zilan maşallah nazar değmesin.canım başarı hikayeleri kısmına yazdın mı ?bende senin başlangıç kilondayım kabus gibi yaaa.şu an kb yapmaya çalışıyorum.sabaha tartılacağım.bakalım ne kadar gitmiş.
ergin sena sana özel msj atamadım.çizellgeni görünce şok oldum.tebrikler canım.kb yi devam mı ettirdin yoksa başka diyetler mi denedin?
çok önemli olarak gördüğüm bir bildiriyi paylaşmak için tekrar girdim insanın aklı hayaline gelmeyecek kötülükler çok çok dikkatli olmalıyız
EMNİYETTEN ÖNEMLİ DUYURU LÜTFEN OKUYUN VE PAYLAŞIN
Çok önemli duyuru. Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına ra...ğmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç.... "Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!) Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin. SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
herkese günaydııııııınnn...bu sabah bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmiyordum...
çok şükür 500 gramın da altına inmişim yaa...süperr....
başlangıç--88
geçen hafta--79.6
bu hafta--78.7
bu hafta giden--900 gr
tplamda giden--9.3 kg
hedef--70
spor--yok
beden--46
Benim bildirimim
başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57
Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:
benim ortim nişanlı biriydi ama nikini hatırlayamadım cnmee snein ortin kimdiiii geçen sene ben nihal diye hatırlıyorum
ikişer kişilik eşler seçiliyor ve o hafta hangi eş daha fazla kilo verirse onlar birinci oluyordu (bu eşlerede aramızda orti diyoruz cnm)rekabet ederek daha fazla azimleniyorduk:))Ortin - ortim ne demek,hep duyuyorum ama:26:...Beraber zayıflamaya çalışan kişiler anlamına mı geliyor acaba?:26: Cümleden öyle çıkarttım da
h.g aramıza cnmmerhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu
sana katılıyorum deryacım bütün söylediklerinde tek bir konu dışında ben kepek ekmeğiyle vermedim cnm bu kiloları beyaz ekmekle verdim nasıl dersen benim mantığım şöyle ben ömür boyu yiyememki kepek ekmeğini o yüzden ömür boyu yiyebileceğim yiyceklerle kilo verdim cnm bence herkes öyle yapmalı evt belki dediğiniz ekmekler sağlık açısından çok iyi ama ben sürekli yiyememŞimdi herkesin bünyesi farklı ama temel olarak herkese yarayan şeyler var;
-Günde 3 litre su içmek
-Akşam 7.30'dan sonra yememek
-Bitki çaylarını tüketmek
-Beyaz ekmeği,hamur işini,kızartmaları kesmek
-Ve günde en az 45 dakika yürüyüş yapmak..
Yeni başlayan biri için yürüyüşten daha iyi bir spor yok inan...Umarım bu yolda pes etmezsin ve başarılı olursun.
inersin sabret tatlım ben 90 nın altına ineceğime bile inanmıyordum bak şimdi 60 lı kilolardayım darısıda sana cnmiyi akşamlarr
basküle çıkmaya saatler kaldı ben kendimi çok şiş hissediyorumbu haftada sabitimmm be bu gidişle 3 aya 70 e inecemm :84::84::84::84:
1 aya 70 e inersem ödül var kızlar bir günüm tamamen yasaklardan oluşacak sizce bu metobolizmamı heyecanlandırıp kalori yaktırırmı
amiiin cnm amiiinnnayyy mükemmel bir değişim darısı başımıza şu verdiğim 9 kilo bile kendimi ii hisstmeme sebeb oluyo kalsın ki 40 kilo.....
tşk ederim cnm evt yazdım başarı hikayemi ordan okuyabilirsin:80:zilan maşallah nazar değmesin.canım başarı hikayeleri kısmına yazdın mı ?bende senin başlangıç kilondayım kabus gibi yaaa.şu an kb yapmaya çalışıyorum.sabaha tartılacağım.bakalım ne kadar gitmiş.
ergin sena sana özel msj atamadım.çizellgeni görünce şok oldum.tebrikler canım.kb yi devam mı ettirdin yoksa başka diyetler mi denedin?
tabiki insanoğlunun elinden bir kaçan birde uçan kurtulurmuş şekerim sen yeterki iste ve birde sabırlı ol herşey olur o zaman kendiliğinden ne demek ben tşk ederim zaten sizleri motive etsin diye koydum o fotolarıinanamıyom yaaaaaaaaaaaa gece şoku insan isteyince yapabiliyor biz sadece başarısızlığımıza kılıf arıyoruz maşallah diyorum
resimler için teşekkürler çok çok iyi oldu
çok güzel bir bilgi tşk ederim paylaştığın için cnm okuyunca şoke oldum inanki özellikle yumurta hikayesine rabbim uzak etsin öyle insanları bizdençok önemli olarak gördüğüm bir bildiriyi paylaşmak için tekrar girdim insanın aklı hayaline gelmeyecek kötülükler çok çok dikkatli olmalıyız
EMNİYETTEN ÖNEMLİ DUYURU LÜTFEN OKUYUN VE PAYLAŞIN
Çok önemli duyuru. Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına ra...ğmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç.... "Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!) Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin. SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
tbrkler cnm sakın pes etme bir dönem duraklama oluyor bu dönemde istersen pirinç lapası diyetini dene o iyi geliyor burda bir çok arkadaşımız yaptı ve işe yaradıBugün itibari ile 500 gr. vermişim. Sanırım yavaşlama ve durma dönemi başlıyor.Ama bırakmak yok.Biraz önce de Nazlı'nın resimlerini gördüm harika zayıflamışBu resimler insanı çok güzel motive ediyor.
kızlar süpersiniz bende diyetteyim ama müthiş bişi meğer ne abur cubur yermişim yemeklerden sonraben pazartesi başladım pazartesi vermek istiyorum umarım 80 olarak gelirim 85 le başladım diyete bakalım benim bildiriimim nasıl olacak
herkesin ne kadar verdiğini çok merak ediyorum ama birazdan çıkmam lazım...
hazırlanmalıyım şimdi..kızımın okulunda şenlik varmış...oraya gidicez...
ay ben yolun yarısına gelmişim yaaaaaaa
bi 9 daha gitse çok iyi olcek...ondan sonrasını da ramazandan sonraya bırakıcam...inşallah...
herkese hayırlı cumalar...
Benim bildirimim
başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57
Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:
Burcuuuu rezil oldum
Zeynep gelince kırılacak ya off
Neyse değiştirdim hemen ona da açıklarım artık ya ben çok karıştırıyorum seni zeynebi ve feryali..Aynı yaşlardasınız ya ondan
günaydın canımnasılsın ablam
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/2980.jpg
burda 95 kiloyum yeni gelen arkadaşlar için tekrar yüklüyorum
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/269.jpg
burdada 67 kiloyum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?