80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadın bu hastalığı nerden kaptı demek kocası aldatıyor..Yazık kadına üzüldüm de belki cahildir düşünemiyordur. Ama böyle bişi de söylenmez ki..
tamam canım doğru söylüyorsun ilk hedefim 89

inşallah olmaz canım.lütfen kalbini ferah tut.tabiki tedbiride elden bırakmamak gerek.

katılıyorum ..(bunu yanlışlıkla eklemişim silmeyi beceremeyince nihal bunu beğendi gibi bişi oldu idare ediverin kızlar

Banucum nerede oturuyorsun?ben Dikmen ilker'deyim...

cnm ben abidinpaşada oturyorumm.aslınd atam a.pşada degild emetroyu biliyormusun ona yakınımm
ufuk hastanesi özel hastami ismini duymuştum sanki

tabiki verirsinn narincimmm ya veremesem ben veremezdim pko,kabızlıktı derken bak nereleree geldim cnm. bende 65 ve 64 ikilisindenn midme bulandı resmennn yaaaa63 ü görmek istiyorum ucundan kıyısındannn
montiyi bıraktım cnm bendeee çok güsle bir diyet ama beni çok zorluyor artık

şirinelerrr huhuuu nasılsınız bakimmm

bir kç sayfa takip edemedim ama filizcim senin msjını gördüm ciden zor bir durum aama bebekler çok hassastır kalbini kırmdan çocuğuna temas etmesini engelle bence.. sonucta bebekler eli kolu rahaat durmaz hep sağını solunu tırnaklarlar ve incecik cizikte olsa olur .. anlayışla karşılar herhalde komşun ..Allah nerde varsa şifa versin ..onun adınada çok üzüldüm ..ama anne olmk böle birşey herhalde ( ben anne olmasamda ) bence bebeğinin sağlığı daha önemli tatlım.. sen genede içini ferah tut ve dr na muhakkak danış ..

filizzzz
iş yerindee cnm sitelerdemi?

birde hasta olan kadınınn kv söleid dimii frengi oldugunuu
ay bend enihale katılıyorum eşi aldatıyor büyük bir ihtimalleee:18::18::18:

BANU senin azmine hayranım canım montiyi ben yapamadım gelemiyorum ben kurallara sıkıya.kendi hayatımın akışı içinde kendimce bişeyler yapıyorum ama monti sayesinde hala meyve yiyemem yemeğin üzerine ve hala t.bugday ekmeği yerim montinin bazı has kurallarını farkında olmadan uyguluyorum monti amcam alışkanlık yapıyor galibaa

filizzzz
iş yerindee cnm sitelerdemi?

birde hasta olan kadınınn kv söleid dimii frengi oldugunuu
ay bend enihale katılıyorum eşi aldatıyor büyük bir ihtimalleee:18::18::18:

Abidin Paşa'yı çok ii bilirim çocukluğum gençliğim orada geçti sayılır.bağlarbaşı caddesinde,sancak sokak ve cami sokakta bir dönem oturmuştuk.cadde de çınar dondurmacının dondurmalarına bayılırım.kardeşlerim hala orada makromarketin orda otururlar.Ufuk hastanesi özel ssk lı olduğum için bi kısmını ödedim.çok temiz güzel ama doktorun çok önemli benim doktorum referanslı referans eden arkadaş sezeryan yapmış ben normal istedim herşeyin normali olmalı diye tabii sonra çok pişman oldum ama çok şükür geride kaldı o günler.suyum kalmadığı için zamanından önce sunni sancıyla doğurdum...öncesi 1 hafta hastanede yattım doğumdan sonrada 4 gün öyle yanii ilk başta sezeryan isteseydim.neyse geçti..

delüüüüüüü bende kim bu diyom ee neler yapıyon kızz ben görmeyeli baya bir değişim varr sende çok güzel olmuşsun fıstık gibi bu arada nikini neden değiştin ??

elimpia cnm galiba dikkatinden kaçtı sana yazdığım cvp hiç dikkatimden kaçarmı bana sorduğun soru:))bak burda cnm ne kadar zamanda bu kiloyu verdiğim :80:

Son düzenleme:
denizicm
biliyorusn monti bir çok hastalıga ii geliyor benimd epko ma ii geldi cnm
ama artık ypamıyorum yani 3 gün yapsam 4. gün bozluyor
ee montide kaçamak kabul etmiyor .
o sebebpten bende yapamıyorum artık cnm
ama iz bıraktıgı konusund ahaklısın cnm
temmuzdan beri yapıyorum yaklaşık 7 aydır
ama ilk 5 ayda 13 kilo verdim yılbaşından beirde sürünüyorum desem yeridir.

nasıl dayanmışım diyorum yaa
özellikle yaz geliyor karpuz,dondurma,üzüm vurmadım agzıma geçen yaz ama bu yaz okadar
azimli degilim cnm o yüzden kalan kilomud aherşeyden yiyerek vermek istiyorum

gördüm canım gördüm bakar körüm herhalde geçen de cüzdanımın bozuk para kısmına kredi kartımı koymuşum tam 3 kere baktım göremedim kk ımı kapattım sonra bir baktım ordakafam çok dolu ya da yaşlandım

çınar dondurma mı didin filizzzzbayılırım oranın dondurmasınaaa yaaa
evet cnm eger ki dogum yapcksan keisnlikle özel hastane diyorum tabi ssk geçen özel hastanee
bende sez oldum çokta memmunum ama bende 6 saat dogum sancısı çektimm ya zor bişiy
hep dogum hastanesininn önünden geçerken dua ederimm
dogum yapanlaraaa ,sancı çekenleree:26::26:d:26:evlet hastanleriii rezillik yaa

bendede düşük şeker var banada iyi geliyordu ama çalışırken monti yapması çok zor işyerindeki yemekler hiç uymuyor yanımdada nereye kadar taşıyacagım.saglıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince inşallah kalanlarıda veririz canım yaa

Izleeem Ablacim Ben Zaten 75-80 kiloyken 42.beden giyiyordum
hic tam 44.beden pantolonum yok dolabimda hepsi 42.beden ama
bol kesilmis bedenlerden olusuyor yani elastigi cok ..

buradaki 42.ler zannedersem türkiyenin 44 filan oluyor diye düsünüyorum ..
bende tam olarak beden farkini bilmiyorum türkiyeyle ..

65-55 filan olursam 36.-38 beden oluyorum almanyaya gör ..
benim istegim zaten 38.beden olmak dahada zayiflamam ondan sonra ..

nasılsınız kızlar ben iyiyim bu hafta tembellik ediyom yine sanırım benim tekrar diyete başlamam ay başına kalacak çünküm regl haftama giriyorum kih kih kih

:)) aaa ne yaşlılığı daha dur şimdiden yaşlandıysak
cnm sana bişey sorcam tabi cvp vermek istemessen saygı duyarım
az önceki yazında dikkatimi çekti doktor ilaçlarımı kesmedi sadece dozunu
azalttı demişsin ne tür ilaç kullanıyorsun acaba merak ettim çünkü bazı ilaçlar
kilo vermeyi engeller yada kilo aldırır ben bu konuda nerdeyse usta oldum

yok canım önemli dğeil aşk osun hiç çekinmem böyle şeylerden..Eski kızlar bilir benim rahatsızlığım var pat diye düşüp bayılıyorum..aslında bayılmıyorum bilincim açık ama tepki veremiyorum..vücudum kaskatı kesiliyor falan..önce psikolojik dendi...bir süre psikoloğa gittim cipralex kullanıyordum ama o kilo aldırmadı bana sonra 3 günde bire çıkınca bir de her düşüşümde kafamı ya masaya ya sandalyeye hep biryerlere vurup duruyordum artık işyerindekiler dedi sadece psikolojik değildir diye sonra hadi baştan emarlar tomografiler,eeg ler derken dr un biri epilepsiden şüphelendiğini söyledi..ona venmedik iyi bir ünv. hastanesindeki başka profa gittik o da bir gün hastanede yatırttı tüm gün beyin dalgalarım ölçüldü ve hareketlerim kameraya alındı nöbet geçireyim diye ilaç vrildi derken yine psikolojik deddi bu arada sürekli psikiyatriste gidiyorum o 5 ay önce bu bayılmaların yanında bir de vücudum deli gibi sallanmaya başlamıştı ilaç hafif dedi efexor 150 mg verdi..işte o bana deli kg aldırdı 2 ayda 8 kilo aldım canım..anlayacağın antidepresan...ha bir de folik asit alıyorum günde 3 kere o da iştahı açıyor diyorlar ya bilmiyorum canım..
anlayacağın istanbulun en iyi 5 hastanesinde 5 prof gördü biri bişi diyo diğeri başka bişi birüsü tetkik birsürü para...ki benim özel sağlık sigortam var o olduğu halde dünya kadar para harcadım Allah beterindne korusun..Bir neden yok..Beni üzen bişey yok..Altta derinlerde bişiler var onu ben de bulamıyorum psikologlar da ..Neyse ben de en son psiklojik dediklerinde tamam ya dedim ben artık bu işe son vercem....attım kafamdan bu hastalık fikrini..zayıflıcam dedim..sonra da nasipse bebek yapıcam onunla uğraşmaktan kendimi dinlemeye vakit olmaz zaten
sen de bir söz söyledin bin ah işittin ha Nazlıcım

kızlar doktorumla konuştum telaşlanma bişey olmaz yine de uzak tut.istersen bir çocuk doktoruna getir dedi.allahım sen esirge bizleri, komşumuda şifa ver yeni gelin daha...2-3 ancak oldu evleneli...

aşk olsun cnm söylediğinde lafmı geçmiş olsun öncelikle efexsoru bilirim ilk yazdığın ilacıda çünkü bende kullandım dediğin gibi bendede bayılmalar oluyor aynen benimde bilincim açık herşeyi duyarım ama konuşamam vucudum titrer dişlerim kitlenir psikolojik dendi efexsor acayip kilo aldırır hemde öyle bir aldırır sorma ama diyet şöyle bişey eğer gerçekten kafanda bitirirsen oluyor (tabiki efexor gibi ilaçlar içmessen cnm) antidepresanların hepsi kilo yapmıyor çünkü sen yeterki ben şu kadar kilo vercem dee gerisi kolay sadece ilk bir iki hafta zorlanıyorsun o kadar
bu arada adını öğrenebilirmiyim ben nazlı:)

kızlar doktorumla konuştum telaşlanma bişey olmaz yine de uzak tut.istersen bir çocuk doktoruna getir dedi.allahım sen esirge bizleri, komşumuda şifa ver yeni gelin daha...2-3 ancak oldu evleneli...

dikkat et filizcim komşunuda tatlı bir dille uyar bence incitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…