80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalcim cnm
bend ehep yanlara dogru genişliyorum malesef ama hala var cnm
telk çözüm sporrr bunun için mekik aletidwe çok işe yarıyor
benim bozulduu yoksa çok fayda saglamıştı
yapıcak eşim inşşşşbi günnnn

yasemin birimiz ana ögün birimiz ara ögün demişizz seç begen al bacım

süpersin canım benim,arada çok büyük fark var gerçeten tebrik ediyorummm..

aslında bu kadar suratsız degilim ku bennnn.......

buda yeni saç modelim ve saç rengimmm

banucum kız bu kadar kilolu resmini görmemiştim ben hiççççç amanınnnn sen resmen erimişsinnnn erimişşşş maşallah canımmm çok güzel vermişsin...bravooo

bu arada gözlerimi belertip baktım da trençkotunu göremedim ee meraktan çatlatma da koy resimini istersen bende trençkot ceket aldım bu mevsimde giymek için krem rengi...izloşla buluştuğumuzda çektiririm ona ve koyarım resmini...:))

Canim onu ara ögün olarak ye bence.
Ve düsünüyordumda tatlandirici ile ( Galiba süßstoff)la

hehe evet canim süßstoff,aslinda sagliksiz diye kullanmiyordum ama türk kanser vakfi tarafindan onayli icinde aspartam ve sakkarin bulunmayan bi tatlandirici buldum ,bende aldim :)

Son düzenleme:
bugünkü menüm:
sabah:kepek ekmek+peynir
ara:eti form
öğle:nesfit+light sütlü
ara:zencefilli limonlu çay
3 kuru kayısı
akşam:kırmızı biber közleyip yoğurtlayıp yicem 1 dilim kepek ekmekle
ara:1 yeşil elma
yatmadan da bir bardak light süt

Banus kuu, bilirsin sen bi zamanlar AbShaper vardi mekik aleti.
Onu ariyorum ben, keske bulabilsemde alabilsem
O cok cok cok iyi geliyordu.
Yanlara mekik cek canim, benim yanlarimi resimde görmedin mi 87.7 kg luk resimimde.
Ben yere yatip, yanlara dogru mekik ceke ceke eritiyorum,yoksa gidecegi yok illetin

ara ögün 1 oyla önde :)

kızlar kızlar ben geldimm özledim özledimde ben geldim
hava şartlarına hastalığıma rağmen temizliğimi yaptım kızımı uyuttum ohhhhhhhhhhhhhh dedim geldim
nescafe içiyordumda ara öğün yapıyorum artık 60 kalori varmış şöyle kolorisiz bir keyif anı olmayacak mı ?
sizler neler yaptınız nasılsınız
banu canımm resimlerine bakıp bakıp kendimi motive ediyorum

gülcin sen nerde ariyon abshaper i de bulamiyon simdi netten baktimda dolu var :)

netten alis verisi sevmiyonmu yoksa

kızlar oğlan pc nin iki tuşunu kopardı vallah allahım baş etmek çok zorlaştı yaaa bir yeri döküyor ,ben orayı toplarken başka bir yeri dökmeye başlıyor...heryere peşimden gelip nerdeysem orayı darma duman ediyor banyoda tuvalet kağıdını çeke çeke bitirmişş kartonuyla oynuyordu en sonnnn yani velhasıl oğlan yüzünden giremez oldum bu aralar enerji dolu maşallahhh dışarı da çıkmak istiyor..derken sizden uzak kaldım..izlem kayseri yaptı yeni geldi daha göremedim henüzz neler almış süslü bacım nelerrrrr zaar resimlerini çeker ekler...:89::89: bende görmedim daha bir arıyım bakem naaapıoyr sesi çıkmadı bugün..

Ilkay kuuu, seni kavusturana sükür!
Nirdesiniz annem Izlos ne zaman ugrayacak buralara, özledik yeter artik!
Tesekkür ederim sirinlik abidem, fark görnübiliosa ne mutttluu baanaaaaaaaaa:69
:

hehe evet canim süßstoff,aslinda sagliksiz diye kullanmiyordum ama türk kanser vakfi tarafindan onayli icinde aspartam ve sakkarin bulunmayan bi tatlandirici buldum ,bende aldim :)

Tadi bi sekil gelio bana ya, ama tatlilarda kullanman mükemmel.
"Illada yiyeceksen, tatlandirici ile ye"sloganini sayende düsünebilirim

Bayilirim kirmizi biber, patlican ve bir sürü sebzenin közlenmis haline birde yogurtla.
Mmmmmhhhhhh, afiyet olsun canim

trendyola bakınıyordum harika şeyler var ama cesaret edip alamıyorum insan denemeden nası alıyo ya bu sıralar ayakkabı hobim kabardı sezondaki topuklu ayakkabılara bayıldım eşimbenden 20 cm uzun bi kabulettiremedim ona topuklu giyinmeyiiii

valla canim bende ilkd efa deniycem,kullanirim diye tozunuda almistim,yarin yparim artik,ropuruda veririm tabi,ben seviyorum bana pek fark gelmiyor hatta sekerden daha tatli yapiyo :)

eger kullandigim tatlandiricidan almak istersen özelden yazarim sana,burdan yazmak yasaktir sanirim

ya bana bi sütlac tarifi verseniz ne güzel olur :)

( caniniizda cektiricem kusuruma bakmayin,ama benimde canim diger topikden cekti haha

esin senden uzun oldugu halde niye giymeni istemiyokí,kiskaniyomu yoksa :)

senin oğlunla benim kızı kertelim aynı benim kızdaaaaaaaaaaaaaaaa arkamı dönmiym sabah deri koltuğumu makaslamış klavyenin tuşlarının yarısı bozuk zor şartlar altında girmeknedir bilirim
izlem yeni evi ve kocasıyla hasret gidercek daha ooooooooooooooooooo çok bekleriz

Kızlar koyun fotolarınızı valla fena gaza geliyorum..İzlem de fotolarını bana maille atıyordu sağolsun..Banu,Gülçin ne kadar güzel olmuşsunuz ..Bravo sizlere..Gönülden tebrik ediyorum..Arkanızdan geliyorum ..Maşallah size..Ben de şu kilomla bir foto çektireyim bari sonra işallah 70 lere falan inince koyarım fotomu..Söz size..

gülçin nette varmış ordan al istersen
benimki deltacoree
dediign gibi mekik çekmek laızm cnm yoksam erimezz((((

ilkayyyyy
hoşgeldin bacımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…