80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler dilerim inşallah günümüz güzel ve hayırlı geçer..

Canım arkadaşım benimmmm geçen gün özele yazdıqın mesajı okudum ve unutulmadıqım için çok memnun oldum cnm çok teşekkürler karbon diyeti yapmıyorum ama ogünlerden alışkanlık bişey alırken ilk önce k.deqerine bakıyorum şuan yaptıqım belli bir diyet yok hemen hemen herşeyi yiyorum kendi metobolizmamı çözdüm ve bir düzene oturttum öyle böyle devam ediyoruz bakalım

canım çok etkilendim biz bayanlar olarak çok yufka yürekli olduqumuz için iyi niyetimiz suistimal ediyorlar bende dün polislerimizin katıldıqı bir seminere katıldım evimizi hırsızlardan nasıl koruruz konulu seminerde oldukça faydalı bilgiler verildi keşke fırsatımız olsada bu tür seminerlere daha sık katılıp bilqi edinsek..

herkese günaydııııııınnn...bu sabah bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmiyordum...
çok şükür 500 gramın da altına inmişim yaa...süperr....
başlangıç--88
geçen hafta--79.6
bu hafta--78.7
bu hafta giden--900 gr
tplamda giden--9.3 kg
hedef--70
spor--yok
beden--46

Bugün itibari ile 500 gr. vermişim. Sanırım yavaşlama ve durma dönemi başlıyor.Ama bırakmak yok.Biraz önce de Nazlı'nın resimlerini gördüm harika zayıflamış Bu resimler insanı çok güzel motive ediyor.

Benim bildirimim

başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57

Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:

tebrikler canım 900qr çok iyi bir rakam

Benim bildirimim

başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57

Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:

canım günlerdir çabalıyorsun bak ne güzel sonuç almaya başladın Rabbim emeklerinin karşılıqını veriyor çok tebrik ederim cnm

hafta arası 64leri görüp bugün 65lerle bildirim yapmak ne kadar acı olsada dün yaptıqım sınırsız kaçamaklarım baskülüme yansımış ama yinede bu hafta verdiqim kilodan çok memnunum

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 66.7
bu hafta 65.1
qiden 1.600
toplamda 24.9 :92::92::92:
hedef 60
spor 110dk
boy 1.65
beden 40..

kızlar süpersiniz bende diyetteyim ama müthiş bişi meğer ne abur cubur yermişim yemeklerden sonra ben pazartesi başladım pazartesi vermek istiyorum umarım 80 olarak gelirim 85 le başladım diyete bakalım benim bildiriimim nasıl olacak

ee snein ortin kimdiiii geçen sene ben nihal diye hatırlıyorum
benim ortim nişanlı biriydi ama nikini hatırlayamadım cnm
Ortin - ortim ne demek,hep duyuyorum ama:26:...Beraber zayıflamaya çalışan kişiler anlamına mı geliyor acaba?:26: Cümleden öyle çıkarttım da
ikişer kişilik eşler seçiliyor ve o hafta hangi eş daha fazla kilo verirse onlar birinci oluyordu (bu eşlerede aramızda orti diyoruz cnm)rekabet ederek daha fazla azimleniyorduk:))
merhabalar hanımlar bende 81 kiloyum bende katılsam aranıza olur mu banada azıcık fikir verin destek olun artık zayıflıyım yahu
h.g aramıza cnm
sana katılıyorum deryacım bütün söylediklerinde tek bir konu dışında ben kepek ekmeğiyle vermedim cnm bu kiloları beyaz ekmekle verdim nasıl dersen benim mantığım şöyle ben ömür boyu yiyememki kepek ekmeğini o yüzden ömür boyu yiyebileceğim yiyceklerle kilo verdim cnm bence herkes öyle yapmalı evt belki dediğiniz ekmekler sağlık açısından çok iyi ama ben sürekli yiyememmesela kızartma yemem hamur işide yemem koruma evresinde çok az yerim tatlıyıda yine korurken yerim öncesinde asla abur cuburda asla çekirdek falan filan asla yemem tek tük ama ekmek diyince orda dururum:)))
inersin sabret tatlım ben 90 nın altına ineceğime bile inanmıyordum bak şimdi 60 lı kilolardayım darısıda sana cnm
ayyy mükemmel bir değişim darısı başımıza şu verdiğim 9 kilo bile kendimi ii hisstmeme sebeb oluyo kalsın ki 40 kilo.....
amiiin cnm amiiinnn
tşk ederim cnm evt yazdım başarı hikayemi ordan okuyabilirsin:80:
inanamıyom yaaaaaaaaaaaa gece şoku insan isteyince yapabiliyor biz sadece başarısızlığımıza kılıf arıyoruz maşallah diyorum
resimler için teşekkürler çok çok iyi oldu
tabiki insanoğlunun elinden bir kaçan birde uçan kurtulurmuş şekerim sen yeterki iste ve birde sabırlı ol herşey olur o zaman kendiliğinden ne demek ben tşk ederim zaten sizleri motive etsin diye koydum o fotoları
çok güzel bir bilgi tşk ederim paylaştığın için cnm okuyunca şoke oldum inanki özellikle yumurta hikayesine rabbim uzak etsin öyle insanları bizden
tbrkler cnm sakın pes etme bir dönem duraklama oluyor bu dönemde istersen pirinç lapası diyetini dene o iyi geliyor burda bir çok arkadaşımız yaptı ve işe yaradı
sağol cnm inşlah motive eder ve azmini arttırır cnm zaten burda bunun için beraberiz

canım bence sende cumaları bildirim yap hem listeye girersin oda ayrı bir motivasyon sevincini sende bizler gibi cumaları paylaş bugün hepimiz için ayrı bir güzel sende bu adrenalini yaşamalısın cnm

herkesin ne kadar verdiğini çok merak ediyorum ama birazdan çıkmam lazım...
hazırlanmalıyım şimdi..kızımın okulunda şenlik varmış...oraya gidicez...
ay ben yolun yarısına gelmişim yaaaaaaa
bi 9 daha gitse çok iyi olcek...ondan sonrasını da ramazandan sonraya bırakıcam...inşallah...
herkese hayırlı cumalar...

sanada hayırlı cumalar cnm tbrk ederim bu arada 900 gram az değil devamı gelir inşlah
ben vermediğim için bişey diyemiycem
ben sizleri takip etcem:))

Son düzenleme:
TAMAM O ZAMAN BEN DE BİLDİRİM YAPAYIM
başlangıç--85
bu hafta--82
tplamda giden--3 kg
HEDEF:65

BENİM DİJİTALİM YOK KUSURLU YAZAMIYORUM

Ben Bu Hafta Sabitim Kızlar :2: :2:

Allahtan Artılarımı Verdim Pazartesi Günü Tartıda 84.1 Görmüştüm
Bu Gün Yine 82.8 Gördüm
İnşallah Haftaya Bomba Gibi Olucam 81 Rakamını Görücem :97:
Çok Dikkat Edicem :84::84:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…