80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım.inşallah bu kiloları verebiliriz.bende bugün başladım hatta bu ögünde diyebiliriz.dünden beride lahana maydanoz limon kürü yapıyorum.bu sefer çok kasmayacagım çünkü sıkılıp bıraktıgımda dönüşüm tam bir felaketti

kebap yemektense elma daha iyidir tabi.. yani sanırım öyle.. bugünlük bişey olmaz da yarın yanına bişeyler alırsın.. hem ilk günün .. hadi hayırlı olsun diyetin..:sm_cool:

kebap yemektense elma daha iyidir tabi.. yani sanırım öyle.. bugünlük bişey olmaz da yarın yanına bişeyler alırsın.. hem ilk günün .. hadi hayırlı olsun diyetin

kızlar çok yoruldum ya şu bahar temizliği bitiriyo beni..
aslında kadın çağırıyorum duvar silmeye falan ama dolaplar bana bakıytor tabi...
başım döndü sabahtan beri yaa...
bide inşallah eşim kızıma bakarsa yürüyüşe çıkıcam..

tıklıyorum canım ama olmuyor acaba alıntı yapılabilirligini mi yanlışlıkla ayarlardan falan iptal ettim

hava çok güzel artık...yürüyüş sezonu tam olarak başladı kızlar...
ben şimdi çıkıyorum akşam gireim artık..yediklerimi yazmaya...

kızlar selam.. Bu hafta eşim seyahate gidiyor gündüzleri olamasamda akşamları sizinleyimm.. Bu arada yeni gelen arkadaşım hoş geldin. Serra cım tekrar geçmiş olsun.. Bebek benim de papatya yazıyordu. Daha sonra profilden ben kendimm ayçiçek diye değiştirdim. ama inan ne işe yarıyor ben de bilmiyorum.. Peki puanlar yükselince ne oluyor acaba bilen var mı? Flatliners benimde malzemem eksik yarın alamasamda cumaya başlayacağım. Bir de yapılışı ile ilgili yazıyı bulmam lazım.. Bu arada dağıttım kızlar eşim gidiyor diye herhalde.. neyse öptüm hepinizi.. Bu arada kayıplarımız çoğaldı sanki Eylülce kayıp, boncuk oyunu yok, nidam az geliyor aramıza.. Neyseki onu msnden takip ediyorum ben

kızlar ben dün eski arkadaşlar la toplandım hiç giremedim.... hadi siz bunu affedersiniz de .. yedilerimi duysanız asla affetmezsiniz senağlama buna kaçamak denmez bu artı arsızlık falan yani .. ama bugün bişi yemiyorum...umarım veririm artık sıkıldım.dün kendime gece kıyafeti almaya gittim olmadı olmadı olmadı ... iğrenç işte çok moralim bozuk ... öliyim bennn :a015:

selam kızlar ben geçmişi okuyup geliyorum bugün muhabbet iyiydi galiba sayfalar birikmiş

ya ne kaynatmışsınız öyle biz işten gelene kadar siz sıkı bir muhabbet yapmışsınız kıskandım valla :jeyyar:

puan arttırımları filan ohh ohh

yeni arkadaşlarda olaya motive olmuşlar sevindim.

canım şu lahana kürü gerçekten sıkar. bende bir ara denemiştim sıkıldım ve bırakıncada kiloda alabilyorsun .o yüzden fazla asılma bu küre diğer besinlerden de takviye al

burdaki arkadaşlar genelde sık sık az az küçücük mini minnacık kaçamaklarla da herşeyi yiyebilyor farkındaysan eğer bence sende böyle bir yol çiz

bebekqcim

gün içinde sık sık gelin diye bir msj okudumda çalışan arkadaşlar gelemiyorki maalisef (mesela ben)bu kadar katı olmayalım bence senağlama

moralini bozma canım bende gece gündüz kıyafeti farketmiyor her almaya gittiğimde moralim bozuluyor ama artık bir hırsla diyete devam küçük kaçamakları toparlayabilirsin
ve bak bir beş kilo verdikten sonra elbise almaya gidelim ne dersin mesela ben 79 olunca alcam o zamana kadar alışverişe çıkmıycam yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…