olur canım inşallah ve zayıf anneleride olur bence cocuk icin aceleye gerek yok ben cok erken yaptıgım icin cocuk artık sıkildım ama neyse erken anne olmanın avantajını yaşıyorum artık boyumca kızım ve oglum var erkenden büyüttüm
baharnazcım bütün gün dışarda olunca işler bu saate kaldı.. ancak toparlayabildim evi... o yüzde3n yazamadım cnm :))
neyse ben bu kez gercekten cıkıyorum sonra gelirim yürüyüşümü yapayım bari
canım çok hızlı kiloverdin ondan olabilir sağlığın daha önemli bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verelim kendine dikkat et canımkızlar yarım saat önce geldim yürüyüşten...mahvoldum yaa..ben neden böyle oldum anlamadım..
yürüyüşten dönerken eşim pencereden bana bakıyodu..koşa koşa kapıya geldi...noldu sana dedi..
ayaklarım birbirine dolandı sanki yürüyemiyodum dönüşte..koluma girdi hemen..düşecektim vallaa..
tamam kiloluyum ama bünyem mi zayıf acaba bilmiyorum..
üstelik bişi yemedim de dedğil kaçamaklarım bile var bugün..
flatliners
teşekkür ederim bu karışımı içince kandimi harika hissediyorum sanki tatlı krizlerim artık yok gibi hayret ediyorum
serracım geçmiş olsun canım
canım çok hızlı kiloverdin ondan olabilir sağlığın daha önemli bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verelim kendine dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?