buarada topiğimizn maşallahı var ve deryacım seni ayrıca kutluyorum. hiçbişiyi atlamadan, herkese cevap yazıp, isimleriyle hitap ediyorsun...listede kalabalık topikte inş.böyle devam eder yazın bu kadar kalabalık olmuyor sıkıcı olunuyor denilmişti umarım öyle olmaz...
yeni gelen herkes hoşgeldi inş.istediğiniz kilolara sağlıkla ulaşırsınız.
burcucum geçmiş olsun.kürü deneyip bizimle paylaşırsın nasıl etkisi var mı tadı nasıl?
sevgi sende Ankara'da oturuyormuşsun ne güzel banu,sen ve ben başka kim var Ankara'da olan topiğimizde...kilolarımı verince bizde buluşalım:))
uzun yazınca pek okunmuyor kısa kesiyorum
ay dün yarın diyete başıcam diye nedense herşeyden yemek istedim gece yatarken 2 tane pişi yedim pişi nedir bilirmisiniz bilmiyorum bizim izmirde pişi deriz ama mayalı hamurun içine lor koyup yağda kızartıyoruz çok kalorili yani ondan yedim ayran içtim bunları yatmadan önce yaptığım için sabah yemedim kahvaltı okuldan geldim 2 dilim ekmeğin arasına krem peynir sürdüm salça sürdüm domates taze nane marul koydum bastırdım tost makinesinde 1 bardakta ayran içtim kalorisi çok tutmadı ya sevdim bunu kahvaltı gibiydi inşallah bu son diyete girişim olur...
Arzucum akşam yemeyerek dengelemişsin. Tabi ki üzülmeyeceksin arkadaşına gitmişsin olabilir böyle günler..
Ben uno nun ekmeklerini kullanıyorum. Bim de satılanlar ya da fırından aldıklarımla içim rahat etmiyor nedense.Çünkü unonun ekmeklerinde değerlerini görebiliyorum arkasında..
Bir tane baklava 480 kalori biliyor musun, ben öğrendiğimde şok olmuştum, o minicik şey günlük almamız gereken kalori miktarının neredeyse yarısı
Ben sabahları aç karna iki kayısı yiyorum üstüne koca bir bardak su.Neredeyse 2 bardak miktarında..Yani kısaca hepsini birden yapıyorum ben
Canım tarçın çayını hazırları pek yaramaz gibi geliyor,kendin yapsan çok daha iyi.Ben tarifini vereyim yine de sen bilirsin.Benim kullandığım bu;
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
Günaydın banuşum..Ya ben unonun ekmeklerini seviyorum değerler filan yazıyor arkasında,hem yumuşacık daha lezzetli oluyor.
Hoşgeldin aramıza
Buraya uğramana çok sevindim.Verdiğin doğru karardan sonra burası güzel bir başlangıç olacaktır senin için..Kilo sınırına sakın takma buraya 100 kilo ile başlayan da var,60 olup gidemeyen de :13:
Önemli olan destek ve sohbet..
Arkadaşlar fatoş midesine kelepçe taktırıp taktırmama konusunda kararsızdı.Forumda konu açmıştı bununla ilgili ben de yorum yapmıştım.Sonunda doğru yolu seçti ve taktırmamayı,sağlıkla zayıflamayı seçti..Umarım elimizden geldiğince destek oluruz..Tekrar hoşgeldin
Umarım bu sefer daha başarılı olursun canım..
Hadi bakalım,göreceğiz cuma günü
selma abla hoşgeldin alta okuyordun ama yamzıyordun uzun zmandırr
aramıza dönmene sevidimmm
beyaz leblebiyi kim sormuştu bilmiyourm am ailk zmanlar yiyebilirsiniz ara ögün olarak ama sonra bence dercihetmeyin çünkü bol miktarda karbonlu
herügn yemek yerineee 3 gün de bir tercih edin bence
meyve ile ara yaptıgınızda ardındann 2 yk yogurt ve ya 2 yudumd aols asü tiçinki
meyvenin şekeir yaga dönüşmeden atılsın vucuttannn
günaydın kıslarrrrrrr
sabah 6:15 te kalktım spora gittim 7:30 da geldim
kahvaltı filan derken saat 9 oldu henüz kahvaltı yapmadımmm
aycan
fırınlarda var cnm bu tarz ekmekler
büyük marketlerdede bulabilirisnn
uno nun filan
bimde var meslea tb ekmegi ama içide birazcık şeker var
filizcim hep soruyorumda arada kaynıyor senin iş yerin nerede cnmm?
feryal
hoşgeldin cnmm nasılsınnn,sıkma canınıı tatlım ya valla bendede var bi bıkkınlıık geçen yılki degiliz hiç birimizzz. ben geçen yıl envayi çeşit pasta börek yapardım çocuklara taına bamazdım am aşimdi uyduruk çubuk krekere bile dayanamıyorum cnm
bi sıksak kendimizi vericez belki ama şunudaa unutma ilk zamnalardaki gibi veremeyizz
geçen yılki diyet defterimi gördümm geçen nisnaın ilk haftası 2.5 kilo vermişim
şimdi 1 ayda veremiyorum onu:26::26::26:
Banucum sende vercek kg kalmadı ki artık neyi vereceksin...bak ben bile o kadar kiloluyum 2 haftada hepi topu 1.5 kg verebildim..yavaş yavaş vereceksin canım dayan..hedefine ne kadar kaldı?
filizicm müsiat bir zmnaa buluşuruz cnm inş kızılaydabanu canım keşke aynı yerde otursak ne güzel birlikte çıkarız, hatta ben arada uykusuzluğa dayanamayıp çıkamam ama annem asla şaşmaz kesin gelir yürüyüşe...kardeşim limonlu sokağı kesen bi sokak var o sakakta oturuyor.Makromarkete doğru olan..bazen geliyoruz.genelde o bize gelir biz çok nadir...
Filiz,Banu merhaba sizde Ankaradanmışsınız.Ben yeni katıldım aranıza tanışamadık daha önce.Verdiğiniz kilolar için tebrik ederim sizi de
Merhaba Banu öncelikle seni çok takdir ediyorum,yavrularınla bir fotonu görmüştüm iki elindelerdi :) ve tabii ki son haliniValla bravo sana çok güzel örneksin bizlere.Ben Özlem bu arada 30 yaşındayım Esatta oturuyorum çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak yeni üye olup sizlere katılmak istedim
selammm kızlarrr
bir kaç gündür birazz rahaatsızdım ve birazcık forumdan uzak kaldım :2: :2:
bu arada da birzcık kilo aldım
ama aartık burdayımm veee kilo vermeyee hazırım .. geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?