bende 80den 79a indiriqim günü hiç unutmam canım.. dünya bnm olmuştu 40 gün 40 gece düqün yaparlar ya bende 40 gün 40 gece kutlamıştım bunu
arkadaşlar hepinize merhaba çok zamanım olmadığı için çok yazamıyorum ama yaklaşık 2 aydır sizlerleyim hepinizi biliyorum diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum bu hafta adet haftası o yüzden kilo verimim yok... hep ayın 10 günü boşa gidiyor velhasıl benim bir derdim var ben öğretmenim yani diyet programım yaşam tarzıma göre mesela kahvaltım 8 de gelgelelim eşimin memleketine gitmek zorundayız 1 haftalığına ve benim diyet 8 öğünlük ama mersine gidince ne yapıcam bilmiyorum sizler aranızda çalışmayanlar günde kaç kez ve hangi saatlerde yiyorsunuz... şimdi kahvaltı en az orda saat 10 gibi olur yatış da 1 gibi... umarım daha da kilo almadan dönerim bugünkü kilom 83.8 idi nolur uygun listesi olan bana cevap yazabilirmi...
ay allahım darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa........
bende 80den 79a indiriqim günü hiç unutmam canım.. dünya bnm olmuştu 40 gün 40 gece düqün yaparlar ya bende 40 gün 40 gece kutlamıştım bunu
canım bir söz vardır evdeki hesap çarşıya uymaz diye gittiqin yerde istediqin saate beslenme özgürlüqün varsa hiç dert etme ana öqünleri beraber yersiniz aralardada küçük bişeyler atıştırırsın ben evde olan bir bayanım 5 öqün bana yetiyor ama bu herkese göre deqişir inşallah kilo almazsın panik yapma relax ol bende çok uzun tatil yapan biriyim 1 ay tatile çıkarız birçok il gezeriz her gittiqin yerde farklı menüler ortaya çıkıyor kendine uydurmaya çalış cnm Allah yardımcın olsun bu arada iyi tatillerr
inşallah canımherkes kilo versin herkes bu güzellikleri tatsın istiyorum inşallah herkes istediqi kiloya iner ve mutlu bir hayat yaşar :92:
79 lu kilolları görmeyelei yıllar oldu en son gçen sene 80.5 a kadar inmiş ama sonra yine almaya başlamış uzunca süre 85 lerde takılmıştım..Şİmdi de 95 im..79 u gördüğüm gün sanırım oturur ağlarım mutluluktan..Ki ben 72-73 kg da bile çok iyi oluyorum..
ay evet evdeki hesap çarşıya uymadı 1 temmuzdan sonra mersine gideriz diyordum yaz tatilinde hemde 70 lere inmiş olurdum kayınvalidemleride şaşırtmış olurdum ama eşim beden eğitimci ve yarışmalarda 1. oldular ve türkiye ayağı mersinde olacakmış şans ya...e kayınvalide yanına gitmek gerekti ters zamanda... ya dün akşam diyor içli köftenin içi hazır bile diye... tantuniler lahmacunlar umarım kolay atlatırım....
ay allahım darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa........
selam kizlar,keyifler yerinde masallah..
deryacim aynen bende snein gibiyim aynada gördügümle fotografda gördügüm farkli,ins aynaya gördügüm dogrudur haha
sabah oglumu oyun gurubuna götürdüm,birazdan ögle yemegim icni menemen yapicam,tam menümnüde aksama yazarim artik
inşallah cnm kutluyorum zaten kutlamazmıyım hiç..abimi kızdırıyorum bak hani kilo veremezsin diyodun diyorum .. baakalım şimdi ilk hedefim 69 inş o günüde görürüm
Aminnnn cnmmmm
canımm ben kendi adıma çok iyiyim Rabbim herkese iyilik versin inşallah sende iyisindir çok öpüyorum seni gittim görüşürzz
Tülaycım Allah kavuştursun canım..Allah başka ayrılıklar vermesin sayılı gün nolcak geçer gider...
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmek+peynir
ara:yeşilçay+4 eti form
öğle:yayla çorba+yoğurt +salata+1 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
yeşil çay
akşam:z.yağlı pırasa
1 dilim kepek ekmek
az salata(salatayı sossuz olunca hiç sevmiyorum ya çok kuru kuru geliyor bana resmen şifa niyetine zora bikaç çatal yiyebiliyorum
ara:3 etiform kırmızı meyveli
yatmadan light süt
benim ilk değil aslında ama alışmadım henüz .her yıl 2-3 kere fuarlara gidiyorlar . 3-4 gün kalıp dönüyolar bu sefer biraz uzun oldu ama .Tülaycım allah kavuştursunnn.ben ilk kez bu yıl ayrı kaldım eşimden iş için gitmişti.arkadaşlarıyla önce sürekli aradım baktım arkadaşları arkadan kadın sesi çıkarıp bana seslerini duyuruyorlar gülüyorlar sonra aramayı kestim kendi aradı fırsat buldukça.bize bu kısa ayrılık ii geldi oğlunu çok özlemiş hemen onu öptü...demek ki çocuk olunca ebeveyn için önce çocuk geliyor.ayrı kalsam bende bebeğimi çok özlerim.
Araştırmacılar, özellikle kadınların seks esnasında çok kalori harcadığına dikkat çekerek zayıflamak için nasıl seks yapılacağı konusunda yol yardımında da bulundular. Buna göre işe önce striptizle başlamak gerekiyor.
Alman Bild Gazetesinde yer alan habere göre İngiliz bilim adamları insanın seks yaparak kilo verebileceğini ortaya çıkardılar. Sevişirken özellikle kadınların çok kalori harcadığını, böylece hızla zayıfladığını belirleyen İngiliz bilim adamları, Aktif seks, sevişerek zayıflamanın en iyi yolu dediler. Bild Gazetesi, İngiliz bilim adamlarının Seks yap, zayıfla dedikleri reçeteyi de yayımladı. Aktif seksle zayıflamanın yolu şöyle:
Sevişmeye striptiz yaparak başlanması gerekiyor. Çünkü striptiz 400 kalori yaktırıyor.
Ateşli öpüşme 325 kalori harcatıyor.
Ayakta seks yapmak, daha çok kalori harcatıyor. İnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor.
En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor.
İngiliz bilim adamları, haftada sadece üç kez seks yapmanın bir yılda 15 bin kalori yaktıracağına dikkat çekerek bunun 240 kilometrelik bir koşuda harcanan enerjiye denk olduğunu ve genelde bir beden küçülme anlamına geldiğini söylediler.
inan insana hayel gibi geliyor haziranda diyete başlarken bana birileri 64lere kadar ineceqimi söyleselerdi gülüp geçerdim ben kilo verirken hiç acele etmedim yediqim şeyleride ayırmadım bundan dolayı şimdi kızartmada yesem hamurişide yesem etkilenmiyorum vücut dengeli beslenmeye alıştıqı için yabancı madde olarak alqılayıp hemen dışarı atıyor böylelikle kilo almıyorum zamanımız var acele etmeden yavaş yavaş verirsen zorlanmazsın ama haftada şukadar vericem ayda bukadar vericem diye kendini şartlandırırsan veremediqinde psikolojin bozulur hemde yok yere oluruna bırak herşeyi canım bak görüceksin herşey nasılda zamanla yoluna girecek
canım bunları yiyeceqin zaman sabah ekmek yeme dengelemeye çalış 1 lahmacundan fazla yeme amaa içli köfte dedin yaaa bittim wallaaakıss bendemi gelsem senleee
arkadaşıam gidiyorum kızlar akşama görüşürüzz
Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi
aynen canım oğluşa doğum günü için çana benzer bi kolye göndermişlerditüloş
geçen senede gitmişti dimi senin kociş hatta ogluşuna bi heiye göndermişlerdi hatırlıyorum yavyummm
Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?