80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar hepinize merhaba çok zamanım olmadığı için çok yazamıyorum ama yaklaşık 2 aydır sizlerleyim hepinizi biliyorum diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum bu hafta adet haftası o yüzden kilo verimim yok... hep ayın 10 günü boşa gidiyor velhasıl benim bir derdim var ben öğretmenim yani diyet programım yaşam tarzıma göre mesela kahvaltım 8 de gelgelelim eşimin memleketine gitmek zorundayız 1 haftalığına ve benim diyet 8 öğünlük ama mersine gidince ne yapıcam bilmiyorum sizler aranızda çalışmayanlar günde kaç kez ve hangi saatlerde yiyorsunuz... şimdi kahvaltı en az orda saat 10 gibi olur yatış da 1 gibi... umarım daha da kilo almadan dönerim bugünkü kilom 83.8 idi nolur uygun listesi olan bana cevap yazabilirmi...

canım bir söz vardır evdeki hesap çarşıya uymaz diye gittiqin yerde istediqin saate beslenme özgürlüqün varsa hiç dert etme ana öqünleri beraber yersiniz aralardada küçük bişeyler atıştırırsın ben evde olan bir bayanım 5 öqün bana yetiyor ama bu herkese göre deqişir inşallah kilo almazsın panik yapma relax ol bende çok uzun tatil yapan biriyim 1 ay tatile çıkarız birçok il gezeriz her gittiqin yerde farklı menüler ortaya çıkıyor kendine uydurmaya çalış cnm Allah yardımcın olsun bu arada iyi tatillerr

ay allahım darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa........

inşallah canım herkes kilo versin herkes bu güzellikleri tatsın istiyorum inşallah herkes istediqi kiloya iner ve mutlu bir hayat yaşar :92:

Tülaycım Allah kavuştursun canım..Allah başka ayrılıklar vermesin sayılı gün nolcak geçer gider...
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmek+peynir
ara:yeşilçay+4 eti form
öğle:yayla çorba+yoğurt +salata+1 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
yeşil çay
akşam:z.yağlı pırasa
1 dilim kepek ekmek
az salata(salatayı sossuz olunca hiç sevmiyorum ya çok kuru kuru geliyor bana resmen şifa niyetine zora bikaç çatal yiyebiliyorum
ara:3 etiform kırmızı meyveli
yatmadan light süt

bende 80den 79a indiriqim günü hiç unutmam canım.. dünya bnm olmuştu 40 gün 40 gece düqün yaparlar ya bende 40 gün 40 gece kutlamıştım bunu

79 lu kilolları görmeyelei yıllar oldu en son gçen sene 80.5 a kadar inmiş ama sonra yine almaya başlamış uzunca süre 85 lerde takılmıştım..Şİmdi de 95 im..79 u gördüğüm gün sanırım oturur ağlarım mutluluktan..Ki ben 72-73 kg da bile çok iyi oluyorum..

kızlar maşallah döktürmüşsünüz...

ben tam giriyorum okuyacam müşteri yada patron kapatıyorum.2 gündür giremedim hoş birazdan yine çıkacağım esat'ta ölçüm var.Banucum teşekkürler yokluğumu fark edip sormuşsun

öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş.istediğiniz kilolara bizimle ulaşırsınız.

İzlem canımm maşallah 2011 çıtır listesi yapacağım en başa seni yazacağım.walla süper gözüküyorsun aynı şekilde banucum sende maşallah hiç ikiz doğurmuş gibi değilsin..walla kızlar sizler resimleri ekledikce bakıyorum şoktayım iradenizden dolayı ayrıca tebrik ediyorum.bir kilo insanı nasıl değiştiriyor ilk resimlerinizle şuan ki resimleriniz arasında 10 yaş fark var.
izlemcim ayakkabılarını güle güle kullan...

Unutmadan banucum deniz ve kayrayı tutuş şekline bayıldım.canım onlarda hiç ses çıkarmamış:)

deryacım sen fotoğrafçısın en ii sen anlarsın kesin çektiği açıdan dolayı bu kadar fark etmiştir.birde fotoğraf makinaları kameralar hep kilolu gösteriyor.hiç sevmem düğünlerde kameraya çekilmeyi sonra bir izlerim ki hayal kırıklığı keza fotoğraflarda öyle ağzım çok büyük boynum kalım popom ve bacaklarım kocaman çıkıyor.en iyisi aynadan kendi resmini çekip ekle şekerim.masa tenizi eşim çok oynan ama onlar artık aşmış eve gelir hiçbiyeri tutmaz:))

Tülaycım allah kavuştursunnn.ben ilk kez bu yıl ayrı kaldım eşimden iş için gitmişti.arkadaşlarıyla önce sürekli aradım baktım arkadaşları arkadan kadın sesi çıkarıp bana seslerini duyuruyorlar gülüyorlar sonra aramayı kestim kendi aradı fırsat buldukça.bize bu kısa ayrılık ii geldi oğlunu çok özlemiş hemen onu öptü...demek ki çocuk olunca ebeveyn için önce çocuk geliyor.ayrı kalsam bende bebeğimi çok özlerim.

Zeki'ye hayırlı yolculuklar canım ii eğlenceler.umarım kilon sabit kalır...emeklerin boşa gitmez...

Burcucum sende bu hırs istek olduktan sonra başaramamn imkansız.hep yanındayız inş.istediğin kilıya ulaşır istesiğin cicileri giyip salına salına yürürsün...

gülçin benzetmelerine yorumlarına bayılıyorum "o ali var ya o ali iğrendim pislik heriften sanki gerçek:) tam sopalık" ama "sen ciğerini kesip eline verecen" demiştin galiba çok güldüm.

ay evet evdeki hesap çarşıya uymadı 1 temmuzdan sonra mersine gideriz diyordum yaz tatilinde hemde 70 lere inmiş olurdum kayınvalidemleride şaşırtmış olurdum ama eşim beden eğitimci ve yarışmalarda 1. oldular ve türkiye ayağı mersinde olacakmış şans ya... e kayınvalide yanına gitmek gerekti ters zamanda... ya dün akşam diyor içli köftenin içi hazır bile diye... tantuniler lahmacunlar umarım kolay atlatırım....

bu hafta işi sıkı tutyorum kaçamaksız bir hafta ümit ediyorum ve çabalıyorum akşamları müsli yiyorum 2 gündür.öğlen ve kahvaltı sıkı yapıyorum aralarda ceviz ve kuru incir yiyorum suyu çoğaltmaya çalışıyorum.yeşil çayı azaltıyorum çok içmeye başlamıştım.

deryacım liste için ellerine sağlık güzelim teşekkürler...

nilgün gözükmüyor..

selam kizlar,keyifler yerinde masallah..

deryacim aynen bende snein gibiyim aynada gördügümle fotografda gördügüm farkli,ins aynaya gördügüm dogrudur haha

sabah oglumu oyun gurubuna götürdüm,birazdan ögle yemegim icni menemen yapicam,tam menümnüde aksama yazarim artik

inan insana hayel gibi geliyor haziranda diyete başlarken bana birileri 64lere kadar ineceqimi söyleselerdi gülüp geçerdim ben kilo verirken hiç acele etmedim yediqim şeyleride ayırmadım bundan dolayı şimdi kızartmada yesem hamurişide yesem etkilenmiyorum vücut dengeli beslenmeye alıştıqı için yabancı madde olarak alqılayıp hemen dışarı atıyor böylelikle kilo almıyorum zamanımız var acele etmeden yavaş yavaş verirsen zorlanmazsın ama haftada şukadar vericem ayda bukadar vericem diye kendini şartlandırırsan veremediqinde psikolojin bozulur hemde yok yere oluruna bırak herşeyi canım bak görüceksin herşey nasılda zamanla yoluna girecek

canım bunları yiyeceqin zaman sabah ekmek yeme dengelemeye çalış 1 lahmacundan fazla yeme amaa içli köfte dedin yaaa bittim wallaaa kıss bendemi gelsem senleee

arkadaşıam gidiyorum kızlar akşama görüşürüzz

bende 80den 79a indiriqim günü hiç unutmam canım.. dünya bnm olmuştu 40 gün 40 gece düqün yaparlar ya bende 40 gün 40 gece kutlamıştım bunu

inşallah cnm kutluyorum zaten kutlamazmıyım hiç.. abimi kızdırıyorum bak hani kilo veremezsin diyodun diyorum .. baakalım şimdi ilk hedefim 69 inş o günüde görürüm

ay allahım darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa........

Aminnnn cnmmmm

canımm ben kendi adıma çok iyiyim Rabbim herkese iyilik versin inşallah sende iyisindir çok öpüyorum seni gittim görüşürzz

inşallah cnm kutluyorum zaten kutlamazmıyım hiç.. abimi kızdırıyorum bak hani kilo veremezsin diyodun diyorum .. baakalım şimdi ilk hedefim 69 inş o günüde görürüm

Aminnnn cnmmmm

emin ol göreceksin 60ları canım sen azimli birisin istersen herşeyi başarırsın arkadaşım öldürecek beni görüşürz tatlımm

sağol nihalcim .dediğin gibi sayılı gün ama napıyım yaa ben uyuyamam hiç eşim yokken . artık 8 gün hayalet olur çıkarım
menünde süper gayet emin gidiyorsun canım inş bu sefer olucak

benim ilk değil aslında ama alışmadım henüz .her yıl 2-3 kere fuarlara gidiyorlar . 3-4 gün kalıp dönüyolar bu sefer biraz uzun oldu ama .
dediğin gibi ebeveyn olmak bambaşka benim eşimde geldiğinde hemen oğlumu alır ona sarılır . hatta gece yanında yatırır =) oğlumu sevdiği zaman ben aynı hazzı alıyorum zaten . rabbim ayırmasın başımızdan eksik etmesin inş

yaa bi gitt yaaa hasbinallahh

Senacım en doğrusu senin söylediğin gibi de ben Temmuz gibi bebek istediğimden biraz zmaanım kısıtlı..Yaş da oldu 33..üzerimde acayip kayınvalide baskısı var..bir sene daha ertelersem beni topa tutarlar valla

tüloş
geçen senede gitmişti dimi senin kociş hatta ogluşuna bi heiye göndermişlerdi hatırlıyorum yavyummm

Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi

tüloş
geçen senede gitmişti dimi senin kociş hatta ogluşuna bi heiye göndermişlerdi hatırlıyorum yavyummm
aynen canım oğluşa doğum günü için çana benzer bi kolye göndermişlerdi onlarda uğur ve bereket getirdiğine inanıyolar ama =)

Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi

ohoo senin işin çokmuş gülçin kolay gelsin güle güle git gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…