80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim,benim adim Arzu.Londra'da yasiyorum.ve 28 yasindayim.7 aylik bir oglum var.bu kadarina gerek yoktu belki ama ben yine de yazayim dedim.bende on yargiyla bakiyordum dogrusu.tavsiyeni dinliycem.

hadi bakalım haftayada ben olucam listede yuppiiiiii

Duygu ben bu hafta geldin diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum malum uzaktım topikten ama yine takip ediyordum:26:
Yani bu cuma değil,önümüzdeki cuma listede olacaksın benim hesabıma göre :44:

canim,benim adim Arzu.Londra'da yasiyorum.ve 28 yasindayim.7 aylik bir oglum var.bu kadarina gerek yoktu belki ama ben yine de yazayim dedim.bende on yargiyla bakiyordum dogrusu.tavsiyeni dinliycem.

Memnun oldum arzucum
Tabi ki eksik noktaları var mesela mustafa sandal'ı oynatmaları çok kötü olmuş adam da zerre kabiliyet yok keşke hepsi tiyatro oyuncuları olsaydı kadronun geri kalanı gibi..Mahsun kırmızıgül'ünde oynaması saçma tabi bu açıdan bakarsak.Fakat onlara rağmen film verdiği mesajlarla,kurgusuyla,müzikleriyle anlatılmak istenileni çok güzel yansıtıyor ve bir amerikan filmi kadar olmasa da türk filmlerinin çıtasını kesinlikle yükseltiyor bence..Türk sinemasını takip ediyor musun bilmiyorum ama cidden içler acısı halde...Onların arasında bu kadar parlıyor zaten.Gerçekten böyle yapımlara ihtiyacımız var.Sevindim fikrini değiştirebildiğime :)

Son düzenleme:
O zaman bu cuma girebilirsin demektir :87::87:

Teşekkürler...

Ben de şimdiden bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 ince dilim ekmek
3 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
domates,dereotu

Öğle
500 gr ligt yoğurt
5 sunta

Ara
1 sacda ıspanaklı börek
Turşu

Akşam
1 bardak light süt
müsli

form çay
şekersiz çaylar
2 litre su

İyi akşamlar

deryoşş
bende çok begenmiştim yaaa güneşi gördüm filmini
bencede ön yargı bırakılıp izlenmelii

çarşamba günü tnt de benjamin buton var
uzun süredir izlemek istiyordum.
ii oldu tv de yayınlanması
hürrem yerine onu izliycem çarşamaba günü

derya
birde proteine agırlık ver cnm bu hfta kalmaz fazlalık filann

Duygu ben bu hafta geldin diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum malum uzaktım topikten ama yine takip ediyordum:26:
Yani bu cuma değil,önümüzdeki cuma listede olacaksın benim hesabıma göre :44:

cnm cumartesiden beri menümü yazıyorum ama beklerim ben ne zaman olursa.. bu aradaa salmadan aynen devam tabi rejime

iyi aksamlar kizlar,menümü yazayim

sabah
2 dilim ekmek
guark
beyza peynir
zeytin

ara 1havuc

ögle
1 kupa corba
peynirli salata

ara

1 armut

aksam
1 kücük biber dolmasi,haslama sebze,yogurt

ara
1 yesil elma

salonda 1 saat spor

Onu da izle canım o da harika bir film.Hele kaderden bahseden sahnesi inanılmaz
O filmle brad pitt'e olan ön yargımı kırmıştım ben

Öyle yapacağım banuşum çok fena karbon alıyorum 3 gündür bu hafta sabit çıkarsam zil takıp oynamam lazım o derece 3 gün de ne yapabilirim bilmiyorum ama öncelikle şu tatlı krizimi kontrol altına almam lazım daha demin kek yedim ya moralimin düzelmesine,buraya dönmeme rağmen,geçemedim önüne işte
Tarçın çayına ara vermiştim bünyem alıştı diye tekrar mı dönsem ne yapsam
Nereden hortladıysa bu tatlı krizi anlamıyorum ki ilk 1,5 ay ne güzel gidiyordu

tatlım ellerine sağlık hoş geldin.yazılarınla ısıttın içimizi yine.bir kaç alıntı yapmıştım ama kızlardan silindi hepsi.

aklımda kaldığı kadarıyla sevgili filiz ve gülçin çok güzel şeyler yazmışsınız sağolun.desteğiniz benim için önemli.biliyorum ben güçlü ve güzel bir kadınım.aslında zayıflayıp milleti bunalıma sokmak istemiyorum ondan tembelliğim dermişim

işin şakası midem biraz daha rahat.evet yine saçmaladım ama tuttum biraz daha kendimi.zaman zaman ben de aç kalacağım korkusu oluyor.yani dikkatli yersem acıkırım şunu da yiyeyim diyorum..yine de düne göre iyiyim.inşallah bırakmayacağım kendimi.

callaneticsime yeniden başlayayım bari.

ya derya bende de var o tatlı krizleri ne yapacağız kuzum ya.tarçın çayına mı başlayalım yoksa.neskafe yanı hep şekerli şeyler yiyorum sanki beynim uyuşuyor rahatlıyorum.

kizlar kizlarr

tatli krizleri icin keisnlikle az yagli sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesini öneriyorum aninda kesiyor krizi ve ayni zamanda istahida,bi kere deneyin,pisman olmiycaksiniz :)

Hoşbulduk zekiyecim
Yeni farkettim sen de 1,78 mişsin..Ahh senin boyunda bir arkdaşım olması için neler vermezdim
Gel bana biraz gezelim de psikolojim düzelsin

senin boy kaç canım. anladıgım kadarıyla uzunsun sende. bende en çok topuklu giydigimde yanıma uzun arkadaş arıyorum yoksa kendimi bi acayip hissediyorum helede bu kilolarla hem şişko hem uzun kısacası iri oluyorum

ya derya bende de var o tatlı krizleri ne yapacağız kuzum ya.tarçın çayına mı başlayalım yoksa.neskafe yanı hep şekerli şeyler yiyorum sanki beynim uyuşuyor rahatlıyorum.

Valla nilgünüm ben yarın başlayacağım artık..Yine oluyordu bünyem alıştığı için ama bu kadar değildi aynen dediğin gibi tatlı yedikçe vücudum uyuşup rahatlıyor sanki nasıl bir illet bu yarabbim resmen uyuşturucu

Bence sen de başla tarçın çayına bu krizler için daha etkilisini görmedim..Bak ben de senin gibi saldıkça saldım kaç zamandır toparlayalım artık nilgün havalar kapandıkça bizde içimize kapanmayalım

Bu yola nasıl azimle başladık aslında birazcık güneş yine o azmi geri verecek bize ama zamanımız az...O güneş tiril tiril kıyafetleri çıkarttığında bundan daha çok kapanacağız hayata

Yarından itibaren eski azmime geri dönüyorum inşallah
Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan bakalım en şişko halimizeeeeee
Oradaki diyettekiler özenip birer birer gün olur erişirler ikimizeeeee

aslında bu kadar suratsız degilim ku bennnn.......

buda yeni saç modelim ve saç rengimmm

evt ya bende o 2 filmide çok begenmiştim. gercekten verdigi msjlar çok güzel düşündürücü insana her cepheden bakabilme olanıgı veriyor

nilgüncümm ii resim lafının üstüne eklenirmiş

kızlarrr
göbek ve simit problemimm var benimmm hala devam ediyorr
platess yapıyorum
ve cal ın göbek hareketleirni yapmayı planlıyorummm nilgüncüm
sabahlar koşuya gidicem ama
havalar burada hala düzelmedi

şuan kendi kendime sırıtıyorum. inş böyle devam ederim. tşkr ederim herkese verdiginiz destekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…