80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ederim çiğdemcim ben adını unutup duruyordum kusura bakma ne olur balık hafızalıyım biraz

Hedefim ilk geldiğimde 75'ti.75 yeter diye düşünüyordum ama buradaki hatunlar girdi kanıma o hedefi 70 yaptılar Zaten 65 asla düşünmem 70'den bir kilo bile inmem çünkü çok zayıf hiç sevmiyorum,balık etli hayranıyım ben.70'e inmek istememin sebebi de şöyle 42 beden olup her yerde istediğimi bulabilmek..Kalçalarım zor beden düşüyor çünkü.9.5 kilo verdim anca 1 beden inceldi

Şöyle indirime girince ürünler gönlümce alayım,tarzımı daha rahat yansıtayım diye 70 yani

önemli değil bende çok unutkanım sana katılıyorum kadın dediğin biraz balık etli olacakçok zayıf tahta gibi olunca hiç hoş görünmüyor ben çıkmak zorundayım kızım cadı kızım durmuyor b iran önce büyüse onu normal ebatlarda bir kız olacak şekilde yedirmek istiyorum.
herkeslere iyi geceler

deryaa bu eteğe dar mı diyorsun
kuzum senin yaşın kaç
hem de nikahta giyeceksin yanii

üzerine uygun birşey giyersen gayet hoş görünüyor
kendine haksızlık etme
kot da mikemmel durmuş

izleeeeeeemmmm ekle hadi yahuuuu

yüzümüzünde iyi çıktığı bir resim ve göründüğü bir resim ekle bariemmeee :))) annenin çektiği belden aşağıyı da ekle deeeeermşim:))

derya etek olması gerektiği gibi olmuş şıkkk yakışmışta,etek herkese yakışmaz sende çok güzel durmuş düşünme bacumm ceket uydurmaya bak acuk cesur ol kuuuuuu

Ah banuşum ben de özledim şöyle mis gibi havada yürümeyi ama düzelmiyor işte havalar nisanın sonunda bu hava çok garip yani.Yağmur neyse de bu kadar soğuğu anlayamıyorum

Aynen plates topuyla ve lastiğiyle çok daha işlevli oluyor.Ama yeni başlayacaktın sen sanırım önce nefesleri ve temel hareketleri öğren bence :26:
Plateste göğsümü şişirmeden nefes alacağım diye az yırtmadım kendimi başım dönüyordu artık

Rahat alışveriş için zaten.Bir de böyle ayakta iyi görünüyorda oturunca göbüş çıkıyor gene.Çok da iyi değil yani:78:

Allahım sabrını verir az daha sabır o da büyüyecek inşallah umarım annesinin emeklerini gören hayırlı bir evlat olur..
İyi geceler çiğdemcim

kızlarr

izlem kendine bir gömlek almış çok beğendim biz onlara gidince giydi onu altına tayt la o kadar hoşuma gitti ki dedim de bir kaç kez gömleğin çok yakışmış çok güzelmiş diyee...anam bu karu çok sürprizlerle dolu ibo çok şanslı vallahi amanın bir de baktım ayyynısından bana da almış..amann bir sevindim anlatamam.. ikimiz de giyinip resim çektirdik .eklesene kuuuu :))

deryaa bu eteğe dar mı diyorsun
kuzum senin yaşın kaç
hem de nikahta giyeceksin yanii

üzerine uygun birşey giyersen gayet hoş görünüyor
kendine haksızlık etme
kot da mikemmel durmuş

Beğendin mi
Ay ne bileyim ya dedim ya sana ömrümde giymediğim şeyleri giyeceğim diye.İşte bu etek de onlardan biri
Dur bakalım tekrar düşüneyim madem

Hadi bakam ekleyinde gözümüz gönlümüz şenlensin
Cesaret ve ben bu iki kelime tanışmalı artık sanırım.27 yıldan sonra
Madem öyle şu ceket işini zorlayayım ben bakayım,ya da şık bir hırka

yüzümüzüü eklemeyek kuuu

çalıyorlar resimleri vicdansızlarr

gömleklerde süper durmuş kuşum haaa
güle güle giy allah içine sindirsin dostumm

dimek ibo çok şanslı haaa, harbiden öle

evet çok şanslı nerde napıcan belli değil ,sürprizlerle dolusun,enerjiksin bi koca daha ne ister kuuu

izlem koy birkaçtane daha..:)) ne güzel çıkmışız vallahi yaaa..gömlekler gerçekten çok güzel...ne diyim arkadaşım yaaa teşekkür ederim

özlemek iyidir izlem ilişkiye heyecan katar..:)) ben yatıyorum herif bu sefer yat borusunu çalmadı bu manidar gidişi beni kıllandırdı :)))) ben kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Derya harika gorunuyorsun.aksamdan beri donup dolasip tekrar tekrar bakiyorum.masallah.ALLAH nazarlardan sakinsin.inanilir gibi degil.Supersin ne diyim.Agzim acik kaldi gorunce.Beni cok motive etti bu resimler ve soylediklerin.Cok tesekkur ederim.insallah bende hedefime ulasirim ve baska arkadaslara umut asilarim senin gibi.bi vereyim kilolari onceki ve sonraki diye koycam bende.bu arada bugun fire vermedimsizlerin sayesinde.

gec oldu ama hemen bugunku menumu yazayim.eksigi var fazlasi yok...

Sabah : kalkinca bir bardak ilik sirkeli su
Kahvalti:1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : izgara tavuk,1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Oh ohhh muhabbetin hasını kaçırmışım yaaa eşimle vedalaşıyordum kızlar :86:

Deryacım vallahi acayip güzel olmuşsun canım maşallah .. bende gerçekten kötü olucak falan sanmıştım senin veryansınından sonra süpersin süperrr
eteğinde gayet güzel olmuş canım dar gibi durmuyor burdan

ilkay ve izlem hiç kıskanmadım sizi gömleklerinizide hiç beğenmedim zaten
Allah bozmasın çok hoş duruyor sizde muhabbetinizde =)

banuu kefiri yap sende bana postala hiç denemedim yaaa bende alıp oğluma içiriyim bakıyım sever belki :26:

Arzu sende hoşgeldin canım..

herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)

kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorum hatami nasil telafi ede bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…