80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur canım inşallah ve zayıf anneleride olur bence cocuk icin aceleye gerek yok ben cok erken yaptıgım icin cocuk artık sıkildım ama neyse erken anne olmanın avantajını yaşıyorum artık boyumca kızım ve oglum var erkenden büyüttüm

bizdeki geldide geçiyor acele çocuk yapmak lazım yaşım 36

kızlar teşşekür edrim geçmiş olsun dilekleriniz için...... ben şimdi çıkıyorum.. biraz uzanıcam.. hazır eşim geç gelcekmiş nasıl olsa... 10 a kadar dinlenebilirim :))) herkese iyi akşamlar...

baharnazcım bütün gün dışarda olunca işler bu saate kaldı.. ancak toparlayabildim evi... o yüzde3n yazamadım cnm :))

merhaba kızlar benimde bugünüm yoğundu oğlum daha iyi çok şükür yani yavaş yavaş temizliğe başladım gibi bişey parke yaptırıcam onu haftaya başlıycaz o yüzden biraz oyalanıyorum yatak işlerime başladım bizde yün çokönemlidir oyüzden malum yataklarda hep yün ama ben yapmasını bilmem annem sağolsun o yapıyor badanada var off yaa bir bitsede kurtulsamm BEBEGCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMM BİŞEY OLMADIĞINA SEVİNDİM

canım çok hızlı kiloverdin ondan olabilir sağlığın daha önemli bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verelim kendine dikkat et canım

Bebegcim ve serracım büyük geçmiş olsun, hiç kıyamam bebişlerinize
Aylincim hadi bakalım, sınav da bitti, şimdi tam gaz rejim :)
Hepinizi öpüyorum kızlar, yeni geldim eve gidip mucize iksiri yapıcam.

kızlar hepimiz aynı dertten muzdaribiz galiba..
bugün kızartma yaptım koydum masaya yürüyüşe çıktım..
eşimle kızım yediler..
kızım baba annem rejimi bıraksın artık o da yesin bizimle demiş üzülüyo yavrucak..
bişey yese boğazından geçmiyo...canım benim..

canım çok hızlı kiloverdin ondan olabilir sağlığın daha önemli bu kiloları 1 ayda almadıkki 1 ayda verelim kendine dikkat et canım

haklısın yaa..benim komşum da diyette üstelik benden 1 ay önce başladı..
benden fazla yürüyüş yapıyor..hiç aksatmadan hergün yürüyor..
buna rağmen 6 kg vermiş..ben de anlamadım nasıl böyle verdiğimi...
neyse...ben kaçtım..aşk-ı memnu ya bakıyorum reklam bitti

eveeet ben geldiiiiiiim, gecmisi söle bi hemencicik gectimmm
bebeq ablammm cok cokkkk gecmis olsun cok üzüldümm, umarim kanamaz bidaha.
flatliners selma bebeq elay vs. (kimi unuttum bilmiom) HERKESE TSK ediyorumm, evet sinav stresi bitti cokkk süküüüüüüüür, umarim iyi bir sonuc alirim.
Spordan geldim az önce. 3 kasik patlican yemegi, 1 kasik makarna, 1 tas hazhir corba yedim. 2,5 l su. kilo verdigimi hic sanmiyorum, bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum. 1 kerecik spora gidebildim diye sanirim? bilemiyorum. olsun, napalim. ama haftaya mutlaka yine 2 kg vericem!!!!!!! bazen metapolizma durakliyor bölle istee.... ben kactim aski memnu ve ANNEM bakicam, öptümmm ablalarim canlarim guzularim :)))

sLm herkese.. KiLo CizeLqemi henuz DüzeLtmedim ama 80.7 qörünüyorum Su an yani qörünen o ki 1.3 KiLo verdim Bu haftasonu TatiLe qidiorm umarim ReJimi ßozmam .. Herkese SaqLikLi qünLer

Bebeg geçmiş olsun. bazen vücutta kan fazla olunca da kanama oluyor. bir KBB ye gidin de içiniz rahat etsin...

ben daha hepinizi tanımıyorum. o yüzden geçmişte biraz vakit geçiriyorum. aylin (ne sınavı olduğunu bilmiyorum ama ) insallah istediğin sonuca ulaşırsın.

bugün yediklerimi yazayım...

sabah 1 kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir domates
ara salatalık
öğlen lahana çorbası
ara 1 elma
akşam lahana çorbası ve yeşilliklerden salata

birde 40 dk. yürüdüm şimdi de göbeğimi eritmek üzere mekik çekecem...

Geçmiş olsun bebeg ve serra çocuk diyince akar sular duruyor gerçekten onların acısı katlanıp artıp anneleri daha fazla üzüyor..

Aylincim sana da gözün aydın diyim sınav sonucun da beklediğin gibi olsunnnn..

Evettt yarına hazırmısınız kızlar? Bakalım bu hafta kim naptı,tablo nasıl olcek veeeee umarım yarın herkes kilosunu bildirir yoksa yarın kırmızılar gidiciii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…