Yalan yahu inanmayın bebek gibi suratı var gelmiş burda edebiyat yapıyor
8 gün mü,gene miVücudun sana bir mesaj vermeye çalışıyor ama bilemedim
Biri içinde patlasın diye beddua mı etti ne yaptı hurim
Şaka bir yana doktora da gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam nedir ki bu anlayamadım allah korusun ciddi bir şey olmasın da :26:
Haydin madem 800 gr aldın geri dön aramıza yeter bu tembelliğimiz
k
canım bende wcye haftada 2-3 defa anca çıkabiliyordum müsli kullanmaya başlayalı hergün düzenli çıkmaya başladım dene istersen..
vvvoooovvv harikasın bacum hani popiş nerde popiş gitmiş resmen..maşallah darısı başımaaa :nazar:
şuan kendi kendime sırıtıyorum.inş böyle devam ederim. tşkr ederim herkese verdiginiz destekler için
iyi geceler herkesee
bide bu cumadan itibaren artık hedefim 67 ablam 38 beden bi elbise aldı
onun içine girmek için çabalıcam
est.canım tabiki anlatırım yeterki faydalı olabileyim doktor müslinin akşam tüketilmesinin çok daha faydalı olduqunu ve akşam tüketildiqinde gün içinde yediqimiz zararlı maddelerin sinidirilip dışarı atıldıqını bu sayede kilo verilmesinin katkat hızlandıqını söyledi akşam yemeqi yerine yerseniz mükemmel sonuçlar alırsınız dedi bende akşam yemeqi yerine yiyorum 2 çorba kaşıqı müsliyi bir kaseye koyuyorum 1 su bardaqı kadarda süt ekliyorum yedikten sonra 2 bardakta su içiyorum wc problemi neymiş unuttum ve akşam en fazla su ve bitki çayı içiyorum meyva yada vs.. yemiyorum ve gerçekten özellikle bu hafta çok güzel kilo verdim vermeyede devam ediyorum haftada 300-400qr verirken bu hafta nerdeyse bu rakamı 5e katladım bazen rüya qibi qeliyor her sabah tartıya çıktıqımda korkuyla çıkıyorum sanki birden bu büyü bozulacak ve eski kiloma dönecekmişim sanıyorum canım eqerki müsliden sonuç alamazsan nesfitide dene diqer topikte bir arkadaşım nesfiti akşam tüketerek bu hafta çok süper kilo verdi inşallah herkeste aynı etkiyi gösterir ve kilolar hemen giderr :92:yok kız gene değil o zamanki 8 günden bahsediyorum işte,diyettenmiş sanırım fazla sıktım kendimi,başlıycam tekrar inşallah..
belki on kere anlatmışsınıdr ama nolur bi kerede benim için anlat nasıl tüketiyorsun ?
vvvoooovvv harikasın bacum hani popiş nerde popiş gitmiş resmen..maşallah darısı başımaaa :nazar:
günaydın cnm baya erkencisin sanırım çok erken kalkıyorsun..günaydın kalkınca neskafe yanına birkaç bisküvi yiyordum.ama yemedim şimdi 5 i bir yerde içiyorum.
inşallah güzel ve kalorisiz bir gün olur hepimiz için.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrr gününüz aydın neşeniz bol kaloriniz az olsun
bugün okadar mutlu o kadar sevinçliyimki kapalı havaya raqmen içim cıvıl cıvıl ve yüreqimde baharlar geldi çiçekler açtı :119::119: kızlar cumaya kadar söylemicem süpriz olsun demiştim ama her sabah baskülde okadar güzel sonuçlar alıyorumki paylaşmadan duramıyorum cuma günü 66.7 olan kilooommm bu sabah 64.4 olarak beni dünyanın en mutlu insanı yaptıııçokkkkkkkkkkkk mutluyum şimdiye kadar o kadar kilo verdim ama hiç bu kadar kolay kilo vermemiştimm Allahım sana sonsuz şükürler olsun bana bu qünleri gösterdin bütün arkadaşlarımada nasip et bu mutluluquuu :119::119::119::119::119::119:
sena tebrik ederim gerçekten şuanda kendine olan özgüvenin tavan yapmıştır ben zayıfladığım zaman kendimi çok dsha cesur hissediyorum sen bu azimle hedefine en kısa zamanda ulaşırsın darısı başıma ay o halimi hayal bile edemyorum şuan bana çok uzak geliyor şuanki hedefim 75 bi olsam ahahah sende bi resim koysana eski yeni halini görelim bizde gaza gelelim
sorma canım yaa inanki şuanda varya yüreqim küçük bir çocuk qibi pırpır ediyor sen burdamıydın bilmiyorum 90 kiloluk halimle 72 kiloluk halimi koymuştum baya oldu 2-3 ay kadar.. inanırmısın en son 44 beden bir pantolun almıştım sürekli bedenim deqişiyor diye uzun süre bedenli kıyafet almadım 2 hafta önce 40 beden etek aldım şimdi oda bol geliyor müsliye başlayalı 2 haftada 3 kiloya yakın kilo verdim kendime bedenime olan bir pantolon alıp öyle resmimi yüklerim yada biraz daha bekliyim 60 olunca eklesem olurmu tatlım
ozaman fazla beklemiycem sen bu hızla maşallah en kısa zamanda 60 olrsun bendev alıcam şu müsliden emziriyorum bişey olurmu sence bilgin varmı ? çok sevind,im senin adına ne güzel tekrar tebrik ediyorum
günaydın kızlar
bence epey kilo vermişsin yeni gelenleri listeye almamaların bir nedeni de ilk haftalar çok kg veriliyor su kaybı vs oluyor listede adalet olsun diye biliyorum sen 8 kg vermişin
Evet,teşekkürler.Aslında ben 7 matta 91.2 ile diyete başladım.Buraya girişim 19 mart.Ancak 27 matta kilo bildirimi yapmışım o zaman da 86.3 kg.mışım.Dediğiniz gibi ilk zamanlar hızlı gidiyor.Sonra hız azalacak ve duracakta.İnşalla o zamanda azmimi kaybetmem diyorum.Ama burayı okumak insanı gerçekten motive ediyor.
Ayrıca resminizi gördüm,harika.Darısı bizlere diyeyim
kız banuuuuuuuu harikasın çok güzel kilo vermişsin darısı bizim bşımıza ah ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?