80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serracım geçmiş olsun canım...Allah şifa versin oğluna..
çok zor çocukların hastalanması..biliyorum..Allah yardımcın olsun..

bugün komşumda toplantı var kızlar..evde 1 kase çorba içip gidicem..orda da kaçırmam söz..
zaten tabağımdakileri kızıma yediriyorum..inşallah sütlü tatlı veya salata türü bişiler yapmıştır..
hep hamurişi..hep hamurişi...bizi düşünen yok...
neyse biliyolar diyette olduğumu o yüzden ısrar etmiyolar yemem için..

canim benim iyiyim ben sen nasilsin evet görüsemiyoruz

kizlar ben giremedim icin özür dilerim, bana ne oldu anlamadim ama iki gündür diyetten koptum, bugün toparlancam insallah,
laptopunda da sorun var of skldm haledemedik zaten yapilmasi zor, yenisini alana kadar böle sinir krizleriyle devam:))

bugün sarimsak cayina artik 2 hafta 2 kase diyetine basliorum hadi hayirlisi bakalim
cumadan hic ümitli dilim:) ayni kiloda kalsam kar bana:)

sizler nasilsiniz canlarim

kızlar gunaydın.. bugün buruk bir gün eşimi yolcu ediyorum.. Alışamadım bir türlü bu gidişlere.. Neyse.. ama sevinçli bir haberimde var. Dün 42 beden elbise aldım.. Yanlış olmasın kızlar likralı falan değil bildiğinz kot elbise.. Kız verdi yok bu bana olmaz dedim (bu sefer kendim yaptım) kız abla bir dene bakalım belki olur dedi.. Bir denedim. Gözlerime inanamadım.. Aldım ve bugün giydim.. Moralim iyiyd ama daha da iyi oldu kızlar.. daha kahvaltı yemedim.. Çayım geldi canımda istemiyor 4-5 adet altınbaşak biskivi yedim.

ya vallahi Alnağmecim ben de yapamadım, tane karanfil alamadım çünkü. ama bugün kesin alıcam ve başlıycam, baharnaz pek beğenmiş :)

Günaydın kızlar, Alnağmecim tebrik ederim, daha dur 38 bedenleri de görücez :)
Dün ben de menümü bozdum, akşam ikeaya gittik eşimle. 8 isveç köftesi, 5 adet kızarmış patates, 1/2 kase mantar çorbası ve 1/2 tabak yeşil salata yedim. Ama bugün şok yapıcam. Bugünkü menümü yazıyorum ve söz veriyorum değiştirmiycem.
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim salam, 1/2 kk. beyaz peynir
Ara: 1/2 avuç leblebi
Öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, 1 salatalık
Akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 salatalık
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay.
Mucize karışımımı da büyük ihtimalle akşam yaparım, 2 bardak da ondan içerim.
Hepinizi öpüyorum.
Dombili Maymuncum, elmakurdum :)sen nerdesin?

ArkadaŞlar Şu an benım ps yazılar cok kÜcÜk gÖsterıyor normale nasıl dÖnebılır bır bılgınız varmı yazıları gÖremıyorum cok kÜcÜkler

hayırlı sabahlar bol gunesler kk gusel hatunları

dun yedıklerımı yazayım
sabah nesfıt mısır gevrek
ögle :1 adet patates haşlama çorba salata
akşam.bir tabak tavuklu patates 2 kaşık pılav salata

akşam bir saat spor yaptım..içtigim suyun hesabını bende bılmıyorum ama 2,5 fazla ıcmısımdır..

Bu arada kızlar çizelgemi eski başlangıç kiloma çeviriyorum, o zaman verdiğim kilolar belli olacak, motivasyonum azalmayacak :)

kızlar herkese günaydın.alnagme Allah kavuştursun canım inş.ahh ahhh vebde 84den 74 e düşmüştüm bir zamanlar yani 1 sene kadar önce ve çok kasmadan ama spor yapmamıştım.ramazanla birlikte bir saldım anca kendime geldim aklım nerdeydi bilmiyorum.ama bu sefer inş. sporda yapacagım

ALNAGMEDEN ALINTIDIR Bu arada kayıplarımız çoğaldı sanki Eylülce kayıp, boncuk oyunu yok, nidam az geliyor aramıza.. Neyseki onu msnden takip ediyorum ben

abla ben burdayım ya sureklı kımse yazmayınca bende yazmıyorum..gıdıyorum derdım var bolumune orda yorum yapıyorum..kk gezıyorum bu arada benım puanım baya yuksek sureklı yorum yazdıgım
için sanırsam....

hersabah kızı okula hazırla babasını işe kendim hazırlan derken kahvaltıya fırsat olmuyo.kahvaltı yapmadan koştura koştura çık.çocuga okula bırak oradan işe derken yoldan alınan 2 miss gibi pogaça sonuç kocaaaman bir göbek ve mide.bu sabah kepekli 2 küçük tost yaptım salatalık havuç elma yıkayıp yanıma aldım ara ögün için demekki isteyince hazırlanabiliyormuş ah beni üşengeç beniklava:

nidam cım kızma ben seni göremeyince akşam gelmiyorsun sandım senın adına korktum kaçamaklar başlamasın diye.. Flatliners bende ancak c.tesi alabileceğim alışverişe gittiğimde ama hala ben yazıyı bulmadım. Bulayımda hazırlanışını not alayım kaç sayfa arkada kaldı acaba

niye kızayım abla kızmadımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…