deryaaaa cnm valla süper incelmişsin ya
mavi badi ile çekinmiştinyaa
onunla bunlar karşılaştırıyorumm süpersinn cnmmm
ne yanlar var ne göekk bacaklar zaten inceeee
süperisn arkadaşım
Deryaaa Ablaaaaaaaaa
Müthisssiiinnn Yavruuuummm
Bayildimm .. bide yok bisey belli olmuo yok güzel cikmiom bilmemnee diodunn .,,,
YALAAAN YALAAAN SENI SEVMEDIGIMM YALANNN
Bak iboo bilee yalan diooo
Manken Ablalarim Cogaliooo Hanimlaaar
Ay banu cidden mi,ben neden fark göremiyorum yaaa
Alllaaah bu gazla ben hızımı alamam 70'i de geçerim bilmeden artıkın
Alllaaaahhhhhhh
Ya siz harikasınız ya nasıl gaz veriyorsunuz var ya motivasyonum 3' 5'e katlanıyor
Ablaaam Göz Vaaar Nizam Varr YaniiiGördüklerimizi Söylüyoruuuzzz
Artik Sende Kendini Begenmeye Baslaaaa Bi Zahmett , Bidaha Duymucam Kötü Duruyor Falan Filan Diyee
Sizler Benim IdolümsünüzzBu Resimler Sayesinde Motive Oluyorum Benn :87:
deryaa
valla cnm yaa müthiş fark var aradaaa
ama send egöbek ve yanlardan kilo almaya müsaitsin sanırım en çabuk genişleyen yerler oralarrr
benim gibii
Estağfurullah ablam ya ben bu topikte hala öğrenciyim senin gibi :78::78:
Aman ben kendimi hiç beğenmem zaten hep çirkin bulurum özgüven sorunu var bende.Alıştım yıllardır onunla yaşamaya çok seviyorum onu ayrılamam
Aynen canım kilo aldım mı ilk hemen yanlar ve göbek çıkar çoğu kadın gibi.Sonra da hemen gıdı
Kızlar bu da dün eşimi çektiği fotoda bahsettiğim gri etek.Ay sonuna çok yakın arkadaşımızın nikahı var bu etekle gitmeyi düşünüyordum ama bu kombinin üzerine siyah ceket bulamadım kaldırmışlar sezon yüzünden
Fotoları biraz büyük yüklüyorum detaylar görünsün diye kusura bakmayın
Dar değil dimi kızlar :26::26: Dürüst olacağınızı biliyorum
Eveeeet uzun zaman oldu foto eklemeyeli,en son 84'de eklemiştim :44:
Hatırlayan varsa bu 78 kilo fotolarımdaki aynı kot kızlar.O zaman tam oturuyordu hatta dardı,şimdi bol,kemerle kullanabiliyorum anca
Umarım beğenirsiniz :78::78:
deryacım
etek biraz dar gibi görünüyor ilk fotoda ama digerleirnd enormla görünüyor
etegin kumaşı ne bilemiyorum ama
blazer ceketler var şimdi çok güsell olabilecegini düşündüm lcw de var bi bak istersen cnm
canım etek çok yakışmış vallahi ,kilo da çok iy hafif balık çok çekic bence,ayrıca bu eteğin üzerine şık bir bluz giyebilirsin ceketsiz olarak ta..
BURCUM İÇİNN
canım ilk baştaki geçen sen çanakkalede 88 kiloyken diqeride 2 ay öncesine ait 72 kilo..
Eki Görüntüle 181473
Eki Görüntüle 181474
ben senin bu yeni haindeki tipini çok çekici buluyorum,kocişinde umARIM böyle düşünüyordur..sen sporla acuk sıkılaş daha verme istersen böyle sabitle ...
Derya Ablam Bence Gayet Hos Duruyor ,Sadece Etegin Malindan Olsa Gerek Basen Tarafindan Azicik
Toplanmis Duruyor Okadar .. Yoksa gayet Yakismiss
Bu Yaz Bursayi Cayir Cayir Yakacaksin Belli
kuuuuu deryaaa etek dap değil bence bu etek bundan daha bol olursa güzel durmaz canım...bu etek böyle olmalı banuuu gözünü belertte bakkkk:))))))))))))
kızlar arkadaştan dönüşte bir maqazaya uqradım izmire gittiqimde çok sıcak olduqundan pardesü giymiyorum kalçaları örtecek bişeyler baktım 2 tane kalça altı elbise denedim resmen sopa gibi olmuşum kalçalarım çok dümdüz olmuş karnım ve yanlarım hiç belli olmuyor kızlar vardı orda kıyafet deniyorlardı nasıl durdu elbiseler diye sordum ''ablacım biz senin qibi olsak daha bişey istemeyiz bu elbiseleri çok kişi giyebilir önemli olan taşıyabilmek çok zarif bir bayansınız elbisede bir insanın üstünde bukadar güzel durur'' dediler ben hala korkuyla karnım çıkıyormu yanlar belli oluyormu diye bakınıyorum kızlara dedimki ben zaten bunları haziranda giyicem o zamana kadar 5 kilo daha veririm deyince ''abla sen napıyosun hiç fazlalıqın yok nişanlı falanmısınız düqün içinmi bukadar zayıf olmak istiyorsunuz dediler'' ayy bir kahkaha attım ki sormayın kızlar ben 36 yaşındayım 16 yıllıkta evliyim dedim çok şaşırdılar verdiqim kiloları söyleyince çok tebrik edip işin sırrını sordular sizi çok daha küçük sandık dediler ayy bi moralle geldim eve nerdeyse millet istemeye gelicek beniii
ilkay ve izlemle konuştum şimdi teldee
kıskandımmm valla ya bende orada olmak istiyorum bende bendee
çok keyifli zaman geçiriyorlar anladıgım kadarıylaaaaaa
izzzlllleeeemmmm aşk olsun beni unutmuşsunbu arada görmedin sanırım nevşehire gelmedinmi, hiç bahsetmiyorsun diye sormuştum:44:
Eveeeet uzun zaman oldu foto eklemeyeli,en son 84'de eklemiştim :44:
Hatırlayan varsa bu 78 kilo fotolarımdaki aynı kot kızlar.O zaman tam oturuyordu hatta dardı,şimdi bol,kemerle kullanabiliyorum anca
Umarım beğenirsiniz :78::78:
ilkooşşşş az önce çektiğimiz resimleri ekliyim mi kuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?