Oyy Yerimm Senin Rezil Olmaniii
Yok Ablam Topigin En Minikleri Biz Oldugumuzdan Gayet Normal Kari$tirman
eksik olmayın inş. işte neler yapıyım sizce
Kızım ben yaşlıyım artık unutkanlıklar başladı,akıl gidip geliyor sizin gibi genç miyim
Aaa Deryoo$ Abla $urada Sadece 6-7 Ya$ Var AramizdaCook Degilkii ..
Hem Bunaman Icin Dahaa Uzuuun Uzuuun Yillarin Var Önünde
Hem Sen ileride Buru$uk Buru$uk Olsanda , Bunak Olsanda ben seni cok seviyoruum
(A$kim Kabardi Sana Caktirma)
şöyle kolay bi diyet yapan varmı işe yarayan bi diyet?????? şuan bi listem yoktaeksik olmayın inş. dualarınız için
ekmekle zaten aram yok abur cuburuda 40 yılda bir yerim ama ne bulursam yerim ama hiççç su içmiyorum ben
kızlar ben çıkıyorumhepiniz Allaha emanet olun inşallah herkes yarın baskülde güzel sonuçlar alır hepinize iyigecelerr
yaw niye ben sizin gibi alıntı alarak cevap yazamıyorumbeceremiyorum sagol canım deryacım suda içmeye calısıcam inş. bende 25 yasındayım canım ama 81 kıloyum
Daha önce de okumuştum ancak hangi sayfaydı hatırlamıyorum.Şimdi Burcu 'da bahsetmiş ,aklıma geldi, 'tarçın çayı' diye.Rica etsem tarifini verebilir misiniz?
Daha önce de okumuştum ancak hangi sayfaydı hatırlamıyorum.Şimdi Burcu 'da bahsetmiş ,aklıma geldi, 'tarçın çayı' diye.Rica etsem tarifini verebilir misiniz?
kızlar bide ben şey biliyorum biraz tembel işi ama ilginizi ceker bir iki tane cubuk tarcını bır surahi suya atıp bırgun bekletıyoruz yani geceden koy sabah o suyu iç fırsat buldukca hem tokluk hıssı verıyor hemde yagların yakımında yardımcıymış
yaw niye ben sizin gibi alıntı alarak cevap yazamıyorumbeceremiyorum sagol canım deryacım suda içmeye calısıcam inş. bende 25 yasındayım canım ama 81 kıloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?