80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahilde yürümezmiyiz cnm 3-4 aile gittik çok kalabalıktık saatlerce gezdik dolaştım bütün çay bahçelerinde oturmuşuzdur birde sahile giderken orda büyük bir park var orasınıda çok beqendik canım bnm oqlak çevirmesi yemedik en güzel neresi yapıyor referans verebilirmisin kaliteli biyer olsun ama peynir helvasını yedik satır etin arkasına çok güzel gitti ayy sanki tekrar oralara gelmiş gibi oldum canım yaa :97:

hoşgeldin cnm

allahım nazarlardan korusun sena abla (bu arada ben sena diyordum hep yaşını bilmiyordum kusura bakma ablacığım ben 24 yaşındayım

teşekkür ederim tatlım o eski resmim 8 kilo daha zayıfım şuanda Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin est. ablacım neden kusura bakayım burda kimse kimsenin yaşını bilmeden konuşuyor ben böyle şeylere takılmam sıkma canını

ben kendimi nişanlı görecek kadar küçük görmüyorum ama çok kişi en az 10 yaş gençleşmişsin diyolar herkesin görüş açısı işte ..

herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)

hoşgeldin cnm bol iradeler diliyorum

kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorum hatami nasil telafi ede bilirim

canım diyetisyenler şarküteri ürünlerini pek önermiyorlar ama biz ailece butür ürünleri çok tüketiriz ben kendi adıma konuşayım diyetim boyunca bu ürünleri yedim ve hiç etkilenmedim ama emziriyorum diyorsun sütünü acı yaparmı onu bilemicem tatlım

senacım başka resmin yokmu yahu hep aynı resmi koyuyorsun...yeni resimler koyda gözümüz zayıf hatun görsün

ilkaycım sürekli kilo verdiqim için kıyafet sorunu yaşıyorum yazlıklar iyice çıksında bedenime göre öyle kıyafet alıcam o gördüqünüz resimdeki pantolonumda 2 beden büyük geliyordu onun için olduqumdan kilolu gösterdi beni.. 60a inene kadar şimdiki kıyafetlerimle idare edicem 3 hafta önce bi dünya para verip 40 beden etek almıştım şimdi fıldır fıldır dönüyor belimde yazık günah verilen paralara bol kıyafetlerlede resim çekip buraya koymanın bir anlamı yok cnm zaten 64 küsürlerdeyim bugün aqır yicem belki yarına 65lere geri dönerim az kaldı yani 60ı görmeme bana biraz daha müsade ederseniz 60a inince resim eklicem ben zaten buraya resim eklemek için eklemedim o resmi burcu rica etti diye koydum zaten onada dedim eski resmim diye çokta hoşlanmıyorum ikide bir resim ekleyip burada kendimi deşifre etmeye ...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarr burada harika birgün var güneş ışıl ışıl bahar gerçekten gelmiş hava masmavi tek bir bulut bile yok dışarı çıkmak için sabırsızlanıyorum bugün kurs günüm hem kursta ziyefet var hem oqlumla mantıcıya gidicez nefret ediyorum cuma öncesi bunları yemektenn :84::84::84: neyse 8.30 yaklaşıyor saat öbür topiqede bir selam veriyim ve kursa gideyim görüşürüz canlarr

günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah 6:30 a kalktım 45 dk yürüdüm geldim dışrda muhteşemdiii

deryaaaaaa vee ilkoş
kızlar ben etege dar dimedim kuu
ilk fotda dar görünüyor ama sonrakilerde normla dedimm yani
bencede normall darlıkta hem fikirizzzz

izlem
bend ekendime gömlek aldım
kıpınkırmızıııhemidee
model atynı sizinkilerleeee
çok hoş duruyorsunuzzz
gözümüz gönlümüz açıldı resimlerleeeee kızlar

herkes yazdıgı sözler ve kurdugu cümleler ile,kültürünü,seviyeisni ve kişiligini o kadar güzle orataya koyuyorki
yazacak çok şey var ama saçma sapan insan ların seviyesine düşmek istemiyorum
acıyorum sadecee..........

küçük beyinlereee...........

iyi sabahlar herkese bayadır giremiyorumbazı sağlık problerinden ötürü
bu süreçte sizleri çooook özledim tabiki yani listede olamassamda bir süre
en azından fırsat buldukça muhabbete katılcam (yani listede olsam hoşuma gider ama )
bu arada diyeti bıraktım korumaya çalışıyorum sadece bundan fazlasını verirsem sürpriz olcak
artık çünkü doktorun kesin talimatı var fazlası sağlığından eder dedi tavsiyesi hergün yürüyüş
yap şu kilonu koru yeter fazlasını verme eğer iyileşmek istiyorsan bende onu yapıyorum
şuanki kilom kızlar 60 ile 60.5 arasında gidip geliyorum sürekli onun üstüne çıkmıyorum
buna seviniyorum en azından
yeni arkadaşlar var aramızda hoş gelmişler sefalar getirmişler
hepinizi öpüyorum kızlar byee pc açık arada gelip yazarım

noldu banucum kim kızdırdı seni hayırdır?
Geçmişe bakamadım daha da merak ettim görünce..
Kızlar günaydınnnnnnnnn hepinize çook güzel birgün diliyorum..Bugün ne güzel bir hava var...İçim ışıldadı resmen..

40 kilo mu verdin arkadaşım...Gel alnından öpcem seniMaşallah diyorum ..Ne kadar sürede vermiştin mutlaka uzun bir süreçte gerçekleşmiştir...Bu da azmin,sabrın sonucu işte..Sizin iradelerin ucundan bende de olsaydı ama bu kadar gevşek olur mu yahu insan..offff

aman boşver cnmmmm yaa
degmez konuşmaya

selam fıstıklar ben geldimmm bilgisayarım artık izin veriyor kk ya girmeme ayy ne zormuş burdan ayrı kalmak şükür kavuşturana kızlarrrr

herkesin keyfi yerindedir inşallahhh :79:

geçmişi tam olarak okuyamadım ama resimleri gördüm öncelikle deryacım harika görünüyorsun fark bariz belli 70 kiloda resmen manken olursun sen canım

ilkay ve izlem süperrrsiniz Allah nazarlardan korusun harikasınız kızlarrr

günaydın cnm nasılsın görüşemiyoruz bende giremiyorum
arada girsemde denk gelmiyoruz nasıl gidiyor diyet verebiliyormusun
tatlım görümcen nasıl herşey yolundamı cnm

günaydın cnm nasılsın görüşemiyoruz bende giremiyorum
arada girsemde denk gelmiyoruz nasıl gidiyor diyet verebiliyormusun
tatlım görümcen nasıl herşey yolundamı cnm

canım nasılsın süpersin sen yaaa 40 kilo ne demek.zilanım uzunnnn zamandır yerimde sayıyorum malum olayları biliyorsun bu hafta kendime geldim ve yeniden start verdim.görümcemin salı günü mahkemesi vardı hakim hazirana erteledi düzenini kurdu hayat devam ediyor çok şükür herşey yolunda.sen nasılsın saglıgın nasıl

günaydin kizlar,dünkü menümü yazayim

sabah
beyaz peynirli tost

ara
1 yesil elma

ögle
+firinda kizarmis patlican kabak biber,domates soslu,yogurt

ara ve aksam
1 yesil elma
1 dolu kase müsli
müslili kurabiye

arada sapitinca aksam yemegi yemedim

h.g cnm görümcenin düzenini kurmasına çok sevindim evt hayat devam ediyor ne yapsın rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm
benimde eh işte idare eder bel fıtığı olmuşum biraz ilerlemiş onun tedavisini oluyorum onun dışındada başka sağlık problemleride var ama olsun bunada hamd olsun rabbim sevdiği kullarına dert verirmişki kendisini unutmasınlar diye:)

tşk ederim cnm evt cnm çok kısa sürede vermedim tabiki ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte diğer 10 kiloyuda neredeyse 1 yılda son 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık doktor resti çekti ya sağlık yada zayıflık dedi :44: bende sağlık dedim tabiki ama aklımın bir köşesindede o üç kiloyu vermek var tabi diyetle değil sporla :90:

Denizzz nasılsın canım?Ben kürkçü dükkanına geri döndüm..Hayırdır görümcen boşanıyor mu canım?

günaydın kızlar

bu sabah tartılcaktım ama 2 bardak su içtim unuttumda
şimdi tartılsam sonuç yanlış çıkar morelim bozulur
yarına kaldı artık heyecan olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…