80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sLm herkese.. KiLo CizeLqemi henuz DüzeLtmedim ama 80.7 qörünüyorum Su an yani qörünen o ki 1.3 KiLo verdim Bu haftasonu TatiLe qidiorm umarim ReJimi ßozmam .. Herkese SaqLikLi qünLer

Canım 2 hafta önce belirttiğin kilo tabloda yazıyor ,yarın bildirimini ona göre yap ok sonuçlar farklı çıkıyor..

Lavitacım hani geçen diyordun ya önceki haftayı niye yazıyoruz diye ,işte böyle karışıklıklar oluyor..

günaydinnnnnnn kimsecikler yok sanirm...... bilmeyenlere yazayim: ben almanyada meslek ögretim yapiyorum. bu meslek ögrenmek 3 sene sürüyo, yani 3 sene stajer gibi birsey. ve ben 3. senemin sonundayim ve Final sinavlar vardi dün. Mimari cizimci oldum yani, insallah sonuclar 70-80% olursa memnun kalacam. Ev pilanlari cizdirmek isteyen bana buyursun

kilomu hic bildiresim yok moralim bozulduuu..... stresten mi veremedim noldu anlamadim, veya 3. haftam oldugu icin durakladi metapolizma, olabilir.

gecen haftaki kilo: 88,1
simdiki kilo: 88,0
100 gr vermisim yaa olamaz üüff......
neyse bu hafta mecbuuur 2 kilo vermem lazim, cünküü 450 km uzakta akrabagmin nisani varr haftaya cumartesi....... yani 86 olayimmm...... hergün spora gidecem.....

bu sabah 100 gr ile basliyoruuz arttiran varmiiiiiii haha

hosgeldinizzzzzz alnagme ve serradenizzz
serram sakin 2 kilo daha verdim deme bana :)))))

kızlar gunaydın ben geldim... Bu hafta bir kilom daha gitmiş ve 74 olmusum... Gözüm aydın.. Şimdiden herkesi tebrik ederim.. Ara ara geleceğim yine şimdilik hoşçakalın

herkese günaydınn aylin alnağme kızlar nasılsınız alnağme arkadaşım seninlede görüşemiyoruz neyse bende kilomu bilkdireyim bu hfta bende malesef iyi bir sonuç yok regl olucam ondan heralde hafta ii tartılmıştım sanırım pazartesi 500 gr gitmişti şimdide sadece 200gr gitmiş gösteiryo o yüzden kilo çizelgemi değiştirmiycem olsun ya 72 lere indimya geriside gelirr
başlangıç:82
geçen hafta:72
buhafta:71800
giden:200grcıkkk
hedef.60

Son düzenleme:
evet 2li bir rakam fakat 200grcık malesef regl günlerim ondan heralde canım

bir sifir eksik desene kaydirigubbakcemile3 olsunn iste ben sabahi 100gr ile actim arttiran varmi dedim sen 200 yaptin almagme 1000 yapti hehe kaydirigubbakcemile3

alnagme ablam sinav iyi gecti sükür, umarim 75% üstünde bir not alirim....
tskler

serra cım bende sizleri çok özlüyorum ama eskisi kadar gelemiyorum.. ışler yoğunlaştı. Bir de daha önce bahsettiğim sorun yüzünden onun dışarda seyahatte olduğu zamanlarda gelebiliyorm ancak..

günaydın kızlar bakalım bu hafta kim birinci olacak bende tuvalet sorunu yaşadığım halde 400 gr vermişim bunada şükür.
geçen hafta--87,6
şimdiki---87,2
hedef---70

serra cım bende sizleri çok özlüyorum ama eskisi kadar gelemiyorum.. İşler yoğunlaştı. Bir de daha önce bahsettiğim sorun yüzünden onun dışarda seyahatte olduğu zamanlarda gelebiliyorm ancak..

biliyorum canım benim sen nezaman müsaitsen ozaman gel eminm kalbin bizimle eşin gitti herlade o gelene kadar biraz daha işi sıkı tut ne kadar zaman kalacak 2 kilo ver bence çokk iyiy olurrr

benim bu yolda birinci olma sansım hiç yok çünkü standart 1000-1000 gidiyorlar.. 2 haftada 1000 gr
olsun gidiyor ve karşılığında iltifatları alıyorum ya bu beni acayip mutlu ediyor. 19/02/08 de başladım bu yarışa.. 4 gun sonra 3 ay olacak.. 7 kilo verdim. ıyi değil mi kızlar. bir diğer 3 ayda da 7 verirsem.. 14 kilo hedefe 2 kılo kalmıs olacak.. Azimliyim.. Sanırım Eylül gibi istediğim hedefe ulaşacağım.. Hedefim şaşmaz ise.. Yazlıkta kalabalıkla çok yeniyor. Korkmuyor değilim yani.. Gelsin kızartmalar, gitsin pişiler
ooff offf

biliyorum canım benim sen nezaman müsaitsen ozaman gel eminm kalbin bizimle eşin gitti herlade o gelene kadar biraz daha işi sıkı tut ne kadar zaman kalacak 2 kilo ver bence çokk iyiy olurrr

evet dün yolcu ettim. 2 hafta yalnızım.. Benimde hedefim bu umarım başarırım. Akşamları burdan erken kaçabilirsem yürüyüşe gideceğim.. Ayrıca kuzenim Ebru şallı nın cd sini hediye etti bana onu yapmaya çalışacağım.. Kızlar beni arada sıkıştırın ne olur? Ben bu aralar sporu serdim.. Gerçi burda günde nerdeyse 1500 defa merdiven inip çıkıyorum ama kendime kızmıyor değilim

günaydın arkadaşlar nasılsınız herkes azda olsa vermiş tebrikler
başlangıc kg 884
gecen hafta 81600
bu hafta 81 yani 600 gr giden

ay en az ben vermisimmmm olamaaaz üüff. sanirim ben yemekleri yerken 3-4 kasik fazla koymusum haha
bu hafta azaltmak lazim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…