günaydın kızlar..
hepinize çok güzel bir gün diliyorum kusura bakmayın dün yazamadım bayıldım ben dün saat 14.00 gibi revirde yatım falan derken sonra da işlere daldım yazamadım..nsıl keyifler?
Senacım ben de dün arkadaşa sipariş verdim ona nesfit meyveli aldırdım en azından öğlenleri yiyeyim diye ama bilmiyorum doğa müsli ile aynı kategoriye girer mi ne dersin?
günaydın kızlar..
hepinize çok güzel bir gün diliyorum kusura bakmayın dün yazamadım bayıldım ben dün saat 14.00 gibi revirde yatım falan derken sonra da işlere daldım yazamadım..nsıl keyifler?
Senacım ben de dün arkadaşa sipariş verdim ona nesfit meyveli aldırdım en azından öğlenleri yiyeyim diye ama bilmiyorum doğa müsli ile aynı kategoriye girer mi ne dersin?
kızlar ben kaçar ev işleri çamaşır ütü falan beni bekler. birde bavul hazırlamam lazım. yarın izmir yolcusuyum
günaydın kızlar..
yok kız gene değil o zamanki 8 günden bahsediyorum işte,diyettenmiş sanırım fazla sıktım kendimi,başlıycam tekrar inşallah..
günaydın kalkınca neskafe yanına birkaç bisküvi yiyordum.ama yemedim şimdi 5 i bir yerde içiyorum.
inşallah güzel ve kalorisiz bir gün olur hepimiz için.
güüünaayydıııınnnnn....
derya gelmiş hoşgelmiiiiişşşşş....
ay sabah sabah nasıl sevindim anlatamam...zaten sayfaların bu kadar ilerlediğini görünce tahmin etmeliydim....
topiğimizin neşesi gelmiş...
neyse kızım kucağımda durmuyor...sonra uğrarım..
herkese günaydınnnnnnnnn bugün o kadar neşeli başlıyorumki güne artık bu kilo işini kafama takmıycam ben bunu sorun haline getirdikçe daha beter oluyorum kendime bir sene verdim bu sürede çok güzel yavaş sakin bi şekilde vericem ,
bugün sabah:
1 elma
öğle: günüm var
ara: elma
akşam : yemek yok
günümde ne yerim bilmiyorum ama artık şunu biliyorum başarıcam bu arada
banu çoçukları tutuş şekline bayıldım çok güzel görünüyorsunuz bu hafta çok yoğun neyapıcam bilmiyorum oğlumun 23 nisan için kıyafetlerin tadilatı var annemler gelicek ankaradan oğkumun öretmeni oturmaya gelecekmiş bakalım ne olacak yorucu mutlu ve kilolardan kurtulduğum bir hafta olur işallah ayyyy çok mutluyum bugün içim içime sığmıyor nedense
yaşamayı seviyorum
kızlar bende dün rejime girdim bakalım artık sonuç ne olacak masum nasıl zayıfladın anacım sen öyle geçmişe pek bakamadım ama maşallah sana
günaydın kızlar
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
işlerimii bitireyimm geliyorummmmmm bekleyin beni anacımmmmm
ayrıca güsle söleriniz içinn tşk ediyorummmm
en kısa zmnadaa inşş istedigi kiloya kavuşurrrrr
benim hedefim 65 olmaktı şuan onun altındayımmm
çok mutluyum tek hayalimdi zayıf annee olabilmek oldumdaaa
kimse 2 çocugum oldugunu tahmin etmiyorrr inanmıyorlar
kız banuuuuuuuu harikasın çok güzel kilo vermişsin darısı bizim bşımıza ah ahhhh
günaysın arkadaşlar
kızımı yedirip bende kahvaltı edeceğim bu halsiz hallerim hiç gitmedi heryerim ağrıyor sizi gördükçe güç geliyor bana herkese kaçamaksız gün dilerim
günaydın kızlar..
kızlar ben kaçar ev işleri çamaşır ütü falan beni bekler. birde bavul hazırlamam lazım. yarın izmir yolcusuyum
Hadi bakalım hayırlısıyla dön aramıza..Kendini çok sıkmaktan nasıl kabız olunurmuş yahu :26:
Dikkat et canım diyette zaten bol su bitki çayı filan içince o kadar çıkamamana imkan yok gibi geliyor bana..
Günaydın nilgüncüm
Günaydıııınnn...Hoşbulduk canım ya utandırma beni :78:
İşte her zaman bu modda ol,öyle olursan hayata karşı hep sen kazanırsın.Menülerini akşam toplu olarak yazsan daha iyi olur canım.Hem toplu görüp nasıl dengelediğini görmek,hem de yorum yapmak için.Bu arada adını sormuş muydum ben :26: Çok unutkanım ya
Aramıza hoşgeldin
Menülerini paylaşmayı unutma ki yardımcı olabilelim birbirimize..Azmin daim olsun.
Günaydınn
Günaydın canıııımmm...Ya zaten kim inanır be yavrum bu fıstığın iki çocuk annesi olduğuna
Günaydın ortim..Aynı haldeyim ya hiç elim kolum kalkmıyor bir de belim çok ağrıyor fıtığım tuttu geneKahvaltıdan sonra ilaçlarıma saldırayım hemen..Şu havalar..Ahhh şu havalar
Günaydın elimphia..Biz tanışmadık sanırım sen bu topiğin eskilerindensin ben derya 27 yaşındayım.Neden bayıldın geçmiş olsun..
Ohhh izmir ha? Vay vay en sevdiğim şehire gidiyorsun beni de koysana o bavula
gecmis olsun derya fitikmi var sende ?
kızlar günaydın herkese
geçmiş olsun canım. umarım bi sorun yoktur.
Sağol yasemin 19 yaşında ameliyat oldum maalesef.Ondan önce 1 sene yatalaktım sadece tuvalete kalkabiliyordumÇok şükür onu yapabiliyordum en azından yoksa unutmam daha zor olurdu herhalde o günleri..
Şimdi öyle beni yürütmeyecek bir sorunum kalmasa da çok ayakta kalamam,çok yürüyemem,çok yoramam bir de işte soğuklar çok etkiliyor hemen başlıyor ağrısı.Düzenli b12 almam lazım ama hep ihmal ediyorum anca ağrıdığı zaman geliyor aklıma
Günaydın bu arada canım demin diyemedim..
Günaydın eda
tatlım sen azimli bir kızsın en kısa zamanda hedefine ulaşacaqından hiç şüphem yok zaten 7li rakamları görmek üzeresin qerisi çorap söküqü qibi geliyor dahada hırslanıcaksın ve bi bakmışsın hedefine ulaşmışsın
anladim canim cok gecmis olsun,bizim ailedede var fitik bilirim cok zordur,sükürki simdi iyimissin,rabbim bu günlerini aratmasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?