ablalarim.... allaha sükür bunalimdan ciktim atlattim......
04.03.2011 tarihinden beri rejimdeyim... ve bugüne kadar 95kg dan 88kg a düstüm... 7 kg vermeyi basardim... karbonhidrat rejimiyle... ve tabi istahim kesildi... niye dersiniz?
ben asik oldum yine ilk kez (sözlümü biraktiktan sonra).. ve bir sevdigim var simdiINSALLAH busefer hayirlisi olur... ayy utandim COK MUTLUYUM hersey yolunda gidiyor... kendimi SÜPER hissediyorum... nazar degmesin sakin
Canım hani öğlen mercimek ve ekmek yemişsin ya 2 karbonhidrat pek önermemişlerdi bana ilk geldiğimde sen de yememeye çalış istersen.Bir de kuru bakliyatın kalorisi çok fazla :78:
Tabi benim gibi de tamamen kesme ama akşam yememeye çalış derim ben.Tabi bir de bisküviler var onlar da karbon :18:
bende iyiym cok sükür hemde cok iyiym,bu sabah tarti beni cook mutlu etti,sagolsun
Senacım en doğrusu senin söylediğin gibi de ben Temmuz gibi bebek istediğimden biraz zmaanım kısıtlı..Yaş da oldu 33..üzerimde acayip kayınvalide baskısı var..bir sene daha ertelersem beni topa tutarlar valla
Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi
selammm, ben geldimnasilsiniz ablalarim?
bende mayısta idiyorum hadi bakalım hayırlısı
ablalarim.... allaha sükür bunalimdan ciktim atlattim......
04.03.2011 tarihinden beri rejimdeyim... ve bugüne kadar 95kg dan 88kg a düstüm... 7 kg vermeyi basardim... karbonhidrat rejimiyle... ve tabi istahim kesildi... niye dersiniz?
ben asik oldum yine ilk kez (sözlümü biraktiktan sonra).. ve bir sevdigim var simdiINSALLAH busefer hayirlisi olur... ayy utandim COK MUTLUYUM hersey yolunda gidiyor... kendimi SÜPER hissediyorum... nazar degmesin sakin
slm arkadaşlar bende çocukluğumdan beri bi kilo alıp bi veriyorum 1,5sene önce 69-70 kiloya inmiştim hapla tabi fakat 1,5senede ye yat ye yatuyku düzenimde bozuk olunca 85 kiloya çıkmam kaçınlmaz oldu çalışmıorum sürekli ewdeyim sıkıntıdan devamlı dolabın önündeyim sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle geceleri çok yiyorum ve en büyük sıkıntım su içmeyi sevmiyorum amaaaaa artık dur demenin vakti gldi diye düşünüorum bnde pazartesi günü dyete bşlıyanlardanım pazartesi günü diyet+bfit spor salonu+günde 2litre su içmeyi planlıyorum dediğim gibi şuan 85 kiloyum hedefim 20kilo vermek inşallah hepimiz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz
Nehircim benim ismim Arzu.Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
ben dun basladim sozde,gun boyu asiri derecede bir sislik vardi bende,neden oldugunu anlamadim,canim skldi cok moralim bozuldu ve malesef burada verdigim listenin disina ciktim.cok yedim ve o an mutlu oldum.sonra cooook pisman oldum.ama pes etmiycem.aynen devam.insallah bugun ayni hataya dusmiycem.pazar gunu biletimizi aldik .tam 4 ay var Turkiye ye gelmeye.kaybedecek zamanim yok ama irade de yok.offf offf.iradem cok zayif.dun sislik var nasilsa degisen birsey yok diye evde ne kadar abur cubur varsa tukettim.esim gec geliyo birde oturdum onunla yedim.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ve iradenize hayran oldugumu soylemek istiyorum.insallah bende sizler gibi basarabilirim.suan umudumu yitirmis durumdayim.
şekerler bugünkü menüm...
sabah
1 kk yağsızpeynir
1 brdk light süt
3 yeşil zeytin
domtes,salatalık maydonoz
1 ince dilim kepekli ekmek
ara
1 fincan cafe crown 2 si 1 arada
öğlen
ızgara tavuk but
yağsız salata
1 kase light yoğurt
ara
1 salatalık
akşam
1 brdk light süt
2 k müsli
bunun dışındaa sabah limonlu maydonoz suyumu , spordan sonrada 1 tane maden suyumu ve suana kadarda 2 lt suyumu içtim ..1 lt ye yakın su içerim dahaa
herkese selamlar kızlar ben geldim tekrardan diyetime ve topiğime bu sefer olcak inşallah son 5 kilom kaldı diyet yapmadım topikten uzak kaldım kilom 70 oldu yine bende mekik dokumaktan bıktım ama dün derya ablanın motivasyonumu yükseltmesiyle tekrar başladım inşallah bu sefer olurr:))topik baya yoğun gibi görünüyor çok takip edemesemde girmeyi çalışcam menülerimi paylaşıcam
kızlar arkadaştan dönüşte bir maqazaya uqradım izmire gittiqimde çok sıcak olduqundan pardesü giymiyorum kalçaları örtecek bişeyler baktım 2 tane kalça altı elbise denedim resmen sopa gibi olmuşum kalçalarım çok dümdüz olmuş karnım ve yanlarım hiç belli olmuyor kızlar vardı orda kıyafet deniyorlardı nasıl durdu elbiseler diye sordum ''ablacım biz senin qibi olsak daha bişey istemeyiz bu elbiseleri çok kişi giyebilir önemli olan taşıyabilmek çok zarif bir bayansınız elbisede bir insanın üstünde bukadar güzel durur'' dediler ben hala korkuyla karnım çıkıyormu yanlar belli oluyormu diye bakınıyorum kızlara dedimki ben zaten bunları haziranda giyicem o zamana kadar 5 kilo daha veririm deyince ''abla sen napıyosun hiç fazlalıqın yok nişanlı falanmısınız düqün içinmi bukadar zayıf olmak istiyorsunuz dediler'' ayy bir kahkaha attım ki sormayın kızlar ben 36 yaşındayım 16 yıllıkta evliyim dedim çok şaşırdılar verdiqim kiloları söyleyince çok tebrik edip işin sırrını sordular sizi çok daha küçük sandık dediler ayy bi moralle geldim eve nerdeyse millet istemeye gelicek beniii
bebeqimm gelmiş benimm hoşgeldin tatlımmnasılsın bakalım okul dersler nasıl gidiyor
Citiiiir Ablaaam Benüüüümm
Ablaaa bunu esine söylersen seni disariya salmaz öyle güzel elbiselerle hee haberin olsun
''Karima Talip Geliyor Eyvahhh '' filan dermis bide
Demekki Gözlee Görüleeen Müthiss Bir Fizige Sahipsinnn Sena Ablacim .. Resim Ekle Bende Görcem Bende GörceeemMerak Ettimm
hoşboldum ablacım iyi sayılırım hastayım bu aralar biraz öksürük var kaç gündür boğazlarım acıyor onun dışında iyiyim dersler desende onlar iyide ne oluyosa onlar yüzünden oluyo bitsin artık şu okulsen nasılsın kolonoskopi hazirandamıydı umarım bişeyin yoktur iltifat almak çok güzel ben hep alıyorum ama kendimi kaybedip yemeklere saldırıyorum sonra orası kötü
canım sakın üzülme çünkü diyete ilk başladıqımız zamanlarda hepimiz kendimizi frenlemekte zorlandık tuttuk yedik ve sonrasında tabiki pişman olduk inan bunların hepsi birdahaki sefere daha fazla iradeli olmamızı saqladı sende zamanla kendini frenlemeyi öqreneceksin bunun için zamana ihtiyacın var burdan ayrılmazsan bu iradeyi daha çabuk yakalarsın umudunu hiç yitirme her yeni doqan gün yeni bir başlangıçtır neden yedim diye kendini sorgulama dün dünde kaldı unut gitsin dün için yapıcak bişey yok gün bugündür bugüne bak canım küçük küçük kilolar gitmeye başlayınca bu seni motive edecek ve daha fazla azimli olucaksın hadi bakalım seni bomba gibi moralli görmek istiyorum
Destegin icin cok tesekkur ederim canim.silkelendim ve kendime geldim.Bunu ne kadar istedigimi dusundum uzun uzun.evet gercekten cok iistiyorum.kendim icin istiyorum.oz guvenim icin.ve bugun dunden daha kararli ve inancliyim.sizlerden cok sey ogreniyorum ve ogrenicem de insallah.
Sena'cim baslangic kilon yaklasik olarak benim suanki kilom ile ayni ve benimde amacim en azindan 65 olabilmek.sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin??
erginsena;[COLOR="darkred" .!.:canım cafe crown ikisi bir arada şekerli oluyor sanırım şekeri kullanma kaloriside karbonuda çok fazla masum gibi görünsede kilo verememende büyük etkisi olur onun dışında menün çok güzel[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?