Valla nilgünüm ben yarın başlayacağım artık..Yine oluyordu bünyem alıştığı için ama bu kadar değildi aynen dediğin gibi tatlı yedikçe vücudum uyuşup rahatlıyor sanki nasıl bir illet bu yarabbim resmen uyuşturucu
Bence sen de başla tarçın çayına bu krizler için daha etkilisini görmedim..Bak ben de senin gibi saldıkça saldım kaç zamandır toparlayalım artık nilgün havalar kapandıkça bizde içimize kapanmayalım
Bu yola nasıl azimle başladık aslında birazcık güneş yine o azmi geri verecek bize ama zamanımız az...O güneş tiril tiril kıyafetleri çıkarttığında bundan daha çok kapanacağız hayata
Yarından itibaren eski azmime geri dönüyorum inşallah
Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan bakalım en şişko halimizeeeeee
Oradaki diyettekiler özenip birer birer gün olur erişirler ikimizeeeee
kızım manyaksın ya koptum gülmekten..geliyom tatlım oturak tombiş tombiş..
başlayalım bebeğim ben varımmmm
canım suratsız değilsin de kasıyorsun sanki kendini fotoğraf çekilirken..ama varya sen artık zayıf bir kadınsın bunu böyle bil.kıyafetin saçın bambaşka ve ışıl ışıl bir banu var karşımda.
aferin sana bravo...
eşim b.sayarı istiyor zaten 5 te de kalkıyorum yatıyorum artık.
canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
Banuşum inan bak bak doyamadım ya nasıl bir değişimdir bu maaşallah diyebiliyorum sadece
Ben fotolara bakarken eşim geldi yanıma gördü fotoları "bak işte irade budur" dedim...Vay be öncesi sonrası dedikleri böyle oluyor herhalde dedi anla yani ne kadar fark var..Bu fotoların topikteki herkese umut olacaktır eminim..
Allahım darısı başımıza innşallah
senin boy kaç canım. anladıgım kadarıyla uzunsun sende. bende en çok topuklu giydigimde yanıma uzun arkadaş arıyorum yoksa kendimi bi acayip hissediyorum helede bu kilolarla hem şişko hem uzun kısacası iri oluyorum
evt ya bende o 2 filmide çok begenmiştim. gercekten verdigi msjlar çok güzel düşündürücü insana her cepheden bakabilme olanıgı veriyor
şuan kendi kendime sırıtıyorum.inş böyle devam ederim. tşkr ederim herkese verdiginiz destekler için
kızım manyaksın ya koptum gülmekten..geliyom tatlım oturak tombiş tombiş..
başlayalım bebeğim ben varımmmm
Banu Ablaa Muhtesemsinn ♥
Sana Ve Izlem Ablanin Resimlerine Baktikca Süper Motive Oluyorumm ..
Ben En Cok Yüzümünde Kücülmesini Istiyorum,Yanaklarim cok Tombis
Ve Ben Hic Begenmiyorum KendimiSende Gördügüm Kadariyla Onlar Bile Erimiss
Yani Ben 65.Oluncaa Ciddi Ciddi Manken Gibi Hatun Olacagummm Beyaaa ..
Ayy Hayallere Daldim YineeeBu Hayallerde Olmasa Bu Diyet Coktaaan Suya Düsmüstü
herkese iyi akşamlar kızlar
banu çok güzel zayıflamışsın gerçekten tebrik ederim darısı benimle birlikte herkesin başına buarada bugünkü menüm
sabah yeşil çay kepek ekmek peynir ve zeytin öğlen ızgara tavuk ara elma akşam salata umarım yatana kadarda bişey yemem
kızım 2den önce uyumuyor oğlum şuan beni delirtmek üzere bukadar koşturmaçaaya nasıl zayıflamıyorum anlamıyorum doğumdan sonra ilk1 ay karnım yoktu şimdi kocaman bir göbeğim var aynaya her baktığımda deliriyorum bende 60ları görürümüyüm acaba.....
çok fazla giremiyorum çoçuklardan fırsat olmuyor malesef ama ara ara girip okuyorum yaza kadar temmuza kadar en az 15 kilo vermem lazım ayda 5 kilo hesaplamıştım ama 1kilo bile veremedim herkese iyi geceler şuanda çığlık atıyorum susun diye kız biyerden ağlıyor oğlum herşeyi yerlere atıyor allah sabır versin bana ve benim durumumda olanlara allah sağlık sıhhat uzun ömür versin bide yanında usluluk versin:84:
kızlar bende haftaya listeye gireyim ben izleme gönderdim haftaya yine aynı kişiyemi gönderiyoruz banada bilgi verin herzaman giremiyorum çok hızlısınız geçmişi okumaya yetişemiyorum buarada yeşil siyah tebrik ederim haftaya listeyi kim yapacak bana yazarmısız?
AAAAA iyi yaaaa ben de mesaj sayısı 100 olacak diye gerekli gereksiz (iki kelime bile olsa) mesajları ayrı ayrı(sayısı artsı diye) yazıp duruyordum.OHHHHH beeee
3 haftadır sanırım buradayım ama 1 haftadır menümü yazıyorum.Menü yazılacağını da sonradan öğrenmştim
Ben de Füsun
saol tatlışımmmmm bizim topigimiz pek azimli maaşlalhhh
sen zaten benim gibisin şuan cnm hatta daha iisin bileee
kızlar geldim ceee dedim gidiyorum maalesef menümü yarın sabah yazıcam deryacım ellerine sağlık ama benim +600 ile 84.4 oluyor gerçi 84.2 görmek daha keyifli ama gerçekler acıdır
sorma derya benim içinde hayaldi topuklu ayakkabı ama bu yıl inat ettim giydim. tabi sınırlı topuk
zayıflarsam daha rahat kullanıcam inş. bence azda olsa giy topuklu eşinde rahatmış bak içinde kalmasın. kendi dügünümde sırf topuklu diye begendigim modelleri alamamıştım ama şimdi boşverdim bende giycem işte dedim napim
Haydiii hanımlar dertlere deva, hastalara şifa, bahar yorgunluğuna birebir, artıları gördükçe form çaylarına saldıracağınız liste geldiiiiiii
Zekiyecim haftamızın lideri olarak bomba gibi bir giriş yaptın listeye.Bak bu motivasyonun yerini kolay kolay hiçbir şey tutmaz tadını çıkar
Artıda olanlar üzülmesin diyeceğim ama enkaza dönmüş liste
Banu dışında herkes üzülebilir hatta üzülsün bence
Haftaya beni de görürsünüz tabi orada böyle konuşuyorum ama
Kızlar bir de bildirim yapmayanları sabit yazdım mecbur.
nıhalcım ıyıyyım bılıyorsun gene burdayım gel hazıran gel senı takıp edıyorum canım yenıden ve hedefıne ulasana kadar baslamana cok sevındım basaracaksın ınanıyorum rahatsızlıgın olmasaydı bu kadar salmazdın bılıyorum umarım hepsı gerıde kalmıstır ve senınle gorustugumuzde sende bende daha bır fıstık oluruz ınsaallah
tatlım ellerine sağlık hoş geldin.yazılarınla ısıttın içimizi yine.bir kaç alıntı yapmıştım ama kızlardan silindi hepsi.
aklımda kaldığı kadarıyla sevgili filiz ve gülçin çok güzel şeyler yazmışsınız sağolun.desteğiniz benim için önemli.biliyorum ben güçlü ve güzel bir kadınım.aslında zayıflayıp milleti bunalıma sokmak istemiyorum ondan tembelliğim dermişim
işin şakası midem biraz daha rahat.evet yine saçmaladım ama tuttum biraz daha kendimi.zaman zaman ben de aç kalacağım korkusu oluyor.yani dikkatli yersem acıkırım şunu da yiyeyim diyorum..yine de düne göre iyiyim.inşallah bırakmayacağım kendimi.
callaneticsime yeniden başlayayım bari.
kizlar kizlarr
tatli krizleri icin keisnlikle az yagli sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesini öneriyorum aninda kesiyor krizi ve ayni zamanda istahida,bi kere deneyin,pisman olmiycaksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?