Derya harika gorunuyorsun.aksamdan beri donup dolasip tekrar tekrar bakiyorum.masallah.ALLAH nazarlardan sakinsin.inanilir gibi degil.Supersin ne diyim.Agzim acik kaldi gorunce.Beni cok motive etti bu resimler ve soylediklerin.Cok tesekkur ederim.insallah bende hedefime ulasirim ve baska arkadaslara umut asilarim senin gibi.bi vereyim kilolari onceki ve sonraki diye koycam bende.bu arada bugun fire vermedim sizlerin sayesinde.
gec oldu ama hemen bugunku menumu yazayim.eksigi var fazlasi yok...
Sabah : kalkinca bir bardak ilik sirkeli su
Kahvalti:1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : izgara tavuk,1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ben 87 civarı((
ilkayda 75 civarı sanırım 2. FOTODA
Eki Görüntüle 181629
Eki Görüntüle 181663
Eki Görüntüle 181621
Deryacım vallahi acayip güzel olmuşsun canım maşallah .. bende gerçekten kötü olucak falan sanmıştım senin veryansınından sonrasüpersin süperrr
eteğinde gayet güzel olmuş canım dar gibi durmuyor burdan
herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)
kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorumhatami nasil telafi ede bilirim
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah 6:30 a kalktım 45 dk yürüdüm geldim dışrda muhteşemdiii
iyi sabahlar herkese bayadır giremiyorumbazı sağlık problerinden ötürü
bu süreçte sizleri çooook özledim tabiki yani listede olamassamda bir süre
en azından fırsat buldukça muhabbete katılcam (yani listede olsam hoşuma gider ama)
bu arada diyeti bıraktım korumaya çalışıyorum sadece bundan fazlasını verirsem sürpriz olcak
artık çünkü doktorun kesin talimatı var fazlası sağlığından ederdedi tavsiyesi hergün yürüyüş
yap şu kilonu koru yeter fazlasını verme eğer iyileşmek istiyorsan bende onu yapıyorum
şuanki kilom kızlar 60 ile 60.5 arasında gidip geliyorum sürekli onun üstüne çıkmıyorum
buna seviniyorum en azından
yeni arkadaşlar var aramızda hoş gelmişler sefalar getirmişler
hepinizi öpüyorum kızlar byee pc açık arada gelip yazarım
selam fıstıklarben geldimmm bilgisayarım artık izin veriyor kk ya girmeme ayy ne zormuş burdan ayrı kalmak şükür kavuşturana kızlarrrr
herkesin keyfi yerindedir inşallahhh :79:
geçmişi tam olarak okuyamadım ama resimleri gördüm öncelikle deryacım harika görünüyorsun fark bariz belli 70 kiloda resmen manken olursun sen canım
ilkaycım sürekli kilo verdiqim için kıyafet sorunu yaşıyorum yazlıklar iyice çıksında bedenime göre öyle kıyafet alıcam o gördüqünüz resimdeki pantolonumda 2 beden büyük geliyordu onun için olduqumdan kilolu gösterdi beni.. 60a inene kadar şimdiki kıyafetlerimle idare edicem 3 hafta önce bi dünya para verip 40 beden etek almıştım şimdi fıldır fıldır dönüyor belimde yazık günah verilen paralara bol kıyafetlerlede resim çekip buraya koymanın bir anlamı yok cnm zaten 64 küsürlerdeyim bugün aqır yicem belki yarına 65lere geri dönerim az kaldı yani 60ı görmeme bana biraz daha müsade ederseniz 60a inince resim eklicem ben zaten buraya resim eklemek için eklemedim o resmi burcu rica etti diye koydum zaten onada dedim eski resmim diye çokta hoşlanmıyorum ikide bir resim ekleyip burada kendimi deşifre etmeye ...
Çok güzelsiniz çoookk
Kırmızı en sevdiğim renk bayıldım gömleğeGüle güle giyin canlarım
Arzucum çok teşekkür ederim utandım sözlerinden :78::78:
Ben de öyle ilk geldiğimde izlemin banunun fotolarıyla azimlendim hep.Ne mutlu ki bana azimlendirecek noktaya geldim.Sen de geleceksin inşallah.Önce sonra fotolarını koyup güç vereceksin yeni gelenlere.Doğru yoldasın inan,birlikte başaracağız inşallah :13:
Arzucum kepek ekmek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği düşünebilirsin çok daha faydalı diyette.Özellikle unonun çavdar ekmeği leziz..
Önce akşamlarından ekmeği çıkarmaya çalış,sonra öğlenlerinden en son sabahları 2 dilime çıkar.Yani ekmek alımın sabah olsun sadece inan farkı göreceksin.Bunun dışında menün harika
Bak bak bak öncesi teyze sonrası fıstık
Maaşallah azminize ve dostluğunuza
Teşekkür ederim tülayım.Yolun sonunu da böyle görürüm inşallah.Gerçi başarı hikayesi yazmaya korkuyorum fotoları ve hikayeyi çalıyorlar diye
Ay o eteği kombinleyebilirsem giymeye karar verdim zaten.
Tez zamanda kavuşun yavrum,allahım sabır versin
Aramıza hoşgeldin..Maaşallah çok güzel vermişsin.Yola birlikte devam ederiz ve daha güzel kilolar verdiğini görürüz inşallah..Azmin daim olsun
Hiç bir şey kararında yendikten sonra kilo aldırmaz.Ben de her sabah salam yiyorum.Ne kadar sucuk yedin ve nasıl pişirdin o önemli.Kızarttıysan çok kötü
Olsun en azından ekmek yememişsin.En kolay yöntem kalori hesaplamak.Bak bakalım kaçmış sucuğun kalorisi
Günaydınnn
Zilancım hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım,doktorun dediyse sözünden çıkma tabi
Hem 3 kilo fark bir şey farketmez..Sen ne kilolardan gelmişsin buralara.Ama bizi bırakma topiğe uğramaya çalış ki bu azim örneğini yeni gelenler de görsün
Hoşgeldin denizcim.Artık ayrılmaman dileğiyle
Çooook teşekkür ederim denizcim :78: Allahım o günleri gösterir inşallah
h.g cnm görümcenin düzenini kurmasına çok sevindim evt hayat devam ediyor ne yapsın rabbim bundan sonra sıkıntı vermesin herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm
benimde eh işte idare eder bel fıtığı olmuşum biraz ilerlemiş onun tedavisini oluyorum onun dışındada başka sağlık problemleride var ama olsun bunada hamd olsun rabbim sevdiği kullarına dert verirmişki kendisini unutmasınlar diye:)
Deryaaa ssüüppperrrssiiiinnnnn !!!!!!!!!!!!
Deryanın fotolarını ben neden görmüyorum ya çok merak ettim kızlar kaçıncı sayfada..
SElmaaa selam canım nasılsın?Uzun zaman oldu..
derya abla fark çok belli bence hemde kilonu göstermiyosun :93:
boyundan avanjaylı oldun için 68 çivarı duruyosun sıkılaşmışsın demeki:93:
aman sena hanım iyikide burcu rica etmişte sizde o resmi koymuşsunuz yoksa mahrum kalırdı bütün arkadaşlar sizin gül yüzünüzü görmekten
ne demek o şimdi sürekli resim koyupta kendimi deşifre etmeyi sevmiyorum diye burda birçok arkadaş resim koyuyor bende dahil yani biz deşifremi oluyoruz
çok ukalaca bir cümle gerçi insanlar konuşmalarıyla kişiliklerini ortaya koyuyor sizde bu şekilde kişiliğinizi ortaya koyuyorsunuz size söyleyecek başka söz bulamıyorum
hb tatlım sende hg topiğe evt 3 kilo çok değil inşlh verebilirim yaza kadar gelmeye çalışcam arada tabiki ne demek faydam olursa ne mutlu güzelim darısı isteyen herkese cnm
[/I][/B]
Çok teşekkürler ablacım.Yürüyüş çok faydallı gerçekten.Çok şükür öyle sarkan bir yerim olmadı.Sadece kollarımda rahatsızım biraz,onları da kilo vermeyle işim itince plates paklar artık
Bel fıtığı mı
Biri bunu deyince içim gidiyor ya,çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir
Ben de çektiğim için çok iyi anlıyorum seni..
Çok teşekkür ederim yasemin
Nihalcim bu sayfada buyur;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245010-80-89-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-3217.html
Çok teşekkürler ablacım.Yürüyüş çok faydallı gerçekten.Çok şükür öyle sarkan bir yerim olmadı.Sadece kollarımda rahatsızım biraz,onları da kilo vermeyle işim itince plates paklar artık
cnm tek kelmeyle süper ..bence çok dar değil kesimden ve yan döndüğün için cep kısmı kasmış azıcık ilk fotoda, diğerlerinde öle bi durum yok ..duruştan yaani.. vee cnm harika zayıflamışsın maşallahh sanaa çookkk yakışmış
çok sağol cnm evt çok zor heleki evde herşey sana bakıyorsa bütün sorumluluk sendeyse
sanada çok geçmiş olsun gülüm
çok sağol cnm evt çok zor heleki evde herşey sana bakıyorsa bütün sorumluluk sendeyse
sanada çok geçmiş olsun gülüm
Zilancım boşver..sadece boşverrrr.. :82:
Ya onu diyorum işte o 3 kiloyu da vermeyiver.Zaten hedefine ulaşmışsın zorlama kendini.
sağol cnm sende öylesin cnm arkadaşım amin inşlah hepimizin dertlerini kaldırır üzerimizdenzilancım çok geçmiş olsun Allah enkısa zamanda tüm dertlerinin devasını göndersin inşallah benim iyi kalpli arkadaşımmm artık verme yeter at kafandaki o 3 kiloyu daha ne verecennnn :84:
nihalcim seni görmek ne güzel inşallah saglıcakla keyifli bi şekilde hedefine ulaşırsın canımevet görümcem boşanıyor eşinden canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
deryacım inşallah artık buradayım bidaha bukadar ayrılık yaşamak istemiyorummm
sağol cnm benimki ameliyatlık değil daha ama çocuklar ev filan olunca daha zor tabikiÇok teşekkür ederim duygucum
Kalan 8 kiloyu da beraber vereceğiz inşallah
Sağol zilancım,allah sabır versin ne diyeyim
Ben bekarken yaşadım 1 sene çektim sonra amleliyat oldum.Öyle eş ya da çocuk sorumluluğum olmamasına rağmen çok ama çok zordu
Allahım tez zamanda kurtarsın seni o illetten
tşk ederim cnm umarım o duruma gelmezgecmis olsun zilan,umarim ameliyata gerek kalmadan iylesirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?