80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün ilk günüm acaba çok mu olmuş bu yediklerim?yani dünkü öğünlerime göre müthiş az.normalde sabah 1 pogaça öglen mutlaka ekmek arada tadlı büskivü olurdu ve çaylar şekerli ne dersiniz birde şu şu saate kadar 1-1,5 lt oldu

KU$ GIBI HAFIFLEDIM bu hafta kilo veremesemde senağlama (bu sabah tartildim, ayni gösterdi)

AMAAAA SINAV GECTIII öyle bi rahatladimkiiiii
iyi gecti cok süküüürrr....... merak edenlere duyurulur!!!

spora gidecemmmm, yarin muhakkak 500gr az göstermesi lazimmmmmmm

sevindim canım inş sonucuda iyi geçer allahın izniyle aylin
ben iki gündür tuvalete çıkamıyorum pirinç lapasından olabilirmi acaba öğlenleri yemiştim ama anlamadım

sevindim canım inş sonucuda iyi geçer allahın izniyle aylin
ben iki gündür tuvalete çıkamıyorum pirinç lapasından olabilirmi acaba öğlenleri yemiştim ama anlamadım

bende nedense sürekli WC cikiyorum kaydirigubbakcemile3

ayincim gözün aydın çok svindim...inşallha yarında kilo vermişindir..ozaman değme keyfine dimi :)

slm kızlar...
iyi olmaya çalışıyorum...
ayaklarım felaketr ağrıyo... ama bildiğiniz gibi sergide ayakta durduğum için değil hee...
sabah 8 de wc ye girdim :)) çıkıp hazırlanıcam.okula gidicem normalde.. banyoya doğru kızımın elleri ağzı burnu komple tutmuş koştuğunu görüşüm ve avcunun kan dolu olmasıyla şoka girişmle bu plan değşşti..

ilk önce sallanan dişimiz koptu da o kanıyo sandım.. ama yüzünü silince farkettim burnunun kanadığını.. yastığı çarşafı fln... bi de yarın rulo kağıt havlu kullandık.. bayaa kanadı yani acile varana kadar... hastanenin kapısından girince dindi.. kan sayımı fln yaptılar. normal çıktı. yine de kbb polikliniğe gönderdiler..

orası da randevuyla çalışıyomuşş.. genel polikliniğe muayene olduk.. 3 tüp daha kan aldılar.. parmaktan da cama fln kan alındı.. bisürü tahlil yani.. saat 3buçukta sonuçları alıp gösterdik dr. allahıma şükür ki bişey yokmuş... tansiyonu da normal çıktı.. 4 buçuk gibi girebildik eve ancak.. öldüm yorgunluktan.. tabi kızım pijamalarla :))

şeker fln da çıkmadı kanda.. manayla komple kontrolü oldu.. ama içim eridi resmen.. evlat çok başkabişey.. hiç kimseye benzemiyo sevgisi,hastalığı ,üzüntüsü... bi de bişey dicem hep deriz ya devlet hastanesi ssk iyi ilgilenmez diye.. bugün anladım ki hastane değil dr. önemli.. hemşireler bile.. sabah ilk acilde ilgilenmediler diye sinir olmuştum ama sonraki dr. çok müthiş ilgilendi.. çocuk doktorunun nasıl olması gerektiğini hatrlatır gibiydi.. bi de kan alan hemşireler fln süperdiler.. muhabbetle oyunla anlamadık bile nasıl olduunu.. hepsinden allah razı olsun.. çok güleryüzlüydüler... allahıma şükür ki bişey çıkmadı.. kafasına bişeyi takmış olabilir.. sıcaklardan olabilir dediler.. gece fln olursa acile hemen getirin dediler.. bide tekrar aynı şiddette kanarsa aynı doktor mutlaka haberim olsun dedi.. aklınız da bişey kalmasın diyosanız bi de kbb doktoruna götürün isterseniz damar çatlağı fln olabilir dedi...

serracığımın da oğluşu hastaymış.. geçmiş olsun kuzum yaa.. anne olmak ne güzel.. ne zorr demi?

tekrar geçmiş olsun
yorucu bir gün geçirmişiniz neyseki tahliller iyi çıkmış bu yorgunluğunu almıştır canım

çok sağol fleksçim..
ben bugünkü listemi de yazayım hemen..çok kolay olcak çünkü bişey yok :)))

sabah--------- 1 çatal omlet,1bardak şekersiz çay
ara------------- -
öğlen---------- çeyrek simit
ara------------- 6 tane erik
akşam-------- 1 salatalık, 1 domates

sersem gibi oldum canım bişey istemiyo... 2 lt. kadar su içtim sadece.. bi de akşama kadar merdive in,çık,koştur.. baya yoğun spor oldu...

evet cnmm... yorgunluğumu aldı tabiki.. ama bu gece nasıl uyurum bilmem.. kızımla yatarım sanırım.. allahım inşallah bi daha olmaz...

ArkadaŞlar Şu an benİm ps yazılar cok kÜcÜk gÖsterİyor normale nasıl dÖnebİlİr bİr bİlgİnİz varmı yazıları gÖremİyorum cok kÜcÜkler

canım bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
internet seçeneklerine tıkla
genel e tıkla
erişilebilirlik tıkla
önceden belirlenmiş yazı boyutunu yoksay a tik koy
tamam tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…