80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Deryaaa Ablaaaaaaaaa

Müthisssiiinnn Yavruuuummm

Bayildimm .. bide yok bisey belli olmuo yok güzel cikmiom bilmemnee diodunn .,,,

YALAAAN YALAAAN SENI SEVMEDIGIMM YALANNN
Bak iboo bilee yalan diooo

Manken Ablalarim Cogaliooo Hanimlaaar

deryaaaa cnm valla süper incelmişsin ya
mavi badi ile çekinmiştinyaa
onunla bunlar karşılaştırıyorumm süpersinn cnmmm
ne yanlar var ne göekk bacaklar zaten inceeee
süperisn arkadaşım

Ay banu cidden mi,ben neden fark göremiyorum yaaa
Alllaaah bu gazla ben hızımı alamam 70'i de geçerim bilmeden artıkın

Alllaaaahhhhhhh
Ya siz harikasınız ya nasıl gaz veriyorsunuz var ya motivasyonum 3' 5'e katlanıyor

Son düzenleme:

Ablaaam Göz Vaaar Nizam Varr Yaniii Gördüklerimizi Söylüyoruuuzzz
Artik Sende Kendini Begenmeye Baslaaaa Bi Zahmett , Bidaha Duymucam Kötü Duruyor Falan Filan Diyee

Sizler Benim Idolümsünüzz Bu Resimler Sayesinde Motive Oluyorum Benn :87:

deryaa
valla cnm yaa müthiş fark var aradaaa
ama send egöbek ve yanlardan kilo almaya müsaitsin sanırım en çabuk genişleyen yerler oralarrr
benim gibii

artık yürümek istiyorum ama
havalar bir türlü izin ermiyor bunaa
bebeler olmasaa kaçta çıkarsan çık ama çocuklarla
en geç 6:30 da çıkmamm laızmki 7:30 olmamm için
ama sabah bi dneiycme hava güsle olursagitmeyi

birde lastik almam laızm plates için
malzemesii olmadan çok anlam ifade etmiyor plates yaa

Estağfurullah ablam ya ben bu topikte hala öğrenciyim senin gibi :78::78:
Aman ben kendimi hiç beğenmem zaten hep çirkin bulurum özgüven sorunu var bende.Alıştım yıllardır onunla yaşamaya çok seviyorum onu ayrılamam

deryaa
valla cnm yaa müthiş fark var aradaaa
ama send egöbek ve yanlardan kilo almaya müsaitsin sanırım en çabuk genişleyen yerler oralarrr
benim gibii

Aynen canım kilo aldım mı ilk hemen yanlar ve göbek çıkar çoğu kadın gibi.Sonra da hemen gıdı

Kızlar bu da dün eşimi çektiği fotoda bahsettiğim gri etek.Ay sonuna çok yakın arkadaşımızın nikahı var bu etekle gitmeyi düşünüyordum ama bu kombinin üzerine siyah ceket bulamadım kaldırmışlar sezon yüzünden
Fotoları biraz büyük yüklüyorum detaylar görünsün diye kusura bakmayın

Dar değil dimi kızlar :26::26: Dürüst olacağınızı biliyorum

deryacım
etek biraz dar gibi görünüyor ilk fotoda ama digerleirnd enormla görünüyor
etegin kumaşı ne bilemiyorum ama
blazer ceketler var şimdi çok güsell olabilecegini düşündüm lcw de var bi bak istersen cnm

canım etek çok yakışmış vallahi ,kilo da çok iy hafif balık çok çekic bence,ayrıca bu eteğin üzerine şık bir bluz giyebilirsin ceketsiz olarak ta..

ben senin bu yeni haindeki tipini çok çekici buluyorum,kocişinde umARIM böyle düşünüyordur..sen sporla acuk sıkılaş daha verme istersen böyle sabitle ...

Demek ki dar canım biraz o zaman ben şimdilik listemden çıkarayım bu eteği.Kumaşı da ince üste yapışan türden hafif likralı.Baktım canım bursaya gittiğimde lc waikikiye ama bütçem uymadı bu seferde :26: Netten bulabilirim ama sen dar deyince vazgeçtim zaten başka siyah bir elbisem var onu giyerim madem

canım etek çok yakışmış vallahi ,kilo da çok iy hafif balık çok çekic bence,ayrıca bu eteğin üzerine şık bir bluz giyebilirsin ceketsiz olarak ta..

İlkaycım ben de aynı şeyi düşündüm ama havalar serin ya o yüzden ceket istedim üstüne :26:

Derya Ablam Bence Gayet Hos Duruyor ,Sadece Etegin Malindan Olsa Gerek Basen Tarafindan Azicik
Toplanmis Duruyor Okadar .. Yoksa gayet Yakismiss

Bu Yaz Bursayi Cayir Cayir Yakacaksin Belli

ben senin bu yeni haindeki tipini çok çekici buluyorum,kocişinde umARIM böyle düşünüyordur..sen sporla acuk sıkılaş daha verme istersen böyle sabitle ...

Sözlerini okurken anlamsız bir sırıtış yerleşti suratıma.Cidden sabitleyecek kadar iyi mi görünüyor ya
Ben hiç farkedemiyorum o yüzden çok iyi geliyor sözleriniz

Mesutla kilo kavgası yaptık zaten o dedi 75'ten aşağı düşme sakın ben hayır 70 dedim güç bela izni aldım Yani demem o ki o da balık etli seviyor benim gibi :82:

Ama ben vereyim ilkaycım ya.Daha girmek istediğim en önemli pantalonum var
Burada bir plates kursu açılırsa anca öyle giderim sıkılaşma amaçlı,özellikle kollarım için çok istiyorum zaten. Çok teşekkür ederim inan çok ama çok moral verdiniz bana

Son düzenleme:
kuuuuu deryaaa etek dap değil bence bu etek bundan daha bol olursa güzel durmaz canım...bu etek böyle olmalı banuuu gözünü belertte bakkkk:))))))))))))

Derya Ablam Bence Gayet Hos Duruyor ,Sadece Etegin Malindan Olsa Gerek Basen Tarafindan Azicik
Toplanmis Duruyor Okadar .. Yoksa gayet Yakismiss

Bu Yaz Bursayi Cayir Cayir Yakacaksin Belli

Hee köyden bozma karacabeyi yakacağım. Uzaydan inmiş gibi bakarlar bu etekle dolaşsam

kuuuuu deryaaa etek dap değil bence bu etek bundan daha bol olursa güzel durmaz canım...bu etek böyle olmalı banuuu gözünü belertte bakkkk:))))))))))))

Karar verin kuuu
Ben de modeli böyle diye düşündüm başta ama acaba zayıflama psikolojisine girip de abartmayayım dedim.Hiç hoş değil bir kıyafetin zorla içine girmiş gibi durması
Yav zaten ceket de bulamadım o yüzden bu kombinin şansı çok az

wayyy beee, nişanlı görünecek kadar küçüldün haa
bana kaç derecede yıkandın da çektin diyorlar
sen kaç derecede yıkandın kuu

ilkay ve izlemle konuştum şimdi teldee
kıskandımmm valla ya bende orada olmak istiyorum bende bendee

çok keyifli zaman geçiriyorlar anladıgım kadarıylaaaaaa

gelemez kiiii gelemezkiii

keşke bizle olsan bacım yaaa
sende 2 bizde 2 acep ne olur halimiz

izzzlllleeeemmmm aşk olsun beni unutmuşsun bu arada görmedin sanırım nevşehire gelmedinmi, hiç bahsetmiyorsun diye sormuştum:44:

aa canım gitmedik, erciyes yada kapadokya seçeneklerimiz vardı
erciyese çıktık inşallah kapadokya ya gitmek nasip olur

herkese iyi akşamlar kızlar.
mrhb derya ben çiğdem muhteşem görünüyorsun değişim harika daha nekadar vermeyi düşünüyorsun bence vermene gerek kalmamış ben senin 65 kilodaki halini düşünemiyorm bayıldım vallaha fıstık gibi olmuşsun tebrkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…