80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şöyle kolay bi diyet yapan varmı işe yarayan bi diyet?????? şuan bi listem yokta eksik olmayın inş. dualarınız için

eksik olmayın inş. işte neler yapıyım sizce

Şimdi herkesin bünyesi farklı ama temel olarak herkese yarayan şeyler var;
-Günde 3 litre su içmek
-Akşam 7.30'dan sonra yememek
-Bitki çaylarını tüketmek
-Beyaz ekmeği,hamur işini,kızartmaları kesmek
-Ve günde en az 45 dakika yürüyüş yapmak..

Yeni başlayan biri için yürüyüşten daha iyi bir spor yok inan...Umarım bu yolda pes etmezsin ve başarılı olursun.

Kızım ben yaşlıyım artık unutkanlıklar başladı,akıl gidip geliyor sizin gibi genç miyim

Aaa Deryoo$ Abla $urada Sadece 6-7 Ya$ Var Aramizda Cook Degilkii ..
Hem Bunaman Icin Dahaa Uzuuun Uzuuun Yillarin Var Önünde

Hem Sen ileride Buru$uk Buru$uk Olsanda , Bunak Olsanda ben seni cok seviyoruum
(A$kim Kabardi Sana Caktirma )

ekmekle zaten aram yok abur cuburuda 40 yılda bir yerim ama ne bulursam yerim ama hiççç su içmiyorum ben

Burcu çok ormantik oldu beee
Teşekkür ederim ablammm

kızlar diqer topiqe yazdım burayada yazayım belki faydası olur bir arkadaşım çapa istanbul eqitim ve araştırma hastanesi diyetisyenine gitmiş diyetisyen diyet listesi vermemiş sabah öqle ve akşam 1 kase yoqurda yarım tatlı kaşıqı tarçın katıp yemesini söylemiş sırf yaqları eritiyormuş bugün kursta söylediler denemek isteyenlerin bilgisine...

kızlar ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun inşallah herkes yarın baskülde güzel sonuçlar alır hepinize iyigecelerr

şöyle kolay bi diyet yapan varmı işe yarayan bi diyet?????? şuan bi listem yokta eksik olmayın inş. dualarınız için

Tatlim Normal Besin Aliskanligin Nasil Bilmiyorum Ama

Misal Vereyim Sana ..

Beyaz Ekmek Yerine Kepekli Veya Cavdar Ekmegini Tercih Et ..
Günde Cok Fazla Ekmek Tüketme Sadece Bir Ögününde Ekmek Olsun ..

3.Beyazdan Uzak Dur (Seker-Tuz-Un)
Bu Cay Icinde Gecerli Sekersiz Icmeye Calis ..

Yediklerini Mesela Pilavi Veya Makarnayi Kasik Hesabi Ye
4-5 Yemek Kasigi Gibi .. Salata Bu Arada Sinirsiz Oda Yagsiz Olursa ..

Tatli Ihtiyacin Icin - Kuru Kayisiyi Veya Tarcin Cayini Öneririm ..

Zaten 3.L Su Tükettigin Zaman Günde Istahin Kapaniyor Emin Ol :)

Hepimiz Böyle Yaptik Ve Halada Yapmaktayiz .. Özel Bir Listemiz Yok

ekmekle zaten aram yok abur cuburuda 40 yılda bir yerim ama ne bulursam yerim ama hiççç su içmiyorum ben

O zaman işin daha kolay ne güzel.Ekmek gene ye ama tam buğday ya da çavdar ye..
Su cidden çok farkettiriyor ve çok önemli o yüzden kendini alıştırmaya çalış.Benim ufak su şişem var yanımdan ayırmıyorum sen de öyle yapabilirsin emzik gibi sürekli ağzımda daha kolay oluyor
Bu arada ben derya.27 yaşındayım

yaw niye ben sizin gibi alıntı alarak cevap yazamıyorum beceremiyorum sagol canım deryacım suda içmeye calısıcam inş. bende 25 yasındayım canım ama 81 kıloyum

Daha önce de okumuştum ancak hangi sayfaydı hatırlamıyorum.Şimdi Burcu 'da bahsetmiş ,aklıma geldi, 'tarçın çayı' diye.Rica etsem tarifini verebilir misiniz?

yaw niye ben sizin gibi alıntı alarak cevap yazamıyorum beceremiyorum sagol canım deryacım suda içmeye calısıcam inş. bende 25 yasındayım canım ama 81 kıloyum

Merhabalar,hoşgeldiniz.Alıntı yapacağınız mesajın sağ alttaki ''alıntı ile cevapla'' kısmını tıklamıyor musunuz acaba?

kızlar bide ben şey biliyorum biraz tembel işi ama ilginizi ceker bir iki tane cubuk tarcını bır surahi suya atıp bırgun bekletıyoruz yani geceden koy sabah o suyu iç fırsat buldukca hem tokluk hıssı verıyor hemde yagların yakımında yardımcıymış

Daha önce de okumuştum ancak hangi sayfaydı hatırlamıyorum.Şimdi Burcu 'da bahsetmiş ,aklıma geldi, 'tarçın çayı' diye.Rica etsem tarifini verebilir misiniz?

Canim Ben Cubuk Tarcini Kaynar Su Ile Demliyorum Icinde Birakiyorum
Cubuk Tarcini Öyle Iciyorum ..
Bide Türk Bakkalinda Filan Hazir Toz Tarcin Caylarida Oluyor Onlarin Kalorisi Ne Kadar Bilmiyorum
Ama ..

yok tıklamıyorum ama anladım galıba kımın mesajını alıntı yapcaksam onun altındakı alıntı yazısına tıklıcam sonrada mesajımı yazıcam galıba dimi bu arada ılgılendınız eksık olmayın inş.

Kızlar ikiniz içinde tarçın çayı tarifi buyurun ;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin

Olsun ben de 87 iile başladım..Kimimiz 90'larla 100 lerle başladı.Tabi geçen seneyi sayarsak ben de 92 ile başladım.Bak mesajların sağ altında alıntı ile cevapla yazar ona tıklarsan karşına pencere gelir,alıntı yaptığın yaznın altına yazabilirsin söyleyeceklerini.Eğer çok mesajdan alıntı yapmak istersen heme o alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bir işaretcik var.Alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona tıkla ve sonra en altta konuya cevap ver butonu var ona tıklarsan alıntı yaptığın bütün mesajlar pencerende olacak.Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…