herkese iyi akşamlar kızlar..
ben feryal nihal abla evet o zamanlar 75 tim sonra ben 67 ye düştüm ygs sınavına girdim bi bıraktım diyetimi bidahada giremedim şuan 70 kiloyum maalesef yaza kadar en azından bi 65 kilo olmak istiyorum..
haklısın banu abla vercek kilomuz az olduğu için insan çok veremiyor ama azınada şükrüdiyoruz yapcak bişey yok eskiden bende dayanırdım ne oldu anlamıyorum işte insan iradesinide kaybediyor sıkılıyor biran önce olsun bitsin istiyorum artık bu sefer dayancam ama çok az kaldı banu abla ya bizim hedefimize
çok haklısın banu abla bende şuanki görüntümden hiç şikayetçi değilim ama ben yinede 65 kiloya düşmek istiyorum hastalık değilde azim bence bu
hoşgeldin canım
canın çok isterse sadece 1 tane patatesten yapabilirsin canım ekmeksiz yemek şartıyla
ah ah bizim bu niyetler bozuluyo hep ilkay abla bu sefer bozulmasında yaza kadar sen 55 ol ben 65 inşallah bu bize lazım ya..
evet canım normal hayatta olsak ben eskiden kilomu söylemezdim hiç utanırdım ama burası çok iyi o konuda herşeyimizi paylaşabiliyoruz aynı dili konuşuyoruz çünkü
tabiki pişman olma banuş ablacım senin hakkın bu ben hem senin kaçamaklarını bilirim kaç tane sarma yemişsindirki bişey olmaz
asıl o iradesizlik örneği benimmmm
gider gider canım merak etme form çayları iç kabızlık için kurukayısı falanda ye sabahları ılık suyla iyi gelir
evet çok haklısın yoksa pişman olmaya olmaya daha çok yeriz ama yolun başında olanlar için dediğin gibi bu geçerli ben bile pişman oluyorum yani ama benimkiler kaçamak değilki gece yatmadan 2 pişi 1 bardak ayran içince bu kaçamak olmaz direk bi öğün kaçamak dediğin ne bileyim bi çikolata falandır..
çok istersen akşam yemeyip 1 tane yersin zeynepçim nasılsın çoktandır görüşemiyoruz diyet nasıl gidiyor
sana pişman olmamayı izlem abla öğretti dimi banu abla çok iyi hatırlıyorum eşin seni pizza yemeye götürcekti ama sen istemiyodun izlem abla o senin hakkın dedi.. gerçektende hakediyosun sen bunları..
feryoşş gümbür gümbür geldin kıss topige
evet cnm bizimkisi hastalık degil azimm
valla akşama kadar cnm çıkıyor idlim dışarda geziyorum en erken 1 d eyatıyorum ama sabah uyuya uyuya yüürmeye giidyoum
evet cnm izlem ögretti ban pişman olma dediii ve pişman oldugumd a hep kızdı
biz bunu hakettik banu der her seferindeeeee
özledim bak şimdi izlemiii
bugün telde konuştuk ama henüz girmedigi topigee yol yorgunudur tebii
feryoşş gümbür gümbür geldin kıss topige
evet cnm bizimkisi hastalık degil azimm
valla akşama kadar cnm çıkıyor idlim dışarda geziyorum en erken 1 d eyatıyorum ama sabah uyuya uyuya yüürmeye giidyoum
evet cnm izlem ögretti ban pişman olma dediii ve pişman oldugumd a hep kızdı
biz bunu hakettik banu der her seferindeeeee
özledim bak şimdi izlemiii
bugün telde konuştuk ama henüz girmedigi topigee yol yorgunudur tebii
Bravo sana,harika bir gelişme senin adına
Günlere yine git ama irade işte gerçi sen sürekli gidiyorsun o da sabır işi ya
Hani haftada bir gitsen buradaki atunların bazıları da gidiyor tutuyor kendini ama sürekli gidiyorsan her gün tutmak zor olur tabi..
Ya kilo verene kadar ara vereceksin etkinliklere,daha seyre gideceksin..Ya da çok zor ama hayır diyeceksin
çok istersen akşam yemeyip 1 tane yersin zeynepçim nasılsın çoktandır görüşemiyoruz diyet nasıl gidiyor
Yemedim canım sabaha sakladım hakkımı
ben iyiyim diyetimde çok iyi sen nasılsın diyete konsantre olabildinmi :26:
filizcimmm
ben belki aylardır agzım sürmüyorum dolmayı
yaptıgım diyetten kaynaklı evet buügn karbon aldım
ama yarın bunu telafi etmenin yollarını ögrendigim için
açıkcasıı pişamn olmuyorum
ama eskiden olsa çok pişman olurudum
hatta ve hatta ben yen yeni ögreniyorum yeidkleirmdne pişman olmamayı artık bukadarcıgını hak ettigimi yeni yeni fark ediyorum
gider cnm ya.azimle göbeğinde gider.. senin gibi kararlı olabilsem keşke..
buarada topiğimizn maşallahı var ve deryacım seni ayrıca kutluyorum. hiçbişiyi atlamadan, herkese cevap yazıp, isimleriyle hitap ediyorsun...
deryoşşş
cnm hani kiraz sapının tatlımsı bir tadı var ya ben onı sevmiyorum cnm
tepe tüyüm ayaga kalkıyor o tad gelinceee agzıma:76::76::76::76::76:
ama işe yarayacksa içerimmm tabisiiii
herkese tünaydın kızlarr bugün tekrar diyete başladım allaha dua ediyorum artık bitmesin şu diyet hep aynı şeyi yapıyorum ofama bu sefer bitmicek biliyorum öncelikle geçmişi okumaya çalıştım ama tam olarak okuyamadım çünkü çok sayfalarr olmuş doğum günümü kutlayanlara çok teşekkür ediyorum ablalarım iyiki varsınız burcu sanada geçmiş olsun canım bu arada kızlar benide hep kilomdan eksik söylerler bu kadar bakabildim geçmişe topiğimizin maşallahı var:)
feryal
hoşgeldin cnmm nasılsınnn,sıkma canınıı tatlım ya valla bendede var bi bıkkınlıık geçen yılki degiliz hiç birimizzz. ben geçen yıl envayi çeşit pasta börek yapardım çocuklara taına bamazdım am aşimdi uyduruk çubuk krekere bile dayanamıyorum cnm
bi sıksak kendimizi vericez belki ama şunudaa unutma ilk zamnalardaki gibi veremeyizz
geçen yılki diyet defterimi gördümm geçen nisnaın ilk haftası 2.5 kilo vermişim
şimdi 1 ayda veremiyorum onu:26::26::26:
selammm kızlarrr
bir kaç gündür birazz rahaatsızdım ve birazcık forumdan uzak kaldım :2: :2:
bu arada da birzcık kilo aldım
ama aartık burdayımm veee kilo vermeyee hazırım .. geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır
Teşekkür ederim siz insanın otokontrolünü geliştiriyorsunuz aktif olmadığım dönemlerde bile çok faydası oldu buranın bana
Selammmm..
Herkese Keyifli Haftalar Diliyorum..
Aranıza katılmak istiyorum..85 kiloyum..12 Martta sezeryan ile doğum yaptım..Sanırım diyete başlayabilirim artık..Tosun gibi oldum yawww geldiği gibi gitsiiiiiiiiiiiiiin kilolar =)))
of ya dayanamadım bi vişneli browni ile bi tane çiğ köfte yedim....evde olunca dayanamıyorum ben ya. işte olunca daha kolay geçiyo zaman..
birazdan dışarı çıkıcaz alışverişe , işler hiç bitmiyor (yapana) ayyy bıktım yaa hayatımda köklü bir değişikşik istiyorum artık vallahi... yaza kadar 55 olsam öpüp başıma koyucam vallahi bu nedir arkadaş yaaa tam bir iradesiszlik örneğyim bennbnnnnnnnn
kızlar ben kaçıyorum..
kaçaksız bir akşam diliyorum herkese bu arada deryacım söylemeyi unuttum şu abrocket geldi ya birkaç kere denedim kesinlikle çok kolay mekik çekiliyor ama sen yine de alma ben biraz daha kullanayım..nolur nolmaz sonradan kötü bişeyi çıkar belki..
görüşmek üzere..sevgiler..
buarlar topikte "........yedim. pişman mıyım, hayır değilim "cümlesi çok dolaşıyor:))kızlar kötü pişman olalım lütfen heleki yolun başındakiler "ununu eleyip eleğini asanlara bişey diyemem (banucum sen pişman olma :))zaten hiç kaçamağını görmemiştim öyle...walla ben yiyip pişman oluyorum birde ters iş yapmaya zıtlaşmaya bayılıyorum ye diye ısrar ederlerse bikere yok dedim ya asla ağzıma sürmüyorum:)ama eşim yeme kilo alıyorsun dedikçe birini yutmadan diğer lokmayı ağzıma götürüyorum:))eşime söyledim sen bana ye yada yeme deme ben kafama göre yavaş yavaş veririm diye...sana da iyli k yaramıyor dio...neyse kızlar ben çıkıyorum.kib izlemin açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
meraba 80- 89 topiginin çıtır hatunları
bu gün nedenini bilmedigim bi mutluluk var içimde
ama annemin yaptıgı dere otlu poğça kokusu bozdu bunu
yemeden nası durucam hiç bilmiyorum dayanıcam artık
cumaya 2 kg vermiş olarak bildirim yapıcam
inş canım ineceksin sende o azim varrr
ben dahaölçülerimi almadım enyakınzamandı bir mezure alıym bakıym çok güzel olurdu ilk günle şimdiki ölçümü kıyaslamak
vallahi ya bende kepek ekmeği yerine tam tahıllı yiyorum ya göyaaa eksik bilgi insanı diyetten ediyor he artık ağzıma sürmem eşimede talimat verdim de yine ne karar aldınız diyo
kızlar ben akşam yemeğinde 1 tane dolma yedimde onu 1 porsiyon diyemi almalıyım ?
canım şöyle düşündüm her zmaan bu başıma gelecek.mümkün olduğunca salata tarzını seçip akşam da fazladan spor yapayım diyorum.inşallah başarabilirim.
sabah yine güzel başladım ama akşama sapıttım.şimdi 1 saat yürümeyi planlıyorum bantta inşallah dünkü gibi başarabilirim.
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
kslar nasılsınız şu işlerimi bi toparlayamadım ya daha çok girmek istiyorum topiğe amazaman olmuyor ki...
menümü yazayım hemen
sabah
2 yumartayla yapılmış kaşarlı omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
yarım domates
2 sosis
öğlen
1 porsiyon adana
1 kaşık bulgur pilavı
1 kutu lıhgt cola
2 fincan çay 1 fincan kahve
akşam yemeği yok
deryacım bu hafta listeye gircekmiyim acaba ? ikinci hftm doluyo.. :87::87:
AcapellaSoul;[COLOR="teal" .!.:Evet canım girersin iki hafta oldu :87:[/COLOR][/I][/B]
Duygu hoşgeldin,geçmiş olsun..Ne oldu ki? :26:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?