80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DERYACIM benim çizelgem 1 yıldır vardı da geçen hafta sildim.nisan sonuna kadar kendime hedef koydum bi o hedefime ulaşayım ozaman kendime yeni güzel bir çizelge yapacagım :81:

nihalcim hiç yaramıyor buradan ayrı kalmak değil mi? sen beni ben seni böyle çeke çeke getirelim bir daha ortalıktan kaybolursak

hehhehhe kıskanma kuuu,
saol canım, gömleklerimiz çok hoş durdu evet, düşman çatlatan

gözünü gönlünü açabildiysek ne mutlu bize kuzum
teşekkürler...

:92::92::92::92::92::92:

toplu yerlerde arada olur öyle tartışmalar can sıkıntıları, sen yeni geldin daha, diyete konsantire ol canım

deniz hoşgeldin tatlım
teşekkür ederiz, dün akşam süper bir akşam geçirdik...

izlem ve ilkay abla gömlekler çok güzel çokta yakışmış

teşekkürler zeynep, senden de bekliyoruz
güzel resimler hadi bakalım....

evet izlem ve ilkayi da unutmayalim onlarda süper hatta süper ötesi :)

teşekkürlerr

kimse üstüne alınmasın hayatım, herkes şahsına münhasır olarak burda
herkes kendine zayıflıyor öyle yada böyle
öpüyorum canım....

resimlere devam, tabiki sen iyileştikten sonraa

Deryacım tamamını okuyamadım ama resimlerini gördüm yorumların bir

İzlem ve ilkay süpersiniz maşallah allah muhabbetişnizi bozmasınn...kırmızı çok yakışmış..

amin tatlımm teşekkürlerr.....

burcu kendini çok sıkma hemen canım
benim boyum 1.67 61-62 arası gidip geliyorum ve 40 beden pantolon tam oluyor, elbiselerde 38 oluyor, ama orası yurt dışı beden aralığı ne bilmiyorum

yani sen 80 küsürla 42 giyersen
60lara 55lere düştüğünd kaç giyeceksin
biraz relax ol, o günlerde gelecek yani moralini bozma diye söylüyorum
ama gene de dene bakalım

izlem trdeki 42 burda 44 aslinda,buranin bedenleri daha büyük tr ye göre

tülaycım Allah kavuştursun canım arkadaşımmm

izloo yazılarından bile anlaşılıyor nasıl enerjik oldugun maşallah Allah nazarlardan korusun arkadaşım seniii

Kızlar hepinize teşşekür ederim çok güzel cevaplar yazmışsınız söylediklerinizi dikkate alacam......kararlıyım bu kilolardan kurtulacam.daha 25 yaşındayım.bu kilolarla ğitmez.......

sıkma canını tatlım yaa madem beden farkı var sende tr ye gelince bol bol alışveriş edersin

yok canim,izlem burcu icin yazmisti bende ona dedim,aslinda buranin bedenleri daha iyi yani burda giydigin 42 türkiyede olmaz sana ordan 44 almak zorunda kalirsin,türkiyenin kaliplari daha dar onu demek istemistim..

mesela ben türkiyeden 46 beden etek aldim onlari giyiyorum basenlerden dolayi basenlerde takili kaliyolar benim üst ince alt kalin..

izlemmmmmm
h.g bacımmmmm nasılsın herşey yolunda inşşşşşş
tabiki açtınız bacım gözümü gönlümü
ekleyin fotolarınızıııı

deniz
cnm kopma buradannn
bak ziland ageldi ne güselll
ama zilan bencede takma artık 3 kiloyu yaaa
40 kilo vermişsin zaten fıstık olmuşsun

dün çocukları uyuturken ezan okunuyordu
deniz bastı çıglıgı ve deminde uyuturken zorlanndımm
korktu ezandan yaaa napcma ben şimdi sabah ezanını bile uyanıyor:26::26::26:

Nazlıcım sen yanıt vermişsin ama ben görmedim Derya uyardı da öyle gördüm...Kusura bakma sana derken ben atlamışım..10 ayda 30 kg rüya gibi bişey canım ya..Yürekten tbrik ediyorum seni..100 kg a yakınım(95 im) ve biri gelip 60 kg olcan dese ancak rüyalarımda derdim ama sen ve senin gibiler bunun hayal olmadığını gösteriyor...

nihall
cnm ben 90 kilo idimm biliyorsun
alt komşum 65 kilo
ban agelirdii okadar özeniridmki giydikleirnee filann
alsamda bende öle durmazdı,bunu bildiigm için
çok üzüürüdm ve ona hayran olurdum kot giyerdi filan
ama gel görki şimdi ondna 1 kilo daha zayıfım ve onu şişko buluyorum

hayal degil cnmm

kızlar canım çok sıkkın komşumuzda frengi hastalığı varmış ve söylemiyor gelip gidiyor bebeğimi kucağına alığ seviyor inş.bulaşmaz hiç birimize inş.o da iyileşir internette araştırdım sadece cinsel yolla öpüşmeyle ve açık yara varsa oradan bulaşır diyor.çok moralim bozuldu..lavaboyu kullanıyor o gidince ozonluyoruz ama yine ne biliyim alah korktuğuma uğratmasın bizden uzak tutsun ona şifa versin.şimdi doktoru arıyorum ulaşamadım soracağım doğum yaptıran doktoruma

banu benimde bi arkadaşım vardı ben 86-87 kg.ken o 66 kiloydu ve ona bakıp sürekli imrenirdim boyumuz aynıydı hemen hemen .ben bu kadar olsam daha ne isterim derdim hep içimden .giydiklerine hayran kalırdım.şimdi onun kilosuna geldim ama yetmiyor dahada zayıflamak istiyor insan bi 65 hedefime ulaşamadım çok kızıyorum kendime çok insanlarla ugraşmaktan kendimi salma kendimi unutma huyumdan nefret ediyorummm :84:halbuki ben mutluysam herşeyin anlamı var .neyse keşke demek istemiyorum zararın neresinden dönersem kardır bu yaz bende çıtır olmak istiyorummmmm :84::84::84:yaza ne kaldıysaaa :78:

denizz
cnmmhaizrana kadar veririsnnn biraz daha
evet insan doymuyor yaaaaa bend eöle 65 olsma yeter derdim sonra 60
şimdiidee 58 kilo istiyorum

filizzzz
ben şimdi çok kızdım okomşuna yaaaa
nedne geliyorki sizeee bebekler narindird
düşünmesi lazım bunuuu

sen hangi hastanede dogum yaptın filiz?

Banucum değil biliyorum ..Sizlerden görüyorum sana kim 2 çocuk annesi der maşallahın var...Ama işte ne bileyim en son geçen sene mi ne 80.5 a dek düşmüştüm o zaman bile Aman Allahım diyordum naısl vercem bu kilolları şimdi 95 im ya..Bu 15 kg hangi ara geldi yapıştı üzerime anlamış dğeilim..Moralimi bozmamaya çalışıyorum elbette ilacı daha kesmedi dr dozunu azalttı öle hemen veremicem falan da ne bileyim canım ya yol çok uzun..bebek yapmam lazım temmuz sonuna dek verebildiğimi vercem zaten Allah nasip eder de hamile kalırsam da akupunktura doğum zamanına dek gideceğim..Sabır,irade ..İşte bütün mesele bu

canım kalbini bozma ,korkma frengi cinsel yolla bulaşan bir hastalık ..Artı kendi söylemiyorsa kimdne öğrendin belki doğru değildir güvenme herkese...Ama dr una sor yine de için rahatlasın...

Deniz sen de 66 mı oldun..ah be canım ben de seni kader arkadaşım bellemiştim sen de çıtır olmuşsunşimdi biz beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyleyemeyecek miyiz

banu walla için hiç rahat değil inş.kötü bişey olmaz.ufuk hastanesi doktorum gamze hanım ilk baştan beri takip etti ve doğumuma o girdi çok ilgili normalde bayan doktorlar sevilmez...ben çok seviyorum ileride 2.olursa yine onu bulurum.

canım kalbini bozma ,korkma frengi cinsel yolla bulaşan bir hastalık ..Artı kendi söylemiyorsa kimdne öğrendin belki doğru değildir güvenme herkese...Ama dr una sor yine de için rahatlasın...

Kayınvalidesi söyledi.bizim diğer komşuylada doktora gitmişler...

Deniz sen de 66 mı oldun..ah be canım ben de seni kader arkadaşım bellemiştim sen de çıtır olmuşsunşimdi biz beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyleyemeyecek miyiz

alemsin nihal yaaa.canım bak bence kafandan 30 kilo vermem gerek düşüncesini at tamam mı sonra kendine küçük hedefler belirle ve onlara ulaşmaya çalış mesala şuan 95 sin değil mi nisan sonuna kadar şukadar olacagım de ve ona ulaş sonra mayıs hedefi koy kendine ve bu şekilde ilerle eger vermem gereken 30 kilo var diye başlarsan bu işe inanki bi müddet sonra pes edersin benim ilk hedefim 86 ken 8 li rakamlardan kurtulup 7li rakamlara ulaşmaktı sonra 75 sonra 70 derken şimdide 65 hedefim oldu.bu şekilde insan daha güzel motive oluyor emin ol .imkansız diye bişey yok burada ki başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımız bizlere bunu kanıtlıyorlar öyle değilmi canım.sende başarabilirsin yeterki kendine inan ve sabırlı ol

inşallah olmaz canım.lütfen kalbini ferah tut.tabiki tedbiride elden bırakmamak gerek.

denizz
cnmmhaizrana kadar veririsnnn biraz daha
evet insan doymuyor yaaaaa bend eöle 65 olsma yeter derdim sonra 60
şimdiidee 58 kilo istiyorum

veririm değil mi banu yaa :97:inşallah canım yaa sizlerin sayesinde motivasyonum artıyor bıktım artık forma gibi giyinmekten 65 olmadanda aldıgım hiçbişeyi kendime yakıştıramıyorum takıntı oldu artık bende 65 elimden geleni yapacagım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…