maşşallah ne güzel görünüyorsun cnm baya fark etmiş verdiğin kilolarEveeeet uzun zaman oldu foto eklemeyeli,en son 84'de eklemiştim :44:
Hatırlayan varsa bu 78 kilo fotolarımdaki aynı kot kızlar.O zaman tam oturuyordu hatta dardı,şimdi bol,kemerle kullanabiliyorum anca
Umarım beğenirsiniz :78::78:
banucum banada öyle gelmişti ama sanırım ilk fotoda arkaya doğru dönmüş ondan öyle geldi heralde, diğerleri şahanederyacım
etek biraz dar gibi görünüyor ilk fotoda ama digerleirnd enormla görünüyor
etegin kumaşı ne bilemiyorum ama
blazer ceketler var şimdi çok güsell olabilecegini düşündüm lcw de var bi bak istersen cnm
herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)
Selaaaaaam Kizlaaaar
Bakiyorumda Dün Gece Baya Döktürmü$sünüüüzzz
Derya Ablam Geldiginden Berii Baya Bi Sayfa Ilerlerdi Yaaa
Bosuna Cenebaz Ablaa DemiomHicc Eksikk Olmaa Emii Ablaam Topigimizden
Sensiz Tadi Tuzuu Yokkk Buralarinn .. Nese Kaynagimizzzz ♥
Bugün Burada Hava Yine Mis GibiBirazdan Annecigimle Cikcaz Carsiya Gezicezz de Geziceeez
42.Beden Bi Pantolon Denicem , bakalim Rahatlikla Icine Girebilcemmi .. Gerci Basküldeki Rakamla Girmem Lazim Diye Düsünüyorumm Ama Hadi Hayirlisiii :87:
Deryacım tamamını okuyamadım ama resimlerini gördüm yorumların bir kısmını okudum arkadaşlara katılıyorum.tek kelimeyle süpergözüküyorsun sadece artık kendinden emin ol lütfen etek çook yakışmış..çok güzelsin yüz hattın gözlerin endamın walla artık acaba demeyi bırak çok yakışmış arkadaşım.bencede fazla kilo verme 70-75 çok ii olur sadce sporla sıkılaşırsan topiğin çıtırlarından biri de sen olursun...
arkadaşım öncelikle resimlerin süper şimdiki sayfada gördüm arkadaş alıntı yapmış eteğinde hiç dar değil çokta güzel durmuş üstündeevliysen eşin bayılmıştır
cnm adını bilmiyorum benim adım nazlı yaa normalde bu şekilde konuşmalara cvp vermem yani kelimeler haddini aşmadığı sürece ama öyle bir yazmışki hanımefendi bak sende resim koydun yani sen şimdi deşifremi oldun yani bende eski sayfalarda çok resim koydum mesela bu tarz kelimeler hoş değil aslında böyle insanların söylediklerini boş verceksin dediğin gibi muhatap bile olmayacaksın ama neyse
Nazlı çok güzel yaaaa 40 kilo ne demek
Derya etek çok yakışmış,zaten maşallah boyunuz çok güzel,70 olduğunuzda resmen manken gibi olursunuz.
İzlem ve İlkay harika görünüyorsunuz Size de
Tek diyeceğim Allahım ben de böyle zayıflayıp etek giyebileyim.Biliyor musunuz belki 3 yıldır etek hiç giymiyorum,yakıştıramıyorum:2:
Ama resimleri görünce gerçekten umut,azim,kararlılık çoğalıyor.Hepinize teşekkür ediyorum,iyi ki burayı bulmuşum,iyi ki varsınız.Akşama görüşmek üzere...
Selaaaaaam Kizlaaaar
Bakiyorumda Dün Gece Baya Döktürmü$sünüüüzzz
Derya Ablam Geldiginden Berii Baya Bi Sayfa Ilerlerdi Yaaa
Bosuna Cenebaz Ablaa DemiomHicc Eksikk Olmaa Emii Ablaam Topigimizden
Sensiz Tadi Tuzuu Yokkk Buralarinn .. Nese Kaynagimizzzz ♥
:
maşşallah ne güzel görünüyorsun cnm baya fark etmiş verdiğin kilolar
banucum bende burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.bu arada resimlerini gördüm bayıldım yaa kim der iki çocuklu kadın diyeee sizler hiç bırakmadınız ne güzel 20li küsür kilolara veda ettiniz ben ara ara bazı olumsuz olaylardan dolayı boşladım ve daha hala yerimde sayıyorum ama bu defa kararlıyım bende 20 kiloyu enazından arkamda bırakacagımmm
canım diyetisyenler şarküteri ürünlerini pek önermiyorlar ama biz ailece butür ürünleri çok tüketiriz ben kendi adıma konuşayım diyetim boyunca bu ürünleri yedim ve hiç etkilenmedim ama emziriyorum diyorsun sütünü acı yaparmı onu bilemicem tatlım
kizlar bizim burda 4 gün tatil var,yarindan itibaren saliya kadar,bana dua edinde kazasiz belasiz atlatayim su tatili,esim ve cocuklar evde olunca düzen müzen kalmiyo,özellikle beraber kahvalti ederken cok kaciriyorum,kahvaltiyi kacirincada diger ögünlere yansiyo
:18::18::18::18::18:merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 8 aylık bebeğim var hamilelikden önce 55 kiloydum sonra 85 e çıktım.şimdi veremiyorum.kızlar bu arada bebeğimide emziriyorum.sizce zafıflamak için hanği yöntemleri denemeliyim bana yardımcı olurmusunuz.lütfen bu rad 1 haftadır şu televiyonda satılan zayıflatıcı kemerdende aldım kullanıyorum.yazın kardeşimin düğünü var ama ben su aygırı ğibiyim.yardımmmmmmmmmmmmmm....
Kahvaltıyı kaçırsan bile diğer öğünlerde dengelersen zarar göreceğini sanmıyorum..en önemli olan akşam öğünü zaten.Özellikle onu hafif atlatmaya çalış.Kahvaltıyı çok yersem diğer öğünlerde gidiyor zaten diye düşünürsen dört günün de kötü geçer.O yüzden ailenle en azından kahvaltının tadını çıkar ama diğer öğünlerini dengele.Bol bol su içmeyi,bitki çaylarını da unutma.
Aramıza hoşgeldin öncelikle
Emzirme döneminde diyet konusunda bilgili değilim,diğer arkadaşlar bir kaç şey söyleyecektir mutlaka.Ben sadece zayıflama haplarına,kemerlerine ve insanların parası ve duygularını sömüren bu tip şeylere inanma derim.Günlük 1 saat yürüyüş sana yeter de artar bile.Azmin daim olsun..
canim emzirmek senin icin büyük bir avantaj bunu kesinlikle kullanmalisin,yediklerini biraz azaltarak suyu cogaltarak ve aksam 7 8 den sonra bisey yemeyerek cok güzel kilo verirsin,sadece yediklerine biraz dikkat etmeye calis ve suyu bol ic,hem su sütte yapar:18::18::18::18::18:merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 8 aylık bebeğim var hamilelikden önce 55 kiloydum sonra 85 e çıktım.şimdi veremiyorum.kızlar bu arada bebeğimide emziriyorum.sizce zafıflamak için hanği yöntemleri denemeliyim bana yardımcı olurmusunuz.lütfen bu rad 1 haftadır şu televiyonda satılan zayıflatıcı kemerdende aldım kullanıyorum.yazın kardeşimin düğünü var ama ben su aygırı ğibiyim.yardımmmmmmmmmmmmmm....
Kahvaltıyı kaçırsan bile diğer öğünlerde dengelersen zarar göreceğini sanmıyorum..en önemli olan akşam öğünü zaten.Özellikle onu hafif atlatmaya çalış.Kahvaltıyı çok yersem diğer öğünlerde gidiyor zaten diye düşünürsen dört günün de kötü geçer.O yüzden ailenle en azından kahvaltının tadını çıkar ama diğer öğünlerini dengele.Bol bol su içmeyi,bitki çaylarını da unutma.
Aramıza hoşgeldin öncelikle
Emzirme döneminde diyet konusunda bilgili değilim,diğer arkadaşlar bir kaç şey söyleyecektir mutlaka.Ben sadece zayıflama haplarına,kemerlerine ve insanların parası ve duygularını sömüren bu tip şeylere inanma derim.Günlük 1 saat yürüyüş sana yeter de artar bile.Azmin daim olsun..
canim emzirmek senin icin büyük bir avantaj bunu kesinlikle kullanmalisin,yediklerini biraz azaltarak suyu cogaltarak ve aksam 7 8 den sonra bisey yemeyerek cok güzel kilo verirsin,sadece yediklerine biraz dikkat etmeye calis ve suyu bol ic,hem su sütte yapar
teşekkür ederim canım.benim en büyük sorunum eşim gece 11 de geliyor ve biz akşam yemeğini gece 23.00 da yiyoruz.düşün....ama 2 ğündür yemiyorum.....zor oluyor.gece uyuyamıyorum.acıkıyorum....
teşekkür ederim canım ama zayıflama kemerinin bir haftada faydasınıo gördüm kilo vermedim ama karnım sıkılaştı çok fazla sarkıyordu bayağı toplandı.sezeryanle doğum yaptığım için çok sarkığım vardı..yinede desteğin için teşekkür ederim.bei destekleyen birinin olduğunu bilmek ğüzel....
aslinda haklisin canim,bak dün aksamdan önce ara yapicaktim göya 1 elamy edim bi kurabiye daha yiyim dedim tabi ben bi kurabiyeyle dururmuyum devamida geldi sonra dedim bu kurabiyelerin üstüne aksam yemegimi yeemiyim ben ama bunlada duramam aldim 1 kasede müsli yedim saat 5 e geliyodu dahada bisey yemedim ,hergün tartiliyorum ben eger aman gitti diyet deyip aksamda yemis olsaydim en az 500 gr almistim ama yemeyince sabit kaldi kilom cok sükür,yani kisacasi aksam 18 den sonra yememek cok etkili :)
teşekkür ederim canım.benim en büyük sorunum eşim gece 11 de geliyor ve biz akşam yemeğini gece 23.00 da yiyoruz.düşün....ama 2 ğündür yemiyorum.....zor oluyor.gece uyuyamıyorum.acıkıyorum....
Sen erken yiyeceksin mecbur,başka çaren.Bak ben eşimle internet kafe işletiyorum.Eskiden öğlen o gelen kadar aç dururdum ama şimdi zararlı olduğu için bir kupa çorba ya da ceviz,portakal suyu filan bir şeyler atıştırıyorum mutlaka. Kilo vermenin temel kurallarından biri maalesef akşam yemeğini en geç 7-8 de yemek. Ben yapamıyorum düzenimizden dolayı 8.30 da filan yiyorum ama 11'de çok geç
Buradaki herkesden aynı desteği göreceksin,hepimiz hayallerimiz için buradayız
Bu arada ben derya 27 yaşındayım.
Tabi ki akşam yememek kilomuzu en çok etkileyen faktör bence.Ayrıca yediklerini hemen ertesi gün tartıda göremezsin,heme yağa dönüşmez çünkü.
Sen erken yiyeceksin mecbur,başka çaren.Bak ben eşimle internet kafe işletiyorum.Eskiden öğlen o gelen kadar aç dururdum ama şimdi zararlı olduğu için bir kupa çorba ya da ceviz,portakal suyu filan bir şeyler atıştırıyorum mutlaka. Kilo vermenin temel kurallarından biri maalesef akşam yemeğini en geç 7-8 de yemek. Ben yapamıyorum düzenimizden dolayı 8.30 da filan yiyorum ama 11'de çok geç
valla canim ben biraz kacirsam aksamalri sabah hemen yansiyor tartiya,yag olarak yansimasada baska trlü yansiyor iste
deryacım fotolarını gördüm gözlerime inanamadım ..Senin boyun mu uzun 75 in üzerinde falan mısın çünkü 65 kg gibi duruyorsun ve maşallah çok güzel bayansın..Etek de süper yakışmış..Bir zayıflayım ben de hep etek ve elbise giymek istiyorum resmen içimde kaldı..İşyerinde en paspal ben giyiniyorum..
Nazlıcım geçmiş sayfalarda 40 kg verdiğin için seni alnından öpmüş ve ne kadar sürede verdiğini öğrenmek istemiştim sanırım gözünden kaçmış yanıt verirsen çok sevinirim canım...
Buradaki herkesden aynı desteği göreceksin,hepimiz hayallerimiz için buradayız
Bu arada ben derya 27 yaşındayım.
Tabi ki akşam yememek kilomuzu en çok etkileyen faktör bence.Ayrıca yediklerini hemen ertesi gün tartıda göremezsin,heme yağa dönüşmez çünkü.
valla canim ben biraz kacirsam aksamalri sabah hemen yansiyor tartiya,yag olarak yansimasada baska trlü yansiyor iste
aramıza hoşgeldin canım...kilo vermek için çokkk doğru yerdesin..herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)
bi kerecik kaçırmakla hemen kilo almazsın merak etme...diğer öğünde dengele...kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorumhatami nasil telafi ede bilirim
çok geçmiş olsun tatlım...sağlık herşeyden önce gelir....40 kg vermişsin daha ne isityon kuuuuu....3 kiloya mı taktın..kilon çok güzel bence....gerçekten tebrik edilcek hatunsun walla....iyi sabahlar herkese bayadır giremiyorumbazı sağlık problerinden ötürü
bu süreçte sizleri çooook özledim tabiki yani listede olamassamda bir süre
en azından fırsat buldukça muhabbete katılcam (yani listede olsam hoşuma gider ama)
bu arada diyeti bıraktım korumaya çalışıyorum sadece bundan fazlasını verirsem sürpriz olcak
artık çünkü doktorun kesin talimatı var fazlası sağlığından ederdedi tavsiyesi hergün yürüyüş
yap şu kilonu koru yeter fazlasını verme eğer iyileşmek istiyorsan bende onu yapıyorum
şuanki kilom kızlar 60 ile 60.5 arasında gidip geliyorum sürekli onun üstüne çıkmıyorum
buna seviniyorum en azından
yeni arkadaşlar var aramızda hoş gelmişler sefalar getirmişler
hepinizi öpüyorum kızlar byee pc açık arada gelip yazarım
canım öncelikle aramıza hoşgeldin....:18::18::18::18::18:merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 8 aylık bebeğim var hamilelikden önce 55 kiloydum sonra 85 e çıktım.şimdi veremiyorum.kızlar bu arada bebeğimide emziriyorum.sizce zafıflamak için hanği yöntemleri denemeliyim bana yardımcı olurmusunuz.lütfen bu rad 1 haftadır şu televiyonda satılan zayıflatıcı kemerdende aldım kullanıyorum.yazın kardeşimin düğünü var ama ben su aygırı ğibiyim.yardımmmmmmmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?