aşk olsun cnm söylediğinde lafmı geçmiş olsun öncelikle efexsoru bilirim ilk yazdığın ilacıda çünkü bende kullandım dediğin gibi bendede bayılmalar oluyor aynen benimde bilincim açık herşeyi duyarım ama konuşamam vucudum titrer dişlerim kitlenir psikolojik dendi efexsor acayip kilo aldırır hemde öyle bir aldırır sorma ama diyet şöyle bişey eğer gerçekten kafanda bitirirsen oluyor (tabiki efexor gibi ilaçlar içmessen cnm) antidepresanların hepsi kilo yapmıyor çünkü sen yeterki ben şu kadar kilo vercem dee gerisi kolay sadece ilk bir iki hafta zorlanıyorsun o kadar
bu arada adını öğrenebilirmiyim ben nazlı:)
ya acaip bi şişligim varrr
tamd atartı öncesi umaırm yarına iner:26:
memnun oldum nihalcim aynen bende sendenim:) zaten bu tarz ilaçlar pat diye bırakılmaz cnm öyle bir hataya düşme ben öyle bir hata yaptım tekrar başa döndüm neredeysememnun oldum Nazlıcım ben de Nihal..Demek sen de bendensin ..İşte ben ilacı bırakmak istiyorum artık şimdi 75 mg a düşürdü dr ben bırakmak istiyorum ama olmaz diyor tüm randevuları 2 hafta dolu bir gidip konuşamadım da ama çok ilgili..arar sms atar sağolsun..gerçi ona kalsa bana sen çocuk da yapma şimdilik diyor da 33 yaşındayım şimdi hamile kalsam 34 ümde daha ilk çocuk olcak o büyütmücek tabi
dinlemicem onu ben de..diyet konusunda da çok haklısın..beyinde bitirmek lazım da çocuk konusunda zaman kısıtlamasını düşündüğüm için paniğe kapılıyorumç..eşim de sen kilonu ver kendine gel..tadını çıkar yeni vücudunun sonra çocuk oolur 1 yıldan ölmeyiz seneyi yaparız diyor da ben korkuyorum işte sonra uğraşmayalım diye..
sen bu ilaç olayını naptın peki?bıraktın mı?
nazlı ve nihal siz dahaaa yenimi tanışıyorsunuzz
ya siz orti dgeilmidinizzzz eskidennn
alllah allah benim kafam mı durdu:26::26:
memnun oldum nihalcim aynen bende sendenim:) zaten bu tarz ilaçlar pat diye bırakılmaz cnm öyle bir hataya düşme ben öyle bir hata yaptım tekrar başa döndüm neredeyseşimdi çok hafif ilaçlar alıyorum kilo yapmayan efexor tarzı ilaçları bıraktım cnm ha birde bildiğim kadarıyla bu ilaçları bıraktıktan sonra kanda temizlenmesi 1 yıl sürüyor o yüzden çocuk için o ilacı bıraktınmı 1 yıl daha beklemen gerekiyor ben öyle biliyorum inşlh yanlış biliyorumdur çünkü bu ilaçlar çok ağır ilaçlar bir nevi uyşturucu gibi bişey tabiki kana karışıyor sen yinede iyi araştır cnm
yok banuş ben bayadır nihali tanıyorum ama ismini hatırlayamadım
birde orti değildik tatlım:))
ee snein ortin kimdiiii geçen sene ben nihal diye hatırlıyorum
emzirmiyorum canim sutum coktan kesildi sadece bebegim son zamanlar cok huysuzlasti kafami cok karisti ne yediyimi ne zaman yediyimi hatirlamiyorum. bende cok bayilirim sucuk sosis salamlara bazen oyle bir acikiyorumki kendimi tutmam zor oluyor. insalla benide etkilemez ve zayiflarim :84:
kızlar canım çok sıkkın komşumuzda frengi hastalığı varmış ve söylemiyor gelip gidiyor bebeğimi kucağına alığ seviyor inş.bulaşmaz hiç birimize inş.o da iyileşir internette araştırdım sadece cinsel yolla öpüşmeyle ve açık yara varsa oradan bulaşır diyor.çok moralim bozuldu..lavaboyu kullanıyor o gidince ozonluyoruz ama yine ne biliyim alah korktuğuma uğratmasın bizden uzak tutsun ona şifa versin.şimdi doktoru arıyorum ulaşamadım soracağım doğum yaptıran doktoruma
damlalar
mesaj atan senmiydin canım posta kutum dolmuş boşalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?