80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

memnun oldum Nazlıcım ben de Nihal..Demek sen de bendensin ..İşte ben ilacı bırakmak istiyorum artık şimdi 75 mg a düşürdü dr ben bırakmak istiyorum ama olmaz diyor tüm randevuları 2 hafta dolu bir gidip konuşamadım da ama çok ilgili..arar sms atar sağolsun..gerçi ona kalsa bana sen çocuk da yapma şimdilik diyor da 33 yaşındayım şimdi hamile kalsam 34 ümde daha ilk çocuk olcak o büyütmücek tabi
dinlemicem onu ben de..diyet konusunda da çok haklısın..beyinde bitirmek lazım da çocuk konusunda zaman kısıtlamasını düşündüğüm için paniğe kapılıyorumç..eşim de sen kilonu ver kendine gel..tadını çıkar yeni vücudunun sonra çocuk oolur 1 yıldan ölmeyiz seneyi yaparız diyor da ben korkuyorum işte sonra uğraşmayalım diye..
sen bu ilaç olayını naptın peki?bıraktın mı?

nazlı ve nihal siz dahaaa yenimi tanışıyorsunuzz
ya siz orti dgeilmidinizzzz eskidennn
alllah allah benim kafam mı durdu:26::26:

ya acaip bi şişligim varrr
tamd atartı öncesi umaırm yarına iner:26:

sorma banu ya bende de 3 gündür öle bir gaz var ki öldürcek beni..ya tartı dediniz de geçen sordum kimse dönmedi ya da yine ben görmedim..şu tartı pillerini nerdne alıyorsunuz saatçiden mi?ben yarın akşam gitcem akupunktura orda tartılcam gelince yazarım da nasılsa listede değilim sorun olmaz zaten..hoş vermiş gibi hissetmiyorum da zaten
kızlar ben birazdan kaçıcam işim var..
bugnkü menüm:
sabah:2 dilim tam buğday ekmği,pynir
ara:1 paket eti form
öğle:çorba salata 3 kadınbudu küçük köfte 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
ara:1 paket etiform
akşam:mantar sote+yoğurt+1 dilim ekmek
bugün aralardaki etiformlar çok kaçtı
öpüyorum kızlar sizi yarın görüşmek üzere..

bu sabah merakımdan 44 beden pantalonumu denedim
bi karış beli büyük geldi bacaklaarda bollaşmış eskiden tam olurdu
ben fark edemesemde zayıflıyorumm

memnun oldum nihalcim aynen bende sendenim:) zaten bu tarz ilaçlar pat diye bırakılmaz cnm öyle bir hataya düşme ben öyle bir hata yaptım tekrar başa döndüm neredeyse şimdi çok hafif ilaçlar alıyorum kilo yapmayan efexor tarzı ilaçları bıraktım cnm ha birde bildiğim kadarıyla bu ilaçları bıraktıktan sonra kanda temizlenmesi 1 yıl sürüyor o yüzden çocuk için o ilacı bıraktınmı 1 yıl daha beklemen gerekiyor ben öyle biliyorum inşlh yanlış biliyorumdur çünkü bu ilaçlar çok ağır ilaçlar bir nevi uyşturucu gibi bişey tabiki kana karışıyor sen yinede iyi araştır cnm
nazlı ve nihal siz dahaaa yenimi tanışıyorsunuzz
ya siz orti dgeilmidinizzzz eskidennn
alllah allah benim kafam mı durdu:26::26:

yok banuş ben bayadır nihali tanıyorum ama ismini hatırlayamadım
birde orti değildik tatlım:))

şirinelerrrr .. işte bugünkü menüm;

sabah

1 ince dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
1 kk yağsız peynir
1 haşlanmış yumurta
domates maydonoz salatalık

ara: 2 kuru kayısı

öğlen

1 kepçe yayla çrbsı yağsız
4 yem. k mercimek yemeği
2 yem. k bulgur pilavı

ara

yarım yeşil elma

akşam (canım müsli istemedi bugün .. )

1 kepçe çorba
1 kase yoğurt light

2,5 lt su ve sabahda maydonoz suyu içtim...bide 1 saat spor...

ee snein ortin kimdiiii geçen sene ben nihal diye hatırlıyorum

herkese iyi günler

akşama girebilirmiyim bilmiyorum bu gün çok dikkat edicem
3 lt suyu bitirmeden yatamam şart koydum
ekmekte yemem salata çorba ve yogurtla geçirmeyi planlıyorum akşamı
yarın tartı yüzümüze güler inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar efem
ancak oturabildim pc başına çok yorucu birgündü annemle altlı üstlüyüz onun misafiri gelince ben seferber olmak durumunda kalıyorum yakın oturmak nekadar güzelse bir okadar yorucuu kimsecikler yokmuş bırazdan benim herifte gelir çıkıym menümü yazıp çıkıym gari
sabah
peynir
çay
yumurta

öğle
dolma
zeytinyağlı fasulye

ara
yoğurt

akşam
müsli

3 lt su

ben de menümü yazayım..
sabah
2 dilim t b ekmeği
1 h yumurta
1 dilim örgü peynir
5 zeytin
dom,saltlk
1 t k reçel
ara
1 küçük dilim irmikli sütlü tatlı
türk kahvesi
öğle
1 tabak zeytin yağlı kabak
5 kaşık bulgur pilavı
ayran
ara
elma bi parça ekmek(canım çok istedi ekmek nedense)
akşam
1 kase yoğurtlu çorba(buğdaylı)
1 çatal spagetti
ara
meyve
yarın görüşürüz artık...tartıdan sonra...

Bugünkü menü

Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 biber
dereotu,maydanoz
şekersiz çay

öğle
500 gr.light yoğurt
Çok az börek
domates,salatalık,beyaz peynir

Ara(akşama doğru)
havuçlu,kabaklı salata

Akşam
müsli
1 bardak light süt

şekersiz çaylar
2 litre su
1 form çay

Iyi Aksamlar Kizlaaar ... :80:

Bugünkü Menüm

Kahvalti:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Ara:
Yok (Vaktim Olmadi )

Öglen :
Yalanci Kisir
(4-5 Kasik Bulgur Pilavi Gerisi Sirf Salata)

Ara:
2.Kepekli Bisküvi

Aksam:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Spor: 2.Saat Yürüyü$

Yarin Kilo Bildirimimi Cok Merak Ediyorum Bakalim Hafta Basindan Bu Yana Sabit Kalabildimmi
Yoksa Bi Denisiklik Oldumu Bugün Regl Oldum O Yüzden Hangi Rakami Görürsem Göreyim
Üzülmeyecegimmm Cünküüü Reglm Bittigi Gün 2.Kilo Birden Gitmis Oluyooor
Buda Demek Oluyooor Ki Haftayaaa 7.Li Rakamlara Merhabaaaa Diyecegimm Insallaahhhh

Bu Hafta Ilk Defa Kendime Hakim Oldum Ve Tatlidan Uzak Durdum,Canimin Okadar Istemesine Ragmen Yemedim .. Yoksa Regl Dönem Haftam Diye Bol Bol Kacamak Yapardim Ama Yapmadiiim
Bu Yüzden Kendimle Gurur Duyorum..
Aferimm Buycuuu Sanaa Aferimm Balim Sanaa Oyy Oyyy

Canım zor bir dönem geçiriyorsun bebek büyütmek büyük sabır gerektiriyor Rabbim yardımcın olsun diyet konusundada acele etmeden kendini zorlamadan inşallah vereceksin kilolarını herşeyden önce bebeqin için kendine dikkat et canım sen saqlıklı olduktan sonra gerisi Allahın izniyle gelir

filizcim okuyunca bende tedirqin oldum ama bir sonraki mesajında azda olsa rahatladım Rabbim o kızcaqızada şifalar versin kolay deqil genç yaşta bunları atlatmak çokmu küçük yaşı komşunun en azından yakın temastan uzak durması qerektiqini bilmesi qerekirdi yeni evli falan demişsin belki bazı şeyleri düşünemiyordur bebeqini kucaqına almaması heleki öpmemesi qerekiyor tatlı dille söylesen alınır dimi canım napsan acaba kitlendim kaldım canım yaa..

deryaaaaaaaaaaa resimlerini gördüm bayıldım harikasın hedefine ulaşmışsın tebrikler darısı benim başıma

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri takipteyim sizi ama iş yerinde yazamadım bir türlü

deryacım süpersin kız totonu kaşı nazar değmesin nasıl fark yok canım benim baya gitmiş işte kilocuklar ayrıca etekte dar filan değil gayet güzel duruyor çok bol olursa emanet gibi durur zaten

izloş ilkay sizede maşallah düşman çatlatıyorsunuz gömleklerde çok güzelmiş güle güle giyin gari

buycuuuu azmin için tebrikler şeker sonucu göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…