80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim Ben Cubuk Tarcini Kaynar Su Ile Demliyorum Icinde Birakiyorum
Cubuk Tarcini Öyle Iciyorum ..
Bide Türk Bakkalinda Filan Hazir Toz Tarcin Caylarida Oluyor Onlarin Kalorisi Ne Kadar Bilmiyorum
Ama ..

Yanıtınız için teşekkürler,yarından itibaren deneyeyim.Okuduğum sayfada zencefil ve karanfil de vardı sanki ama tam hatırlamıyorum.Ben de çubuk tarçın var,onu kullanayım.Tekrar teşekkürler...

Zum Canim Ben Almanyada Yasiyorum Yüzden Öyle Yazdim
Unuttum Bir An Türkiyeden Katilanlari

Bildiginiz Normal Bakkal Veya Market I$te

zum hoşgeldin aramıza cnmmm
arkadşlarrr bir düür tavsiyed ebulunmuşlar cnmm zatenn
uygularsan egerrr keisn sonuç alırsınn

arkadaslar ben sızın yazdıklarınızı ekranda yani sayfada göremiyorum konuya cevap ver yazan yeri tıklıyorum bi bakıyorum benden sonra bir suru kişi cevap yazmış hosgeldın demiş bi arkadas allah razı olsun inş. bakkal konusunu anladım canım k. bakma bırden jeton dusmedi benım ben nıye goremıyom ki

iyi akşamlarr
basküle çıkmaya saatler kaldı ben kendimi çok şiş hissediyorum bu haftada sabitimmm be bu gidişle 3 aya 70 e inecemm :84::84::84::84:
1 aya 70 e inersem ödül var kızlar bir günüm tamamen yasaklardan oluşacak sizce bu metobolizmamı heyecanlandırıp kalori yaktırırmı

bugünkü menüm
sabah:1 tane haşlanmış patates, 3 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
gün boyu:1 bardak patlamış mısır, 1 tane havuç
akşam: yoğurtlu semizotu salatası, 3 kaşık pilav, bir parça tavuk göğsü
ara:1 tane portakal

sagol canım eksık olma inş. hakkımızda hayırlısı olsun inş. şiş hıssedıyorsan ılık su iç iyi geliyo

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 portakal+ 1 greyfurt suyu

Öğle

1,5 dilim tam buğday ekmeği , 40 gr labne , 4 dilim salam
Beyaz ekmeğin burnu :93:

Ara

1 porsiyon haşlanmış tavuk , 1 domates , 1 ayva

Akşam

1 kupa kremalı patates çorbası (Kızlar bu yeni çıkmış merak ettim arkasında kalorisi yazıyordu ona göre içtim.Ama çok güzeldi

Yarım porsiyon menemen , 1 salatalık

3 litre su , 3 kupa form çayı , 2 kupa tarçın çayı

Spor : 1.5 saat yürüyüş

afiyet olsun inş. ama cok az degılmi

sağol zum. bir haftadır falan ailemin yanındaydım. orada biraz kaçırdım. artıda çıkmaktan korkuyorum, o yüzden kıstım biraz. bu arada hoşgeldin

müsadenizle inş. hayırlı geceler 21 nisan 2011 de girdim aranıza 81 kilo ile inş. basarırım 50 kilo olmayı.hepimize kolay gelsin inş. aksamları cocuklardan fırsat bulursam bende yazıcam inş. bütün gun neler yedıgımı harfi harfine yazıcam eksıksız sızde elestırılerde bulunun ama iyi yada kötü hiç farketmez cümleten iyi geceler

sağol zum. bir haftadır falan ailemin yanındaydım. orada biraz kaçırdım. artıda çıkmaktan korkuyorum, o yüzden kıstım biraz. bu arada hoşgeldin

eksık olma inş. canım çiceklerle karsılanmak pek guzel en guzelleri sizlerin olsun inş.

Bir kasvet bir ağırlık çöktü topiğe acaba nedendir...
Yarın hesap günü günahlarınızla mı yüzleşiyorsunuz hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…