- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
evet sağlıksız ama işyerimin bulunduğu yerde sadece kabapçılar var...
elmayı tercih edeyim. hem bugün ilk günüm rejimde biraz midem küçülsün :)
bir de elma beni çok tıkıyor. öğlem acıkmadan yedim. 16 da bir tane daha yerim. akşam eve giderken alışpveriş yapıp yanıma alabileceğim şeyleri ofise taşıyacağım...
yok beceremiyorum alıntı yapıp mesaj yazmayı acemilige bakındelikafadulden
tıklıyorum canım ama olmuyor acaba alıntı yapılabilirligini mi yanlışlıkla ayarlardan falan iptal ettim
kebap yemektense elma daha iyidir tabi.. yani sanırım öyle.. bugünlük bişey olmaz da yarın yanına bişeyler alırsın.. hem ilk günün .. hadi hayırlı olsun diyetin
anladım canım.inşallah bu kiloları verebiliriz.bende bugün başladım hatta bu ögünde diyebiliriz.dünden beride lahana maydanoz limon kürü yapıyorum.bu sefer çok kasmayacagım çünkü sıkılıp bıraktıgımda dönüşüm tam bir felaketti
kızlar ben dün eski arkadaşlar la toplandım hiç giremedim.... hadi siz bunu affedersiniz de .. yedilerimi duysanız asla affetmezsiniz senağlama buna kaçamak denmez bu artı arsızlık falan yani .. ama bugün bişi yemiyorum...umarım veririm artık sıkıldım.dün kendime gece kıyafeti almaya gittim olmadı olmadı olmadı ... iğrenç işte çok moralim bozuk ... öliyim bennn :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?