80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginsena kullanıcısından alıntı

canım su oranın çok az en az 2.5 litre içmelisin yoksa kilo vermen zorlaşır sende müsliye başlamışsın kilonda bir fark varmı cnm..
[/B][/COLOR]

İlginiz için teşekkür ediyorum.Evet,farkındayım ben de su içmeye gayret ediyorum ama çayı çok içince olmuyor ama zorluyorum.
Cumadan cumaya tartıldığımdan hiç bilmiyorum,bakalım cuma belli olur[/QUOTE]

günaydın kızlar..
hepinize çok güzel bir gün diliyorum kusura bakmayın dün yazamadım bayıldım ben dün saat 14.00 gibi revirde yatım falan derken sonra da işlere daldım yazamadım..nsıl keyifler?
Senacım ben de dün arkadaşa sipariş verdim ona nesfit meyveli aldırdım en azından öğlenleri yiyeyim diye ama bilmiyorum doğa müsli ile aynı kategoriye girer mi ne dersin?

Banucum süper olmuşsun canım benim..Maşallah sana..Bana hayal gibi geliyor biliyor musun..ben de 95 kiloyum hedefim şimdilik 70..

geçmiş olsun canım. umarım bi sorun yoktur.

kızlar ben kaçar ev işleri çamaşır ütü falan beni bekler. birde bavul hazırlamam lazım. yarın izmir yolcusuyum

gecmis olsun,önemli bisey degildir ins..

günaydin kizlar,keyifler iyidir is bugün,

senaninki yerinde masallah,Allah bizede nasip etsin ne diyim

menüm

menümü yazayim

sabah
kepekli ekmege,beyaz peynir ve domatesli tost
zeyrtin
salatalik

ara
1 meyve

ögle
bir biber dolmasi
salata
az yagli yogurt

ara
1 meyve

aksam
firinda alabalik
salata

ara( belki)
bir meyve

çok geçmiş olsun canım neden bayıldın inş tekrar etmezz

yok kız gene değil o zamanki 8 günden bahsediyorum işte,diyettenmiş sanırım fazla sıktım kendimi,başlıycam tekrar inşallah..

Hadi bakalım hayırlısıyla dön aramıza..Kendini çok sıkmaktan nasıl kabız olunurmuş yahu :26:
Dikkat et canım diyette zaten bol su bitki çayı filan içince o kadar çıkamamana imkan yok gibi geliyor bana..

günaydın kalkınca neskafe yanına birkaç bisküvi yiyordum.ama yemedim şimdi 5 i bir yerde içiyorum.

inşallah güzel ve kalorisiz bir gün olur hepimiz için.

Günaydın nilgüncüm

Günaydıııınnn...Hoşbulduk canım ya utandırma beni :78:

İşte her zaman bu modda ol,öyle olursan hayata karşı hep sen kazanırsın.Menülerini akşam toplu olarak yazsan daha iyi olur canım.Hem toplu görüp nasıl dengelediğini görmek,hem de yorum yapmak için.Bu arada adını sormuş muydum ben :26: Çok unutkanım ya

kızlar bende dün rejime girdim bakalım artık sonuç ne olacak masum nasıl zayıfladın anacım sen öyle geçmişe pek bakamadım ama maşallah sana

Aramıza hoşgeldin
Menülerini paylaşmayı unutma ki yardımcı olabilelim birbirimize..Azmin daim olsun.

günaydın kızlar

Günaydınn

Günaydın canıııımmm...Ya zaten kim inanır be yavrum bu fıstığın iki çocuk annesi olduğuna

Günaydın ortim..Aynı haldeyim ya hiç elim kolum kalkmıyor bir de belim çok ağrıyor fıtığım tuttu gene Kahvaltıdan sonra ilaçlarıma saldırayım hemen..Şu havalar..Ahhh şu havalar

Günaydın elimphia..Biz tanışmadık sanırım sen bu topiğin eskilerindensin ben derya 27 yaşındayım.Neden bayıldın geçmiş olsun..

kızlar ben kaçar ev işleri çamaşır ütü falan beni bekler. birde bavul hazırlamam lazım. yarın izmir yolcusuyum

Ohhh izmir ha? Vay vay en sevdiğim şehire gidiyorsun beni de koysana o bavula

Son düzenleme:

gecmis olsun derya fitikmi var sende ?

Günaydınnn kızlar..Nasıl kasvetli hava nasıl allahım gözümü açtım sanki akşam gün batmış da uyanmışım gibi kapkaranlık..İnsanın içine çöküyor o karanlık

Ama izin vermedim tabi kalktım güzelce hazırlandım akşamdan sardığım saçlarımı açtım bir enerji geldi zaten orada

Hepinizin günü güzel,az kalorili,bol enerjili olsun

gecmis olsun derya fitikmi var sende ?

Sağol yasemin 19 yaşında ameliyat oldum maalesef.Ondan önce 1 sene yatalaktım sadece tuvalete kalkabiliyordum Çok şükür onu yapabiliyordum en azından yoksa unutmam daha zor olurdu herhalde o günleri..
Şimdi öyle beni yürütmeyecek bir sorunum kalmasa da çok ayakta kalamam,çok yürüyemem,çok yoramam bir de işte soğuklar çok etkiliyor hemen başlıyor ağrısı.Düzenli b12 almam lazım ama hep ihmal ediyorum anca ağrıdığı zaman geliyor aklıma
Günaydın bu arada canım demin diyemedim..

kızlar günaydın herkese

Günaydın eda

anladim canim cok gecmis olsun,bizim ailedede var fitik bilirim cok zordur,sükürki simdi iyimissin,rabbim bu günlerini aratmasin ins

menümü yazayım ben de
sabah nesfit
ara öğün bir tane galeta yedim
öğlen kepek ekmeğiyle domates salatalık marul sandviç
ara öğün bir elma
akşam çorba
ara öğün meyve

inş abla 7li rakamları bi görsem zaten gerisi gerçekten çorap sökügü gibi gelicek :93:

anladim canim cok gecmis olsun,bizim ailedede var fitik bilirim cok zordur,sükürki simdi iyimissin,rabbim bu günlerini aratmasin ins

Amin..Allahım kimseye hastalık yüzü göstermesin..Herşeyin temeli.O oldu mu herşey oluyor ama olmadı mı hiçbir şey olamıyor maalesef
Yeni arkadaşlar hepinize selam verdim ama görmediniz Uzun yazınca okunmuyor hep böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…