herkese iyi geceler kızlar rbugün çok yoğundum oğlum hastalandı bu seferde acile gittik serum falan kaç saat sürdü ay valla yoruldumm kızlar benimde şu sol boşluğumda bir ağrı var sanırsam böbreğim ara sancı yapıyo dr gidicemde bi fırsat bulamadım yaa neyse şimdi çıkayım evimin bir sürü işi varr onları yapayım sabah uğraşmayayım herkese iyi geceler
canim benim iyiyim ben sen nasilsin evet görüsemiyoruzslm kızlarr...
selmacım iyiyim cnm şu an.. akşam yazdığını görmeden çıkmışım.. attım yorgunluğumu saol arkadaşım...
serracım sanada çok geçmiş olsun canm.. yat dinlen birazcık..iyi bak kendine...
lavitacım sen nasılsın?görüşemiyoruz bikaç zamandır:))
flatlinerscim
şu karışımın tadı harika tam bana göre kalanı ertesi gün içebiliyormuyuz
kızlar selam.. Bu hafta eşim seyahate gidiyor gündüzleri olamasamda akşamları sizinleyimm.. Bu arada yeni gelen arkadaşım hoş geldin. Serra cım tekrar geçmiş olsun.. Bebek benim de papatya yazıyordu. Daha sonra profilden ben kendimm ayçiçek diye değiştirdim. ama inan ne işe yarıyor ben de bilmiyorum.. Peki puanlar yükselince ne oluyor acaba bilen var mı? Flatliners benimde malzemem eksik yarın alamasamda cumaya başlayacağım. Bir de yapılışı ile ilgili yazıyı bulmam lazım.. Bu arada dağıttım kızlar eşim gidiyor diye herhalde.. neyse öptüm hepinizi.. Bu arada kayıplarımız çoğaldı sanki Eylülce kayıp, boncuk oyunu yok, nidam az geliyor aramıza.. Neyseki onu msnden takip ediyorum ben
nidam cım kızma ben seni göremeyince akşam gelmiyorsun sandım senın adına korktum kaçamaklar başlamasın diye.. Flatliners bende ancak c.tesi alabileceğim alışverişe gittiğimde ama hala ben yazıyı bulmadım. Bulayımda hazırlanışını not alayım kaç sayfa arkada kaldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?