koçiş şimdi beni büüle yapıcakgidiyom kızlarr iyigecelerr
hoşgeldin cnmslm arkadaşlar bende çocukluğumdan beri bi kilo alıp bi veriyorum 1,5sene önce 69-70 kiloya inmiştim hapla tabi fakat 1,5senede ye yat ye yatuyku düzenimde bozuk olunca 85 kiloya çıkmam kaçınlmaz oldu çalışmıorum sürekli ewdeyim sıkıntıdan devamlı dolabın önündeyim sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle geceleri çok yiyorum ve en büyük sıkıntım su içmeyi sevmiyorum amaaaaa artık dur demenin vakti gldi diye düşünüorum bnde pazartesi günü dyete bşlıyanlardanım pazartesi günü diyet+bfit spor salonu+günde 2litre su içmeyi planlıyorum dediğim gibi şuan 85 kiloyum hedefim 20kilo vermek inşallah hepimiz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz
kızlar arkadaştan dönüşte bir maqazaya uqradım izmire gittiqimde çok sıcak olduqundan pardesü giymiyorum kalçaları örtecek bişeyler baktım 2 tane kalça altı elbise denedim resmen sopa gibi olmuşum kalçalarım çok dümdüz olmuş karnım ve yanlarım hiç belli olmuyor kızlar vardı orda kıyafet deniyorlardı nasıl durdu elbiseler diye sordum ''ablacım biz senin qibi olsak daha bişey istemeyiz bu elbiseleri çok kişi giyebilir önemli olan taşıyabilmek çok zarif bir bayansınız elbisede bir insanın üstünde bukadar güzel durur'' dediler ben hala korkuyla karnım çıkıyormu yanlar belli oluyormu diye bakınıyorum kızlara dedimki ben zaten bunları haziranda giyicem o zamana kadar 5 kilo daha veririm deyince ''abla sen napıyosun hiç fazlalıqın yok nişanlı falanmısınız düqün içinmi bukadar zayıf olmak istiyorsunuz dediler'' ayy bir kahkaha attım ki sormayın kızlar ben 36 yaşındayım 16 yıllıkta evliyim dedim çok şaşırdılar verdiqim kiloları söyleyince çok tebrik edip işin sırrını sordular sizi çok daha küçük sandık dediler ayy bi moralle geldim eve nerdeyse millet istemeye gelicek beniii
deryacım eşin alttan çektiği içindir üzme kendini olmadı kendin çek istersen koy objektif yorumlarımızı yapalım
kızlar dün tartım bana oyun yapmış sabah sonuç dünküne göre iyiydi 83.7 kg nasıl şükür çektim anlatamam.
merhabaaalarrr şekerler hepinizii kocamannnn öpüyorummm
gününüz güzel geçsin ,kilolarınızda kuş olup gitsin
kızlar bugün tartıda 79 u gördüm ... vee sizler olmasaydınız ben artık kilo niyee veremiyorum deyip ağlaanıp durucaaktım ...
sayenizde motive oldum ve daha çok hırslandım . hepinizi çokkk seviyorum saolunnn
üzülme canım aynı sorun bendede var fotoların hiç birinde beyenmem kendimibide kendine karşı gözle bakmak tuhaf geliyor sanki insana . bence senn abarttığın kadar kötüde değildir .istersen ekle birlikte yorumlayaalım
kızlar yaa bugün çok mutsuzum .eşim iş için çinde fuara gidiyor . hemde tam 8 günlüğüneyarın akşam gidicek ama şimdiden çöktü içime sıkıntısı off yaa nefret ediyorum iş gezileriden :84:
deryacım sen fotoğrafçısın en ii sen anlarsın kesin çektiği açıdan dolayı bu kadar fark etmiştir.birde fotoğraf makinaları kameralar hep kilolu gösteriyor.hiç sevmem düğünlerde kameraya çekilmeyi sonra bir izlerim ki hayal kırıklığı keza fotoğraflarda öyle ağzım çok büyük boynum kalım popom ve bacaklarım kocaman çıkıyor.en iyisi aynadan kendi resmini çekip ekle şekerim.masa tenizi eşim çok oynan ama onlar artık aşmış eve gelir hiçbiyeri tutmaz:))
Kizlar yarin Berlin'e gidiyorum biliyorsunuz,ondan kk'yi actim ama sabahdan beri hic yazamadim.
Kiyafetlerdi, temizlikdi derken kac oldu saat.
Ütüm var, bavul var, disarida gidilicek olan 3 yerim var.
Simdilik öpüyorum sizi
selammm, ben geldimnasilsiniz ablalarim?
ablalarim.... allaha sükür bunalimdan ciktim atlattim......
04.03.2011 tarihinden beri rejimdeyim... ve bugüne kadar 95kg dan 88kg a düstüm... 7 kg vermeyi basardim... karbonhidrat rejimiyle... ve tabi istahim kesildi... niye dersiniz?
ben asik oldum yine ilk kez (sözlümü biraktiktan sonra).. ve bir sevdigim var simdiINSALLAH busefer hayirlisi olur... ayy utandim COK MUTLUYUM hersey yolunda gidiyor... kendimi SÜPER hissediyorum... nazar degmesin sakin
deryacım, ben düğündü bayramdı altın takı takmayı çok severim,
lacivertin üstüne de ayrı bir güzel oldu bende çok sevdim
o kınada giydiğim etek tişörtle kombinlenmez, çünkü
keten değil, bildiğin kumaş ve yüksek bel, kalem etek dediklerinden
bana biraz bol geldiği için sarmadı, iyi de oldu
tek renk gömleklerle hoş duruyor, klasik bir etek çünkü :82::82:
slm arkadaşlar bende çocukluğumdan beri bi kilo alıp bi veriyorum 1,5sene önce 69-70 kiloya inmiştim hapla tabi fakat 1,5senede ye yat ye yatuyku düzenimde bozuk olunca 85 kiloya çıkmam kaçınlmaz oldu çalışmıorum sürekli ewdeyim sıkıntıdan devamlı dolabın önündeyim sürekli bişiler yemek istiyorum özellikle geceleri çok yiyorum ve en büyük sıkıntım su içmeyi sevmiyorum amaaaaa artık dur demenin vakti gldi diye düşünüorum bnde pazartesi günü dyete bşlıyanlardanım pazartesi günü diyet+bfit spor salonu+günde 2litre su içmeyi planlıyorum dediğim gibi şuan 85 kiloyum hedefim 20kilo vermek inşallah hepimiz biran önce fazlalıklardan kurtuluruz
Nehircim benim ismim Arzu.Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
ben dun basladim sozde,gun boyu asiri derecede bir sislik vardi bende,neden oldugunu anlamadim,canim skldi cok moralim bozuldu ve malesef burada verdigim listenin disina ciktim.cok yedim ve o an mutlu oldum.sonra cooook pisman oldum.ama pes etmiycem.aynen devam.insallah bugun ayni hataya dusmiycem.pazar gunu biletimizi aldik .tam 4 ay var Turkiye ye gelmeye.kaybedecek zamanim yok ama irade de yok.offf offf.iradem cok zayif.dun sislik var nasilsa degisen birsey yok diye evde ne kadar abur cubur varsa tukettim.esim gec geliyo birde oturdum onunla yedim.kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ve iradenize hayran oldugumu soylemek istiyorum.insallah bende sizler gibi basarabilirim.suan umudumu yitirmis durumdayim.
deryacım haklısın aslında...
ama ben çok kasmıyorum kendimi artık...haftada 500 gr benim için yeterli...
büyük bi sabırla ilgilenmem gereken 3 tane cimcime kızım var...
çok az yersem ne sabrım kalıyor ne halim...
o yavrucakların suçu ne...
hakettikleri ilgiyi gösteremiyorum o zaman kuzularıma...
ve ben emziriyorum...hızlı vermem sakıncalıymış
aslında herkes için geçerli bu tabi...
herkese selamlar kızlar ben geldim tekrardan diyetime ve topiğime bu sefer olcak inşallah son 5 kilom kaldı diyet yapmadım topikten uzak kaldım kilom 70 oldu yine bende mekik dokumaktan bıktım ama dün derya ablanın motivasyonumu yükseltmesiyle tekrar başladım inşallah bu sefer olurr:))topik baya yoğun gibi görünüyor çok takip edemesemde girmeyi çalışcam menülerimi paylaşıcam
kızlar
kendime kefir almıştım marketten benim bebeler bayıldı
ama onu evd eyapmak laızm ben eskiden yapıyordum mayası vardı
evd eyapılan çok daha güsle oluyor.
şimdi netten buldumm bir bayan göndercek mayasını kargo yapıcakk
banaaa ve evde kefirr üretimine başlıycma yinee
ilkay ve izlemle konuştum şimdi teldee
kıskandımmm valla ya bende orada olmak istiyorum bende bendee
çok keyifli zaman geçiriyorlar anladıgım kadarıylaaaaaa
selam kızlarrrbugünkü menümü yazıyorum
Sabah uyanınca 1 büyük bardak su
kahvaltı : kepekli tost ekmek arasına light kasarla sandvic
öğlen : 1 kase yayla çorbası + domates salatalık söğüş
arada : şu mavi yeşilin yuvarlak mısır gevreklerinden 1 tane
aksam : ızgara tavuklu salata
1 litre su. su çok az biliyorum ama içemiyorum
bugün baya iyi gittim. şirkette yemekte makarna şöbiyet vs vardı ama hiçbirinden yemedim :) umarım böyle devam ederim. inanın burdaki destekçileri düşünüp yemiyorum. canım yemek istediğinde açıp kk okuyorum başarı öykülerini vs. bakıyorum ne iştah kalmış ne bişey :)
iyi ki varsınız kızlar..
iyigeceler cnm .. kızlar sizlerede iygeceler bendee kaçıyorum ii bakın kendinizee
selam kızlar, burayı çok özledim. yarından itibaren menülerimi yazmaya başlarım inşallah.
sağol canım, güzeldi. aileye doyulmuyor. dün gece geldim. sen nasılsınhoşgeldinnn
nisannnnnn nasıl geçti cnm tatilin
geldim artık.Arzucum nerelerdesin,bir sorun yoktur inşallah
sağol canım, güzeldi. aileye doyulmuyor. dün gece geldim. sen nasılsın
geldim artık.deryacım sensin dimi:44:
çok sevindim canımBenim arzucum benim
Yönetime mail attım sağolsunlar aldılar gene nickimi değiştirdim :61:
nasıl geçti arzu tatil
doyum olmaz tabiki yaaaaa aileye
çok sevindim canımgözüm seni arıyor mutlaka
evet canım . eşimin yıllık izni olduğu için o da yanımdaydı. tüm sevdiklerim yanımda olunca dönmek daha zor oldu
deryacım listeye de baktım biraz önce ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?