herkese iyi akşamlar kızlar.
mrhb derya ben çiğdem muhteşem görünüyorsun değişim harika daha nekadar vermeyi düşünüyorsun bence vermene gerek kalmamış ben senin 65 kilodaki halini düşünemiyorm bayıldım vallaha fıstık gibi olmuşsun tebrkler.
Çok teşekkür ederim çiğdemcim ben adını unutup duruyordum kusura bakma ne olur balık hafızalıyım biraz
Hedefim ilk geldiğimde 75'ti.75 yeter diye düşünüyordum ama buradaki hatunlar girdi kanıma o hedefi 70 yaptılarZaten 65 asla düşünmem 70'den bir kilo bile inmem çünkü çok zayıf hiç sevmiyorum,balık etli hayranıyım ben.70'e inmek istememin sebebi de şöyle 42 beden olup her yerde istediğimi bulabilmek..Kalçalarım zor beden düşüyor çünkü.9.5 kilo verdim anca 1 beden inceldi
Şöyle indirime girince ürünler gönlümce alayım,tarzımı daha rahat yansıtayım diye 70 yani
artık yürümek istiyorum ama
havalar bir türlü izin ermiyor bunaa
bebeler olmasaa kaçta çıkarsan çık ama çocuklarla
en geç 6:30 da çıkmamm laızmki 7:30 olmamm için
ama sabah bi dneiycme hava güsle olursagitmeyi
birde lastik almam laızm plates için
malzemesii olmadan çok anlam ifade etmiyor plates yaa
evet cnm cidden boy çok avantaj bu konuda.. ben mesela 1.65 im o yüzden topaç gibi görünüyorum. bence ideal olan boyla kilo arasında 7 8 fark olması. hafif balık etli süper oluyo. mesela sen 70 olunca fıssstık gibi olucaksıngerçi bana kalsa şimdi bile çook çok iyisin ama dediğin gibi kıyafet konusunda fln biraz daha avantajlı olursun 70 olsan
önemli değil bende çok unutkanım sana katılıyorum kadın dediğin biraz balık etli olacakçok zayıf tahta gibi olunca hiç hoş görünmüyor ben çıkmak zorundayım kızım cadı kızım durmuyor b iran önce büyüse onu normal ebatlarda bir kız olacak şekilde yedirmek istiyorum.
herkeslere iyi geceler
deryaa bu eteğe dar mı diyorsun
kuzum senin yaşın kaç
hem de nikahta giyeceksin yanii
üzerine uygun birşey giyersen gayet hoş görünüyor
kendine haksızlık etme
kot da mikemmel durmuş
izleeeeeeemmmm ekle hadi yahuuuu
yüzümüzünde iyi çıktığı bir resim ve göründüğü bir resim ekle bariemmeee :))) annenin çektiği belden aşağıyı da ekle deeeeermşim:))
derya etek olması gerektiği gibi olmuş şıkkk yakışmışta,etek herkese yakışmaz sende çok güzel durmuş düşünme bacumm ceket uydurmaya bak acuk cesur ol kuuuuuu
yüzümüzüü eklemeyek kuuu
çalıyorlar resimleri vicdansızlarr
gömleklerde süper durmuş kuşum haaa
güle güle giy allah içine sindirsin dostumm
dimek ibo çok şanslı haaa, harbiden öle
Eki Görüntüle 181621
evet çok şanslı nerde napıcan belli değil ,sürprizlerle dolusun,enerjiksin bi koca daha ne ister kuuu
izlem koy birkaçtane daha..:)) ne güzel çıkmışız vallahi yaaa..gömlekler gerçekten çok güzel...ne diyim arkadaşım yaaa teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?