80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selaaaaaam Kizlaaaar

Bakiyorumda Dün Gece Baya Döktürmü$sünüüüzzz

Derya Ablam Geldiginden Berii Baya Bi Sayfa Ilerlerdi Yaaa
Bosuna Cenebaz Ablaa Demiom Hicc Eksikk Olmaa Emii Ablaam Topigimizden
Sensiz Tadi Tuzuu Yokkk Buralarinn .. Nese Kaynagimizzzz ♥

Bugün Burada Hava Yine Mis Gibi Birazdan Annecigimle Cikcaz Carsiya Gezicezz de Geziceeez
42.Beden Bi Pantolon Denicem , bakalim Rahatlikla Icine Girebilcemmi .. Gerci Basküldeki Rakamla Girmem Lazim Diye Düsünüyorumm Ama Hadi Hayirlisiii :87:

maşşallah ne güzel görünüyorsun cnm baya fark etmiş verdiğin kilolar
banucum banada öyle gelmişti ama sanırım ilk fotoda arkaya doğru dönmüş ondan öyle geldi heralde, diğerleri şahane
herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)

sanada maşallah cnm ne güzel vermişsin eminim devamıda gelir hoşgeldin aramıza

cnm bu azimle 42 de girersin diğer küçük bedenlerede.. istemek başarıda ilk adım sonuçtaa

Filizcim çok sağol inan utandım ya
Bir arkadaşa daha söylemiştim 70 olmayı rahat rahat koyafet bulmak için istiyorum yoksa ben de balık etli sevenlerdenim.Tabi beden küçülünce bu sefer boy sorunu başladı ona ne yapacağım bilmiyorum Bir pantalon beğendim 44 beden çok güzel oldu ama boyu düdük gibi kaldı
Sen nasılsın,yolunda mı her şey..

Ya ben adını unuttum gen sormaya da utandım o yüzden hep zilan dedim
Nazlı ben derya yahu _Lilium_ yani.Nickimi değiştirdim,kendimi tanıtmayı unuttum

Ben de onu dedim işte her insanla muhattap olunmaz.O yüzden boşver dedim...

Elbet sen de giyeceksin bak 92 lik halime
Hiç canını sıkma azimle olacak her şey.Bu eteği aldığımda 92 kiloydum biliyor musun
xl beden yazıyor arkasında o kadar beğenmiştim ki olmayacağını bile bile ışık hızıyla alıp kaçmıştım resmen mağazadan oradakiler görüpte bu etek sana olur mu bakışıyla bakmasın diye

Sonra eve geldim bir umut giydim.Belini tee göğsümün altına çektim öyle zor kapattım fermuarını

Ama şimdi neredeyse 1 sene sonra bir yere g,derken bu eteği giymek tarifsiz bir mutluluk
Bunları anlattım çünkü bil ki hepimiz aynı şeyleri yaşadık,aynı yollardan geçtik.Umutsuzluk yok,inan yeter :13:

Günaydın burcum
Deme öyle ya utanıyorum :93::93:
Burada da sabah bir uyandım mis gibi güneş var nasıl pozitif kalktım var ya
Ohh tek siz de yok bize de geldi işte

banucum bende burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.bu arada resimlerini gördüm bayıldım yaa kim der iki çocuklu kadın diyeee sizler hiç bırakmadınız ne güzel 20li küsür kilolara veda ettiniz ben ara ara bazı olumsuz olaylardan dolayı boşladım ve daha hala yerimde sayıyorum ama bu defa kararlıyım bende 20 kiloyu enazından arkamda bırakacagımmm

maşşallah ne güzel görünüyorsun cnm baya fark etmiş verdiğin kilolar

Çok teşekkürler..
Ben adını bilmiyorum ama :26:

Denizcim ben boyun kaç kilon kaç hiç bilmiyorum.Bir çizelge yapsan daha güzel olur sanki motivasyon açısından.Umarım bir daha hiç ayrılmaz ve bize bu yolda eşlik edersin.

kizlar bizim burda 4 gün tatil var,yarindan itibaren saliya kadar,bana dua edinde kazasiz belasiz atlatayim su tatili,esim ve cocuklar evde olunca düzen müzen kalmiyo,özellikle beraber kahvalti ederken cok kaciriyorum,kahvaltiyi kacirincada diger ögünlere yansiyo

:18::18::18::18::18:merhaba kızlar aranıza yeni katıldım 8 aylık bebeğim var hamilelikden önce 55 kiloydum sonra 85 e çıktım.şimdi veremiyorum.kızlar bu arada bebeğimide emziriyorum.sizce zafıflamak için hanği yöntemleri denemeliyim bana yardımcı olurmusunuz.lütfen bu rad 1 haftadır şu televiyonda satılan zayıflatıcı kemerdende aldım kullanıyorum.yazın kardeşimin düğünü var ama ben su aygırı ğibiyim.yardımmmmmmmmmmmmmm....

emzirmiyorum canim sutum coktan kesildi sadece bebegim son zamanlar cok huysuzlasti kafami cok karisti ne yediyimi ne zaman yediyimi hatirlamiyorum. bende cok bayilirim sucuk sosis salamlara bazen oyle bir acikiyorumki kendimi tutmam zor oluyor. insalla benide etkilemez ve zayiflarim :84:

Kahvaltıyı kaçırsan bile diğer öğünlerde dengelersen zarar göreceğini sanmıyorum..en önemli olan akşam öğünü zaten.Özellikle onu hafif atlatmaya çalış.Kahvaltıyı çok yersem diğer öğünlerde gidiyor zaten diye düşünürsen dört günün de kötü geçer.O yüzden ailenle en azından kahvaltının tadını çıkar ama diğer öğünlerini dengele.Bol bol su içmeyi,bitki çaylarını da unutma.

Aramıza hoşgeldin öncelikle
Emzirme döneminde diyet konusunda bilgili değilim,diğer arkadaşlar bir kaç şey söyleyecektir mutlaka.Ben sadece zayıflama haplarına,kemerlerine ve insanların parası ve duygularını sömüren bu tip şeylere inanma derim.Günlük 1 saat yürüyüş sana yeter de artar bile.Azmin daim olsun..

teşekkür ederim canım ama zayıflama kemerinin bir haftada faydasınıo gördüm kilo vermedim ama karnım sıkılaştı çok fazla sarkıyordu bayağı toplandı.sezeryanle doğum yaptığım için çok sarkığım vardı..yinede desteğin için teşekkür ederim.bei destekleyen birinin olduğunu bilmek ğüzel....

canim emzirmek senin icin büyük bir avantaj bunu kesinlikle kullanmalisin,yediklerini biraz azaltarak suyu cogaltarak ve aksam 7 8 den sonra bisey yemeyerek cok güzel kilo verirsin,sadece yediklerine biraz dikkat etmeye calis ve suyu bol ic,hem su sütte yapar

aslinda haklisin canim,bak dün aksamdan önce ara yapicaktim göya 1 elamy edim bi kurabiye daha yiyim dedim tabi ben bi kurabiyeyle dururmuyum devamida geldi sonra dedim bu kurabiyelerin üstüne aksam yemegimi yeemiyim ben ama bunlada duramam aldim 1 kasede müsli yedim saat 5 e geliyodu dahada bisey yemedim ,hergün tartiliyorum ben eger aman gitti diyet deyip aksamda yemis olsaydim en az 500 gr almistim ama yemeyince sabit kaldi kilom cok sükür,yani kisacasi aksam 18 den sonra yememek cok etkili :)

Buradaki herkesden aynı desteği göreceksin,hepimiz hayallerimiz için buradayız
Bu arada ben derya 27 yaşındayım.

Tabi ki akşam yememek kilomuzu en çok etkileyen faktör bence.Ayrıca yediklerini hemen ertesi gün tartıda göremezsin,heme yağa dönüşmez çünkü.

Denizcim senle ben geriden geliyoruz bırakmasaydık keşke ama boşver canım napalım zararın neresinden dönülürse kardır..gitme bir daha benim gitmeme de izin verme olur mu

ilkay,izlem kızların alntısından gördüm gömleğinizi ikiniz de fıstık gibisiniz maşallah...

deryacım fotolarını gördüm gözlerime inanamadım ..Senin boyun mu uzun 75 in üzerinde falan mısın çünkü 65 kg gibi duruyorsun ve maşallah çok güzel bayansın..Etek de süper yakışmış..Bir zayıflayım ben de hep etek ve elbise giymek istiyorum resmen içimde kaldı..İşyerinde en paspal ben giyiniyorum..
Nazlıcım geçmiş sayfalarda 40 kg verdiğin için seni alnından öpmüş ve ne kadar sürede verdiğini öğrenmek istemiştim sanırım gözünden kaçmış yanıt verirsen çok sevinirim canım...

foto ekleyin kızlar..Kendi adıma ben çok etkileniyorum..Umutsuz olduğumda 90 lu kilolarından düşenlerin yeni hallerini görünce gücüm,inancım kendime geliyor..

Nazlıcım bence Sena kötü bişey demek istememiştir. Ben öyle bişi hissetmedim en azından..Yanlış anlaşılma olmuştur diye düşünüyorum..Sonuçta burda hepimiz aynı amaçla bulunuyoruz...Gördüğüm kadarıyla SEna da herkese yrd olmak istiyor..yanlış kelime seçimi olmuş sanırım..kimsenin avukatlığını yapmaya kalkmıyorum yanlş anlama da..öyle söylim dedim işte..

Bne yemeğe gidiyorum kızlar..Görüşmek üzere..

Nihalcim boyum 1.77.Oradan avantajlıyım :93:
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için..Sen de elbet hayallerindeki gibi hep elbise ve etek giyerek dolaşacaksın,sadece biraz sabır...

Bu arada nazlı cevap verdi senin soruna ama topik hızlı ilerliyor ya görmedin sanırım

herkese merhaba arkadaşlar ben 110 kilo ile çıktığım yolculukta bugün itibarile 89 kiloyum ve artık bende burdan yoluma sizlerle paylaşarak destek alarak devam etmek istiyorum ve tabi sizede destek olarak :)
aramıza hoşgeldin canım...kilo vermek için çokkk doğru yerdesin..
kizlar sabah kendimi tutamadim sucuk yedim. benim kizim daha 5 aylik bazen kendimi bile unutuyorum neyi ne zaman yediyimi hatirlamiyorum hatami nasil telafi ede bilirim
bi kerecik kaçırmakla hemen kilo almazsın merak etme...diğer öğünde dengele...
ayrıca ekmek yememişsin sorun değil bence...

çok geçmiş olsun tatlım...sağlık herşeyden önce gelir....40 kg vermişsin daha ne isityon kuuuuu....3 kiloya mı taktın..kilon çok güzel bence....gerçekten tebrik edilcek hatunsun walla....
canım öncelikle aramıza hoşgeldin....
ben kendimi tanıtayım sana..26 yaşındayım ve 3 kızım var...
ve ben de emziriyorum...şubatın 17sinde başladım diyete...önce hızlı vermeye başladım...
ama sonra hızlı vermenin emzirenler için sakıncalı olduğunu duydum....çok fazla sıkı yapmıyorum....
ve buhafta sabitimdir ve ya almışımdır dediğim zamanlarda bile 500 gr vermiş oluyorum...
emzirmenin çok faydasını görüyorum yani...spor bile yapamıyorum üstelik...
ama sıkılaşma açısından yapsam iyi olur aslında...sana şunları tavsiye edebilirim;
ekmek tam buğday ekmeği tercih et ve sabahları 2 dilim ye
öğle ve akşam pilav varsa ekmek yeme..yoksa 1 dilim ye
pilavda ölçün en fazla 7 kaşık olsun...ve pirinç değil bulgur tercih et...yağ ve tuzunu da az kullan..
ara öğünleri sakın atlama...günde 3 porsiyon meyve tüket..
1 öğünde beyaz veya kırmızı etin olsun..olmazsa da bakliyat olabilir(nohut,mercimek,fasulye)
3lt su iç....bitki çayları da iç...ama form çayı tavsiye etmem..bebeği de etkileyebilir..
1 tabak dolusu sebze yemeği yiyebilirsin...içinde patates de olabilir..ama sade patates değil..
sabahları mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta,peynir zeytin ye...bunları eksik etme...
ara öğünlerde tuzsuz leblebi,yarım yağlı süt veya yoğurt da tüketebilirsin..
yoğurdu yemeklerin yanından da eksik etme...
şimdilik aklıma gelenler bunlar....
bi de akşam yemeğini erken yemeğe çalış..eşini yalnız bırakmamak için ara öğün yiyebilirsin yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…