80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hepimizin cuması mübarek olsun inşallah biraz önce işyerinde yangın tatbikatı yaptık yangın tüplerinin nasıl kullanılacagı falan anlatıldı nasıl müdahale edileceği yanıcı madde ile ateş yakıp yangın tüpleriyle müdahale etmemiz istendi.Allahım sen koru herkesi tatbikat için yakılan ufacık bi ateş bile nasılda ürpertiyor insanı ki gerçeği felaket oluyordur.''Allahımm kazalardan belalardan afetlerden sana sıgınırız sen bizi koru Rabbim.''

birde kızlar yangın ilk çıktıgında yapmamız gereken şey elektriği kesmek olmalıymış panodan yada sigortadan aklınızda bulunsun

banucum banlanmış çok üzüldüm yaaa Allahtan pazar günü bitecekmiş bu durum

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla verirler

mayısa kadar kilo bildirimi yapmıyacagım :82:mayıstan sonra bende listede olmak istiyorum tabiki kaptancıgımızda onaylarsa

günaydin kizlar,bugün burda tatil kilimu bildirip cikicam

baslangic:80
gecen hafta:67.6
bu hafta:67.1
bu hafta giden:500 gr
toplamda giden:12.4
spor:60 dk

deryacım seni kırmadım ve yükledim cnm
tabi kendimi deşifre ettim canım senin yüzünden kuuu feda ettim kendimi değerimi bil ona göre :90:

Ah nazlıcım nasıl deşifre edersin kendini,yazık ettin gençliğine..Şimdi bütün herkes seni arayacak

Canım tebrikler,hedefinin de ötesine ulaşmışsın bu hafta harika bir haber

Benim bildirimim

başlangıç--91.2
geçen hafta--82.7
bu hafta--82.2
bu hafta giden--500 gr
tplamda giden--9 kg
hedef--57

Herkese iyi günler,akşama görüşmek üzere :80:

Tebrikler

Haklısın aslında çünkü hep diyoruz ya herkesin bünyesi farklı diye.Ben geçen sene aynı senin gibi yaptım ve aylarca uğraştım 10 kilo vermek için.Ama bu sene 2 ayda verdim 10 kiloyu çok şükür.Koruma döneminde de dengeli yenmeli tabi yoksa tekrar alınır bir anlamı kalmaz..
Ne mutlu sana sabretmişsin ve hiç bir şeyden mahrum kalmadan verebilmişsin kilolarını

Hiiiiç üzülme ablacım,bu maratonda artıda çıkabiliriz sabit de kalabiliriz ki en kötüsü değil sabit kalmak,hatta bir başarı.Haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben

Kaptanmı var burda varsa kim ben bilmiyorum :18::18::18:

Kaptanımız darkolive..

Derya Abla Bildirimini Çok Merak Ediyorum

Çok mu merak ettin
Geliyooooooooooorrrr

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen Hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Giden 1 kg
Toplamda giden 10.4
Hedef 75
Beden 44
Toplam spor : 390 dk.

Allahım çok şükür artı çıkmayı beklerken 1 kilo ile kapattım haftayı
Canım proteinlerim hepiciinizi çok seviyorum

Son düzenleme:

Amiiiiiiiiiiin nasıl bir zihniyette bu yaratıklar kafalarını faydalı işlere yormazlar vicdansızlar çok dikkat etmeliyiz yanınızda birinin olmasınada güvenmeyin sakız yada şeker satanlardanda benbirşey almam içine ilaç enjekte ediyorlarmış

semtimizde okadar çok faaliyet var ki takip etsek vakit ayırsak

hoşgeldin canım cumadan cumaya bildirimler veriliyor zati yeni gelenler ancak 2 hafta sonra listeye girebiliyor bilgin olsun canım
günaydınlar bayanlar
nihayet güneşin yüzünü gördüüüüüüüüüük
bende baskülün bu hafta sabitim kızlar regle bağlıyorum ama bilemiyorum haftaya cuma da veremezsem kürlere baş vuracam

çok tebrik ediyorum canım

derya harikasın canım yaa 390 dk. spor yapmışsın .ben 1 yılı aşkın süredir saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama bir türlü düzenli sporu hayatıma geçiremedim varsa bir formülü söyle tatlım yaa ne yapmalıyımmm :82:

Günaydın sehercim sakın üzülme en azından artıda değilsin.Bu hafta da böyle geçsin boşver.Önümüzdeki hafta için azmine yansısın bu sonuç..

Deniz onların hepsi yürüyüş ve masa tenisi...İnan o kimsenin beğenmediği yürüyüş benim mucizemdir.Masa tenisine de değişiklik olsun diye yeni başladım.Hiç bir şey yapamıyorsan her yere yürüyerek gitmeye çalış..Gün içinde kendine ayıracak bir saatin varsa yeter de artar bile işte.1 saat yürü göreceksin ne kadar farkediyor.

Günaydiiin Canlarimmm

Kilo Bildirimiiim

Başlangıç : 88
Geçen Hafta: 82
Bu hafta: 81
Giden :1 kg
Toplamda giden : 7 Kg
Hedef : 65
Beden : 42-44
Spor : 180 dk.

Regl Dönemim vee 1.Kg Verdimmm Ba$ka Ne Isterim Kiiii
Haftaya 79.u Görecegim Gibime Geliyoor :87:

Son düzenleme:

Hiiiiç üzülme ablacım,bu maratonda artıda çıkabiliriz sabit de kalabiliriz ki en kötüsü değil sabit kalmak,hatta bir başarı.Haftaya bomba gibi döneceğine inanıyorum ben
:

Üzülmüyorum O Kadar Fazla Ama Abla Kırmızıyla Yazılmama 2.8 gr Kaldı
Mayısın İlk Haftası Kırmızıyla Yazılmak Artık Hedefim :93:

Son düzenleyen: Moderatör:
[

tbrkler hayatım çok güzel vermişsin
ben yarın sabah tartılıp bildirim yaparım olurmu?

Son düzenleme:

Tebrik Ederim Canım Regli Döneminde 1 Kg vermişsin
Bu Büyük Bi Başarı 2 Haftaya Görcen 79 u

Tebrik Ederim Canım Regli Döneminde 1 Kg vermişsin
Bu Büyük Bi Başarı 2 Haftaya Görcen 79 u

Tesekkür Ederim Baliimmm
Valla Belki Haftaya Bile 79.u Görebilirimmm . Reglm Bittikten Sonra
2.kg Gidiyor Bende .. Gecen Ay Öyle Olmustuu
Bu Ayda Öyle Olursa Kendi Rekorumu Kiracagim Resmen ..
Gitmessede 2.Hafta Sonraa Görürüm Nolmuss dimi ama

Sende Sabit Kalmissin Buda Süper Biseyy , Artida Olmaktansa Sabit Kalmak Daha Iyi :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…