80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buarada topiğimizn maşallahı var ve deryacım seni ayrıca kutluyorum. hiçbişiyi atlamadan, herkese cevap yazıp, isimleriyle hitap ediyorsun...listede kalabalık topikte inş.böyle devam eder yazın bu kadar kalabalık olmuyor sıkıcı olunuyor denilmişti umarım öyle olmaz...

yeni gelen herkes hoşgeldi inş.istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız.

burcucum geçmiş olsun.kürü deneyip bizimle paylaşırsın nasıl etkisi var mı tadı nasıl?

sevgi sende Ankara'da oturuyormuşsun ne güzel banu,sen ve ben başka kim var Ankara'da olan topiğimizde...kilolarımı verince bizde buluşalım:))

uzun yazınca pek okunmuyor kısa kesiyorum

deryoşşş
cnm hani kiraz sapının tatlımsı bir tadı var ya ben onı sevmiyorum cnm
tepe tüyüm ayaga kalkıyor o tad gelinceee agzıma:76::76::76::76::76:

ama işe yarayacksa içerimmm tabisiiii

herkese tünaydın kızlarr bugün tekrar diyete başladım allaha dua ediyorum artık bitmesin şu diyet hep aynı şeyi yapıyorum of ama bu sefer bitmicek biliyorum öncelikle geçmişi okumaya çalıştım ama tam olarak okuyamadım çünkü çok sayfalarr olmuş doğum günümü kutlayanlara çok teşekkür ediyorum ablalarım iyiki varsınız burcu sanada geçmiş olsun canım bu arada kızlar benide hep kilomdan eksik söylerler bu kadar bakabildim geçmişe topiğimizin maşallahı var:)

filizcim hep soruyorumda arada kaynıyor senin iş yerin nerede cnmm?

ay dün yarın diyete başıcam diye nedense herşeyden yemek istedim gece yatarken 2 tane pişi yedim pişi nedir bilirmisiniz bilmiyorum bizim izmirde pişi deriz ama mayalı hamurun içine lor koyup yağda kızartıyoruz çok kalorili yani ondan yedim ayran içtim bunları yatmadan önce yaptığım için sabah yemedim kahvaltı okuldan geldim 2 dilim ekmeğin arasına krem peynir sürdüm salça sürdüm domates taze nane marul koydum bastırdım tost makinesinde 1 bardakta ayran içtim kalorisi çok tutmadı ya sevdim bunu kahvaltı gibiydi inşallah bu son diyete girişim olur...

canım sen de ne güzel kg vermişsin ismini unuttum kusura bakma da ben topikten ayrılırken 75 falandın galiba..çok sevindim canım 67 e düşmüşsün süperrrr

daha neler öğrenicem bakalım
hiçbir yerde duymadığım bilgiler. sağolun kızlar

tamam canım saolasın walla şimdi mersindeyim kayınvalidemde denizliye dönünce hem diyetime geri döneceğim çünkü ben diyetisyenin verdiği listeyle yapıyorum dietimi böle tatilde kendi düzenin dışına çıkınca diyet biraz zor yapılıo yinede dikkat ediyorum fakat işte yemek kültürü başka olunca kaçırdıklarım oluo ara ara.. neyse cuma dönüyoruz bu haftayı kilo vermeden tamamlasam da olur almayayım da ona razıyım... önümüzdeki haftada listeye girmek için hergün menümü yazacağım burdaki cumalar ii motive edici oluo inşallah şöyle hedeflerimize ulaşırız... dün düşündüm hesap yaptım eylül 15 gibi hedef kiloma ulaşırım gibi geldi şimdi 83.2 .......................

feryal
hoşgeldin cnmm nasılsınnn,sıkma canınıı tatlım ya valla bendede var bi bıkkınlıık geçen yılki degiliz hiç birimizzz. ben geçen yıl envayi çeşit pasta börek yapardım çocuklara taına bamazdım am aşimdi uyduruk çubuk krekere bile dayanamıyorum cnm
bi sıksak kendimizi vericez belki ama şunudaa unutma ilk zamnalardaki gibi veremeyizz
geçen yılki diyet defterimi gördümm geçen nisnaın ilk haftası 2.5 kilo vermişim
şimdi 1 ayda veremiyorum onu:26::26::26:

Banucum sende vercek kg kalmadı ki artık neyi vereceksin...bak ben bile o kadar kiloluyum 2 haftada hepi topu 1.5 kg verebildim..yavaş yavaş vereceksin canım dayan..hedefine ne kadar kaldı?

banu canım keşke aynı yerde otursak ne güzel birlikte çıkarız, hatta ben arada uykusuzluğa dayanamayıp çıkamam ama annem asla şaşmaz kesin gelir yürüyüşe...kardeşim limonlu sokağı kesen bi sokak var o sakakta oturuyor.Makromarkete doğru olan..bazen geliyoruz.genelde o bize gelir biz çok nadir...

Filiz,Banu merhaba sizde Ankaradanmışsınız.Ben yeni katıldım aranıza tanışamadık daha önce.Verdiğiniz kilolar için tebrik ederim sizi de

Banucum sende vercek kg kalmadı ki artık neyi vereceksin...bak ben bile o kadar kiloluyum 2 haftada hepi topu 1.5 kg verebildim..yavaş yavaş vereceksin canım dayan..hedefine ne kadar kaldı?

nihalcimm evet baya kilo veridm ama bu bi hastalıkmı diyim yoksa,belirlediign kiloya gelmeden kenidni zayıf göremiyorusn mu diiym ne diyim bilemedim ?
benim bölgesle sorunum var cnm 38 beden giyiniyorum ama hal kocma bir göbegim ve midem var
çevremdekilere görede bişiy kalmadı,hatta legen kemikleirm çıktı amaa ben 5 li rakamlarda görmek istiyoum kendimii cnm belki o yüzden daha vermek istiyorum
filizicm müsiat bir zmnaa buluşuruz cnm inş kızılayda
valla geçen yıl sabaha kadar uyumazdım ama sabah kalkar yine gideridm spor yapınc adiyet bambaşka bir hal alıyor
birde ben çok zevk alıyorum spor yapmaktan kilocuklaırmı versme yine yaparım sporumu
hatta ev alırkennn yürüyüş parkuru olmasına özen gösteridm çevreisnde

Filiz,Banu merhaba sizde Ankaradanmışsınız.Ben yeni katıldım aranıza tanışamadık daha önce.Verdiğiniz kilolar için tebrik ederim sizi de

merhaba ncm evet bende ankaradayımmm ne güsle baya kalabalık olduk ankaradaa
izmir çıkartmaısna bi karşılık vermemiz laızm hemen toplaşıp
nerede oturyorsun ben abidinpaşadayım

selammm kızlarrr

bir kaç gündür birazz rahaatsızdım ve birazcık forumdan uzak kaldım :2: :2:
bu arada da birzcık kilo aldım
ama aartık burdayımm veee kilo vermeyee hazırım .. geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

Merhaba Banu öncelikle seni çok takdir ediyorum,yavrularınla bir fotonu görmüştüm iki elindelerdi :) ve tabii ki son halini Valla bravo sana çok güzel örneksin bizlere.Ben Özlem bu arada 30 yaşındayım Esatta oturuyorum çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak yeni üye olup sizlere katılmak istedim

tşk ederim. evet ben senin nikni görüyorudm aşagıda
güzel bir karar vemrişsin bize katılmakla
kolay gelsin cnm

Çok geçmiş olsun,hepbirlikte veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…