80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim siz insanın otokontrolünü geliştiriyorsunuz aktif olmadığım dönemlerde bile çok faydası oldu buranın bana

ne güzel cnm ,tebrik ederim seni demekki sende iradelisin
bi tarih ayarlar tüm ankaradaki gelmek isteyenle rbuluşuruzzz inşş
yüz yüzed etanışırızz

Selammmm..

Herkese Keyifli Haftalar Diliyorum..

Aranıza katılmak istiyorum..85 kiloyum..12 Martta sezeryan ile doğum yaptım..Sanırım diyete başlayabilirim artık..Tosun gibi oldum yawww geldiği gibi gitsiiiiiiiiiiiiiin kilolar =)))

Arkadaşlar hepinizin menülerini dediğim gibi uzun süredir takip ediyorum.Dikkat ettim hiç patates tüketmiyorsunuz.Diyet dönemlerinde de tüketilmediğini biliyorum ancak haşlanmış, bol yeşillikli,baharatlı ve yağsız salatasının bir sakıncası olur mu sizce???Akılıma gelmez genelde ama canım çok istedi:26:

Hoşgeldin öncelikle bebeğin için tebrik ederim,sağlıklı,sıhatli olur inşallah.Ama burda çok iradeli anneler var sanırım onlar sana daha çok yardımcı olacaktır deneyimleriyle..Sağlıkla istediğin kiloları verirsin inşallah

Amiiiiiiiin inş. canım Teşekkür ederim..İrade konusunda bende iyi sayılırım hele destek alabilirsem ki bunu buradaki arkadaşlardan bekliyorum daha da başarılı olurum diye düşünüyorum..Teşekkür ederimmm =))

of ya dayanamadım bi vişneli browni ile bi tane çiğ köfte yedim.... evde olunca dayanamıyorum ben ya. işte olunca daha kolay geçiyo zaman..

hoşgeldiniz...
bende 3-4 gündür burdayım ama şimdiden alıştım.sağolsun buradaki arkadaşlar bıkmadan sorularıma cevap verdi, yabancılık hissettirmedi. sizede aynı desteği göstereceklerinde şüphem yok.

Ohhh çok güzel =)) )Bende ilgi ve alaka bekliyorum o zaman =))) Kaç kilo başladın bende sana soru sorayım =))

selam canım hoşgeldin..Ben Nihal..bebeğini güle güle büyüt işallah burda çok azimli, çok güzel kilollar veren arkadaşlarımız var:derya,tülay,banu,izlem,ilkay ilk aklıma gelenler...ben de uzun zamandır ayrı kalmıştım yeniden döndüm..burdan kopmazsan güzel kilo verirsin canım..Emziriyor musun?Bol su içip sağlıklı beslendiğinde hiç merak etme güzel kilolar veriliyormuş..Benim bebeğim yok ama kızlardan duyduğum bunlar..

ben 91 dim şimdi 89.3 falan geliyorum...çok çalışmam gerek çok

hiiiç moral bozmak yok bak ben de 95.6 dum şimdi 94.1 im benden daha iyi durumdasın öyle düşün canım..Bir de benden naçizane tavsiye ben hep çok vermem gerekiyor..30 kilo oooo falan derdim şlimdi küçük hedefler koyuyorum msela şimdi ilk hedefim 89 u görmek..ne olduysa oldu..naptıysak aldık ama artık ah vahh etmenin bir faydası yok bizlere..vereceğim diyerek azimli olmak şart..kendi kendinle yarışacaksın sonuçta ..O nedenle hiiiç moralini bozma derim canım..Uzun bir yolumuz var ama ne biliyorsun belki de biz maraton koşucusuyuzdur

merhaba hoşgeldin.
öncelikle tebrik edeirm hemen aklın başına gelmiş benim gibi 1.5 yıl tosun gibin gezmmeişsin
sen emzirdigin için biraz fazl ayemelisin,ekmek tb ekmegi ye,bol miktarda peynir,süt yogurt tüketmelisin bol su içki sütün olsun
dutkurusu,kuruincir,dereotu,yeşillik,bunlar bol süt yapar
mesela 2 incir ve 1 bardak süt senin için çok güsel ara olur hemde süt yapar
inşş istediign kiloya ulaşırsın en kısa zmanda birde eger dogumd aaldıysan bu kiloyu çok sanşlısın çabucak gider

patates bol miktarda karbonhidrat içeriyor cnm ve şekeirde fazla o sebepten çok tercih emtiyoruz
ama canın istediyse yiyebilirisn tabki menünde ekmek veya başka kh olmasın

of ya dayanamadım bi vişneli browni ile bi tane çiğ köfte yedim.... evde olunca dayanamıyorum ben ya. işte olunca daha kolay geçiyo zaman..

yemişsin artık cnm akşama hafif geçirr

merhaba sende hoşgeldin bu arada

selam kızlar

annncak girebildim vallahi nasılsınız bakalım...ooooo birsürü yeni arkadaş katılmış hepinize hoş geldiniz diyorum..daimi olmanızı diliyorum...ben bu ara diyeti miyeti ve de niyeti bozdummm çok akçırdım bu ara yaaa tartıya da çıkmaya korkuyorum vallahi ,,cuma günü her ne kadar eksi 100 gram vermiş olsam da ..bu çooook hıuzlı artılara çıkabilir gibime geliyor...

banuuuu topiğe döüşün hemen anlaşılıyor kuuuu canlılık gelmiş canımmm

bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum işte. insanların biirbirini motive etmesini. kaç kilo olursa olsun rahatlıkla söyleyebilmesini.
benimde hedeflerim küçük küçük. sonuçta biz aldık bi şekilde vermeliyiz.ve inanıyorum ki burda hep birlikte güzel sonuçlar alacağız.

saollll cnmmmm
artık hep buradayım gitmek yok birdaha cnm
izlemle konuştum yoldalarmış silifkeye dönüyorlardı
bazı kararlar almış kendi açıklar gelince zaten

bu arada bend edolma yeidm yaprak sarma kv göndermiş
akşama kapuska vardı ama dayanamaıdm yidim dolmalarııı pişmanmıyım hayırr

birazdan dışarı çıkıcaz alışverişe , işler hiç bitmiyor (yapana) ayyy bıktım yaa hayatımda köklü bir değişikşik istiyorum artık vallahi... yaza kadar 55 olsam öpüp başıma koyucam vallahi bu nedir arkadaş yaaa tam bir iradesiszlik örneğyim bennbnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…