80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kız gene değil o zamanki 8 günden bahsediyorum işte,diyettenmiş sanırım fazla sıktım kendimi,başlıycam tekrar inşallah..

k

canım bende wcye haftada 2-3 defa anca çıkabiliyordum müsli kullanmaya başlayalı hergün düzenli çıkmaya başladım dene istersen..

belki on kere anlatmışsınıdr ama nolur bi kerede benim için anlat nasıl tüketiyorsun ?
vvvoooovvv harikasın bacum hani popiş nerde popiş gitmiş resmen..maşallah darısı başımaaa :nazar:

günaydın kalkınca neskafe yanına birkaç bisküvi yiyordum.ama yemedim şimdi 5 i bir yerde içiyorum.

inşallah güzel ve kalorisiz bir gün olur hepimiz için.

Son düzenleme:
şuan kendi kendime sırıtıyorum. inş böyle devam ederim. tşkr ederim herkese verdiginiz destekler için

canım çok tebrik ederim birinci olmuşsun inşallah bu şekilde devam edersin yüzündeki o masum ifade haklı gururun cnm bu hafta hepimizden çok sen kilo vermişsin tekrar tekrar tebrikler

iyi geceler herkesee

bide bu cumadan itibaren artık hedefim 67 ablam 38 beden bi elbise aldı
onun içine girmek için çabalıcam

tatlım sen azimli bir kızsın en kısa zamanda hedefine ulaşacaqından hiç şüphem yok zaten 7li rakamları görmek üzeresin qerisi çorap söküqü qibi geliyor dahada hırslanıcaksın ve bi bakmışsın hedefine ulaşmışsın

est.canım tabiki anlatırım yeterki faydalı olabileyim doktor müslinin akşam tüketilmesinin çok daha faydalı olduqunu ve akşam tüketildiqinde gün içinde yediqimiz zararlı maddelerin sinidirilip dışarı atıldıqını bu sayede kilo verilmesinin katkat hızlandıqını söyledi akşam yemeqi yerine yerseniz mükemmel sonuçlar alırsınız dedi bende akşam yemeqi yerine yiyorum 2 çorba kaşıqı müsliyi bir kaseye koyuyorum 1 su bardaqı kadarda süt ekliyorum yedikten sonra 2 bardakta su içiyorum wc problemi neymiş unuttum ve akşam en fazla su ve bitki çayı içiyorum meyva yada vs.. yemiyorum ve gerçekten özellikle bu hafta çok güzel kilo verdim vermeyede devam ediyorum haftada 300-400qr verirken bu hafta nerdeyse bu rakamı 5e katladım bazen rüya qibi qeliyor her sabah tartıya çıktıqımda korkuyla çıkıyorum sanki birden bu büyü bozulacak ve eski kiloma dönecekmişim sanıyorum canım eqerki müsliden sonuç alamazsan nesfitide dene diqer topikte bir arkadaşım nesfiti akşam tüketerek bu hafta çok süper kilo verdi inşallah herkeste aynı etkiyi gösterir ve kilolar hemen giderr :92:

günaydın kalkınca neskafe yanına birkaç bisküvi yiyordum.ama yemedim şimdi 5 i bir yerde içiyorum.

inşallah güzel ve kalorisiz bir gün olur hepimiz için.
günaydın cnm baya erkencisin sanırım çok erken kalkıyorsun..

Son düzenleme:
güüünaayydıııınnnnn....
derya gelmiş hoşgelmiiiiişşşşş....
ay sabah sabah nasıl sevindim anlatamam...zaten sayfaların bu kadar ilerlediğini görünce tahmin etmeliydim....
topiğimizin neşesi gelmiş...
neyse kızım kucağımda durmuyor...sonra uğrarım..

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrr gününüz aydın neşeniz bol kaloriniz az olsun
bugün okadar mutlu o kadar sevinçliyimki kapalı havaya raqmen içim cıvıl cıvıl ve yüreqimde baharlar geldi çiçekler açtı :119::119: kızlar cumaya kadar söylemicem süpriz olsun demiştim ama her sabah baskülde okadar güzel sonuçlar alıyorumki paylaşmadan duramıyorum cuma günü 66.7 olan kilooommm bu sabah 64.4 olarak beni dünyanın en mutlu insanı yaptııı çokkkkkkkkkkkk mutluyum şimdiye kadar o kadar kilo verdim ama hiç bu kadar kolay kilo vermemiştimm Allahım sana sonsuz şükürler olsun bana bu qünleri gösterdin bütün arkadaşlarımada nasip et bu mutluluquuu :119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnn bugün o kadar neşeli başlıyorumki güne artık bu kilo işini kafama takmıycam ben bunu sorun haline getirdikçe daha beter oluyorum kendime bir sene verdim bu sürede çok güzel yavaş sakin bi şekilde vericem ,
bugün sabah:
1 elma
öğle: günüm var
ara: elma
akşam : yemek yok

günümde ne yerim bilmiyorum ama artık şunu biliyorum başarıcam bu arada
banu çoçukları tutuş şekline bayıldım çok güzel görünüyorsunuz bu hafta çok yoğun neyapıcam bilmiyorum oğlumun 23 nisan için kıyafetlerin tadilatı var annemler gelicek ankaradan oğkumun öretmeni oturmaya gelecekmiş bakalım ne olacak yorucu mutlu ve kilolardan kurtulduğum bir hafta olur işallah ayyyy çok mutluyum bugün içim içime sığmıyor nedense
yaşamayı seviyorum

sena tebrik ederim gerçekten şuanda kendine olan özgüvenin tavan yapmıştır ben zayıfladığım zaman kendimi çok dsha cesur hissediyorum sen bu azimle hedefine en kısa zamanda ulaşırsın darısı başıma ay o halimi hayal bile edemyorum şuan bana çok uzak geliyor şuanki hedefim 75 bi olsam ahahah sende bi resim koysana eski yeni halini görelim bizde gaza gelelim

sorma canım yaa inanki şuanda varya yüreqim küçük bir çocuk qibi pırpır ediyor sen burdamıydın bilmiyorum 90 kiloluk halimle 72 kiloluk halimi koymuştum baya oldu 2-3 ay kadar.. inanırmısın en son 44 beden bir pantolun almıştım sürekli bedenim deqişiyor diye uzun süre bedenli kıyafet almadım 2 hafta önce 40 beden etek aldım şimdi oda bol geliyor müsliye başlayalı 2 haftada 3 kiloya yakın kilo verdim kendime bedenime olan bir pantolon alıp öyle resmimi yüklerim yada biraz daha bekliyim 60 olunca eklesem olurmu tatlım

kızlar bende dün rejime girdim bakalım artık sonuç ne olacak masum nasıl zayıfladın anacım sen öyle geçmişe pek bakamadım ama maşallah sana

arkadaşlar müsliyle ilqili kafasında soru işaretleri olan arkadaşlarımızın motivasyonu açısından geçen gün diqer topikte müsli kullanmaya başladıktan sonra hızla kilo veren bir arkadaşımızın alıntısını kopyalamıştım şimdi başka bir arkadaşım daha sonuç almış isterseniz topiqe girip inceleyebilirsiniz 70-79 topiqi sayfa 3880

FiniSh kullanıcısından alıntı

Günaydın kızlar yaklaşık 9 gündür kilo vermem durmuştu ve geçmiş sayfalarınızı okurken erginsena'nın doğa musli onerisiyle karsılastım ve pazar günü gidip aldım. pazar akşamından beri onu yemeye başladım ve yeniden kilo vermeye başladım, gerçekten işe yarıyormuş Teşekkürler erginsena önerilerin için

ozaman fazla beklemiycem sen bu hızla maşallah en kısa zamanda 60 olrsun bendev alıcam şu müsliden emziriyorum bişey olurmu sence bilgin varmı ? çok sevind,im senin adına ne güzel tekrar tebrik ediyorum

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

işlerimii bitireyimm geliyorummmmmm bekleyin beni anacımmmmm

ayrıca güsle söleriniz içinn tşk ediyorummmm
en kısa zmnadaa inşş istedigi kiloya kavuşurrrrr
benim hedefim 65 olmaktı şuan onun altındayımmm
çok mutluyum tek hayalimdi zayıf annee olabilmek oldumdaaa
kimse 2 çocugum oldugunu tahmin etmiyorrr inanmıyorlar

ozaman fazla beklemiycem sen bu hızla maşallah en kısa zamanda 60 olrsun bendev alıcam şu müsliden emziriyorum bişey olurmu sence bilgin varmı ? çok sevind,im senin adına ne güzel tekrar tebrik ediyorum

canım çok teşekkür ederim yulaf yiyebilirmiyim diye doktora sor yiyebilirsin derse zaten kalanı kurutulumuş meyvalardan oluşuyor bu arada dün müsli kullanmaya başlayan 70-79 topiqindeki (alaca) arkadaşımız dünden beri 2 kilo birden vermiş yeni yazdı girip okuyun arkadaşlarr
günaydın kızlar

kucak dolusu günaydınlarr topiqimizin birincisineee

Son düzenleme:

bence epey kilo vermişsin yeni gelenleri listeye almamaların bir nedeni de ilk haftalar çok kg veriliyor su kaybı vs oluyor listede adalet olsun diye biliyorum sen 8 kg vermişin

Evet,teşekkürler.Aslında ben 7 matta 91.2 ile diyete başladım.Buraya girişim 19 mart.Ancak 27 matta kilo bildirimi yapmışım o zaman da 86.3 kg.mışım.Dediğiniz gibi ilk zamanlar hızlı gidiyor.Sonra hız azalacak ve duracakta.İnşalla o zamanda azmimi kaybetmem diyorum.Ama burayı okumak insanı gerçekten motive ediyor.
Ayrıca resminizi gördüm,harika .Darısı bizlere diyeyim

canım kendini öyle şartlandırma her bünye aynı olmaz benimde hedefime çok az kaldı ama kilo vermemde hiç duraklama olmadı hatta 2 haftadır arttı pozitif düşünelim güzel şeyler olsun kızlarrr plates başlıyor görüşrüzz

canım su oranın çok az en az 2.5 litre içmelisin yoksa kilo vermen zorlaşır sende müsliye başlamışsın kilonda bir fark varmı cnm..

İlginiz için teşekkür ediyorum.Evet,farkındayım ben de su içmeye gayret ediyorum ama çayı çok içince olmuyor ama zorluyorum.
Cumadan cumaya tartıldığımdan hiç bilmiyorum,bakalım cuma belli olur

kız banuuuuuuuu harikasın çok güzel kilo vermişsin darısı bizim bşımıza ah ahhhh
günaysın arkadaşlar
kızımı yedirip bende kahvaltı edeceğim bu halsiz hallerim hiç gitmedi heryerim ağrıyor sizi gördükçe güç geliyor bana herkese kaçamaksız gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…