- 18 Mart 2011
- 39
- 10
- 48
hadi bakalım haftayada ben olucam listede yuppiiiiii
canim,benim adim Arzu.Londra'da yasiyorum.ve 28 yasindayim.7 aylik bir oglum var.bu kadarina gerek yoktu belki ama ben yine de yazayim dedim.bende on yargiyla bakiyordum dogrusu.tavsiyeni dinliycem.
O zaman bu cuma girebilirsin demektir :87::87:
Duygu ben bu hafta geldin diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum malum uzaktım topikten ama yine takip ediyordum:26:
Yani bu cuma değil,önümüzdeki cuma listede olacaksın benim hesabıma göre :44:
deryoşş
bende çok begenmiştim yaaa güneşi gördüm filmini
bencede ön yargı bırakılıp izlenmelii
çarşamba günü tnt de benjamin buton var
uzun süredir izlemek istiyordum.
ii oldu tv de yayınlanması
hürrem yerine onu izliycem çarşamaba günü
derya
birde proteine agırlık ver cnm bu hfta kalmaz fazlalık filann
Haydiii hanımlar dertlere deva, hastalara şifa, bahar yorgunluğuna birebir, artıları gördükçe form çaylarına saldıracağınız liste geldiiiiiii
Zekiyecim haftamızın lideri olarak bomba gibi bir giriş yaptın listeye.Bak bu motivasyonun yerini kolay kolay hiçbir şey tutmaz tadını çıkar
Artıda olanlar üzülmesin diyeceğim ama enkaza dönmüş liste
Banu dışında herkes üzülebilir hatta üzülsün bence
Haftaya beni de görürsünüz tabi orada böyle konuşuyorum ama
Kızlar bir de bildirim yapmayanları sabit yazdım mecbur.
Onu da izle canım o da harika bir film.Hele kaderden bahseden sahnesi inanılmaz
O filmle brad pitt'e olan ön yargımı kırmıştım ben
Öyle yapacağım banuşum çok fena karbon alıyorum 3 gündür bu hafta sabit çıkarsam zil takıp oynamam lazım o derece3 gün de ne yapabilirim bilmiyorum ama öncelikle şu tatlı krizimi kontrol altına almam lazım daha demin kek yedim ya moralimin düzelmesine,buraya dönmeme rağmen,geçemedim önüne işte
Tarçın çayına ara vermiştim bünyem alıştı diye tekrar mı dönsem ne yapsam
Nereden hortladıysa bu tatlı krizi anlamıyorum ki ilk 1,5 ay ne güzel gidiyordu
Hoşbulduk zekiyecim
Yeni farkettim sen de 1,78 mişsin..Ahh senin boyunda bir arkdaşım olması için neler vermezdim
Gel bana biraz gezelim de psikolojim düzelsin
ya derya bende de var o tatlı krizleri ne yapacağız kuzum ya.tarçın çayına mı başlayalım yoksa.neskafe yanı hep şekerli şeyler yiyorum sanki beynim uyuşuyor rahatlıyorum.
Kızlar ben bu akşam menü yazmayayım ya rezil olmak istemiyorum
Ama bugün hiç eve uğramadım 1 saat masa tenisi,1.5 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet sürdüm inşallah bir faydası olmuştur yediklerime..Yarından itibaren yepyeni gün,yepyeni umutlarla doğacak inşallah
Bu hafta sabit kalsam da üzülmeyeceğim yeter ki almayayım
Bir de kızlar new york'ta beş minare filmini izleyin gerçekten çok sağlam mesajları olan bir film.Sanki harika yapımlarımız varmış gibi sırf mahsun kırmızıgülün elinden çıktı diye eleştirip duruyorlar sakın aldırmayın.Ben güneşi gördüm'ü de çok beğenmiştim zaten. Sırf şu ön yargıyla eleştirenler için mahsun fanı oldum çıktım kaç gündür
Haydiii hanımlar dertlere deva, hastalara şifa, bahar yorgunluğuna birebir, artıları gördükçe form çaylarına saldıracağınız liste geldiiiiiii
Zekiyecim haftamızın lideri olarak bomba gibi bir giriş yaptın listeye.Bak bu motivasyonun yerini kolay kolay hiçbir şey tutmaz tadını çıkar
Artıda olanlar üzülmesin diyeceğim ama enkaza dönmüş liste
Banu dışında herkes üzülebilir hatta üzülsün bence
Haftaya beni de görürsünüz tabi orada böyle konuşuyorum ama
Kızlar bir de bildirim yapmayanları sabit yazdım mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?