80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize tşkler şimdi iyiyim çok şükür..
kızlar bişi sorcam şu mekik aleti var ya ab rocket adı..onu kullanan var mı?karın bölgemde ciddi sorunum var bişiler yapmak istiyorum ama orjinalini nerden bulcam onu bilemiyorum...

Tesekkürler tatlim benim.
Var öyle var var, burnunun dibinde biten otlar var

İnşallah yaaaa,vallahi sizleri okudukça insan daha da umutlanıyor.

Geçmiş olsun,kan şekeriniz mi düşmüş acaba?Umarım birşey yoktur

Selam Kizlaaaaar

Bu Sabahh Basküldee Öylee Bi Rakam Gördüm Ki Kendim Bile Inanamadim ..
Cuma Gününe Kadar Bombaa Gibi Geliyorummmm .. Listede 1.Cilik Icin Mekik Dokuyacagimmm
Oysaki Regl Dönemimin Tam Arifesindeyim Vee Buna Ragmen Süper Bir Rakam Gördüüümm

Cumaa Benii Bekleee Yavruummm Burcuuu'n Geliyoor

Gecmisi Fazla Okuyamadim Umarim Herkez Iyidirrr Güzellerrr

Vuh huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vay anam vayyyyyy
Azimini seveyim senin ben, aferim kuzum yolundan sasma
Iyiyiz canim cok sükür

canım 1 yıl once falan almıştım tv de görüp aramış almıştım. baya kullanışlı bence ben begendim. mekik çekerken boynum agrırıdı hep. bu aletle daha rahat yapıyorum. bu aralar yapmıyorum yapmaya çekiniyorum daha dogrusu

Geçmiş olsun,kan şekeriniz mi düşmüş acaba?Umarım birşey yoktur

çok tşk ederim canım benim fizyolojik bir problemim yok canım şeker tansiyon gibi..psikolojik olarak bayılıyorum bilincim kaybolmuyor ama tepki veremiyorum bir süre konuşamıyorum sonra heryerim kaskatı kesiliyor vs gibi işte..2 senedir böyle kendimi telkin ede ede atakları aza indirdim..

sağol canım..ben de şimdi siparişi verdim pilates topu başka şeyler de var yanında tam setin sipraişini verdim eşimin doğumgünü var haftaya o da karın kasları için bişi istiyordu ona hediye olcak ben de nasiplenirim artık
benim de bir arkadaşım gittiği bir spor salonunda kullanıp çok memnun kalmışhiç zorlanmadan mekik çektim diyordu işallah güzel bişi çıkar..
akşamları 2 milden iki kere leslie 20 dk da bunu yaptım mı bayağı terlerim...incelirim diye düşünüyorum..artık yana doğru genişlemekten çok sıkıldım kızlar ya..tamam ben de yedim belki dikkat edemedim vs ama bu ilaç da beni çok şişirdi insan 2 ayda 8 kg nasıl alır bvaşka türlü...hala da içiyorum ilacı malum kesemiyorum dr izin vermeden :18:

kizlar bsey sorcam..

ben kednime az yagli pstten tatlandiricili sütlac yapmak istiyorum,sizce nasil yemeliyim bunu arta ögün olarakmi yoksa ögün olarakmi?

Deryacim cuma gunu kilo bildirimi icin belli bi zaman kisitlamasi varmi.en gec saat kaca kadar bildirilmesi gerekiyor.2 saatlik zaman farki var o yuzden sordum.gec kalmiyim.

yaseminn
cnm sütlaçı ana ögün yerine ye bencee akşam için

anatomic(isim neydi ben banu)
cnm cuma günü gece 12 ye kadar yapabiliriisn bildiirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…