80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar spor filan derken çok bitkinim ya açıkçası kendimi ödüllendiriyorum bugün pasta yaptım halleyli pastadan yicem valla napım yaa cnm çekti

handerya canım cok iyi olur sen yap bari bu işi benim şimdiki kilom 83500 rejimden önce 88400 hedefim 75 olmak istiyorum şimdilik hoşca kalın sonra görüşürüz

teşekkürler serradeniz.ben sürekli yiyordum yoğurt pekmez.
bu arada akşam eşime patates ve biber kızarttım.ama kendim salata yedim....başardımmdelikafadulden

Bende katılayım buraya :)

Şu an 87-88 kilo arasında gidip geliyorum ve ilk olarak bu kiloyu öğrendiğimde şok oldum. Bir anda bu kadar kilo almıştım ve kilolarım yerleşmediği için vermeye niyetliyim...

1-2 yıl önce azmettim ve başardım...

80 kiloyu görmüştüm geçen Nisan'da... 8 kilo verdim ve 72 oldum. Yani azmederek başaran insanlardanım ve bunu da biliyorum fakat benim gibi liseye giden bir kız için bu baya fazla bir kilo... Yaza kadar yavaş yavaş kilo vermeyi düşünüyorum...

morsima cım topla kendini ya olmaz savaşı kazanmalıyız hayatta herşey yemek değil ya yazın giyeceğin kıyafetleri düşün bide olmayan kıyafetlerimizi tekrar giyip aynanın karşısına geçerek ne kadar kötü durduğuna bakarsak o zaman devam eder bırakmayız

evet arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama çok azimli ve hırslıyım.bir an önce vermek istiyorum kiloları.yazın annemlerin ,kayınvalidemlerin yanına gittiğimde ağızlarının açık kalmasını istiyorum.hele zayıflık düşkünü görümcemin şaşkınlıktan ağzı açık kalmalı...:jeyyar:
veee yazın cici cici 38 beden tiril tiril kıyafetler...yanlarda ,popoda ve göbüşte fazlalıklar yooookkk...allahım ok güzeeeeeeeeelllllsüprizzzzz
kızlar akşam sadece salata ve yoğurt yedim.yatana kadar bir şey yemedim.sabaha 700 gr gitmişti.tabi egzersiz de yaptım...haydi kızlar incecik olalımmmm

merhaba kızlar aranıza tekrar döndüm artık hergün bol bol yazarım buraya gelmeyince resmen motivasyonum düşüyo 85 le başladım 83 oldum çok kaçırdım son zamanlarda
bu saate kadar yediklermi de yazayım

sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin peynir

öğlen haşlanmış karnabahar ve brokolinin üstüne bol sarımsaklı yoğurt
2 köfte
1 dilim ekmek

(( sayfada kimseler yok
eylülce arkadaşım çok iradelisin.ben sabah :2 dilim ekmek 1 haş yumurta peynir 4 zeytin yedim((çok olmuş seninkine kıyasla
arada 1 türk kahvesi
öğlen yağsız haş makarna yoğurt ve yeşil mercimek 1 porsiyon
akşama da sadece yeşil salata yemeyi düşünüyorum:))

tablo harika olmuş canım ellerine sağlık..benim ilk kilom 90la başladım.65 ilk hedefim. aslında her hafta ne kadar verdiğimizide gösteren bir tablo olsa daha bir gaza geliriz gibi geliyor..ne dersiniz arkadaşlar?

kızlar ya listede ben neden yokum 3 hafta önce 90 la başladım cuma günü 86 kiloydum hedefim 60 benide ekleyin listeye yaaaaa

handerya canım çok sağol tablo çok güzel olmuş pazartesileri tartılalım ben yarın tartılıcam baklım bi sonuç varmı ama yarış bu hafta pazartesinden itibaren başlasın ha ne dersiniz

b
kızlar ya listede ben neden yokum 3 hafta önce 90 la başladım cuma günü 86 kiloydum hedefim 60 benide ekleyin listeye yaaaaa
ya çok iyi vermişsin üç haftada 4 kilo nasıl verdin neler yaptığını anlatsana canım tüyolarını öptüm

Başlangıç kilom 87 hedef kilom 55 :) Arkadaşlar bu başlığı daha düzenli tutamaz mıyız? Ben bu konuyla ilgilenebilirim ama :)

Son düzenleme:
handerya süper olmuş liste eline sağlık benim hedefimde 70

patbori geçen hafta o kadar çok yedim ki mecburen bu hafta işi sıkı tutmam lazım bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…