günaydınnnn gülçinim.. :87:

Günaydın kızlar.Hava güzel,güneş tepede,ben mutluyum daha ne olsun
Bugün spor var spor
Hani bir kotum vardı anlatmıştım benim için çok ayrıdır diye.75'e kadar denemeyecektim ama dün elime geçti dayanamadım denedim allahım önü kapandı ya uçtum uçtum sevinçten resmen uçtum
Beli filan çok sıktı ama bacağımdan dahi geçmiyordu bir ay önce
Öyle dolaştım evin içinde nasıl bir mutluluk bu yarabbim yılları geri aldım sanki
Keşke o an yanımda olsaydınız da görseydiniz sevincimi.

Canımcım merak etme hafta sonu için birşey diyemem ama hafta içi sana burada yarenlik edicem, yanlız değilsin

Ayyy canım haklısın yaaa tebrikler
darısı başımıza inşallah gerçi bu kadar kaçamakla zor ama

Deryacım tebrik ederim canım emeğinin karşılığı nasılda geliyor

canım açıkögrettimmi okuyorsun bölüm ne. ben geçen yıl bitirdim çok şükür. çok zor oldugunu ii bilirim. allah yardımcın olsun.

Ahahaha kiyamammmmmm bende o beyaz pantolonumu giyince gözlerimden akan yasa tehamül edememisdim Insan nasil mutlu olupda kendi ile gurur duyuyor degilmi...
InsaAllah hep böyle mutlu ol kuzum..:129::129::129::129::129:

günaydın fıstıklaaaaaaaaaaaaar güne kayısıyla başladım şimdi 5i biryerdemi içiyorum dayanamayıp basküle çıktım sonucu yarın sölerim

Tekrar hoşgeldin hurim
Hadi bakalım hayırlısı hepsinden geçersin inşallah..Stresi atlattığına sevindim.Demek ki yine kendini salmamışsın ki kilo almamışsın en azından helal olsun. :13:

valla yedim :) demekki diyet düzenli olunca hemen kilo alınmıyor,bilmiyorum ama şu ana kadar zayıflama hapı alsaydım bu 2 hafta kesin kilo alırdım gibi geliyor,dün akşam çıktım 200 gram var fark,demekki doğru yolda gidiyorum

canım açıkögrettimmi okuyorsun bölüm ne. ben geçen yıl bitirdim çok şükür. çok zor oldugunu ii bilirim. allah yardımcın olsun.
evet canım bölümüm Halkla İlişkiler...2 yıllık,aslında 4 yıllıkta oluyordu ama matematik vardı 2 yıllıktan geçiş yaparım diye halkla ilişkiler seçtim,ama bu 3 yıl önce oluyor canım :))) 1. sınıfta 3. yılım...

ilk senemde hamileydim finallerde baygınlık geçirdim,bütünlemede de bebeğim 40 ı çıkmamıştı sınava giremedim :)
geçen sene 2 ders verdim..
bu sene inşallah geçicez 2 ye :)))

Deryacım tebrik ederim canım emeğinin karşılığı nasılda geliyor

Çok şükür geliyor birer birer
Herkes bana yaren oldu meğer kimse gitmiyormuş tatile,yazık bize yahu

Ahahaha kiyamammmmmm bende o beyaz pantolonumu giyince gözlerimden akan yasa tehamül edememisdim Insan nasil mutlu olupda kendi ile gurur duyuyor degilmi...
InsaAllah hep böyle mutlu ol kuzum..:129::129::129::129::129:

Harika bir duygu gülçinim,daha güzelini yaşayacağız inşallah o pantulların içinde döneceğiz

Geçen sene 2 hafta istanbula gittim mesut asla karışmaz ama benim demek istediğim başbaşa gerçek bir tatildi.
Tek başıma hiç bir anlamı kalmıyor ki..

Biraz önce tekrar yazdım topiğinde kızlar var onlara yazıyor destek oluyorlar ama buraya gelse bir daha bırakamaz biliyorum

Seherim foto koymuyorum ya zaten yeterince curcunalı burasıbir de araya onları sokmayayım fotoğrafı seven var sevmeyen var.Facebook'un varsa özelden yollasan ya bana oradan bakarsın fotolarıma,hem gül cemalini görürüm nihayet

günaydın canım, çok sevindim kotuna girebildiğine. benim de öyle bir kotum dolapta bekliyor82 falan olunca kapanır önü sanırım.

günaydın canım, çok sevindim kotuna girebildiğine. benim de öyle bir kotum dolapta bekliyor82 falan olunca kapanır önü sanırım.

Arzucum girersin inşallah sabredince birer birer oluyor hepsi.
Bu kotum benim eşimle tanışmadan önce arkadaşlarımla umarsızca gezdiğim,eşimle tanıştıktan sonrada 3 kuruş maaşa ilk evimizi tutmak,ilk kiramızı faturalarımızı ödemek için deli gibi çalışırken giydiğim kısaca en güzel anılarımı yaşadığım bir kottu o yüzden anlamı çok ayrı bende
İnşallah seninde mutlu haberlerini paylaşacağız aynı şekilde.

bir sürü anıyı barındıran bir kot seninki inşallah deryacım, inşallah ben de giricem o kotumun içine

kızlar dün akşam annemi almaya aştiye gittik.oğluşum annenesin omzuna yattı baya bir durdu sonra içini çek çeke bir ağladı bi ağladı...artık özledi içerledi mi, yoksa unuttu yabancılık mı çekti anlamadım.ama unutsa yabancılık çekse kucağında durmaz bana atılırdı.annanesi doğduğundan itibaren bakıyor sadece 12 gün ayrı kaldılar.annem pek üzüldü ağlamasına...beni unuttu mu?diye

slm kızlarrrr yaaa ara ara okuyorum bazen yazmaya fırsat olmuyorr cemre hanım beni çok yoruyor yaa...diş çıkarıyor çok huysuzz..iş yapmama bile izin vermiyor,,sürekli kuyruk gibi yapışmışşş..:84:

tüloşumm tebrik ederümmmm yaaa bacummm kıskandık kıskandık ondan tebrik etmedükkk...

ben bugün dolma yaptımmmm..gelmişkende menümü yazıyımmmm...

SABAH:
2 kk örgü peyniri,salatalık,domates,1 dilim kepek ekmeği

ARA:
1 avuç leblebi&kabak çekirdeği
1 sütlü neskafe

AKŞAM:
1 minik kabak
1 biber dolması
6-7 tane minik küs parmağı kadar sarma
1 kase yoğurt

ARA:
2 havuç

2lt su..bitki çaylarıda varr..spor evde bolcana koşuşturmaaaaa

yaa kıslarrr size bir püf noktası vereyimmmm...

geçmişte okudum diyet bisküvi hakkında konuşmuşsunuzz...

ben diyet yaptığım sürece onlardan hiç yemedimmm...şimdi yeni yeni yiyorum oda arada birrr...çünkü insanı kandırıyorlar diğer bisküvilerden bir farkı yok kalorisi hemen hemen aynı..gerek duymadıkça yemeyinn ara öğünlerinizi daha sağlıklı meyve olarak değerlendirinnn....

herkese selamlar kızlar yine öğle yemeğimi yudumlarken sizlere bi yazıyım dedim keyifler iyidir inşallah..

derya abla tam olarak nerde kızın yazısı bende okuyup bişeyler yazmak isterim çok üzülürüm yani her yaşta kilo iyi değil ama 18 yaş ya o yaşta çok daha kötü bence herşeyin başında psikolojinin bozuk olması bütün hayatı etkiler umarım oda başarır..

tülay abla tebrikler tabi ya ama o hain kurabiyeden 65 kiloya düşünce tam 2 tane yicem ben

bencede huri abla helal olsun sınav var diye salmamışsın kendini ben bi ygs var diye 3 buçuk kilo aldım ya şimdide şifre var iptal olabilir diyolar ya bu kadar oynanmazki insanlarla ya sinirlerim bozuk..

derya abla oldumu kotun çok sevindim ya dahada güzel olcak hatta bol geldiği günlerde olcak inşallah o zaman daralttırırsın

seher abla kardeşin dıştan gülüp geçsede eminim içi kan ağlıyodur ya dahada genç umarım bişeyler kafasına dank eder sadece 1 sene kendini sıksa bütün hayatı daha güzel geçcek ya..

filiz abla bebeğin kaç yaşında ama unutmaz özlemiştir ya

burçin abla senin bu cemre hanımın diş çıkarmalarıda hiç bitmedi kız kaç dişi çıktı onun

merhaba erkek çoçukları kızlardan daha gazlı oluyorlar yeşil çay konusundak bilgi aldım zararı yokmuş ama sirkeli su konusunda bilgim yok ama zaten sadece 1 tatlı kaşığı koyuyorum gerçekten emzirmek çok önemli bende oğlumu emziremedim daha doğrusu sadece 6 ay emzirdim ama kızımı emzirmeyi çok istiyorum zaten her emzirmede 7 kalori yakılırmışyan oda zayıflamaya yardımcı. allah çoçuklarımızı korusun iyi günler

valla feryalcımm daha 7 dişimiz varr bizimki çok geç çıkardıııı. yaşıtları nerdeyse tamamlamak üzere...valla ben öldüm öldüm dirildimmm...sanki ben diş çıkarıyorumm..uykusuzluk..yorgunlukk..kafa şişşş....artık gerisini sen hesapla kaç dişi kaldı????

aaaaaaa menüm eksikkkk

öğle ben kepekli kaşarlı tost yedimmmmmm...yanında çayyy...

bugün fazla oldu sanırsam karbonhidrat çok oldu yarın daha hafif geçirmem lazım..

canım benim kıyamam ben ona özlemiştir o unutur mu hiç nasıl senin kokuna alıştıysa annannenin kokusuna da alışmıştır bence

Ya yine giremedim geçmişi okuyamadım böyle olmasından nefret ediyorum
İşyerine hırsız girdi herşeyi mahvetmiş,olay yeri inceleme ekibi geldi zaten dağınıktı heryer dahada dağıldı ancak düzeni oturtabildim ama hala emin değiliz eksik varmı yokmu
1 saat önce bi eksik daha farkettik engelliler için olan yardım kumbarası
Bilgisayarları falan sökmeye çalışmışlar ama kablolar birbirine bağlıydı bankonun altı dar galiba ses çıkar diye fazla uğraşamamışlar monitörü çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar
Monitör çalışmıyodu tamire yolladık yeni geldi,biraz para patronumun özel eşyalarından gidenler var fazla bi zaiyat yok gibi
İyi kötü bi düzene girdik ama benimde pilim bitik
Yarın bildirim için girerim izleme özelden bildiriyoduk dimi ?
Evdede teyzemin kızının problemi yüzünden gelenler var elimi süremiyorum bilgisayara çocuklar el koydu
Fırsat bulursam gün içinde geçmişi okurum
Umarım herkes iyidir

merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var

oğlum 8 aylık. ne kahvaltı nede yemek yemek istiyor.doktorumuz sebze haşla et haşla ver dedi ama evde denemediğim şey kalmadı.tatlılar muhallebiler yoğurt meyve püreleri ne denediysem püskürtüyor..anne sütünü bıraktıgı için devam sütü, unlu sütlü kaşık mamasını, mercimek tavuk suyu ve domates çorbası yiyor.ne yapmam gerekiyor.bu duruma çok üzülüyorum.diş çıkarıyor olabılır dıyorlar ama baktım damaklarında bir kabarma falanda yok.

kilo çizelgemi oluşturamıyorum.adresi kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyor.bu konuda da yardım lütfen...

MENÜM

SABAH:1 yumurta
kibrit kutusu kadar diyet peynir
domates
3 zeytin
çay

ÖĞLEğlum için yaptığım ama beğenmeğip yemediği mama (elma püresi,ceviz,birkaç bebe bisküvisi,süt)

AKŞAM:salata ve küçük bir tabak kuru fasulye (umarım irademe yenilip pilav yemem :))

yaklaşık 2 lt.su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…