saollll cnmmmm
artık hep buradayım gitmek yok birdaha cnm
izlemle konuştum yoldalarmış silifkeye dönüyorlardı
bazı kararlar almış kendi açıklar gelince zaten
bu arada bend edolma yeidm yaprak sarma kv göndermiş
akşama kapuska vardı ama dayanamaıdm yidim dolmalarııı pişmanmıyım hayırr
yemişsin artık cnm akşama hafif geçirr
merhaba sende hoşgeldin bu arada
Teşekkür ederim Duygu evet yeni üyeyim.Özlem ismim.Memnun oldum
selam canım hoşgeldin..Ben Nihal..bebeğini güle güle büyüt işallah burda çok azimli, çok güzel kilollar veren arkadaşlarımız var:derya,tülay,banu,izlem,ilkay ilk aklıma gelenler...ben de uzun zamandır ayrı kalmıştım yeniden döndüm..burdan kopmazsan güzel kilo verirsin canım..Emziriyor musun?Bol su içip sağlıklı beslendiğinde hiç merak etme güzel kilolar veriliyormuş..Benim bebeğim yok ama kızlardan duyduğum bunlar..
ben 91 dim şimdi 89.3 falan geliyorum...çok çalışmam gerek çok
merhaba hoşgeldin.
öncelikle tebrik edeirm hemen aklın başına gelmiş benim gibi 1.5 yıl tosun gibin gezmmeişsin
sen emzirdigin için biraz fazl ayemelisin,ekmek tb ekmegi ye,bol miktarda peynir,süt yogurt tüketmelisin bol su içki sütün olsun
dutkurusu,kuruincir,dereotu,yeşillik,bunlar bol süt yapar
mesela 2 incir ve 1 bardak süt senin için çok güsel ara olur hemde süt yapar
inşş istediign kiloya ulaşırsın en kısa zmanda birde eger dogumd aaldıysan bu kiloyu çok sanşlısın çabucak gider
E birlikte vereceğiz inş. Moral çok önemliiiii =)))
75 ile hamile kaldım canım 22 kilo aldım 13 gitti 9 kaldı..Yanı gebelikden önce de pek normal sayılmaz kronik kabızlık var bende çikolata kistinden sonra kaldı üzerimde amelyat olalı 2 yıl olacak ekimde..Bakalım 85 ile başlayalım diyorum şöyle 70 65 felan olsammmm ohhhdaha ne isterim =))
buarlar topikte "........yedim. pişman mıyım, hayır değilim "cümlesi çok dolaşıyor:))kızlar kötü pişman olalım lütfen heleki yolun başındakiler "ununu eleyip eleğini asanlara bişey diyemem (banucum sen pişman olma :))zaten hiç kaçamağını görmemiştim öyle...walla ben yiyip pişman oluyorum birde ters iş yapmaya zıtlaşmaya bayılıyorum ye diye ısrar ederlerse bikere yok dedim ya asla ağzıma sürmüyorum:)ama eşim yeme kilo alıyorsun dedikçe birini yutmadan diğer lokmayı ağzıma götürüyorum:))eşime söyledim sen bana ye yada yeme deme ben kafama göre yavaş yavaş veririm diye...sana da iyli k yaramıyor dio...neyse kızlar ben çıkıyorum.kib izlemin açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
buarlar topikte "........yedim. pişman mıyım, hayır değilim "cümlesi çok dolaşıyor:))kızlar kötü pişman olalım lütfen heleki yolun başındakiler "ununu eleyip eleğini asanlara bişey diyemem (banucum sen pişman olma :))zaten hiç kaçamağını görmemiştim öyle...walla ben yiyip pişman oluyorum birde ters iş yapmaya zıtlaşmaya bayılıyorum ye diye ısrar ederlerse bikere yok dedim ya asla ağzıma sürmüyorum:)ama eşim yeme kilo alıyorsun dedikçe birini yutmadan diğer lokmayı ağzıma götürüyorum:))eşime söyledim sen bana ye yada yeme deme ben kafama göre yavaş yavaş veririm diye...sana da iyli k yaramıyor dio...neyse kızlar ben çıkıyorum.kib izlemin açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhabalar,yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.Birlikte zayıflayacağız inşallah.
Ya sabır,irade gösterip yavaş yavaş da olsa kilo kaybedeceğiz ya da kilolarımıza yeni kilolar katıp mutsuz olacağız.Seçim yine bizim.Ben 2. sini seçtim siz de öyle.O zaman yılmadan,bıkmadan,bırakmadan devam.Buradan da ayrılmayalım.
Merhabalar,yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.Birlikte zayıflayacağız inşallah.
Ya sabır,irade gösterip yavaş yavaş da olsa kilo kaybedeceğiz ya da kilolarımıza yeni kilolar katıp mutsuz olacağız.Seçim yine bizim.Ben 2. sini seçtim siz de öyle.O zaman yılmadan,bıkmadan,bırakmadan devam.Buradan da ayrılmayalım.
inş canım ineceksin sende o azim varrrKızlar bir ölçülerimi alayım dedim bugün,en son 15 mart da almışım
15 mart'da ;
göğüs 102
bel 86
basen (göbek) 109
kalça 113
bacak 66
3 hafta sonra bugün;
göğüs 96
bel 81
basen (göbek) 103
kalça 109
bacak 64
Acayip mutlu oldum göğüs kısmım ikili rakamlara indi sonunda
Darısı basenlerimin başına
Kalçam 100'den aşağı inmez ona ihtimal vermiyorum ama basenlerim de inerse ikili rakamlara tamamdır :13:
öncelikle şu ekmeklerin açıklamasını yapayım size kızlarrrr
kepek ekmek
beyaz unu kepek katılmaıs ile oluşur geneldee
tam kepek degil satılanlarrrr,bulmakta zor
ve kepek ekmegi yedigmizde beya zekmek yemiş kadar oluyoruz
tamtahıllı ekmek
bol kalorilidir diger ekmeklere göre
pirinç,mısır,çavdar,bugday,arpa
unlarından elde edilir adı üsütne bol tahıllı
kalorisi ve karbonu daha yüksektir efemmm
çavdar
bildigimiz çavdardan oluşur
glısemin endeksi daha yüksektir
yani şeker oranı biraz fazladır kan şekeirmizi daha çabuk yükseltir
3/2 çavdar unu 3/1 bugday unundan oluşur bu ekmeklerin
tambugday
aslında en masumm ekmek bana göre bugdaydan oluşur
fkat işlenmemiş halinden oluştugu için hem gı (glisemin endeksi düşüktür)
hemde kalorisi digerleirne nazaran daha azdır karbonuda öyle
beyaz ekmekte tb unundna yapılır ama işlendigi için rengi beyazdır
veee kalorisi yüksektir,kan şekeirni çabuk yükselti
yani budurumda en masummları tambugday ,bulamıyorsanız çavdarr
ama tamtahıllı,kepek birazcık cıssss oluyorrrr
umarım açıklayıcı olmuşturrrr
canım sen de ne güzel kg vermişsin ismini unuttum kusura bakma da ben topikten ayrılırken 75 falandın galiba..çok sevindim canım 67 e düşmüşsün süperrrr
feryal
hoşgeldin cnmm nasılsınnn,sıkma canınıı tatlım ya valla bendede var bi bıkkınlıık geçen yılki degiliz hiç birimizzz. ben geçen yıl envayi çeşit pasta börek yapardım çocuklara taına bamazdım am aşimdi uyduruk çubuk krekere bile dayanamıyorum cnm
bi sıksak kendimizi vericez belki ama şunudaa unutma ilk zamnalardaki gibi veremeyizz
geçen yılki diyet defterimi gördümm geçen nisnaın ilk haftası 2.5 kilo vermişim
şimdi 1 ayda veremiyorum onu:26::26::26:
nihalcimm evet baya kilo veridm ama bu bi hastalıkmı diyim yoksa,belirlediign kiloya gelmeden kenidni zayıf göremiyorusn mu diiym ne diyim bilemedim ?
benim bölgesle sorunum var cnm 38 beden giyiniyorum ama hal kocma bir göbegim ve midem var
çevremdekilere görede bişiy kalmadı,hatta legen kemikleirm çıktı amaa ben 5 li rakamlarda görmek istiyoum kendimii cnm belki o yüzden daha vermek istiyorum
Teşekkür ederim Duygu evet yeni üyeyim.Özlem ismim.Memnun oldum
Arkadaşlar hepinizin menülerini dediğim gibi uzun süredir takip ediyorum.Dikkat ettim hiç patates tüketmiyorsunuz.Diyet dönemlerinde de tüketilmediğini biliyorum ancak haşlanmış, bol yeşillikli,baharatlı ve yağsız salatasının bir sakıncası olur mu sizce???Akılıma gelmez genelde ama canım çok istedi:26:
selam kızlar
annncak girebildim vallahi nasılsınız bakalım...ooooo birsürü yeni arkadaş katılmış hepinize hoş geldiniz diyorum..daimi olmanızı diliyorum...ben bu ara diyeti miyeti ve de niyeti bozdummm çok akçırdım bu ara yaaa tartıya da çıkmaya korkuyorum vallahi ,,cuma günü her ne kadar eksi 100 gram vermiş olsam da ..bu çooook hıuzlı artılara çıkabilir gibime geliyor...
banuuuu topiğe döüşün hemen anlaşılıyor kuuuu canlılık gelmiş canımmm
bu sitenin en çok bu yönünü seviyorum işte. insanların biirbirini motive etmesini. kaç kilo olursa olsun rahatlıkla söyleyebilmesini.
benimde hedeflerim küçük küçük. sonuçta biz aldık bi şekilde vermeliyiz.ve inanıyorum ki burda hep birlikte güzel sonuçlar alacağız.
saollll cnmmmm
artık hep buradayım gitmek yok birdaha cnm
izlemle konuştum yoldalarmış silifkeye dönüyorlardı
bazı kararlar almış kendi açıklar gelince zaten
bu arada bend edolma yeidm yaprak sarma kv göndermiş
akşama kapuska vardı ama dayanamaıdm yidim dolmalarııı pişmanmıyım hayırr
birazdan dışarı çıkıcaz alışverişe , işler hiç bitmiyor (yapana) ayyy bıktım yaa hayatımda köklü bir değişikşik istiyorum artık vallahi... yaza kadar 55 olsam öpüp başıma koyucam vallahi bu nedir arkadaş yaaa tam bir iradesiszlik örneğyim bennbnnnnnnnn
E birlikte vereceğiz inş. Moral çok önemliiiii =)))
75 ile hamile kaldım canım 22 kilo aldım 13 gitti 9 kaldı..Yanı gebelikden önce de pek normal sayılmaz kronik kabızlık var bende çikolata kistinden sonra kaldı üzerimde amelyat olalı 2 yıl olacak ekimde..Bakalım 85 ile başlayalım diyorum şöyle 70 65 felan olsammmm ohhhdaha ne isterim =))
meraba 80- 89 topiginin çıtır hatunları
bu gün nedenini bilmedigim bi mutluluk var içimde
ama annemin yaptıgı dere otlu poğça kokusu bozdu bunu
yemeden nası durucam hiç bilmiyorum dayanıcam artık
cumaya 2 kg vermiş olarak bildirim yapıcam
filizcimmm
ben belki aylardır agzım sürmüyorum dolmayı
yaptıgım diyetten kaynaklı evet buügn karbon aldım
ama yarın bunu telafi etmenin yollarını ögrendigim için
açıkcasıı pişamn olmuyorum
ama eskiden olsa çok pişman olurudum
hatta ve hatta ben yen yeni ögreniyorum yeidkleirmdne pişman olmamayı artık bukadarcıgını hak ettigimi yeni yeni fark ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?