Bu kadın bu hastalığı nerden kaptı demek kocası aldatıyor..Yazık kadına üzüldüm de belki cahildir düşünemiyordur. Ama böyle bişi de söylenmez ki..canım kalbini bozma ,korkma frengi cinsel yolla bulaşan bir hastalık ..Artı kendi söylemiyorsa kimdne öğrendin belki doğru değildir güvenme herkese...Ama dr una sor yine de için rahatlasın...
Kayınvalidesi söyledi.bizim diğer komşuylada doktora gitmişler...
tamam canım doğru söylüyorsun ilk hedefim 89alemsin nihal yaaa.canım bak bence kafandan 30 kilo vermem gerek düşüncesini at tamam mı sonra kendine küçük hedefler belirle ve onlara ulaşmaya çalış mesala şuan 95 sin değil mi nisan sonuna kadar şukadar olacagım de ve ona ulaş sonra mayıs hedefi koy kendine ve bu şekilde ilerle eger vermem gereken 30 kilo var diye başlarsan bu işe inanki bi müddet sonra pes edersin benim ilk hedefim 86 ken 8 li rakamlardan kurtulup 7li rakamlara ulaşmaktı sonra 75 sonra 70 derken şimdide 65 hedefim oldu.bu şekilde insan daha güzel motive oluyor emin ol .imkansız diye bişey yok burada ki başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımız bizlere bunu kanıtlıyorlar öyle değilmi canım.sende başarabilirsin yeterki kendine inan ve sabırlı ol
inşallah olmaz canım.lütfen kalbini ferah tut.tabiki tedbiride elden bırakmamak gerek.
Banucum nerede oturuyorsun?ben Dikmen ilker'deyim...
veririm değil mi banu yaa :97:inşallah canım yaa sizlerin sayesinde motivasyonum artıyorbıktım artık forma gibi giyinmekten 65 olmadanda aldıgım hiçbişeyi kendime yakıştıramıyorum takıntı oldu artık bende 65 elimden geleni yapacagım artık
filizzzz
iş yerindee cnm sitelerdemi?
birde hasta olan kadınınn kv söleid dimii frengi oldugunuu
ay bend enihale katılıyorum eşi aldatıyor büyük bir ihtimalleee:18::18::18:
delüüüüüüü bende kim bu diyomFilizcim çok sağol inan utandım ya
Bir arkadaşa daha söylemiştim 70 olmayı rahat rahat koyafet bulmak için istiyorum yoksa ben de balık etli sevenlerdenim.Tabi beden küçülünce bu sefer boy sorunu başladı ona ne yapacağım bilmiyorumBir pantalon beğendim 44 beden çok güzel oldu ama boyu düdük gibi kaldı
Sen nasılsın,yolunda mı her şey..
Ya ben adını unuttum gen sormaya da utandım o yüzden hep zilan dedim
Nazlı ben derya yahu _Lilium_ yani.Nickimi değiştirdim,kendimi tanıtmayı unuttum
Ben de onu dedim işte her insanla muhattap olunmaz.O yüzden boşver dedim...
Elbet sen de giyeceksin bak 92 lik halime
Hiç canını sıkma azimle olacak her şey.Bu eteği aldığımda 92 kiloydum biliyor musun
xl beden yazıyor arkasında o kadar beğenmiştim ki olmayacağını bile bile ışık hızıyla alıp kaçmıştım resmen mağazadan oradakiler görüpte bu etek sana olur mu bakışıyla bakmasın diye
Sonra eve geldim bir umut giydim.Belini tee göğsümün altına çektim öyle zor kapattım fermuarını
Ama şimdi neredeyse 1 sene sonra bir yere g,derken bu eteği giymek tarifsiz bir mutluluk
Bunları anlattım çünkü bil ki hepimiz aynı şeyleri yaşadık,aynı yollardan geçtik.Umutsuzluk yok,inan yeter :13:
Günaydın burcum
Deme öyle ya utanıyorum :93::93:
Burada da sabah bir uyandım mis gibi güneş var nasıl pozitif kalktım var ya
Ohh tek siz de yok bize de geldi işte
tşk ederim cnm evt cnm çok kısa sürede vermedim tabiki ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte diğer 10 kiloyuda neredeyse 1 yıldason 3 kilo daha vermek istiyorum ama artık doktor resti çekti ya sağlık yada zayıflık dedi :44: bende sağlık dedim tabiki ama aklımın bir köşesindede o üç kiloyu vermek var tabi diyetle değil sporla :90:
delüüüüüüü bende kim bu diyomee neler yapıyon kızz ben görmeyeli baya bir değişim varr sende çok güzel olmuşsun fıstık gibi bu arada nikini neden değiştin ??
elimpia cnm galiba dikkatinden kaçtı sana yazdığım cvp hiç dikkatimden kaçarmı bana sorduğun soru:))bak burda cnm ne kadar zamanda bu kiloyu verdiğim :80:
Abidin Paşa'yı çok ii bilirim çocukluğum gençliğim orada geçti sayılır.bağlarbaşı caddesinde,sancak sokak ve cami sokakta bir dönem oturmuştuk.cadde de çınar dondurmacının dondurmalarına bayılırım.kardeşlerim hala orada makromarketin orda otururlar.Ufuk hastanesi özel ssk lı olduğum için bi kısmını ödedim.çok temiz güzel ama doktorun çok önemli benim doktorum referanslı referans eden arkadaş sezeryan yapmış ben normal istedim herşeyin normali olmalı diye tabii sonra çok pişman oldum ama çok şükür geride kaldı o günler.suyum kalmadığı için zamanından önce sunni sancıyla doğurdum...öncesi 1 hafta hastanede yattım doğumdan sonrada 4 gün öyle yanii ilk başta sezeryan isteseydim.neyse geçti..
denizicm
biliyorusn monti bir çok hastalıga ii geliyor benimd epko ma ii geldi cnm
ama artık ypamıyorum yani 3 gün yapsam 4. gün bozluyor
ee montide kaçamak kabul etmiyor .
o sebebpten bende yapamıyorum artık cnm
ama iz bıraktıgı konusund ahaklısın cnm
temmuzdan beri yapıyorum yaklaşık 7 aydır
ama ilk 5 ayda 13 kilo verdim yılbaşından beirde sürünüyorum desem yeridir.
nasıl dayanmışım diyorum yaa
özellikle yaz geliyor karpuz,dondurma,üzüm vurmadım agzıma geçen yaz ama bu yaz okadar
azimli degilim cnm o yüzden kalan kilomud aherşeyden yiyerek vermek istiyorum
gördüm canım gördüm bakar körüm herhalde geçen de cüzdanımın bozuk para kısmına kredi kartımı koymuşum tam 3 kere baktım göremedim kk ımı kapattım sonra bir baktım ordakafam çok dolu ya da yaşlandım
:)) aaa ne yaşlılığı daha dur şimdiden yaşlandıysak
cnm sana bişey sorcam tabi cvp vermek istemessen saygı duyarım
az önceki yazında dikkatimi çekti doktor ilaçlarımı kesmedi sadece dozunu
azalttı demişsin ne tür ilaç kullanıyorsun acaba merak ettim çünkü bazı ilaçlar
kilo vermeyi engeller yada kilo aldırır ben bu konuda nerdeyse usta oldum
yok canım önemli dğeil aşk osun hiç çekinmem böyle şeylerden..Eski kızlar bilir benim rahatsızlığım var pat diye düşüp bayılıyorum..aslında bayılmıyorum bilincim açık ama tepki veremiyorum..vücudum kaskatı kesiliyor falan..önce psikolojik dendi...bir süre psikoloğa gittim cipralex kullanıyordum ama o kilo aldırmadı bana sonra 3 günde bire çıkınca bir de her düşüşümde kafamı ya masaya ya sandalyeye hep biryerlere vurup duruyordum artık işyerindekiler dedi sadece psikolojik değildir diye sonra hadi baştan emarlar tomografiler,eeg ler derken dr un biri epilepsiden şüphelendiğini söyledi..ona venmedik iyi bir ünv. hastanesindeki başka profa gittik o da bir gün hastanede yatırttı tüm gün beyin dalgalarım ölçüldü ve hareketlerim kameraya alındı nöbet geçireyim diye ilaç vrildi derken yine psikolojik deddi bu arada sürekli psikiyatriste gidiyorum o 5 ay önce bu bayılmaların yanında bir de vücudum deli gibi sallanmaya başlamıştı ilaç hafif dedi efexor 150 mg verdi..işte o bana deli kg aldırdı 2 ayda 8 kilo aldım canım..anlayacağın antidepresan...ha bir de folik asit alıyorum günde 3 kere o da iştahı açıyor diyorlar ya bilmiyorum canım..
anlayacağın istanbulun en iyi 5 hastanesinde 5 prof gördü biri bişi diyo diğeri başka bişi birüsü tetkik birsürü para...ki benim özel sağlık sigortam var o olduğu halde dünya kadar para harcadım Allah beterindne korusun..Bir neden yok..Beni üzen bişey yok..Altta derinlerde bişiler var onu ben de bulamıyorum psikologlar da ..Neyse ben de en son psiklojik dediklerinde tamam ya dedim ben artık bu işe son vercem....attım kafamdan bu hastalık fikrini..zayıflıcam dedim..sonra da nasipse bebek yapıcam onunla uğraşmaktan kendimi dinlemeye vakit olmaz zaten
sen de bir söz söyledin bin ah işittin ha Nazlıcım
kızlar doktorumla konuştum telaşlanma bişey olmaz yine de uzak tut.istersen bir çocuk doktoruna getir dedi.allahım sen esirge bizleri, komşumuda şifa ver yeni gelin daha...2-3 ancak oldu evleneli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?