- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Oh ohhh muhabbetin hasını kaçırmışım yaaaeşimle vedalaşıyordum kızlar :86:
ilkay ve izlem hiç kıskanmadım sizigömleklerinizide hiç beğenmedim zaten
Allah bozmasın çok hoş duruyor sizde muhabbetinizde =)
Arzu sende hoşgeldin canım..
günaydınnnnnnnnnnnnn
sabah 6:30 a kalktım 45 dk yürüdüm geldim dışrda muhteşemdiii
izlem
bend ekendime gömlek aldım
kıpınkırmızıııhemidee
model atynı sizinkilerleeee
çok hoş duruyorsunuzzz
gözümüz gönlümüz açıldı resimlerleeeee kızlar
herkes yazdıgı sözler ve kurdugu cümleler ile,kültürünü,seviyeisni ve kişiligini o kadar güzle orataya koyuyorki
yazacak çok şey var ama saçma sapan insan ların seviyesine düşmek istemiyorum
acıyorum sadecee..........
küçük beyinlereee...........
noldu banucum kim kızdırdı seni hayırdır?
Geçmişe bakamadım daha da merak ettim görünce..
Kızlar günaydınnnnnnnnn hepinize çook güzel birgün diliyorum..Bugün ne güzel bir hava var...İçim ışıldadı resmen..
geçmişi tam olarak okuyamadım ama resimleri gördüm öncelikle deryacım harika görünüyorsun fark bariz belli 70 kiloda resmen manken olursun sen canım
ilkay ve izlem süperrrsiniz Allah nazarlardan korusunharikasınız kızlarrr
izlem ve ilkay abla gömlekler çok güzel çokta yakışmış
evet izlem ve ilkayi da unutmayalim onlarda süper hatta süper ötesi :)
aman sena hanım iyikide burcu rica etmişte sizde o resmi koymuşsunuz yoksa mahrum kalırdı bütün arkadaşlar sizin gül yüzünüzü görmekten
ne demek o şimdi sürekli resim koyupta kendimi deşifre etmeyi sevmiyorum diye burda birçok arkadaş resim koyuyor bende dahil yani biz deşifremi oluyoruz
çok ukalaca bir cümle gerçi insanlar konuşmalarıyla kişiliklerini ortaya koyuyor sizde bu şekilde kişiliğinizi ortaya koyuyorsunuz size söyleyecek başka söz bulamıyorum
Deryacım tamamını okuyamadım ama resimlerini gördüm yorumların bir
İzlem ve ilkay süpersiniz maşallah allah muhabbetişnizi bozmasınn...kırmızı çok yakışmış..
Selaaaaaam Kizlaaaar
Bugün Burada Hava Yine Mis GibiBirazdan Annecigimle Cikcaz Carsiya Gezicezz de Geziceeez
42.Beden Bi Pantolon Denicem , bakalim Rahatlikla Icine Girebilcemmi .. Gerci Basküldeki Rakamla Girmem Lazim Diye Düsünüyorumm Ama Hadi Hayirlisiii :87:
hehhehhe kıskanma kuuu,
saol canım, gömleklerimiz çok hoş durdu evet, düşman çatlatan
gözünü gönlünü açabildiysek ne mutlu bize kuzum
teşekkürler...
:92::92::92::92::92::92:
toplu yerlerde arada olur öyle tartışmalar can sıkıntıları, sen yeni geldin daha, diyete konsantire ol canım
deniz hoşgeldin tatlım
teşekkür ederiz, dün akşam süper bir akşam geçirdik...
teşekkürler zeynep, senden de bekliyoruz
güzel resimler hadi bakalım....
teşekkürlerr
kimse üstüne alınmasın hayatım, herkes şahsına münhasır olarak burda
herkes kendine zayıflıyor öyle yada böyle
öpüyorum canım....
resimlere devam, tabiki sen iyileştikten sonraa
amin tatlımm teşekkürlerr.....
burcu kendini çok sıkma hemen canım
benim boyum 1.67 61-62 arası gidip geliyorum ve 40 beden pantolon tam oluyor, elbiselerde 38 oluyor, ama orası yurt dışı beden aralığı ne bilmiyorum
yani sen 80 küsürla 42 giyersen
60lara 55lere düştüğünd kaç giyeceksin
biraz relax ol, o günlerde gelecek yani moralini bozma diye söylüyorum
ama gene de dene bakalım
izlem trdeki 42 burda 44 aslinda,buranin bedenleri daha büyük tr ye göre
sıkma canını tatlım yaa madem beden farkı var sende tr ye gelince bol bol alışveriş edersin
tşk ederim cnm evt cnm çok kısa sürede vermedim tabiki ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte diğer 10 kiloyuda neredeyse 1 yıldason 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık doktor resti çekti ya sağlık yada zayıflık dedi :44: bende sağlık dedim tabiki ama aklımın bir köşesindede o üç kiloyu vermek var tabi diyetle değil sporla :90:
Nazlıcım sen yanıt vermişsin ama ben görmedim Derya uyardı da öyle gördüm...Kusura bakma sana derken ben atlamışım..10 ayda 30 kg rüya gibi bişey canım ya..Yürekten tbrik ediyorum seni..100 kg a yakınım(95 im) ve biri gelip 60 kg olcan dese ancak rüyalarımda derdim ama sen ve senin gibiler bunun hayal olmadığını gösteriyor...
Banucum değil biliyorum ..Sizlerden görüyorum sana kim 2 çocuk annesi der maşallahın var...Ama işte ne bileyim en son geçen sene mi ne 80.5 a dek düşmüştüm o zaman bile Aman Allahım diyordum naısl vercem bu kilolları şimdi 95 im ya..Bu 15 kg hangi ara geldi yapıştı üzerime anlamış dğeilim..Moralimi bozmamaya çalışıyorum elbette ilacı daha kesmedi dr dozunu azalttı öle hemen veremicem falan da ne bileyim canım ya yol çok uzun..bebek yapmam lazım temmuz sonuna dek verebildiğimi vercem zaten Allah nasip eder de hamile kalırsam da akupunktura doğum zamanına dek gideceğim..Sabır,irade ..İşte bütün mesele bunihall
cnm ben 90 kilo idimm biliyorsun
alt komşum 65 kilo
ban agelirdii okadar özeniridmki giydikleirnee filann
alsamda bende öle durmazdı,bunu bildiigm için
çok üzüürüdm ve ona hayran olurdum kot giyerdi filan
ama gel görki şimdi ondna 1 kilo daha zayıfım ve onu şişko buluyorum
hayal degil cnmm
canım kalbini bozma ,korkma frengi cinsel yolla bulaşan bir hastalık ..Artı kendi söylemiyorsa kimdne öğrendin belki doğru değildir güvenme herkese...Ama dr una sor yine de için rahatlasın...kızlar canım çok sıkkın komşumuzda frengi hastalığı varmış ve söylemiyor gelip gidiyor bebeğimi kucağına alığ seviyor inş.bulaşmaz hiç birimize inş.o da iyileşir internette araştırdım sadece cinsel yolla öpüşmeyle ve açık yara varsa oradan bulaşır diyor.çok moralim bozuldu..lavaboyu kullanıyor o gidince ozonluyoruz ama yine ne biliyim alah korktuğuma uğratmasın bizden uzak tutsun ona şifa versin.şimdi doktoru arıyorum ulaşamadım soracağım doğum yaptıran doktoruma
banu benimde bi arkadaşım vardı ben 86-87 kg.ken o 66 kiloydu ve ona bakıp sürekli imrenirdim boyumuz aynıydı hemen hemen .ben bu kadar olsam daha ne isterim derdim hep içimden .giydiklerine hayran kalırdım.şimdi onun kilosuna geldim ama yetmiyor dahada zayıflamak istiyor insan bi 65 hedefime ulaşamadım çok kızıyorum kendime çokinsanlarla ugraşmaktan kendimi salma kendimi unutma huyumdan nefret ediyorummm :84:halbuki ben mutluysam herşeyin anlamı var .neyse keşke demek istemiyorum zararın neresinden dönersem kardır bu yaz bende çıtır olmak istiyorummmmm :84::84::84:yaza ne kaldıysaaa :78:
denizz
cnmmhaizrana kadar veririsnnn biraz daha
evet insan doymuyor yaaaaa bend eöle 65 olsma yeter derdim sonra 60
şimdiidee 58 kilo istiyorum
filizzzz
ben şimdi çok kızdım okomşuna yaaaa
nedne geliyorki sizeee bebekler narindird
düşünmesi lazım bunuuu
sen hangi hastanede dogum yaptın filiz?
Deniz sen de 66 mı oldun..ah be canım ben de seni kader arkadaşım bellemiştim sen de çıtır olmuşsunşimdi biz beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyleyemeyecek miyiz
banu walla için hiç rahat değil inş.kötü bişey olmaz.ufuk hastanesi doktorum gamze hanım ilk baştan beri takip etti ve doğumuma o girdi çok ilgili normalde bayan doktorlar sevilmez...ben çok seviyorum ileride 2.olursa yine onu bulurum.
denizz
cnmmhaizrana kadar veririsnnn biraz daha
evet insan doymuyor yaaaaa bend eöle 65 olsma yeter derdim sonra 60
şimdiidee 58 kilo istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?