80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yaa geçmiş sayfalarda biri baskül pili soruyordu şayet şu saat pillerine benzeyen 2032 pillerdense ben bu gün bir elektrikçide buldum bilgilerinize

izlemmmmmmm
helloooooo cnm naptın kız gezenti yedigin içtigin snein olsun gördükleirni anlat bakimmm
bugün nirdeydin

izlem trdeki 42 burda 44 aslinda,buranin bedenleri daha büyük tr ye göre

anladım canım, evet bende farklı dye biliyordum ama, şmdi aydınlığa kavuştu
tülaycım Allah kavuştursun canım arkadaşımmm

izloo yazılarından bile anlaşılıyor nasıl enerjik oldugun maşallah Allah nazarlardan korusun arkadaşım seniii

denizcim saol canım, evet enerj fışkırıyor bugünlerde nazar değmesn yaa

tüloşun kocası nere gidiyor kuuu :26::26::26:
ben bişiymi kaçırdım yoğsam

bende öyleyim, armut kardeşliği, üst ince alt kalın

izlemmmmmmm
helloooooo cnm naptın kız gezenti yedigin içtigin snein olsun gördükleirni anlat bakimmm
bugün nirdeydin

annemin akraba günü vardı
oraya gittik
sonra ilkayla gezecektik, yağmur yağdı
bolbol kulaklarınızı çınlattık çaylarımızı içerken

ya aslında evet sıkılaşıyorsun ben de işe yarayanların olduğunu bildiğim için istedim bunca kilodan sonra toparlansın vucudum iyice diye. bugün aradım kadını ilk seans olduğu için vücudun da daha ham
olduğu için olmuştur 7-10 gün içinde geçer ödem yapmıştır filan dedi..hayırlısı bakalım...

izleem ablacım fotolarını gördüm buarada maşallah çok güzel olmuşsunn yaa harikaa

Son düzenleme:
Kızlar hepinize teşşekür ederim çok güzel cevaplar yazmışsınız söylediklerinizi dikkate alacam......kararlıyım bu kilolardan kurtulacam.daha 25 yaşındayım.bu kilolarla ğitmez.......

Ne güzel bu yaşta farkına varmışsın işte,daha erkenden

Yaza bir şey kalmadı ama dediğin gibi zararın neresinden dönsen kardır..

deryacım trendyol'da colin's de siyah bir ceket var 27 lira, güzel şeyler var incele istersen

Filizcim çooook teşekkür ederim sana ya şimdi bakıyorum hoş bir şeye benziyor biraz daha inceleyeyim bakalım fiyatı da uygunmuş..Markafoniye çok bakarım ama trendyola pek uğramazdım çok teşekkür ederim aklına beni getirdiğin için,inan mahçup oldum

delüüüüüüü bende kim bu diyom ee neler yapıyon kızz ben görmeyeli baya bir değişim varr sende çok güzel olmuşsun fıstık gibi bu arada nikini neden değiştin ??

Nazlıcım bir kaç hata yaptım banlandım,sonra yönetimle konuştum sağolsunlar açtılar üyeliğimi ben de sevmiyordum zaten nickimi değiştirmek istedim.
Bazen sapıtsam da pek fire vermedim diyetten çok şükür karşılığını alıyorum

nasıl dayanmışım diyorum yaa
özellikle yaz geliyor karpuz,dondurma,üzüm vurmadım agzıma geçen yaz ama bu yaz okadar
azimli degilim cnm o yüzden kalan kilomud aherşeyden yiyerek vermek istiyorum

Kız sana helal olsun ya ben hayatta duramam karpuzsuz yazın
Nasıl bir iradedir bu maaşallah

nasılsınız kızlar ben iyiyim bu hafta tembellik ediyom yine sanırım benim tekrar diyete başlamam ay başına kalacak çünküm regl haftama giriyorum kih kih kih

Hurim ce-e deyip kaçma be yavrum regli megli boşver sen gel gene kopma buradan ki artılarla dönmeyesin :26:

kızlar doktorumla konuştum telaşlanma bişey olmaz yine de uzak tut.istersen bir çocuk doktoruna getir dedi.allahım sen esirge bizleri, komşumuda şifa ver yeni gelin daha...2-3 ancak oldu evleneli...

Çok sevindim filizcim sabahta okudum ama yazamadım ne düşüncesiz insanlar var yahu..Sadece cinsel yolla bile bulaşsa bebek bu ya insan bir tedirgin olur.Bence bir daha kucağına verme kimseye elletmiyorum de.Kesin ol bu konuda kalbi kırılmasın diye elletme sakın

bu sabah merakımdan 44 beden pantalonumu denedim
bi karış beli büyük geldi bacaklaarda bollaşmış eskiden tam olurdu
ben fark edemesemde zayıflıyorumm

Maaşallah,maaşallah sana
Emeklerimizin karşılığı geliyor bir bir

Nihalcim tartı pilini hiç incelemedim ama şu yuvarlak olanlardandır sanırım ve onlarda saatçilerde bulunur.
Menün güzel ama evet o 1 paket eti form fazla olmuş
Eskiden çok yerdim ama baktım normal bisküviden çok az bir farkı var,resmen kandırmaca

yarın tartım konuşcak acaba ne dicek bana 81.9 dese ölürüm onun için

Ölünmez mi be

Ortin - ortim ne demek,hep duyuyorum ama:26:...Beraber zayıflamaya çalışan kişiler anlamına mı geliyor acaba?:26: Cümleden öyle çıkarttım da

Canım ortilik eskiden varmış şimdi pek kimse takmıyor ama ben seviyorum.Anlamı da dediğin gibi zayıflarken birbirine destek olan 2 kişi anlamına geliyor.Sana da bir orti bulalım

deryaaaaaaaaaaa resimlerini gördüm bayıldım harikasın hedefine ulaşmışsın tebrikler darısı benim başıma

Dur ortim ya daha hedefime çok var
Teşekkür ederim :78:

deryacım süpersin kız totonu kaşı nazar değmesin nasıl fark yok canım benim baya gitmiş işte kilocuklar ayrıca etekte dar filan değil gayet güzel duruyor çok bol olursa emanet gibi durur zaten

Teşekkür ederim edacım,yok kuu neyime nazar değecek

bende öyleyim, armut kardeşliği, üst ince alt kalın

[

Armut kardeşliğimi,yarıldım la
Ama zayıflayınca da çok seksi duruyor o tip

Son düzenleme:
deryoşumm
evet cnm geçen yıl karpuzu agzıma sürmeidm cnm
hatta bir çok şeyi
ama benim için gerekliydi
13 kilo vermiştim hala regliler düzenli degildi
glisemin endeks destekli bir diyet yapmam gerekiyordu
pankreyasımı düznee koyup şekerimi dengedee tutmak için
bunun içinde en uygun diyet monti idi
ve başardımdaa 7 ay yaptım reglimi düzene soktum
kalan 5 kiloyuda kenidmi kasmadan vermek istiyorum ayda 1 kilo versem yeterrr
acelelm yok bir yerede yetişmiycemmmmm

Deryaa Ablaaa

Zeynep'e Masallah Masallah Burcuumaa Demi$siiin
Beni Bukadar Cok Sevdigini Bilmiyordumm Hep Benim Adimi Aniyorsuuun :81:

bu siteden eklenti ekleden eklerken belli bir süre sonra resimlerin silineceqi yazıyor .. hızlıresim.com.dan ekliyorsan bu özelliqi göremezsin...farkındaysan şuan yine beni öyle bişey yok diyerek yalanlıyorsun...arkadaşlarıma gelince bnm bile burada polemiqe girmemi istemiyorlar ki kendileri neden girsinlerki çok gereksiz yazdıkların... senin müdahale etemni gerektiren hiçbir konu yok....

Deryaa Ablaaa

Zeynep'e Masallah Masallah Burcuumaa Demi$siiin
Beni Bukadar Cok Sevdigini Bilmiyordumm Hep Benim Adimi Aniyorsuuun :81:

Burcuuuu rezil oldum
Zeynep gelince kırılacak ya off
Neyse değiştirdim hemen ona da açıklarım artık ya ben çok karıştırıyorum seni zeynebi ve feryali..Aynı yaşlardasınız ya ondan

merhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu

merhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu

Aramıza hoşgeldin
Buradan ayrılmazsan zamanla aklında doğruyu yanlışı oturtacaksın.Önce kendine inan ve bu yola başaracağım diye başla,gerisi gelir...Azmin daim olsun.

Burcuuuu rezil oldum
Zeynep gelince kırılacak ya off
Neyse değiştirdim hemen ona da açıklarım artık ya ben çok karıştırıyorum seni zeynebi ve feryali..Aynı yaşlardasınız ya ondan

Oyy Yerimm Senin Rezil Olmaniii
Yok Ablam Topigin En Minikleri Biz Oldugumuzdan Gayet Normal Kari$tirman

Hosgeldiiin Canimmm :80:

Her Aksam Burada Bizlerle Günlük Menünü Paylasmakla Baslaya Bilirsinn Meselaa

Bunun Di$inda Boool Boool Su Ve Bitki Caylari Tavsiye Ederimm

Azmin Daim Olsuuun Ve Kilolarin Kus Gibi Ucuuup Gitsiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…