80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım manyaksın ya koptum gülmekten..geliyom tatlım oturak tombiş tombiş..
başlayalım bebeğim ben varımmmm

aslında bu kadar suratsız degilim ku bennnn.......

buda yeni saç modelim ve saç rengimmm

canım suratsız değilsin de kasıyorsun sanki kendini fotoğraf çekilirken..ama varya sen artık zayıf bir kadınsın bunu böyle bil.kıyafetin saçın bambaşka ve ışıl ışıl bir banu var karşımda.

aferin sana bravo...

Son düzenleme:
eşim b.sayarı istiyor zaten 5 te de kalkıyorum yatıyorum artık.

canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum

tşkkk ederim cnm aslınd abenn kamufule ediyorum göbek ve yanları amaa
özelliklee kamufule etmeden çekindim bu rsimleriiii
ne varsa çıksın anacımm

Derya Ablaaam Liste Süper Olmuss ..
Gecen Haftalarda 17.Siradaydimmm .. Bu Hafta 4.Cü Olmu$umm ..
Ne Gurur Duydum Kendimle Beee
Ins. 1.Ci Oldugum Zamanlarida Görecegim Listede ..

Banu Ablaa Muhtesemsinn ♥
Sana Ve Izlem Ablanin Resimlerine Baktikca Süper Motive Oluyorumm ..
Ben En Cok Yüzümünde Kücülmesini Istiyorum,Yanaklarim cok Tombis
Ve Ben Hic Begenmiyorum Kendimi Sende Gördügüm Kadariyla Onlar Bile Erimiss
Yani Ben 65.Oluncaa Ciddi Ciddi Manken Gibi Hatun Olacagummm Beyaaa ..

Ayy Hayallere Daldim Yineee Bu Hayallerde Olmasa Bu Diyet Coktaaan Suya Düsmüstü

herkese iyi akşamlar kızlar

banu çok güzel zayıflamışsın gerçekten tebrik ederim darısı benimle birlikte herkesin başına buarada bugünkü menüm
sabah yeşil çay kepek ekmek peynir ve zeytin öğlen ızgara tavuk ara elma akşam salata umarım yatana kadarda bişey yemem
kızım 2den önce uyumuyor oğlum şuan beni delirtmek üzere bukadar koşturmaçaaya nasıl zayıflamıyorum anlamıyorum doğumdan sonra ilk1 ay karnım yoktu şimdi kocaman bir göbeğim var aynaya her baktığımda deliriyorum bende 60ları görürümüyüm acaba.....
çok fazla giremiyorum çoçuklardan fırsat olmuyor malesef ama ara ara girip okuyorum yaza kadar temmuza kadar en az 15 kilo vermem lazım ayda 5 kilo hesaplamıştım ama 1kilo bile veremedim herkese iyi geceler şuanda çığlık atıyorum susun diye kız biyerden ağlıyor oğlum herşeyi yerlere atıyor allah sabır versin bana ve benim durumumda olanlara allah sağlık sıhhat uzun ömür versin bide yanında usluluk versin:84:

kızlar bende haftaya listeye gireyim ben izleme gönderdim haftaya yine aynı kişiyemi gönderiyoruz banada bilgi verin herzaman giremiyorum çok hızlısınız geçmişi okumaya yetişemiyorum buarada yeşil siyah tebrik ederim haftaya listeyi kim yapacak bana yazarmısız?

çigdemmm ve burcu tşk ederimmmm
canlarrr..............

kız gülçinn ahanda ekledim resimmm amaa sen ortada yoksun beyaa

burcu evet cnm yanaklarda gidiyorrr:)

Banuşum inan bak bak doyamadım ya nasıl bir değişimdir bu maaşallah diyebiliyorum sadece
Ben fotolara bakarken eşim geldi yanıma gördü fotoları "bak işte irade budur" dedim...Vay be öncesi sonrası dedikleri böyle oluyor herhalde dedi anla yani ne kadar fark var..Bu fotoların topikteki herkese umut olacaktır eminim..
Allahım darısı başımıza innşallah

saol tatlışımmmmm bizim topigimiz pek azimli maaşlalhhh
sen zaten benim gibisin şuan cnm hatta daha iisin bileee

Evet ben de 1.77'yim maalesef Ah topuklu ayakkabı bir hayal benim için ömrümde hiç giymedim..Hep ciğere bakan kedi gibi vitrinlere baktım durdum...
Azıcık kilo alsak dev oluruz ama verince de hemen belli ederiz bu güzel.Şimdi eşim benle aynı boyda yani cesaretimi toplasam da giyemem topuklu Gerçi o istiyorsan giy ne olacak ben rahatsız olmam ki diyor Adamda ki özgüvene bak
En zoruda özel günde ayakkabı bulmak ya..Herşey topuklu tek alternatif babet sinir oluyorum

evt ya bende o 2 filmide çok begenmiştim. gercekten verdigi msjlar çok güzel düşündürücü insana her cepheden bakabilme olanıgı veriyor

Kesinlikle.. :13:

şuan kendi kendime sırıtıyorum. inş böyle devam ederim. tşkr ederim herkese verdiginiz destekler için

O sırıtmayı bilirim ben de birinci olmuşken öyle bakar bakar gülerdim deli gibi

kızım manyaksın ya koptum gülmekten..geliyom tatlım oturak tombiş tombiş..
başlayalım bebeğim ben varımmmm

İşte bu ya işte bu..Azim inanç bize yeter Yarın yepyeni bir gün olacak,bahar rehavetini üzerimizden atıp aklından zarif bir kadın olma hayali çıkmayan azimli hatunlara dönüşeceğiz :13::13:

Yalan yahu inanmayın bebek gibi suratı var gelmiş burda edebiyat yapıyor

Canım allahım sabrını versin ne diyeyim..İçinde olmadığım bir durum hakkında akıl da veremiyorum ki..Keşke daha çok girme fırsatın olsa..Elimizden geldiğince destek olurduk her zaman,burada senin yaşadıklarını yaşayanlar mutlaka vardır..

Ya ben çok tereddüt ettim aslında uzun zamandır varsın ama menülerini yazdın mı pek takip edemedim sanırım.Haftaya alalım o zaman listeye sıkma canını

Son düzenleme:
kızlar geldim ceee dedim gidiyorum maalesef menümü yarın sabah yazıcam deryacım ellerine sağlık ama benim +600 ile 84.4 oluyor gerçi 84.2 görmek daha keyifli ama gerçekler acıdır

bence epey kilo vermişsin yeni gelenleri listeye almamaların bir nedeni de ilk haftalar çok kg veriliyor su kaybı vs oluyor listede adalet olsun diye biliyorum sen 8 kg vermişin

kızlar geldim ceee dedim gidiyorum maalesef menümü yarın sabah yazıcam deryacım ellerine sağlık ama benim +600 ile 84.4 oluyor gerçi 84.2 görmek daha keyifli ama gerçekler acıdır

Edacım değiştirme sürem dolmuş kalsın madem şimdilik sana da kıyak olsun acı gerçekler sana kalsın

sorma derya benim içinde hayaldi topuklu ayakkabı ama bu yıl inat ettim giydim. tabi sınırlı topuk
zayıflarsam daha rahat kullanıcam inş. bence azda olsa giy topuklu eşinde rahatmış bak içinde kalmasın. kendi dügünümde sırf topuklu diye begendigim modelleri alamamıştım ama şimdi boşverdim bende giycem işte dedim napim

Ahh zekiyecim keşke eşimden uzun olacak cesaret olsa bende..Bazen böyle bir model beğeniyorum nasıl içim gidiyor bir alıyorum elime raftan topuğu var nasıl kötü oluyorum var ya Hele ki o mantar topuklar yok mu,en çok onlara bayılıyorum Rüyama girmişti bir keresinde

Ben de ergenlikten gelen bir psikoloji var bir de ailem sağolsun psikolojimin içine ettiler ne kadar uzunsun deve gibisin bilmem ne diye diye kambur yürüdüm hep hatta sonradan düzeltsem bile yine tam dik yürüyemiyorum hatırlayınca hemen dikleştiriyorum sırtımı

O yüzden benim için imkansız ama belki bir ihtimal şu minik topukları deneyebilirim zayıflayınca...Vücudumun zerafeti zürafalığımı kapatır belkim

iyi geceler herkesee

bide bu cumadan itibaren artık hedefim 67 ablam 38 beden bi elbise aldı
onun içine girmek için çabalıcam

Ellerine saglik tatlim, daha daha iyi kilolari verecegimiz güzel haftalarimiz olsun insaAllah

Canim dayimin oglunun adi Ahmet, simdilik nisanlisinin adi ise Hülya.
Spandou'da ki teyzelerimin adini saya saya bitiremem yine de bir kacini söyliyim:
Sultan Soytürk, Döne Cetin, vs.... biir sürüüü :76:

Milleti bunalima sokmak kismina bayilldimmmmmm

kizlar kizlarr

tatli krizleri icin keisnlikle az yagli sütle pisirilmis sekersiz türk kahvesini öneriyorum aninda kesiyor krizi ve ayni zamanda istahida,bi kere deneyin,pisman olmiycaksiniz :)

Bayilirim biliyormusun, haftada kesin 2-3 kez icerim.:126::126::126::126:

aslında bu kadar suratsız degilim ku bennnn.......

buda yeni saç modelim ve saç rengimmm

Heyyyy maasAllah
Nasil güzel gözüküyorsun, nasil.
Resmen 10 yas daha genc gösteriyorsun canim.
Izlos'la sen aslinda ve bir sürü arkadasimiz bizim gurur kaynaklarimizsiniz
Ayyyy birde Kayra ile Deniz'i o tutus seklin yokmu bitirdi beni, öldürdü kuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…