80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm

allahım nazarlardan korusun sena abla (bu arada ben sena diyordum hep yaşını bilmiyordum kusura bakma ablacığım ben 24 yaşındayım

herkese şimdiden iyi geceler

annemler evde yok işler bana kaldı bitirip yatıyım bende
yarın tartılsammı tartılmasammı bilemedim tartılırsam sonucu begenirsem sölerim
hafta sonu çostum için baya bi artıdydım çok şükür verdim tabi yarın tartı ceee yapmazsa

izzzlllleeeemmmm aşk olsun beni unutmuşsun bu arada görmedin sanırım nevşehire gelmedinmi, hiç bahsetmiyorsun diye sormuştum:44:

bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
maydanoz
çay

ara:2 kepekli grissini

öğle:
1 kase kısır
1 dilim kek

ara: 3 kepekli bisküvi

akşam:
3 kaşık pilav
1 but

2,5 lt su

Siz dediniz diye koyacağım birazdan fotolarımı
Oh çok şükür eda sana çaktırmadım ama senin yerine koydum da kendimi çok kötü ya kilo verdiğini zannederken meğer sabitmişsin
Şu pili rutin değiştirmek lazım
:18:

Tebrikler duygucum çok sevindim
Rakam düşmek bambaşka ya 10 kilo vermiş gibi oluyor

Ekleyeceğim canım bakın bakalım fark var mı :13:
Off inşallah hayırlısıyla gidip gelir,tez zamanda kavuşursunuz tülaycım
Ben de eşimden ayrı kalınca çok kötü oluyorum.Gece aranın ışığı açık tv açık gene de yarım yamalak uyuyorum..Hasret bir yandan zaten.Umarım çok çabuk geçer

Hoşgeldin filizcim,ben farkettim seni de yazamadım ya yeni döndüm ya topiğe yenileri tanımaya alışıyorum o yüzden
Haklısın canım aslında açıdan öyle gösteriyor bunu bilmem lazım ama ister istemez insan kendini öyle görmek istemiyor işte..Ahh keşke fotoğrafçı olsaydım , ne haddime
Masa tenisi bilmeyen bizi bile yoruyor ki onları nasıl yoruyordur kim bilir
Topa bir vuruyoruz fizana gidiyor Ama kan ter için de kalıyoruz düzgün oynamadığımız halde.Kesinlikle harika bir spor

Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi

Canım bir an önce gel bir an önce
Allah kolaylık versin işlerinde..

selammm, ben geldim nasilsiniz ablalarim?

Aylincim hoşgeldin
Çok mutlu oldum senin adına emeklerinin karşılığını alıyorsun işte :13:
Umarım son aşkın olur,allahım bir ömür ayırmaz sizi..Aşık olmak bence dünyanın en güzel duygusu ama gerçekse..Allahım sizi gerçek aşıklardan kılsın

Kumaşına dikkat etmemiştim izloşum keten sandım ben de.O zaman olmaz tabi tişörtle

Aramıza hoşgeldin
Bizi takip edersen zaten zamanla aklında doğruyu yanlışı oturtacaksın.Azmin daim olsun..

Arzucum diyetimin ikinci haftası çok büyük umutsuzluğa kapılmıştım ve bu kadar iradesiz olan sadece benim zannediyordum.Bunu buraya yazdım aynı senin gibi ve izlem,banu ve diğer kızlar aynı şeyleri yaşadıklarını anlatarak beni öyle toparladılar ki hala o zamanı unutamıyorum.Anladım ki ben de insanım ve zaaflarım var.ama o günden sonra kendime olan inancım tazelenmişti..
İzlemin anlattığı bir şey vardı sonraları hiç unutamıyorum.Diyetimin ilk haftası yarım tepsi börek yedim demişti. Ama bak yinede her şeye rağmen aman ben bu işi başaramayacağım dememiş,toparlanıp yoluna devam etmiş..Bak şimdi ne güzel iradesinin karşılığını alıyor hepimiz hayran hayran bakıyoruz ona
Bu topiğin bana öğrettiği en önemli şey yiyip içtikten sonra pişmanlık duymamaktır.Yaptıktan sonra pişmanlığın bir anlamı yok.E o zaman en güzeli ardından hemen telafi edeceğimiz kaçamaklarımızı da sevmek
Demem o ki bu yolda iyi günümüzde olacak kötü günümüzde.Ben de bu sabah 300 gr artıdaydım ama hiç umurumda değil çünkü biliyorum ki eninde sonunda ba-şa-ra-ca-ğım.
İşte sende bunu hisset,hatalar bizim için olabilir,gücün kalmayabilir pes edebilirsin,yeter ki toparlanmayı bilelim işte önemli olan sadece bu :13:

Ben bilmiyordum canım 3 çocuğun olduğunu
E o zaman haklısın tabi kendini kasamazsın diğerleri kadar.Hafta da 500 gr da iyi bir rakam. Sabrın sonu selamet inşallah ulaşacaksın sen de hedefine.

Hoşgeldinnnn
Baktım kaçak sessiz sedasız gitmiş çaktırmıyor da
Yok öyle yarıda bırakmak anca beraber kanca beraber
:13:

Banuşum var ben de kefir mayası öylece duruyor dolapta ya ben hazırları daha çok seviyorum
İstersen göndereyim canım sana da

ilkay ve izlemle konuştum şimdi teldee
kıskandımmm valla ya bende orada olmak istiyorum bende bendee

çok keyifli zaman geçiriyorlar anladıgım kadarıylaaaaaa

Ohhh söyle onlara foto çekmezlerse almıyoruz topiğe

Tebrik ederim ayşecim,harika bir başlangıç yapmışsın..
Bazen aç kalmak bile mutlu ediyor insanı diyetteyken

iyigeceler cnm .. kızlar sizlerede iygeceler bendee kaçıyorum ii bakın kendinizee

İyi geceler duygucum :92:

derya keşke önceden konuşsaydık yaaa
sana derdim gönder dieee
şimdi tanımadım birileri göndercekkk
tühhh yaaaa

:93:Bugünkü Menüm :93:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu

Öğle

1,5 dilim tam buğday ekmeği , 35 gr labne , 4 dilim salam

Ara

1 tane k-bar , 2 haşlanmış yumurta, 1 domates , 1 ayva

Akşam

1 porsiyon fırın tavuk (fırın poşetinde yağsız baharatlı)
1 porsiyon yağsız salata
2 kaşık pilav

3 litre su
2 kupa tarçın çayı,2 kupa form çayı.

Spor : 1 saat masa tenisi, 1 saat yürüyüş

Kızlar hemen menümü yazdım acele acele kalori hesaplamadan çünküüüüü siz dün dediniz diye foto çektim onları ekleyeceğim hazırlamam lazım

ya acaba arayıp iptal mi etsem ki deryaa
bilemedimmm şimdii
ayyy her haltı sorarken bunu sormadım sizeee yaa
diger topikte yazmıştım ama
burayda yadım sandım

Benim arzucum benim
Yönetime mail attım sağolsunlar aldılar gene nickimi değiştirdim :61
:
çok sevindim canım gözüm seni arıyor mutlaka
nasıl geçti arzu tatil
doyum olmaz tabiki yaaaaa aileye

evet canım . eşimin yıllık izni olduğu için o da yanımdaydı. tüm sevdiklerim yanımda olunca dönmek daha zor oldu

Son düzenleme:
çok sevindim canım gözüm seni arıyor mutlaka

evet canım . eşimin yıllık izni olduğu için o da yanımdaydı. tüm sevdiklerim yanımda olunca dönmek daha zor oldu

Gurbetlik çok zor ya
İnan hep bir arada olsunlar istiyor
Yine gidersin sıkma canını

deryacım listeye de baktım biraz önce ellerine sağlık

Sağol arzucum,haftaya daha güzel sonuçlar olacak inşallah o listede

Eveeeet uzun zaman oldu foto eklemeyeli,en son 84'de eklemiştim :44:
Hatırlayan varsa bu 78 kilo fotolarımdaki aynı kot kızlar.O zaman tam oturuyordu hatta dardı,şimdi bol,kemerle kullanabiliyorum anca
Umarım beğenirsiniz
:78::78:

deryaaaa cnm valla süper incelmişsin ya
mavi badi ile çekinmiştinyaa
onunla bunlar karşılaştırıyorumm süpersinn cnmmm
ne yanlar var ne göekk bacaklar zaten inceeee
süperisn arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…