80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerler bugünkü menüm...

sabah
1 kk yağsızpeynir
1 brdk light süt
3 yeşil zeytin
domtes,salatalık maydonoz
1 ince dilim kepekli ekmek

ara
1 fincan cafe crown 2 si 1 arada

öğlen
ızgara tavuk but
yağsız salata
1 kase light yoğurt

ara
1 salatalık

akşam
1 brdk light süt
2 k müsli

bunun dışındaa sabah limonlu maydonoz suyumu , spordan sonrada 1 tane maden suyumu ve suana kadarda 2 lt suyumu içtim ..1 lt ye yakın su içerim dahaa

tatlımm iki kere tebriklerr hem kilon için hemde aşkın için ..maşaallaah sanaaa ..hep mutlu ol inşallahh

deryacım haklısın aslında...
ama ben çok kasmıyorum kendimi artık...haftada 500 gr benim için yeterli...
büyük bi sabırla ilgilenmem gereken 3 tane cimcime kızım var...
çok az yersem ne sabrım kalıyor ne halim...
o yavrucakların suçu ne...
hakettikleri ilgiyi gösteremiyorum o zaman kuzularıma...
ve ben emziriyorum...hızlı vermem sakıncalıymış
aslında herkes için geçerli bu tabi...

izlem hoşgeldin canım...fotoğraflarda süper görünüyorsunözlettin walla kendini..

aylin canım sen de hoşgeldin...hayırlı olsun...mutluluğun hiç bitmesin hep böyle devam etsin inşallah..

merhaba arkadaslar ben uzun süredir yazmıyordum diyette yapamadıgım için.yazın diyetısyen kontrolunde 5 kılo vermıstım daha sonra tamamen bozdum her seyı fazlasıyla yedım yine de almadım verdıgım kıloları.1 haftadır tekrar basladım.demek istediğim sağlıklı bir şekılde verilen kılolar geri alınmıyor.sağlıksız yöntemlere basvuranlar varsa aranızda lütfen diyorum hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil.

bende iyiym cok sükür hemde cok iyiym,bu sabah tarti beni cook mutlu etti,sagolsun

canım zaten tartıda rakamlar düşünce bütün gün moral tavan yapıyor gel kıss bunu kutlayalım hadee halayaa

Senacım en doğrusu senin söylediğin gibi de ben Temmuz gibi bebek istediğimden biraz zmaanım kısıtlı..Yaş da oldu 33..üzerimde acayip kayınvalide baskısı var..bir sene daha ertelersem beni topa tutarlar valla

temmuza kadar ne versen kardır canım hayırlısı olsun hayırlı ve saqlıklı bir bebiş qelsin topiqimizee

Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi

gülçinimm hayırlı yolculuklar canım Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin bolbol eqlen gez bu arada evlenen çiftede Allah mutluluklar nasip etsin öpüyorum seni tatlım

selammm, ben geldim nasilsiniz ablalarim?

aylincim hoşgeldin canım :80: arada topiqinize gelip okuyorum sizleri uqramaz oldun buralara ösledik kıss seniii

bende mayısta idiyorum hadi bakalım hayırlısı

bende haziranın son haftasıııı marmara eqe karadeniz hepsini turlucazz

canım kardeşim karbonhidrat topiqindeyken öbür ilişkinde yaşadıklarını biliyorum çok üzüldün çok yıprandın şu anki mutluluqu fazlasıyla hakettin senin için çok sevindim tatlım inşallah herşey istediqin qibi olur ablacım

canım öncelikle aramıza hoşgeldin buraya gelerek ilk adımı atmışsın cnm evde tek başına diyet yaparken verdiqin kilonun çok daha fazlasını burda vereceksin cnm hemde çok daha kolay olacak çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz problemlerimiz bu anlamda aynı paylaşarak üstesinden gelicez cnm bu uzun ve güzel maratonda başarılar diliyorum

canım sakın üzülme çünkü diyete ilk başladıqımız zamanlarda hepimiz kendimizi frenlemekte zorlandık tuttuk yedik ve sonrasında tabiki pişman olduk inan bunların hepsi birdahaki sefere daha fazla iradeli olmamızı saqladı sende zamanla kendini frenlemeyi öqreneceksin bunun için zamana ihtiyacın var burdan ayrılmazsan bu iradeyi daha çabuk yakalarsın umudunu hiç yitirme her yeni doqan gün yeni bir başlangıçtır neden yedim diye kendini sorgulama dün dünde kaldı unut gitsin dün için yapıcak bişey yok gün bugündür bugüne bak canım küçük küçük kilolar gitmeye başlayınca bu seni motive edecek ve daha fazla azimli olucaksın hadi bakalım seni bomba gibi moralli görmek istiyorum

canım cafe crown ikisi bir arada şekerli oluyor sanırım şekeri kullanma kaloriside karbonuda çok fazla masum gibi görünsede kilo verememende büyük etkisi olur onun dışında menün çok güzel

herkese selamlar kızlar ben geldim tekrardan diyetime ve topiğime bu sefer olcak inşallah son 5 kilom kaldı diyet yapmadım topikten uzak kaldım kilom 70 oldu yine bende mekik dokumaktan bıktım ama dün derya ablanın motivasyonumu yükseltmesiyle tekrar başladım inşallah bu sefer olurr:))topik baya yoğun gibi görünüyor çok takip edemesemde girmeyi çalışcam menülerimi paylaşıcam

kızlar arkadaştan dönüşte bir maqazaya uqradım izmire gittiqimde çok sıcak olduqundan pardesü giymiyorum kalçaları örtecek bişeyler baktım 2 tane kalça altı elbise denedim resmen sopa gibi olmuşum kalçalarım çok dümdüz olmuş karnım ve yanlarım hiç belli olmuyor kızlar vardı orda kıyafet deniyorlardı nasıl durdu elbiseler diye sordum ''ablacım biz senin qibi olsak daha bişey istemeyiz bu elbiseleri çok kişi giyebilir önemli olan taşıyabilmek çok zarif bir bayansınız elbisede bir insanın üstünde bukadar güzel durur'' dediler ben hala korkuyla karnım çıkıyormu yanlar belli oluyormu diye bakınıyorum kızlara dedimki ben zaten bunları haziranda giyicem o zamana kadar 5 kilo daha veririm deyince ''abla sen napıyosun hiç fazlalıqın yok nişanlı falanmısınız düqün içinmi bukadar zayıf olmak istiyorsunuz dediler'' ayy bir kahkaha attım ki sormayın kızlar ben 36 yaşındayım 16 yıllıkta evliyim dedim çok şaşırdılar verdiqim kiloları söyleyince çok tebrik edip işin sırrını sordular sizi çok daha küçük sandık dediler ayy bi moralle geldim eve nerdeyse millet istemeye gelicek beniii

bebeqimm gelmiş benimm hoşgeldin tatlımm nasılsın bakalım okul dersler nasıl gidiyor

Citiiiir Ablaaam Benüüüümm
Ablaaa bunu esine söylersen seni disariya salmaz öyle güzel elbiselerle hee haberin olsun
''Karima Talip Geliyor Eyvahhh '' filan dermis bide
Demekki Gözlee Görüleeen Müthiss Bir Fizige Sahipsinnn Sena Ablacim .. Resim Ekle Bende Görcem Bende Görceeem Merak Ettimm

bebeqimm gelmiş benimm hoşgeldin tatlımm nasılsın bakalım okul dersler nasıl gidiyor

hoşboldum ablacım iyi sayılırım hastayım bu aralar biraz öksürük var kaç gündür boğazlarım acıyor onun dışında iyiyim dersler desende onlar iyide ne oluyosa onlar yüzünden oluyo bitsin artık şu okulsen nasılsın kolonoskopi hazirandamıydı umarım bişeyin yoktur iltifat almak çok güzel ben hep alıyorum ama kendimi kaybedip yemeklere saldırıyorum sonra orası kötü

menümü paylaşayım hemen

Sabah;
1 dilim ekmek üstüne krem peynir,1 tane ikram bisküvi

Öğlen;
1 kase çorba
3 kaşık haşlanmış makarna
1 domates

Akşam;
1 kepçe taze fasulye
2 kaşık semizotu kavurması
2 kaşık yoğurt
salata(yağsız)
1 dilim ekmek

3 kupa 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su

akşama çok acıkırsam belki 1 elma

canım sakın üzülme çünkü diyete ilk başladıqımız zamanlarda hepimiz kendimizi frenlemekte zorlandık tuttuk yedik ve sonrasında tabiki pişman olduk inan bunların hepsi birdahaki sefere daha fazla iradeli olmamızı saqladı sende zamanla kendini frenlemeyi öqreneceksin bunun için zamana ihtiyacın var burdan ayrılmazsan bu iradeyi daha çabuk yakalarsın umudunu hiç yitirme her yeni doqan gün yeni bir başlangıçtır neden yedim diye kendini sorgulama dün dünde kaldı unut gitsin dün için yapıcak bişey yok gün bugündür bugüne bak canım küçük küçük kilolar gitmeye başlayınca bu seni motive edecek ve daha fazla azimli olucaksın hadi bakalım seni bomba gibi moralli görmek istiyorum

Destegin icin cok tesekkur ederim canim.silkelendim ve kendime geldim.Bunu ne kadar istedigimi dusundum uzun uzun.evet gercekten cok iistiyorum.kendim icin istiyorum.oz guvenim icin.ve bugun dunden daha kararli ve inancliyim.sizlerden cok sey ogreniyorum ve ogrenicem de insallah.
Sena'cim baslangic kilon yaklasik olarak benim suanki kilom ile ayni ve benimde amacim en azindan 65 olabilmek.sen bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin??

Son düzenleme:

canım ben zaten tesettürlüyüm elbiseyi direk giymem altına pantolonla giyiyorum zaten kalça altı tunik gibi yani ama eşim bazen kız arkadaşlarımın yanında bile kıskanıyor geçen gün kapalı çarşıya pardesü bakmaya gittik önceden geniş beden bakarken şimdi bir karış pardesülere bakıyorum bi beden büyüqünü al diyor bana giydim üstüme bak artık bunlar bana oluyor dedim açıkçası hiç mutlu olmadı ben kilo verdikçe kıyafetler çok bambaşka duruyor üzerimde oda kıskanıyoo resim olayına gelince 60 olunca resim eklicem cnm ama istersen 90 kiloluk halimle 72 kiloluk halimin resimleri var daha önce buraya eklemiştim görmediysen senin için tekrar eklerim

canım çok geçmiş olsun baksana havalara nerdeyse hasta olmadan gezmek imkansız iltifat aldıkça daha çok qaza gel ablacım bak önümüz yaz güzel güzel kıyafetler alırsın kendine

elimden geldiqi kadar herkesi motive etmeye çalışıyorum ve bunun bnm için çok özel bir nedeni var 90 kiloyken topiklerde öylesine dolaşırken karbonhidrat topiqinde selin diye bir ablama rastladım Allah razı olsun öyle çok ilgilendiki beni düştüqüm kilo çurundan kurtardı ve bunu hep destek olarak yaptı bugün buralara geldiysem selinin üzerimde çok hakkı var bende şimdi onun bana yaptıqı bu güzelliqi sizlere yapmaya çalışıyorum kilo vermenizde çorbada bnmde tuzum bulunurda ne mutlu bana ben haziranın 14 ünde başladım diyete ramazan bayramından sonra 3 ay ara verdim sonrasında birdaha ara vermemek üzere devam ettim ara verdiqim 3 ayı çıkarırsak 7 ayda vermiş oluyorum cnm

Son düzenleme:
bugünkü menümü paylaşayım cuma kaç çıkıcam çok merak ediyorum ama malesef yarın mantı ve içli köfte yicem oqluma söz verdim öqlen kursta yemeyip onunla mantı evine gidicem

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 d. buqday ekmeqine sürülmüş krem peynir
kaşar peynir
domates
salatalık
5i 1 yerde

ara
5 kuru kayısı

öqlen
tarhana çorbası
karnabahar ve brokoli haşlaması (yoqurtlu)
5 fındık

ara
şekersiz turk kahvesi
kayısılı form

akşam
müsli

3 litre su
plates...

Son düzenleme:
erginsena;[COLOR="darkred" .!.:
canım cafe crown ikisi bir arada şekerli oluyor sanırım şekeri kullanma kaloriside karbonuda çok fazla masum gibi görünsede kilo verememende büyük etkisi olur onun dışında menün çok güzel [/COLOR]

yok cnm baktım şekersiz tatlandırıcılı ve 35 cal

feryal
hoşgeldin cnmmm nasılsınn
üzülme tatlım verirsinn fazlalıklarınııı

kızlar
kendime kefir almıştım marketten benim bebeler bayıldı
ama onu evd eyapmak laızm ben eskiden yapıyordum mayası vardı
evd eyapılan çok daha güsle oluyor.
şimdi netten buldumm bir bayan göndercek mayasını kargo yapıcakk
banaaa ve evde kefirr üretimine başlıycma yinee

BURCUM İÇİNN

canım ilk baştaki geçen sen çanakkalede 88 kiloyken diqeride 2 ay öncesine ait 72 kilo..

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm

Kahvalti :
2.Dilim Kizarmis Kepek Ekmegi
1.KK Peynir
4.Yesil Zeytin
1.tk Diyet Marmelat
Domates-Salatalik

Ara:
3-4 Tane Siyah Üzüm

Öglen:
Yalanci Kisir
(4-5 Kasik Bulgur Pilavi Gerisi Sirf Salata )

Ara:
2.Tane Kepekli Bisküvi

Aksam :
Sülüman Meyve Tabagi

Bugün Tam 2.Saat Spor Salonundaydim Spor Yaptikca Yapasim Geldii ..
Tam 30.Dk Bisiklet Bindim .. 100'er Kez Ic ve Di$ Baldirlarimii -
100.Kez Popo SIKILASTIRICI ve Arka Bacak SIKILASTIRICI Aletii - 70.Kez'de Sirtim Ve Kollarim Icin Aleti Kullandim Her Gittigimde Sayilari Arttiriyorumm Öyle Alismis Ki Vucudum Spora ,
Spor Hocam Bile Hadii Hadii Diye Tezevaruat Yapti
Tabi Sonra Eve Geldigimde Baya Bi Yoruldugumu Farkettim :97: Ama Icim Cok Rahat Vallaha ,
Spor Gibisi Yok Insan Hic Birsey Düsünmüyor Spor Yapinca
Hee Bidee Arada Kendi Kendime 1.Eylüle Kadar 65 Olcam Diyip Duruyorum Zorlandigim Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…