izlem trdeki 42 burda 44 aslinda,buranin bedenleri daha büyük tr ye göre
tülaycım Allah kavuştursun canım arkadaşımmm
izloo yazılarından bile anlaşılıyor nasıl enerjik oldugun maşallah Allah nazarlardan korusun arkadaşım seniii
yok canim,izlem burcu icin yazmisti bende ona dedim,aslinda buranin bedenleri daha iyi yani burda giydigin 42 türkiyede olmaz sana ordan 44 almak zorunda kalirsin,türkiyenin kaliplari daha dar onu demek istemistim..
mesela ben türkiyeden 46 beden etek aldim onlari giyiyorum basenlerden dolayi basenlerde takili kaliyolar benim üst ince alt kalin..
izlemmmmmmm
helloooooo cnm naptın kız gezenti yedigin içtigin snein olsun gördükleirni anlat bakimmm
bugün nirdeydin
arkadaşlar için nehirin üyeliqi süresiz iptal edilmiş...
anammm ne olucak şimdi o da yönetime mail falan atsaydı keşke belki işe yarar
annesiyle dışarı çıktılar canım msnde senacım artık topiqe hiç gelemicem dedi içim cız etti yarın seni ararım diyerek çıktı msnden..
offf yaaa çok üzüldüm
ceylancım keşke kavitasyona başlamadan buraya yazsaydın yada bu konuyla ilqili yeni bir konu açsaydın neyse olan olmuş bende geçen yaz araştırmıştım hatta karbonhidrat topiqinde kavitasyona qiden arkadaşlar vardı çok güzel sonuçlar aldılar kilolar verilince vücudun toparlanması için mutlaka gidilmesi lazım falan demişlerdi tabi tercih meselesi ben qerek görmüyorum plates yapıyorum havalar düzelince yürüyüşlerimede başlıcam yeterli olur diye düşünüyorum sen madem başladın bitir ablacım kaç seans qideceksin pekii..
Kızlar hepinize teşşekür ederim çok güzel cevaplar yazmışsınız söylediklerinizi dikkate alacam......kararlıyım bu kilolardan kurtulacam.daha 25 yaşındayım.bu kilolarla ğitmez.......
banu benimde bi arkadaşım vardı ben 86-87 kg.ken o 66 kiloydu ve ona bakıp sürekli imrenirdim boyumuz aynıydı hemen hemen .ben bu kadar olsam daha ne isterim derdim hep içimden .giydiklerine hayran kalırdım.şimdi onun kilosuna geldim ama yetmiyor dahada zayıflamak istiyor insan bi 65 hedefime ulaşamadım çok kızıyorum kendime çokinsanlarla ugraşmaktan kendimi salma kendimi unutma huyumdan nefret ediyorummm :84:halbuki ben mutluysam herşeyin anlamı var .neyse keşke demek istemiyorum zararın neresinden dönersem kardır bu yaz bende çıtır olmak istiyorummmmm :84::84::84:yaza ne kaldıysaaa :78:
deryacım trendyol'da colin's de siyah bir ceket var 27 lira, güzel şeyler var incele istersen
delüüüüüüü bende kim bu diyomee neler yapıyon kızz ben görmeyeli baya bir değişim varr sende çok güzel olmuşsun fıstık gibi bu arada nikini neden değiştin ??
nasıl dayanmışım diyorum yaa
özellikle yaz geliyor karpuz,dondurma,üzüm vurmadım agzıma geçen yaz ama bu yaz okadar
azimli degilim cnm o yüzden kalan kilomud aherşeyden yiyerek vermek istiyorum
nasılsınız kızlar ben iyiyim bu hafta tembellik ediyom yine sanırım benim tekrar diyete başlamam ay başına kalacak çünküm regl haftama giriyorum kih kih kih
kızlar doktorumla konuştum telaşlanma bişey olmaz yine de uzak tut.istersen bir çocuk doktoruna getir dedi.allahım sen esirge bizleri, komşumuda şifa ver yeni gelin daha...2-3 ancak oldu evleneli...
bu sabah merakımdan 44 beden pantalonumu denedim
bi karış beli büyük geldi bacaklaarda bollaşmış eskiden tam olurdu
ben fark edemesemde zayıflıyorumm
.
bugnkü menüm:
sabah:2 dilim tam buğday ekmği,pynir
ara:1 paket eti form
öğle:çorba salata 3 kadınbudu küçük köfte 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
ara:1 paket etiform
akşam:mantar sote+yoğurt+1 dilim ekmek
bugün aralardaki etiformlar çok kaçtı
öpüyorum kızlar sizi yarın görüşmek üzere..
yarın tartım konuşcak acaba ne dicek bana81.9 dese ölürüm onun için
Ortin - ortim ne demek,hep duyuyorum ama:26:...Beraber zayıflamaya çalışan kişiler anlamına mı geliyor acaba?:26: Cümleden öyle çıkarttım da
deryaaaaaaaaaaa resimlerini gördüm bayıldım harikasın hedefine ulaşmışsın tebrikler darısı benim başıma
deryacım süpersin kız totonu kaşı nazar değmesin nasıl fark yok canım benim baya gitmiş işte kilocuklar ayrıca etekte dar filan değil gayet güzel duruyor çok bol olursa emanet gibi durur zaten
bende öyleyim, armut kardeşliği, üst ince alt kalın
[
Sena Hanım,siteye resim yüklerken öyle bir özellik yok,her neyse...
İnanın o sözleri duysam da hiç bir şekilde ilgilenmezdim.Herkes hakkımda iyi düşünmek zorunda değil.
Ama bu kadar düşmanım olmasına şaşırdım doğrusu,fakat üzülmedim çünkü yürekli insanlar değiller miş ki sizi burada karşımda savunmak yerine perde arkasından konuşmuşlar,yazık..
Ayrıca kalpleri ve vicdanları hakkında da üzüldüm çünkü ben sevmediklerime karşı bile hiç ceza alsın diye komplo kurmadım..İnanın hepinizin adına çok üzüldüm,temiz kalpli ve vicdanlı olmak aslolan sanırım...Karşında düşmanın saydığın kişi olsa bile..
Deryaa Ablaaa
Zeynep'e Masallah Masallah Burcuumaa Demi$siiin
Beni Bukadar Cok Sevdigini BilmiyordummHep Benim Adimi Aniyorsuuun :81:
merhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu
merhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu
Burcuuuu rezil oldum
Zeynep gelince kırılacak ya off
Neyse değiştirdim hemen ona da açıklarım artık ya ben çok karıştırıyorum seni zeynebi ve feryali..Aynı yaşlardasınız ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?