80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ELLERİNE SAGLIK KUŞUMMMM

valla artı 900 filan hiçç etkilemedi benii nedense
çünkü yanlış sonuç biliyorum küüü

m bedenn giyiniyorum 388 kot çektim altımaa e daha ni olsunnn

Bir daha ki listede ben de olurum inşallah ve tabii üst sıralarda

Mesaj 100 olmadan listeye girme oluyor mu?Yaaaa benim mesajım halaaa az.Akşamdan akşama olmuyor bir türlü.

Süreyyacım nasılsın canım?
nıhalcım ıyıyyım bılıyorsun gene burdayım gel hazıran gel senı takıp edıyorum canım yenıden ve hedefıne ulasana kadar baslamana cok sevındım basaracaksın ınanıyorum rahatsızlıgın olmasaydı bu kadar salmazdın bılıyorum umarım hepsı gerıde kalmıstır ve senınle gorustugumuzde sende bende daha bır fıstık oluruz ınsaallah

ELLERİNE SAGLIK KUŞUMMMM

valla artı 900 filan hiçç etkilemedi benii nedense
çünkü yanlış sonuç biliyorum küüü

m bedenn giyiniyorum 388 kot çektim altımaa e daha ni olsunnn

E canım o yüzden dedim zaten banu üzülmesin diye çünkü söylemiştin yanlış sonuç diye bir de o kadar şişmeye tabi artı 900 çıkar.Ayrıca listede bedenini değiştirmek de bana nasip oldu :82:

Süreyyacım nasılsın canım?
nıhalcım ıyıyyım bılıyorsun gene burdayım gel hazıran gel senı takıp edıyorum canım yenıden ve hedefıne ulasana kadar baslamana cok sevındım basaracaksın ınanıyorum rahatsızlıgın olmasaydı bu kadar salmazdın bılıyorum umarım hepsı gerıde kalmıstır ve senınle gorustugumuzde sende bende daha bır fıstık oluruz ınsaallah

Bir daha ki listede ben de olurum inşallah ve tabii üst sıralarda

Mesaj 100 olmadan listeye girme oluyor mu?Yaaaa benim mesajım halaaa az.Akşamdan akşama olmuyor bir türlü.

İnşallah
Seninle de tanışamadık sanırım ben derya

Listeye 2 haftalık düzenli menü paylaşımı ve bildirim sonucunda girebiliyorsun mesajınla alakası yok.100 mesaj foruma resim ekleyebilmen için gerekli

ELLERİNE SAĞLIK CANIM LİSTE HARİKA OLMUŞ
100 gr üzülüyordum ama bu ne kızlar artı artı neoldu bize
bu arada zekiye tebrikler canım

merhaba arkadaslar benim bir sorum olacak.benim cok yaramaz bir oglumvar.onunla ilgilenmekten kendime zaman ayiramiyorum.oysa sizlerle beraber daha fazla paylasimda bulunmak istiyorum ama olmuyor bir turlu. gunluk duzenli olarak menumu paylasip ayrica cuma gunleri kilo bildirimi yapmam listeye girebilmem icin yeterli olurmu acaba.henuz menumu yazamadim yarindan itibaren yazicam insallah.civil civil bir liste coook hosuma gitti.bende o listede olmak istiryorum.2 hafta sonra insallah bende dahil olurum.olurum dimiii???

Tabi ki olursun..Buradaki neredeyse herkes çocuklu ve işten güçten vakit bulamayan insanlar zaten.Sen menülerini yaz bildirimini yap yeter 2 hafta sonunda adın o listede olur sakın üzme kendini
Hayat insanı bunaltsa da bir yerden bir ışık gösterir.Aynı bu forumdaki paylaşımlar ve arkadaşlıklar gibi.Sen yeter ki kararlı ve azimli ol gerisi elbet gelir... :13:

AAAAA iyi yaaaa ben de mesaj sayısı 100 olacak diye gerekli gereksiz (iki kelime bile olsa) mesajları ayrı ayrı(sayısı artsı diye) yazıp duruyordum.OHHHHH beeee
3 haftadır sanırım buradayım ama 1 haftadır menümü yazıyorum.Menü yazılacağını da sonradan öğrenmştim
Ben de Füsun

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim Deryacim.cok guzel seyler soylemissin.sizlerinde destegiyle basaricam,hep beraber basaricaz insallah.

Memnun oldum füsun.Keşke sorsaydın birine cevap verirdi herkes :26:
Neyse sen düzenli menünü yaz bildirimini yap ne olduğunu anlamadan geçer 2 hafta

cok tesekkur ederim Deryacim.cok guzel seyler soylemissin.sizlerinde destegiyle basaricam,hep beraber basaricaz insallah.

İnşallah canım destek olduktan sonra inan her şey başarılır.Ben 80'in altına düştüğümde inanamamıştım rüya gibi gelmişti çünkü 3 senedir inmemiştim 80'in altına.Hatta kendimi şartlamıştım kesin ben 80'de takılırım bir kaç hafta diye ama çok şükür öyle olmadı.Ama ne zaman ki buradan ayrı kaldım tepetaklak oldu herşey O zaman anladım ki destek,aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak,paylaşmak gerçekten bu yoldaki en büyük koz..
O yüzden beraber inandık,beraber başaracağız inşallah.Senin de her kilo verdiğinde sevincini yaşayacağız beraber
Bu arada adın neydi :26:

Hiç sorun değil,ben pek katılamıyorum,ancak akşamdan akşama.Ama geçmişi okuyorum...

Olsun canım gönüller bir olsun..Geçmişi okuman bile çok şey katar sana bilgi birikim açısından.Ama vaktin oluyorsa sohbetlere de katıl inan çok daha artar motivasyonun..

hadi bakalım haftayada ben olucam listede yuppiiiiii

Kızlar ben bu akşam menü yazmayayım ya rezil olmak istemiyorum
Ama bugün hiç eve uğramadım 1 saat masa tenisi,1.5 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet sürdüm inşallah bir faydası olmuştur yediklerime..Yarından itibaren yepyeni gün,yepyeni umutlarla doğacak inşallah
Bu hafta sabit kalsam da üzülmeyeceğim yeter ki almayayım

Bir de kızlar new york'ta beş minare filmini izleyin gerçekten çok sağlam mesajları olan bir film.Sanki harika yapımlarımız varmış gibi sırf mahsun kırmızıgülün elinden çıktı diye eleştirip duruyorlar sakın aldırmayın.Ben güneşi gördüm'ü de çok beğenmiştim zaten. Sırf şu ön yargıyla eleştirenler için mahsun fanı oldum çıktım kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…