tşk ederim. evet ben senin nikni görüyorudm aşagıda
güzel bir karar vemrişsin bize katılmakla
kolay gelsin cnm
Teşekkür ederim siz insanın otokontrolünü geliştiriyorsunuz aktif olmadığım dönemlerde bile çok faydası oldu buranın bana
Çok geçmiş olsun,hepbirlikte veririz inşallah
ne güzel cnm ,tebrik ederim seni demekki sende iradelisin
bi tarih ayarlar tüm ankaradaki gelmek isteyenle rbuluşuruzzz inşş
yüz yüzed etanışırızz
saol cnm inşllah
bu arada yeni üyesin sanırım hoşgeldinn sefalar getirdinn
ben duygu senin adın ne cnm ?
Selammmm..
Herkese Keyifli Haftalar Diliyorum..
Aranıza katılmak istiyorum..85 kiloyum..12 Martta sezeryan ile doğum yaptım..Sanırım diyete başlayabilirim artık..Tosun gibi oldum yawww geldiği gibi gitsiiiiiiiiiiiiiin kilolar =)))
Hoşgeldin öncelikle bebeğin için tebrik ederim,sağlıklı,sıhatli olur inşallah.Ama burda çok iradeli anneler var sanırım onlar sana daha çok yardımcı olacaktır deneyimleriyle..Sağlıkla istediğin kiloları verirsin inşallah
Selammmm..
Aranıza katılmak istiyorum..85 kiloyum..12 Martta sezeryan ile doğum yaptım..Sanırım diyete başlayabilirim artık..Tosun gibi oldum yawww geldiği gibi gitsiiiiiiiiiiiiiin kilolar =)))
hoşgeldiniz...
bende 3-4 gündür burdayım ama şimdiden alıştım.sağolsun buradaki arkadaşlar bıkmadan sorularıma cevap verdi, yabancılık hissettirmedi. sizede aynı desteği göstereceklerinde şüphem yok.
Amiiiiiiiin inş. canım Teşekkür ederim..İrade konusunda bende iyi sayılırım hele destek alabilirsem ki bunu buradaki arkadaşlardan bekliyorumdaha da başarılı olurum diye düşünüyorum..Teşekkür ederimmm =))
Ohhh çok güzel =)) )Bende ilgi ve alaka bekliyorum o zaman =))) Kaç kilo başladın bende sana soru sorayım =))
ben 91 dim şimdi 89.3 falan geliyorum...çok çalışmam gerek çok
merhaba hoşgeldin.Selammmm..
patates bol miktarda karbonhidrat içeriyor cnm ve şekeirde fazla o sebepten çok tercih emtiyoruzArkadaşlar hepinizin menülerini dediğim gibi uzun süredir takip ediyorum.Dikkat ettim hiç patates tüketmiyorsunuz.Diyet dönemlerinde de tüketilmediğini biliyorum ancak haşlanmış, bol yeşillikli,baharatlı ve yağsız salatasının bir sakıncası olur mu sizce???Akılıma gelmez genelde ama canım çok istedi:26:
of ya dayanamadım bi vişneli browni ile bi tane çiğ köfte yedim....evde olunca dayanamıyorum ben ya. işte olunca daha kolay geçiyo zaman..
hoşgeldiniz...
bende 3-4 gündür burdayım ama şimdiden alıştım.sağolsun buradaki arkadaşlar bıkmadan sorularıma cevap verdi, yabancılık hissettirmedi. sizede aynı desteği göstereceklerinde şüphem yok.
hiiiç moral bozmak yok bak ben de 95.6 dum şimdi 94.1 im benden daha iyi durumdasın öyle düşün canım..Bir de benden naçizane tavsiye ben hep çok vermem gerekiyor..30 kilo oooo falan derdim şlimdi küçük hedefler koyuyorum msela şimdi ilk hedefim 89 u görmek..ne olduysa oldu..naptıysak aldık ama artık ah vahh etmenin bir faydası yok bizlere..vereceğim diyerek azimli olmak şart..kendi kendinle yarışacaksın sonuçta ..O nedenle hiiiç moralini bozma derim canım..Uzun bir yolumuz var ama ne biliyorsun belki de biz maraton koşucusuyuzdur
selam kızlar
annncak girebildim vallahi nasılsınız bakalım...ooooo birsürü yeni arkadaş katılmış hepinize hoş geldiniz diyorum..daimi olmanızı diliyorum...ben bu ara diyeti miyeti ve de niyeti bozdummm çok akçırdım bu ara yaaa tartıya da çıkmaya korkuyorum vallahi ,,cuma günü her ne kadar eksi 100 gram vermiş olsam da ..bu çooook hıuzlı artılara çıkabilir gibime geliyor...
banuuuu topiğe döüşün hemen anlaşılıyor kuuuu canlılık gelmiş canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?