80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar 1kılo vermısım 82 olmusum..mutluyum..alnagme ablam sayesınde o bana destek olmasaydı coktan bırakmıstım...

gunaydın kızlar 1kılo vermısım 82 olmusum..mutluyum..alnagme ablam sayesınde o bana destek olmasaydı coktan bırakmıstım...

canım tebrik ederim uzun zamandır veremiyordun iyi oldu bu hadi canım ha gayrt yaza az kaldı ver şu kiloları SELMACIM sende bu aralar vermeye başladın haa iyiyhadi kızlarr tam gaz devamm

canım tebrik ederim uzun zamandır veremiyordun iyi oldu bu hadi canım ha gayrt yaza az kaldı ver şu kiloları SELMACIM sende bu aralar vermeye başladın haa iyiyhadi kızlarr tam gaz devamm

tesekkur ederım canım ..destegınız için :)kaydirigubbakcemile2

günaydın herkese ben çok mutsuzum.sebebi ise şu özel bir şirkette muhasebeciyim akşama kadar diyetim çok güzel gidiyor akşam yemegide dahil.suyumuda içiyorum .ama ne zaman akşam yemegi bitipte tv keyfi geldiginde işte ozaman diyetim alt üst oluyor.canım hiç olmayacak şeyler istiyor.vee sonuç kaçamak kaçamak kızlar neyapmalıyım bir fikri olan varmı bu abur cubur tutkusu beni deli ediyor

kızlar ben geldimm.. günaydın hepinize...
öncelikle cumanız mübarek olsun arkadaşlar...
kiloları bi okuyiiim de yazayım dedim.. kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
bu haftaki çizelge gözümün önüne gelir gibi oluyo :))

tartılma günü ya kalabalığız maşallah :))
bende kilomu yaziim de gözünüz gram görsün.. gerçi sabahtan beri siz yazmışınız bol bol ama :))))

başlangıç------- 90
geçen hafta----85
bu hafta--------- 84,5
giden------------- 500 gr :roflol:
hedef ------------ 70

ya gülüyorum ama sinirimden inanın... kaçamağım fazla yoktu yani hiç hatırlamıyorum gerçi.. bi de çok koşturmacalı bi haftaydı ama yine de yarım kg. gitmiş yaa inanmıyorum.. biri beni çimdirsin :))

neyse klo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim... benim gibi gramla verenleri de...

kızlar geçen hafta ben 8800dün
bu hafta 79800
hedef belli yola devam cevtvelime gram koyamadım ...yardım ederseniz düzeltirim bende 79 yazdım :) herkese başarılarrrr

offfffffff..................kızlar ya verememişim .hatta almışım 1 kilo.eee verdigğin 10 kiloyu küçümsersen .motivasyonum düştü diye mızmızlanıp durursan böyle geri alırsın işte .çok üzgünüm yaa

hııı bi de çok sağolun arkadaşlar.. geçmiş olsun dilekleriniz içinn.. tek tek yazmıyorum isimleri ama hepiniz sağolun.. burda farklı bir dostluk ver.. mutluluk üzüntü herşeyi paylaşıyoruz.. destek olmak ve destek görebilmek çok güzel bi duygu ...

şükürler olsun ki bi sorunumuz yok şimdilik.. meleğim uyuyo hala.. ama ben gece uyuyamadım tabi o ayrı.. ollllsssuuunnnnn kuzuma feda olsun uykularım :)) yavrularımız iyi olsun da ...
bugün okula gitmek için ağladı gece yatarken... gönderirim sanırım.. okul çıkışı onu alıp anneme geçicez... yarın geceye kadar ordayız... ama net var ordada... hemde bilg. daha hızlı.. rahatça girerim yine..

elaycım ben mi daha uyanamadım da anlayamıyorum.. yoksa kilonu mu yanlış yazıyosun.. tablonda 82 den 79 a inmiş görünüyosun..8800, 89.800, 79.800 valla karıştı kafam.. istersen şöyle yaz
başlangıç------
geçen haftaki----
şimdiki---------
bu hafta giden-----
hedef---------

ya hedefi fln yazmasanda olur tabi de neyse ben bi kafam yerine gelsin :))

ay ben naptım bilmiyorum ki .. bence sen değil ben uyanamadım... bak şimdi
başlangıç:82
geçen hafta:80800
bu hafta 79800
yani geçen hafta 1200 verdim bu hafta tam 1 kilo

şaşırdım kendimi yeni uyanmıştım da onu yazarken saçmalamam normal

kızlar nolldunuz?
kimileri çıkmış.. elay,fleks,selma sizden de çıt çıkmıyo... muhabbetiize doyum olmuyo yani :)))

şimdi oldu elaycım.. diyorum ben mi yanlış görüyorum.. yoksa kafam mı yerine gelmedi daha ... ne güzel 1 kg. gitmiş.. tebrikler..

kızlar bugün çok işim var küçük oğlumun yarın doğum günü 2yaşına giriyor ablaları onun için hazırlık yapıcam arada uğrucam
bebeg cim geçen haftada senin böyle telaşen vardı bide ben atlatsam alnımın akıyla
:CüvCüv: hadi ben çıktım by kızlar

flekscim kolay gelsin cnmm.. ama bunlar tatlı telaşe :))),

şimdiden uzun hayırlı sağlıklı ömğr dilerim yavruna.. doğum günü kutlu olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…