80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meraba arkadaşlar bende bu haftaki kilomu belirtitiyim geçen hafta 80.900
bu fata 79.800 yani giden bir 1 kilo 100 gram olmuş mutluyum

ayy ben topikler arası gezintide dalmışım millet gelmiş gitmiş :)))
serracım iyiyim güzelim.. sen nasılsın? diyorum ama çıkmışın bile :))

aylin kızz sen nasılsın? ilk kez ah erkekler bölümüne bakındım.. milletin ne derdi varmış erkeklerle yaa kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben çıkıyorum.. okul saatimiz geldi.. dönüşte girerim bir yere uğramazsam..iyi günler..

selam kızlar, sabah derse koşa koşa gittim, hiç fırsatım olmadı yazmaya.
geçen hafta: 72
bu hafta: 71
tam 1 kg. vermişim, eh bir gün de kaçamak yapmıştım, iyi bir sonuç.
Kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler moral bozmak yok!
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim salam
Öğle: 1/2 su bardağı haşlanmış makarna, 1 yk rus salatası, 1/2 kk kaşar peyniri rendeledim üstüne, 1 küçük dilim de biftek
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 8 yk etli bamba, yeşil salata
3 lt. su+2 fincan yeşil çay ve 2 bardak mucize iksir :)
Hepinizi öpüyorum kızlar.
Bu arada kepekli makarnayla normal makarna arasında neredeyse hiç kalori farkı yokmuş, ben de normal makarna yedim bugün.

Tünaydınnnnn kıslaaaarrrr!

Bugün gramlar konuşuyor bakıyorum yine komik olmasın tablomuzzz?
Bendeniz bu hafta nihayet verdim (çünkü 4 gün yürüyüş yapabildim ben buna bağlıyorum )
Bu hafta 79.3 gördüm tartıda çok mutluyum 1200gr gitmiş:lepi:hihoyyyt,darısı önümüzdeki haftalara.. Temmuz 1 de tatile çıkıyorum acilen vermem lazım bu halde giyecek bişey bulamam ve sinir olurum kesin vermem lazımm!
Bu arada tartıdaki eksileri hayatındaki artılara dönüşen herkesi tebrik ederim! ( çok sevdim bu lafı.. )

meraba arkadaşlar bende inşaallah kilolarımı vereceğim,bebeğime ulaşmak için.
2 gün önce pko olduğumu öğrendim biraz üzüldüm ama bu zorlu süreçte kilolarında
engel olduğunu söyledi dr. 12/05/2009 başladık bakalım..
umarım isteklerimize kavuşuruz.

merhabalar sabah tartıdan farklı bir sonuç beklemiyordum geçen haftaki kilomla aynıyım yada regl önceki durummudur nedir?

kilom aynı 83.800 giden yok yaniii

miniğim aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin canım
geçmiş olsun
dualarımızın kabul olması dileğimdir...

bebekcim 500 gr olsun bende hiç değişen yok

aylincim canını sıkma bak bende hiç gitmemiş bu hafta rekor bende gramda olsa arkadaşlar vermiş
verenleri tebrik ederim vermeyenlere yola devam derim...

yediklerimi yazayım

sabah 1 salatalık 1 dilim kepek ekmek 2 zeytin
ara elma
öğlen 1 biber dolma, çorba, 4 kaşık makarna
ara --
ara bir kase kabak çorba
2 bardak iksir :) şekersiz çay, 1,5 lt su
akşam tavuk ızgara salata

selamler 2-3 gündür evimde değildim o yüzden hiç giremedim kusura bakmayın kilom 82 oldu 500 gr vermişim adet oldum sanırım bu nedenle fazla gitmedi neyse bugün evimin işlerine bakmam lazım 2 -3 gün evde olmayınca ev batıyor çünkü yarın bildirimlere devam

kilo çizelgemi düzenliycem bugünkü kilomu nasıl ekliycem yani 84 yerine 83 800 nasıl yapıcam
gerçi bu hafta hiç kilo veremedim ama olsun geçen haftaki kilomu girmek istiyorum

yardımınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…