İyiyim Abla Sen Nasılsın :93:
zilan maşallah canım süpersin.
Kızlar herkese günaydınnnn
deryacım seni kırmadım ve yükledim cnm
tabi kendimi deşifre ettim canım senin yüzünden kuuufeda ettim kendimi değerimi bil ona göre :90:
herkese günaydııııııınnn...bu sabah bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmiyordum...
çok şükür 500 gramın da altına inmişim yaa...süperr....
başlangıç--88
geçen hafta--79.6
bu hafta--78.7
bu hafta giden--900 gr
tplamda giden--9.3 kg
hedef--70
spor--yok
beden--46
Benim bildirimim
başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57
Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:
sana katılıyorum deryacım bütün söylediklerinde tek bir konu dışında ben kepek ekmeğiyle vermedim cnm bu kiloları beyaz ekmekle verdim nasıl dersen benim mantığım şöyle ben ömür boyu yiyememki kepek ekmeğini o yüzden ömür boyu yiyebileceğim yiyceklerle kilo verdim cnm bence herkes öyle yapmalı evt belki dediğiniz ekmekler sağlık açısından çok iyi ama ben sürekli yiyememmesela kızartma yemem hamur işide yemem koruma evresinde çok az yerim tatlıyıda yine korurken yerim öncesinde asla abur cuburda asla çekirdek falan filan asla yemem tek tük ama ekmek diyince orda dururum:)))
[/FONT][/B]
Ben Bu Hafta Sabitim Kızlar :2: :2:
Allahtan Artılarımı Verdim Pazartesi Günü Tartıda 84.1 Görmüştüm
Bu Gün Yine 82.8 Gördüm
İnşallah Haftaya Bomba Gibi Olucam 81 Rakamını Görücem :97:
Çok Dikkat Edicem :84::84:
Kaptanmı var burda varsa kim ben bilmiyorum :18::18::18:
Derya Abla Bildirimini Çok Merak Ediyorum
bende bir sürücü olarak tüylerim diken diken okudum vallahi..çok teşekkürler zaten ben tırsak bir tipim duramam istesemde..yumurta iyi bir uyarı silecekleri çalıştırmayı düşünür insan ilk olarak..allahım bu canizlrden korusun bizi..off..
günaydın arkadaşlarrherkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler dilerim inşallah günümüz güzel ve hayırlı geçer..
canım çok etkilendim biz bayanlar olarak çok yufka yürekli olduqumuz için iyi niyetimiz suistimal ediyorlar bende dün polislerimizin katıldıqı bir seminere katıldım evimizi hırsızlardan nasıl koruruz konulu seminerde oldukça faydalı bilgiler verildi keşke fırsatımız olsada bu tür seminerlere daha sık katılıp bilqi edinsek..
kızlar süpersiniz bende diyetteyim ama müthiş bişi meğer ne abur cubur yermişim yemeklerden sonraben pazartesi başladım pazartesi vermek istiyorum umarım 80 olarak gelirim 85 le başladım diyete bakalım benim bildiriimim nasıl olacak
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen Hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Giden 1 kg
Toplamda giden 10.4
Hedef 75
Beden 44
Toplam spor : 390 dk.
Allahım çok şükür artı çıkmayı beklerken 1 kilo ile kapattım haftayı
Canım proteinlerim hepiciinizi çok seviyorum
günaydınlar bayanlar
nihayet güneşin yüzünü gördüüüüüüüüüük
bende baskülünbu hafta sabitim kızlar regle bağlıyorum ama bilemiyorum haftaya cuma da veremezsem kürlere baş vuracam
derya harikasın canım yaa 390 dk. spor yapmışsın.ben 1 yılı aşkın süredir saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama bir türlü düzenli sporu hayatıma geçiremedim varsa bir formülü söyle tatlım yaa ne yapmalıyımmm :82:
Hiiiiç üzülme ablacım,bu maratonda artıda çıkabiliriz sabit de kalabiliriz ki en kötüsü değil sabit kalmak,hatta bir başarı.Haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben
:
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen Hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Giden 1 kg
Toplamda giden 10.4
Hedef 75
Beden 44
Toplam spor : 390 dk.
Allahım çok şükür artı çıkmayı beklerken 1 kilo ile kapattım haftayı
Canım proteinlerim hepiciinizi çok seviyorum
Günaydiiin Canlarimmm
Kilo Bildirimiiim
Başlangıç : 88
Geçen Hafta: 82
Bu hafta: 81
Giden :1 kg
Toplamda giden : 7 Kg
Hedef : 65
Beden : 42-44
Spor : 180 dk.
Regl Dönemim vee 1.Kg VerdimmmBa$ka Ne Isterim Kiiii
Haftaya 79.u Görecegim Gibime Geliyoor :87:
Tebrik Ederim Canım Regli Döneminde 1 Kg vermişsin
Bu Büyük Bi Başarı 2 Haftaya Görcen 79 u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?