80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim oğlumda 7 aylık püskürtüyornormalde kendi kendine oynarkende birden bir başlıyor ağzıyla pırttt pıırtt tükrükler her yerde...yemek hoşuna gitmeyince ağzını açmıyor olaki aldı başlıyor püskürtmeye:)) ama ben yedirmiyorum annanesi yediriyor oyunlar yaparak,dikkatini dağıtıyor...çok hoşuma gidiyor hoş heryer batıyor heleki yoğurdu püskürtünce:)minnoşum özledim oğlumu mesaim bitsede eve gitsem...

çarşamba günü menümü yazıyorum

sabah-->ılık sirkeli su+2grisini+1kk peynir+2 zeytin+1 salatalık
arada portakal
öğle-->kaşarlı tost+ayran
arada greyfurt
akşam-->makarna soslu 1tabak
arada-->portakal+soda

meraba kızlarr

iki gündür ugrayamıyorum gruba sınavlarım vardı çok şükür bitti sayılır
diyetimde iyi gibi yarın sabah tartıdan ümitliyim ama bu hafta verdim
inşllah böyle devam eder mayıs sonu 75 olucam
olmak istiyorum demiyorum artık olucammm
sizler nasılsınızz :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun ya ne kadar kötü bişey ya bi insan nasıl hırsız olabiliyor anlamıyorum

kızlar ben şimdi kalori hesaplıyarak diyet yapıyorum. bugun akşama otlu börek var (daha dogrusu burda bükme denir bilen varmı bilmiyorum) şimdiye kadar 600 cal almışım. k.v yapmış getirme dedim olmaz ye diye getidi. yesemmi yemesemmi kararsız kaldım. en iisi bi kızlara sorayım dedim. yani su acıdan soruyorum kalori hesabına göre fazla olmayacak ama hamur işi sonuçta. :18:

bence bi dilim yiyebilirsin bişey olmaz 600 kalori hem çok az

çok geçmiş olsun.

ben iyiyim sağol.inşallah yarın tatıda yüzün güler.

feryalcim oğluşum daha 7 aylık...

Allah bağışlasın.

selam kızlar bu ara giremedim yaa...bugün bir arkadaşıma gittim yarında yeni evlenen birine gidiyoruz...bu ara genee böyle oldu ama sizi çok seviyor ve de özlüyorummmmm..

slm kıslar nasılsınız

bugün menüm

sabah
peynirli omlet
yarım domates salatalık
1 dilim ekmek
peynir

ara 1 dilim kek 12 p

öglen yok

ara 3-4 ceviz
10 - 15 fındık

ara 1 nescafe

akşam
tavuk suyu şehiyeli çorba
haşlama tavuk
pilav 1 kaşık (yazdım ama yemicem çok canım çekerse diye yazdım her ihtimale karşı yarın cuma yememeliyimm:18::18::18:

1 bardak lıght cola

selam kızlar bu ara giremedim yaa...bugün bir arkadaşıma gittim yarında yeni evlenen birine gidiyoruz...bu ara genee böyle oldu ama sizi çok seviyor ve de özlüyorummmmm..

ilkay nasılsın canım

bi hafta misafir ağırlayıp bi haftada misafirliğemi gidiyon kuuu

Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızım aranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil

Ah kuzum ya özlemiştir tabi o kadar vakit geçiriyor senin kadar seviyordur onu da artık

Buyur ablacım burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/432795-cocuklugumdan-beridir-pesimi-birakmayan-mutsuzluk.html

Geçmiş olsun dilekçim.Sen iyi ol yeter,kalabalıktan kurtulunca yazarsın :13:

kilo çizelgemi oluşturamıyorum.adresi kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyor.bu konuda da yardım lütfen...

İclalcim bak burada anlatıyor detaylıca sana verdim mi bu linki bilmiyorum ama dikkatli okusan nereyi kopyalaman gerektiği de yazıyor ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

İşte budur,kararlılık
Ben iyiyim kendi adıma çok şükür,pis boğazımı tutsam daha iyi olacağım

Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızım aranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil

Hoşgeldin
Canım hiç önemli değil burada 100 kiloyla başlayan da var bak ben 79 oldum ama topik değiştirmiyorum.O sadece topiğin adı takılma ona
Menülerini filan burada paylaşırsan benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlarda yardımcı olur.Umarım bizden kopmazsın,azmin daim olsun

07/04/2011
Sabah
3 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Zeytin

Öğlen
2 tabak çorba

Ara öğün
1 meyveli yoğurt (100 gr)
2 form çikolata kaplı kepekli bisküvi
Bir avuç fındık
Bir tatlı kaşığı bal

Akşam
2 kase çorba
5 yemek kaşığı pilav
Domates söğüş

bugünlük yediklerim..Tabi 2.5 litre su ve beşi bir yerde çayı da dahil buna.. :S

Tanyeli hoşgeldin canım doğru yerdesin emin ol burda çok güzel destek alacaksın motivasyonun yükselecek yeter ki burdan kopma hoş 3 gün sonra istesende kopamayacaksın

bence bi dilim yiyebilirsin bişey olmaz 600 kalori hem çok az

tşk ederim canım cvbın cvn için. akşamla 900 ü bulurum diye planlamıştım. börekle tamamlamış oldum. yada geçtim bilmiyorum. duramadım yedim börekten :44: ama boyle yaptıkca moralim bozaluyor benim. yeni başladıgım için bi an önce bi kaç kilonun gittigini görmek istiyorum. bu yüzden ilk hırsla kalorileri düşük tutyorum genelde. bakalım zamn neyi gösterecek.

Bugünkü Menüm

Sabah

2 kuru kayısı

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı , 4 dilim salam , 40 gram krem peynir

Ara

1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 ayva , 1 salatalık

Akşam

1 porsiyon salçalı makarna

3 litre su

Toplam : 1249 kalori

Spor : 120 dakika yürüyüş + park aleti

1,5 aylık diyet macerasında ağzına makarna sürmeyip tam cuma öncesi 1 tabak makarna yiyen bir iradesiz görmediyseniz buyurun doya doya bakabilirsiniz...Ağlanıp sızlanınca kendimden daha fazla nefret ediyorum o yüzden susuyorum

Son düzenleme:
tanyeli aramıza hoşgeldin canım burda kilo sorun değil yeterki sen kilo vermek iste kaptanımız ve diğerleri süperler motivasyonun bu topikte yüksek olur bilgilimiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…