merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var
oğlum 8 aylık. ne kahvaltı nede yemek yemek istiyor.doktorumuz sebze haşla et haşla ver dedi ama evde denemediğim şey kalmadı.tatlılar muhallebiler yoğurt meyve püreleri ne denediysem püskürtüyor..anne sütünü bıraktıgı için devam sütü, unlu sütlü kaşık mamasını, mercimek tavuk suyu ve domates çorbası yiyor.ne yapmam gerekiyor.bu duruma çok üzülüyorum.diş çıkarıyor olabılır dıyorlar ama baktım damaklarında bir kabarma falanda yok.
kilo çizelgemi oluşturamıyorum.adresi kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyor.bu konuda da yardım lütfen...
MENÜM
SABAH:1 yumurta
kibrit kutusu kadar diyet peynir
domates
3 zeytin
çay
ÖĞLEğlum için yaptığım ama beğenmeğip yemediği mama (elma püresi,ceviz,birkaç bebe bisküvisi,süt)
AKŞAM:salata ve küçük bir tabak kuru fasulye (umarım irademe yenilip pilav yemem :))
yaklaşık 2 lt.su
Ya yine giremedim geçmişi okuyamadım böyle olmasından nefret ediyorum
İşyerine hırsız girdi herşeyi mahvetmiş,olay yeri inceleme ekibi geldi zaten dağınıktı heryer dahada dağıldı ancak düzeni oturtabildim ama hala emin değiliz eksik varmı yokmu
1 saat önce bi eksik daha farkettik engelliler için olan yardım kumbarası
Bilgisayarları falan sökmeye çalışmışlar ama kablolar birbirine bağlıydı bankonun altı dar galiba ses çıkar diye fazla uğraşamamışlar monitörü çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar
Monitör çalışmıyodu tamire yolladık yeni geldi,biraz para patronumun özel eşyalarından gidenler var fazla bi zaiyat yok gibi
İyi kötü bi düzene girdik ama benimde pilim bitik
Yarın bildirim için girerim izleme özelden bildiriyoduk dimi ?
Evdede teyzemin kızının problemi yüzünden gelenler var elimi süremiyorum bilgisayara çocuklar el koydu
Fırsat bulursam gün içinde geçmişi okurum
Umarım herkes iyidir
feryalcim oğluşum daha 7 aylık...
kızlar ben şimdi kalori hesaplıyarak diyet yapıyorum. bugun akşama otlu börek var (daha dogrusu burda bükme denir bilen varmı bilmiyorum)şimdiye kadar 600 cal almışım. k.v yapmış getirme dedim olmaz ye diye getidi. yesemmi yemesemmi kararsız kaldım. en iisi bi kızlara sorayım dedim. yani su acıdan soruyorum kalori hesabına göre fazla olmayacak ama hamur işi sonuçta. :18:
İşyerine hırsız girdi herşeyi mahvetmiş,olay yeri inceleme ekibi geldi zaten dağınıktı heryer dahada dağıldı ancak düzeni oturtabildim ama hala emin değiliz eksik varmı yokmu
Bilgisayarları falan sökmeye çalışmışlar ama kablolar birbirine bağlıydı bankonun altı dar galiba ses çıkar diye fazla uğraşamamışlar monitörü çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar
Monitör çalışmıyodu tamire yolladık yeni geldi,biraz para patronumun özel eşyalarından gidenler var fazla bi zaiyat yok gibi
Evdede teyzemin kızının problemi yüzünden gelenler var elimi süremiyorum bilgisayara çocuklar el koydu
Umarım herkes iyidir
meraba kızlarr
iki gündür ugrayamıyorum gruba sınavlarım vardı çok şükür bitti sayılır
diyetimde iyi gibi yarın sabah tartıdan ümitliyim ama bu hafta verdim
inşllah böyle devam eder mayıs sonu 75 olucam
olmak istiyorum demiyorum artık olucammm
sizler nasılsınızz :26:
feryalcim oğluşum daha 7 aylık...
selam kızlar bu ara giremedim yaa...bugün bir arkadaşıma gittim yarında yeni evlenen birine gidiyoruz...bu ara genee böyle oldu ama sizi çok seviyor ve de özlüyorummmmm..
kızlar dün akşam annemi almaya aştiye gittik.oğluşum annenesin omzuna yattı baya bir durdu sonra içini çek çeke bir ağladı bi ağladı...artık özledi içerledi mi, yoksa unuttu yabancılık mı çekti anlamadım.ama unutsa yabancılık çekse kucağında durmaz bana atılırdı.annanesi doğduğundan itibaren bakıyor sadece 12 gün ayrı kaldılar.annem pek üzüldü ağlamasına...beni unuttu mu?diye
derya abla tam olarak nerde kızın yazısı bende okuyup bişeyler yazmak isterim çok üzülürüm yani her yaşta kilo iyi değil ama 18 yaş ya o yaşta çok daha kötü bence herşeyin başında psikolojinin bozuk olması bütün hayatı etkiler umarım oda başarır..
Umarım herkes iyidir
kilo çizelgemi oluşturamıyorum.adresi kopyalayıp yapıştırıyorum ama olmuyor.bu konuda da yardım lütfen...
meraba kızlarr
iki gündür ugrayamıyorum gruba sınavlarım vardı çok şükür bitti sayılır
diyetimde iyi gibi yarın sabah tartıdan ümitliyim ama bu hafta verdim
inşllah böyle devam eder mayıs sonu 75 olucam
olmak istiyorum demiyorum artık olucammm
sizler nasılsınızz :26:
Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızımaranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil
Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızımaranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil
bence bi dilim yiyebilirsin bişey olmaz 600 kalori hem çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?