iyi geceler kızlar yürüyüş yaptım 67 dakika hemide tempolu
bittim resmenşimdide banyoya gircem bakalım sabah kaç kilo olcam
inşlah tartı yüzümü kara çıkarmaz
deryaaaa kuuu listeye yazcanmı kızz benii bildirim yaparsam
Ne demek efendim ne demek zevkle,gururla
ama sen kilo vermeye çalışma artık
selam kızlarrr
nasılsınız ,ortalık karışmış,banu kapsama alanı dışında...amaninnnn..nehir e de çok üzüldümm..şu yaşananlar,yzılanlar çizilenler hakkında aslında benimde söyleyecek birkaç sözüm var ancak;herkes burnundan soluyor bende kimseyle takışmak istemiyorum...bu enerji yok şuan, ama tabii kimin ne olduğunu biliyoruz ...burası sanal bir ortam sonuçta kimse kendini tam olarak ifade edemez..herkes yazılanı okurken o anki ruh haline göre yorumlar ve algılar...bunun bilince olarak davranmanızı tavsiye ederim...nacizane...
ayyy tşkler hayatımyok kız artıya geçmemek için çabalıycam sadece koruma evresi yani
ondan yüzüm kara çıkmaz inşlah ama spor yapmaya çalışcam sürekli ah bir görsen deryacım incecik oldum kızzgeçen gün eşimle tartıştık baya
kıskandı beni baya delü herüf ne olcek neymiş efendim bayanlar içinde hafif diz üstü elbise giymişim manken gibi olmuşum makyaj vs derken çok güzel görünüyormuşum bir daha böyle giyinmemeliymişim yoksa fena olurmuşbizi beraber görenler beni eşi sanmıyorlar kızı gibi duruyormuşum herif deliriyor
yaa bide benim adam cağız benden çok kilolu deryacım resmen kirizlere giriyor
tmm cnm koyarım fotoları en kısa zamanda
bu arada deryacım banu neden banlandı nehire ne oldu geçmişi okuyamadığım için ilkayın dediklerinden bişey anlamadım açıkçası :44:
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/619.jpg
burdada 63 kiloyum kızlar tabi şuanda burdakinde 2.5 kilo daha zayıfım:)
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/2980.jpg
burda 95 kiloyum yeni gelen arkadaşlar için tekrar yüklüyorum
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/269.jpg
burdada 67 kiloyum kızlar
ne güzel senin eşin senden etkileniyor devamı gelir inşlh benimkinin etkisi kısa sürüyor maalesef herif boğazlı anam tutamıyor kendini yemeyi seviyor hem yiyeyim diyor hemde kilo vereyim diyo yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :))O da vereydi senle birlikte,eşim benden baya bir ilham alıyor açıkçası.İstemsiz o da az yemeye başladı
Canım banunun banı pazar günü bitiyor önemli bir şey değil uygunsuz üsluptan banlandı.Ben de aynısını yaşadım insan tutamıyor bazen işte..
Nehir de benim yüzümden banlandı.Detayı uzun
çok önemli olarak gördüğüm bir bildiriyi paylaşmak için tekrar girdim insanın aklı hayaline gelmeyecek kötülükler çok çok dikkatli olmalıyız
EMNİYETTEN ÖNEMLİ DUYURU LÜTFEN OKUYUN VE PAYLAŞIN
Çok önemli duyuru. Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına ra...ğmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç.... "Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!) Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin. SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?