kizlar bsey sorcam..
ben kednime az yagli pstten tatlandiricili sütlac yapmak istiyorum,sizce nasil yemeliyim bunu arta ögün olarakmi yoksa ögün olarakmi?
süpersin canım benim,arada çok büyük fark var gerçeten tebrik ediyorummm..Selam fistiklar.
Dün hic giremedim, cok güzel ve bir o kadarda yogun gecen birgündü
Eve geldigimizde sabahin 4:30'du.
Dün zayiflama hapi kullanan akrabamizin evine gittik.
Aman beni gördü ki soke oldu
Bu halin ne sende mi kullanmaya basladin coook karsi oldugun hapi dedi alayci bir sekilde.
Bu elime gecen firsati kacirmadim tabi :
Yok canim, ben kolay yoldan ardindan da taslanan agacin meyvasini yemeyi sevmiyorum.
Benim isim azim, hazira konmak degil diyince suratindaki o ifadeyi görmeliydinizDünkü alisveris gezimizden birkac kare cekildik,
eski yani 1.5ay önceki halimin de resimini koyacagim.
Aradaki 7 farki siz bulun
Bu benim kuzenimin nikahindaki 87kg halim (27 Subat)
Buda dün cekildigim 74kg halim (16Nisan):78:
Canim onu ara ögün olarak ye bence.
Ve düsünüyordumda tatlandirici ile ( Galiba süßstoff)la
nihalcim cnm
bend ehep yanlara dogru genişliyorum malesef ama hala var cnm
telk çözüm sporrr bunun için mekik aletidwe çok işe yarıyor
benim bozulduu yoksa çok fayda saglamıştı
yapıcak eşim inşşşşbi günnnn
yasemin birimiz ana ögün birimiz ara ögün demişizz seç begen al bacım
nihalcim cnm
bend ehep yanlara dogru genişliyorum malesef ama hala var cnm
telk çözüm sporrr bunun için mekik aletidwe çok işe yarıyor
benim bozulduu yoksa çok fayda saglamıştı
yapıcak eşim inşşşşbi günnnn
yasemin birimiz ana ögün birimiz ara ögün demişizz seç begen al bacım
Banus kuu, bilirsin sen bi zamanlar AbShaper vardi mekik aleti.
Onu ariyorum ben, keske bulabilsemde alabilsem
O cok cok cok iyi geliyordu.
Yanlara mekik cek canim, benim yanlarimi resimde görmedin mi 87.7 kg luk resimimde.
Ben yere yatip, yanlara dogru mekik ceke ceke eritiyorum,yoksa gidecegi yok illetin
süpersin canım benim,arada çok büyük fark var gerçeten tebrik ediyorummm..
banucum kız bu kadar kilolu resmini görmemiştim ben hiççççç amanınnnn sen resmen erimişsinnnn erimişşşş maşallah canımmm çok güzel vermişsin...bravooo
bu arada gözlerimi belertip baktım da trençkotunu göremedim ee meraktan çatlatma da koy resimini istersenbende trençkot ceket aldım bu mevsimde giymek için krem rengi...izloşla buluştuğumuzda çektiririm ona ve koyarım resmini...:))
hehe evet canim süßstoff,aslinda sagliksiz diye kullanmiyordum ama türk kanser vakfi tarafindan onayli icinde aspartam ve sakkarin bulunmayan bi tatlandirici buldum ,bende aldim :)
bugünkü menüm:
sabah:kepek ekmek+peynir
ara:eti form
öğle:nesfit+light sütlü
ara:zencefilli limonlu çay
3 kuru kayısı
akşam:kırmızı biber közleyip yoğurtlayıp yicem 1 dilim kepek ekmekle
ara:1 yeşil elma
yatmadan da bir bardak light süt
Ilkay kuuu, seni kavusturana sükür!
Nirdesiniz annemIzlos ne zaman ugrayacak buralara, özledik yeter artik!
Tesekkür ederim sirinlik abidem, fark görnübiliosa ne mutttluu baanaaaaaaaaa:69:
Tadi bi sekil gelio bana ya, ama tatlilarda kullanman mükemmel.
"Illada yiyeceksen, tatlandirici ile ye"sloganini sayende düsünebilirim
Bayilirim kirmizi biber, patlican ve bir sürü sebzenin közlenmis haline birde yogurtla.
Mmmmmhhhhhh, afiyet olsun canim
trendyola bakınıyordum harika şeyler var ama cesaret edip alamıyorum insan denemeden nası alıyo ya bu sıralar ayakkabı hobim kabardı sezondaki topuklu ayakkabılara bayıldım eşimbenden 20 cm uzun bi kabulettiremedim ona topuklu giyinmeyiiii
kızlar oğlan pc nin iki tuşunu kopardı vallah allahım baş etmek çok zorlaştı yaaa bir yeri döküyor ,ben orayı toplarken başka bir yeri dökmeye başlıyor...heryere peşimden gelip nerdeysem orayı darma duman ediyorbanyoda tuvalet kağıdını çeke çeke bitirmişş kartonuyla oynuyordu en sonnnn yani velhasıl oğlan yüzünden giremez oldum bu aralar enerji dolu maşallahhh dışarı da çıkmak istiyor..derken sizden uzak kaldım..izlem kayseri yaptı yeni geldi daha göremedim henüzz neler almış süslü bacım nelerrrrr zaar resimlerini çeker ekler...:89::89: bende görmedim daha bir arıyım bakem naaapıoyr sesi çıkmadı bugün..
esin senden uzun oldugu halde niye giymeni istemiyokí,kiskaniyomu yoksa :)
herşeyime karışır hererkek eşini kıskanır daaa bizimki tutucu herkonuda ben budurumdan şikayetçiyim aaa yanına yakışmak lazım hem kısa hem tonton olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?