yok tatlım ordaki at değil ..merkezde sahilde yürüdünüzmü hiç çimenlik kalesine gitmişsiniz o hizadaa saahilde yürürken bu truva filminde at vaardı hani ..brad pitt falaan..o atı bizim buraya hediye ettiler.. onun birz ilerisine geçiyoruz.. şuaan seyidiye tabyasına yaakınız çkale savasında ilk şehitlerin olduğu tabyaya yaakın yani.. evet bide size oğlak çevirmeyi tavsiye ederim korda geliyo önünüzee hrika bidaha geldiğinizde tdın bide peynir helvsı taabi(ahh ama bi küçük parçası bi ana menü eder )
hoşgeldin cnm
allahım nazarlardan korusun sena abla (bu arada ben sena diyordum hep yaşını bilmiyordum kusura bakma ablacığım ben 24 yaşındayım
wayyy beee, nişanlı görünecek kadar küçüldün haa
bana kaç derecede yıkandın da çektin diyorlar
sen kaç derecede yıkandın kuu
gelemez kiiii gelemezkiii
keşke bizle olsan bacım yaaa
sende 2 bizde 2 acep ne olur halimiz
aa canım gitmedik, erciyes yada kapadokya seçeneklerimiz vardı
erciyese çıktıkinşallah kapadokya ya gitmek nasip olur
herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)
kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorumhatami nasil telafi ede bilirim
senacım başka resmin yokmu yahu hep aynı resmi koyuyorsun...yeni resimler koyda gözümüz zayıf hatun görsün
herkes yazdıgı sözler ve kurdugu cümleler ile,kültürünü,seviyeisni ve kişiligini o kadar güzle orataya koyuyorki
yazacak çok şey var ama saçma sapan insan ların seviyesine düşmek istemiyorum
acıyorum sadecee..........
küçük beyinlereee...........
iyi sabahlar herkese bayadır giremiyorumbazı sağlık problerinden ötürü
bu süreçte sizleri çooook özledim tabiki yani listede olamassamda bir süre
en azından fırsat buldukça muhabbete katılcam (yani listede olsam hoşuma gider ama)
bu arada diyeti bıraktım korumaya çalışıyorum sadece bundan fazlasını verirsem sürpriz olcak
artık çünkü doktorun kesin talimatı var fazlası sağlığından ederdedi tavsiyesi hergün yürüyüş
yap şu kilonu koru yeter fazlasını verme eğer iyileşmek istiyorsan bende onu yapıyorum
şuanki kilom kızlar 60 ile 60.5 arasında gidip geliyorum sürekli onun üstüne çıkmıyorum
buna seviniyorum en azından
yeni arkadaşlar var aramızda hoş gelmişler sefalar getirmişler
hepinizi öpüyorum kızlar byee pc açık arada gelip yazarım
noldu banucum kim kızdırdı seni hayırdır?
Geçmişe bakamadım daha da merak ettim görünce..
Kızlar günaydınnnnnnnnn hepinize çook güzel birgün diliyorum..Bugün ne güzel bir hava var...İçim ışıldadı resmen..
günaydın cnm nasılsın görüşemiyoruz bende giremiyorum
arada girsemde denk gelmiyoruz nasıl gidiyor diyet verebiliyormusun
tatlım görümcen nasıl herşey yolundamı cnm
BURCUM İÇİNN
canım ilk baştaki geçen sen çanakkalede 88 kiloyken diqeride 2 ay öncesine ait 72 kilo..
Eki Görüntüle 181473
Eki Görüntüle 181474
canım nasılsın süpersin sen yaaa 40 kilo ne demek.zilanım uzunnnn zamandır yerimde sayıyorum malum olayları biliyorsun bu hafta kendime geldim ve yeniden start verdim.görümcemin salı günü mahkemesi vardı hakim hazirana erteledi düzenini kurdu hayat devam ediyor çok şükür herşey yolunda.sen nasılsın saglıgın nasıl
40 kilo mu verdin arkadaşım...Gel alnından öpcem seniMaşallah diyorum ..Ne kadar sürede vermiştin mutlaka uzun bir süreçte gerçekleşmiştir...Bu da azmin,sabrın sonucu işte..Sizin iradelerin ucundan bende de olsaydı ama bu kadar gevşek olur mu yahu insan..offff
canım nasılsın süpersin sen yaaa 40 kilo ne demek.zilanım uzunnnn zamandır yerimde sayıyorum malum olayları biliyorsun bu hafta kendime geldim ve yeniden start verdim.görümcemin salı günü mahkemesi vardı hakim hazirana erteledi düzenini kurdu hayat devam ediyor çok şükür herşey yolunda.sen nasılsın saglıgın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?