80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma abla hoşgeldin alta okuyordun ama yamzıyordun uzun zmandırr
aramıza dönmene sevidimmm

beyaz leblebiyi kim sormuştu bilmiyourm am ailk zmanlar yiyebilirsiniz ara ögün olarak ama sonra bence dercihetmeyin çünkü bol miktarda karbonlu
herügn yemek yerineee 3 gün de bir tercih edin bence

meyve ile ara yaptıgınızda ardındann 2 yk yogurt ve ya 2 yudumd aols asü tiçinki
meyvenin şekeir yaga dönüşmeden atılsın vucuttannn

ben sormuştum canım teşekkürler:) arada yemekte mutlu eder beni. tamamen olmamasından iyidir.

selam kızlar..
herkese süper bir hafta diliyorum..geçmişe hiç bakmadım şimdi dalınca çıkamam diye ...
süperrr bir c.tesi geçirdim..önec akupunktura gittim 900 gr vermişim..Aslında az ama olsun diyorum sonuçta bu antidepresanı kullanmaya başladığımdan verdiğim ilk kilollar bunlar..işallah artacak ..protein diyeti verdi dr ...çok sevindim tabi ki bayılırım peynir yumurta balık falan yemeye:)

c.tesi sultanahmete gittik kız arkadaşlarımla..o kadar çok turist vardı ki anlatamam kızlar...zor dolaştık valla..laleleri bu sene bayağı az dikmişler ama yine de çok güzeldi..Bayağı bir dolandık yemek yedik falan sonra da Gülhane Parkında dolaşıp çay bahçesine oturduk mis gibi temiz hava oo süperdi..
ordan da eşimle Üsküdarda buluşup onun doğumgününü kutlamak için Beylerbeyine gittik..Boğaz manzarası süperdi ya nasıl içim açıldı anlatamam...
pazar günü o kadar çok hava çarpmış ki uyudum genelde dinlendim..
bu sabah süper kalktım..

günaydın kızlar..bugün hiç iyi başlamadım güne..az önce 3 tane gofret yedim..moralim çok bozuldu yaa....tek sebebi bu sabah buraya uğramamam...
gelseydim yemezdim eminim...offf...neyse...ev aldı başını gitti...biraz temizlik yapayım..

inanmıyorumm :84::84::84::84::84::84:
lipton acainn içindede kirap sapı varmışş
ama en azından tadı okadar baskın degill
bakalım etkili olcekmiiiii bu:26::26:

geçmişi okurken bi baktım öğle yemeği saatim gelmiş hemen kısa kısa yazayım

selma abla hoşgeldin bu sefer olacak olacak abla inşallah sıkma canını

nihalcim çok sevindim güzel bir haftasonu geçirmene Allah eşine uzun hayırlı ömürler versin seninle birlikte

banu bidaha bende tam tahıllı almayayım bari meger çok karbonluymuş tahıllı ekmek

yeni gelen herkes hoşgelmişler

feryalcim ve eflatun yeni yaşınız ugur getirsin size inşallah

burcu canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hastalarına

Selaaaam Kizlaaaar

Bu Sabah Doktorum Pogrammina Baktim Ve Iyikide Bakmisim
Regl Öncesi $i$kinlik ve Ödem Icin Iksir Tarifi Verdi Diyetisyen Hanim Doktor
Ben Malzemeleri Alinca Deneyecegim Kafama Yatti Icinde Bulunan Malzemeler
Sizlerde Denemek Isterseniz Eger Tarifini Yaziyorumm ...

4.Bardak Su
1.Yesil Elma (Ortadan Bölüp Atiyoruz Tencerenin Icine)
Yarim Demet Maydonoz
1.Yemek Kasigi Yesil Cay (Toz Cay)
Birkac Dal Nane
1.Tane Limon Suyu

Hepsini 10.Dakikka Kaynatiyoruzz Ve Iciyoruuuz

Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir Bu Sabah

Nihalcim harika bir gün geçirmişsin valla,allahım daim etsin mutlu günlerinizi
Kilo vermeye başlaman da harika,bu sefer inşallah yolun sonunu göreceksin sen de
Protein diyetine ben de geçmek istiyorum ama hazır kilo verebiliyorken düzeni değiştirmek istemiyorum.Ne zaman protein ağırlıklı beslensem çok güzel kilo veriyorum,gerçekten harika bir diyet :13:

Ben de burada olduğum halde hiç iyi başlamadım,biraz önce bir sürü yer fıstığı yedim
Ne oluyor biz,neden adapte olamıyoruz anlamıyorum ki

inanmıyorumm :84::84::84::84::84::84:
lipton acainn içindede kirap sapı varmışş
ama en azından tadı okadar baskın degill
bakalım etkili olcekmiiiii bu:26::26:

Kuuu gören de kiraz sapına alerjin var zanneder
Acailinin tadı çok güzel,belli olmuyor ki içinde.Anam sen neden taktın bu kadar bu kiraz sapına

Burcum çok güzel tarifmiş yazdım bir kenara,tembelliğimi yenersem yaparım

bugünkü menüm:
sabah:2 yumurtalı pynirli omlet
öğle:tavuk ciğer+ ayran
araeynir
akşam:tavuk ciğer yoğurt
ara:meyveli yoğurt
kndimi acayip hafiflemiş hissediyorum çok garip sanki 94.1 kg olan ben değilim
ben yemekteyim kızlar görüşürüz....

Gene tutamadım boğazımı ya gene....Gittim yer fıstığı yedim bir sürü..Ne kadar pis boğazım ya:88::88:
Bazı açıdaki fotoğraflar nasıl kilolu gösteriyor, insanın morali bozuluyor boş yere
Öyle bir fotoğrafım vardı ki dün sanki 92 kiloyum
70 olsam da o göbek gitmeyecekmiş gibi geliyor artık

Burcum çok güzel tarifmiş yazdım bir kenara,tembelliğimi yenersem yaparım

Uyyy Ablalarin En Güzelliii , Hepimizde Bir Tembellik Aldi Basina Gidiyor Yaahuu ..
Izlem Ablanin Sopali Eline Ihtiyacimiz Var Zannedersem
Gelsin Bi Firca Ceksin Bi Azarlasin Biziii Nollluuurrr
Yoks Bu Gidisle Daha Cook Tembellesecegiz Biz

Tarif Güzel Baya Yarin Dükkanlar Acilsin Buradada Gidip Alacagim Eksik Olan Seyleri ..
Ins. Tadida Güzeldir

Güzeldir ablam baksana malzemelere güzel olmaması mümkün mü
Evet cidden topikçe izleme ihtiyacımız var,motivasyonumuz yerlerde hepimizin
Gelse de şöyle bir güzel fırça çekse, kendimize gelsek artık

gider cnm ya.azimle göbeğinde gider.. senin gibi kararlı olabilsem keşke..

günaydın selma abla hg ne demek aşk olsun her zaman bekleriz aramızda görmek isteriz
sen yeterki burdan kopma ablacım
sagol canım benim artıkburdayım aranızda

nihalcim sende hoşgeldin canım nasılsın

kızlar haftasonum o kadar yogun geçti ki şuan yorgunluktan gözlerim kapanıyor resmen.bu hafta iş olarakta çok yogunuz pazartesi denetlememiz var bu akşam erken yatmazsam kendime gelemeyeceğim kesin

Merhaba kızlar
dünkü menüm (uzun süredir menü yazmıyordum)
sabah -->ılık sirkeli su+haşlanmış yumurta+1 kk peynir+1 dilim kaşar+4 zeytin+1 dilim tb ekmeği
arada-->küçük hobby çikolata
öğle-->yoğurtlu patlıcan+2 grisinni
arada-->halley+türk kahvesi
akşam-->kıymalı tel şehriye çorbası+türlü 4 yk+2 yk pilav+ayran+2 sigara böreği
arada-->portakal+ayran

banucum ve bi arkadaş daha yorum yazmış teşekkürler.walla dün gece 2 de kalktı cin kesildi öğle uykusunu uyumadı, akşam üstüde bir yattı kesintisiz uymuştu.gece uyutmayacağı aşikardı.çok şanşlıyım annem yanımda ben çocuk bakıyorum dememeliyim işe gittiğim için annem üstleniyor çocuk bakımını...neyse annem televizyon izliyordu uyutmuş geri getirdi saat 4 de tekrar kalktı uyumuyor birde gülüyor, cilve yapıyor kaldırıyım diye yine anneme götürdüm annem burada yatsın dedi ve çok zor uyutmuş.sabah baş ağrısıyla kalktım.uyku düzeni bozulunca herşey alt üst oluyor.hayır ölçü var, sipariş gireceğim birde tadilat için ustalar gelecek sabah nasıl çıktım bilemedim geç kaldım allahtan patron gelmemiş ustalar kapıda bekliyor.ikiz bebeği olanlara özellikle banucum san aallah sabır versin kuzey*2 düşünemiyorum:))şimdi çığlık atmayı öğrendi istediği olana kadar basıyor çığlığı:))

Kadınların bilmesi gereken 25 şey
Geçen gece kızlarla evde toplandık...
Eh kız toplantısı bu, güvenli hava sahası!
Herkes eteğindeki taşları döker, erkek kısmı didik didik edilir, akıllar verilir, akıllar alınır, kimi zaman sözler uçar, gözyaşı kalır...
Eğer gerçek kız arkadaşların toplantısıysa bu; süslü cümleler sökmez, 'yıkılmadım ayaktayım' havalarını kimse yemez, kahveler içilir fallar bakılır da gerçek gizlenemez.
İşte o gecenin ardından aldığım notlar. İşte itinayla çıkarttığım maddeler...
Hem benim kızlar için, hem siz kızlar için.
Sakın unutmayın diye, aklınızdan çıkmasın diye...
1. Unutma! Sen değerlisin.
Çalışsan da çalışmasan da... Ünlü olsan da olmasan da... O erkek seni istese de istemese de... Sen sen olduğun için bi'tanesin.
2. Kadın olmanın tadını çıkartmalısın.
Biraz şefkat, biraz anaçlık, biraz dişilik, biraz seksilik, bolca zeka ve altıncı his... Sen şahanesin!

MUTLULUK SENİN İÇİNDE
3. Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin.
4. Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki.
5. Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok.
Olmuyorsa, üstünü çizip devam etmelisin.
6. Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin.
Yapamadıklarını listeleyip isteklerini gözden geçirmek suretiyle adımlar atarsan daha mutlu olabilirsin.
7. Hiçbir evlilik, hiçbir olması gerek şov, sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir.
Kocan tek çıkışın, hayat zaferin değildir.
8. Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir.
9. Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin. Sınır neresidir? Sana saygısızlık yaptığı yerdir. Buna asla izin verme.
10. Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır. Asla ama asla kendini küçümseme.

HERKESE 'SEVGİLİM' DEME
11. Evde oturup derdine yanma.
Kaderini birine, bir kuruma, bir konuma bağlama.
Kaderin senin ellerinde, bunu sakın atlama!
12. Eski sevgili adı üstünde 'eski'dir...
Senin yeni dünyanı bulandırmasına izin verme.
13. Yeniden seveceksin, çok da sevileceksin. Kimse son değil, bunu bileceksin.
14. Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin. Allah rızası için kurup durma, senaryolar yazma!
15. Sevgilini çok sevmelisin. Öyle herkese 'sevgili' dememelisin.
Fakaaat çok sevmen demek, kendini ayaklar altına alman demek değildir. Bir kadın gerekirse, severken de gidebilir değil mi?

HER ŞEYİN ŞIK OLSUN
16. Her şeyin şık olsun. Ruhun, bedenin, kıyafetin, sevişin, terk edişin, dostluğun, sevgililiğin... Kadınlık şıklık demektir.
17. Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar... Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir.
18. Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin. Kadın kadının kurdudur, bir kenara not edeceksin.
Sadece kötü gününde değil, başarında, mutluluğunda da yanında olan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarından asla vazgeçmeyeceksin.
19. Erkekler çocuktur. Nokta!
Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin.

SEN ÖZELSİN BUNU UNUTMA!
20. Seni bırakıp gidebilenin arkasından gözyaşı dökmeyeceksin.
Aramazsa aramasın be!
21. Sevginin, aşkın ne demek olduğunu anlamayan bir adamın vizesini keseceksin.
22. Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun...
Mecbursun, bunu fark edeceksin!
23. Her şey bir karar vermene bakar. Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir. Ayrımı yapabilmelisin.
24. Yapamayacağın şey yok.
Gidemeyeceğin yer yok. Sana kapalı olabilecek kapı yok! Şu an silkelenip kendine geleceksin!
25. Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum; SEN ÖZELSİN, SEN Bİ'TANESİN, ÖNCE KENDİ DEĞERİNİ BİLECEKSİN!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…