80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feryoşş gümbür gümbür geldin kıss topige
evet cnm bizimkisi hastalık degil azimm
valla akşama kadar cnm çıkıyor idlim dışarda geziyorum en erken 1 d eyatıyorum ama sabah uyuya uyuya yüürmeye giidyoum

evet cnm izlem ögretti ban pişman olma dediii ve pişman oldugumd a hep kızdı
biz bunu hakettik banu der her seferindeeeee

özledim bak şimdi izlemiii
bugün telde konuştuk ama henüz girmedigi topigee yol yorgunudur tebii

maaşallah ne güzel zayıflamışsınız ah keşke ben de böyle olsam keşke keşke :)

he valla geldim banuş abla çıkmamda artık ay bende özledim izlem ablayı izmire ne zaman döncekler acep

bugünkü menüm

sabah
1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği (evdeki bitince tam buğday ekmeğine dönücem)
yarım kibrit kutusu kadar b.peynir
yarım şekerli çay

ara
yarım çay bardağı beyaz leblebi
4 adet naturel kayısı

öğle
4 kaşık sebze yemeği
salata
1dilim k.ekmeği

ara
1tane vişneli browni ve 2 tane çiğköfte
1 bardak yarım küp şekerli çay

akşam
1 tane yumurtadan yağsız yapılmış peynirli omlet
2 kaşık sebze yemeği
1 dilim kepek ekmeği

3 litrede su içtim tüm gün boyunca içmeye devam...

canım şöyle düşündüm her zmaan bu başıma gelecek.mümkün olduğunca salata tarzını seçip akşam da fazladan spor yapayım diyorum.inşallah başarabilirim.

sabah yine güzel başladım ama akşama sapıttım.şimdi 1 saat yürümeyi planlıyorum bantta inşallah dünkü gibi başarabilirim.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

menüm
sabah: 4 tane zeytin, 1 tatlı kaşığı labne, 2 dilim kepek ekmeği
ara: bir avuç kara üzüm, yarım portakal
öğle:2 dilm kepek ekmeği, 2 tane çarliston biber, 2 tane salatalık
ara: bir avuç erik
akşam: 1 tabak bulgur pilavı, salata
ara: 1 tane portakal yerim
spor: 20 dakika
günler sonra spora başladım sonunda

kslar nasılsınız şu işlerimi bi toparlayamadım ya daha çok girmek istiyorum topiğe amazaman olmuyor ki...

menümü yazayım hemen

sabah
2 yumartayla yapılmış kaşarlı omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
yarım domates
2 sosis

öğlen
1 porsiyon adana
1 kaşık bulgur pilavı
1 kutu lıhgt cola

2 fincan çay 1 fincan kahve

akşam yemeği yok

nehircim
hoşgeldin cnm nasılsın yogunsun sanırım

nilgün
küsmüyüz selam sabah vermiyorsun hiçç

herkesee merhaaba şekerlerrr..

bugünkü menüm ... bu arada 5 günlük kaçamaklarım sonucunda 80 e geri dönmüş durumdayım aaama kendimi toparladım bugün ve aynen devaam.. bu kaçamaklarımın en büyük nedenide reglimin bir türlü gelmemesi ..sıtmalandım iştahım açıldı sancım geldi ama tık yok valla.. herhalde havalardan.. neyse gelelim menümee

sabah:1 kk yağsız peynir,3 yeşil zeytin ,1 haşlanmış yumurta,maydonoz ve domates
ara: 1/2 yeşil elma
öğlen: 4 yk bakla,3 yk light yoğurt
ara:3 kuru kayısı
akşam:2 yk müsli +1 brdk light süt

deryacım bu hafta listeye gircekmiyim acaba ? ikinci hftm doluyo.. :87::87:

Evet evet zaman zaman kaçamaklar bence sizin ve sizin gibi kilo verenlerin hakkı,maşallah o kadar kilo vermişsiniz.Ama biz yolun başındakiler için bence kaçamak elden geldiğince olmamalı (ama oluyor ne yazık ki,sonuçda insanız,nefis çekiyor ve dayanılamıyor)Ben kaçamak yapınca çok pişman oluyorum

Bu günkü yediklerim
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 zeytin
3 çeri domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
şekersiz çay

Ara;
yarım avuç kadar leblebi
3-4 küçük krik krak

öğle:
500 gr light yoğurt
4 sunta

Akşam:
3 yk sebze yemeği
müsli
1 bardak süt

2 kupa tarçın çayı
1 form çay
2 lt su

gider cnm ya.azimle göbeğinde gider.. senin gibi kararlı olabilsem keşke..

İnşallah nuran,inan insan verdikçe,çevresinden olumlu tepkiler aldıkça artıyor azmi..
Başta böyle hissetmen normal..Her şeyi yerken bir anda sıkı bir düzene giriyorsun ve ister istemez umutsuz olabilirsin başta ama hep diyorum ya inan kendine..Çektiğin eziyetleri geri dönecek bir yatırım gibi düşün :13:

buarada topiğimizn maşallahı var ve deryacım seni ayrıca kutluyorum. hiçbişiyi atlamadan, herkese cevap yazıp, isimleriyle hitap ediyorsun...

İnsanın işi gücü kk olunca öyle oluyor
Eşim bir şey anlatıyor ben tıkır tıkır cevap yazıyorum o kadar koptum dünyadan...Biliyor bana ne kadar iyi geldiğini o yüzden ses etmiyor pek
2 aydır ne düzgün fotoğraf çekebildim,ne de öğrenmem gereken programların başına oturabildim
Şu diyet maratonu bitene kadar sadece buna adapte ettim kendimi..O yüzden de her detayı okuyorum,elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum :87:
İstiyorum ki bu yolda olabildiğince çok kişiyle birlikte ilerleyelim, yaza sadece benim değil hepimizin yüzü gülsün

deryoşşş
cnm hani kiraz sapının tatlımsı bir tadı var ya ben onı sevmiyorum cnm
tepe tüyüm ayaga kalkıyor o tad gelinceee agzıma:76::76::76::76::76:

ama işe yarayacksa içerimmm tabisiiii

Yok be kuzum ne zorlayacaksın kendini başka çeşitlerini iç

Feryalim tekrar hoşgeldin,umarım bu son durak olur, buradan 5 kiloyu vermiş bir şekilde çıkarsın
Hem senle birlikte ben de 5 kilo verirsem 72 olurum alllllaaahhh

Banucum ve feryalim bana 2 ayda bıkkınlık geldi,eşimle oturup hesapsızca tatlı yemeyi,çekirdek çitlemeyi özledim ki sizin durumunuzu düşünemiyorum
O yüzden sonuna kadar haklısınız..Az sabır sadece...Katettiğiniz koca yola bakınca bir sokak kalmış sadece önünüzde..

Duygu hoşgeldin,geçmiş olsun..Ne oldu ki? :26:

Teşekkür ederim siz insanın otokontrolünü geliştiriyorsunuz aktif olmadığım dönemlerde bile çok faydası oldu buranın bana

Kesinlikle çok doğru

Aramıza hoşgeldin...Emzirme dönemi hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olmuşlar zaten.
Azmin daim olsun..

of ya dayanamadım bi vişneli browni ile bi tane çiğ köfte yedim.... evde olunca dayanamıyorum ben ya. işte olunca daha kolay geçiyo zaman..

Kaçamaklarımız aldı başını gidiyor

Neden adapte olamıyorsun ilkayım ya :26:

Nihalcim zaten ben 70'e inince yani kilo vermeyle işim bitince alacağım alet sıkılaşmak için.Daha çok var yani
Ama sen tecrübelerini paylaş her zaman takipteyim :87:

Filizcim onun mantığı şu;
Zararlı bir şey yeyip de pişman olunca "aman zaten ben kim diyet kim" diyerek daha çok saldırıyoruz.Açıkçası ben bunu çok yaptım.Kaçamak kazağın ucunu sökmek gibi devamı geldi hep..Ama hayır pişman değilim,bilinçli yedim denilince akşamına bir salata,bir çorba yeniliyor ve telafi ediliyor bütün olay bu yani..Pişman olmanın diyete hiç bir faydası yok bence.Ama olmamanın kendini bilmek ve kontrol etmek açısından çok faydası var.

Dereotlu mu offfff En sevdiğim ottur ya hiç dayanamam böreğine poğaçasına...Sabah ye madem bir tane aklında kalmasın..Ona göre de dengelersin sonra.
Bir de bak burcuya da dedim hafta da 1'den fazlası sağ-lık-sız..Bunu aklınızdan çıkarmayın ablam.Çabuk giden çabuk gelir,bu kadar kasarsanız kendinizi bu yol işkenceye dönüşür..

Sehercim bence de ölç kendini inceldiğini görmek çok zevkli
Ben de çok tahıllı yiyordum ya banu açtı gözümü

kızlar ben akşam yemeğinde 1 tane dolma yedimde onu 1 porsiyon diyemi almalıyım ?

Yok feryalim yarım porsiyon olmuş o. Bir porsiyon 2 dolmadır.

Kesinlikle sporla telafi etmen çok mantıklı..O günlerde hafif şeylerden alır,bir de akşamına sporunu yaparsan bence güzel sonuçlar alırsın..

Nehirim menün güzel de neden akşam yok
Öyle akşam yedirmeyecek bir şey göremedim ben :26:

deryacım bu hafta listeye gircekmiyim acaba ? ikinci hftm doluyo.. :87::87:

Evet canım girersin iki hafta oldu :87:

selam kızlar nasılsınız ? bukünkü menümü yazıyorum utanarak SABAH SEKERSİZ KAHVE ÖGLEN PATATES KIZARTMASI VE HAMBURGER YANINDA LIGHT KOLA AKSAM YEMEK YOK SADECE KAHVE İÇTİM 1 LİTREYE YAKIN SU İÇTİM BİRAZDANDA BİTKİ CAYIMI İÇERİM YAW Bİ DÜZEN OTURTAMIYORUM BEN

İyi akşamlar kızlar.Bende ilk menümü paylaşıyım sizinle;

Sabah öğlen arası,
2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
peynir,domates,salatalık
çay

İkindi gibi,
Türk kahvesi sonrasında 2 kuru incir

Akşam da sadece 1 patatesden yapılmış bol yeşillikli yağsız salata ve ayran

Ben malesef oldum olası çok erken saatlerde kahvaltı yapamıyorum.Genelde ilk öğünüm öğlene doğru oluyor ve akşam yemeğinden oluşuyor.Aralarda meyve veya kuru meyve atıştırıyorum.Ki muhakkak türk kahvesi,nescafe içiyorum.Bi çeşit bağımlılık oldu.3 aydır şekeri de tamamen bıraktım.Tok da tutuyor beni

iyi aksamlar kizlar,

bütün gün eltimdeydik,cok güzel bir gün gecirdim,menümü bosverin bugün :) gecmise bakayim azcik,neler kaynatmissiniz

AcapellaSoul;[COLOR="teal" .!.:
Evet canım girersin iki hafta oldu :87:[/COLOR][/I][/B]

yuupppiiiiiiiiiiii canım benim yaaaaa

Duygu hoşgeldin,geçmiş olsun..Ne oldu ki? :26:[/B]

cnm sanırım havadaan bir sıcak bir soğuk bide çanakkalenin rüzgarı .. sıtmalanıp yattım pc bilee arada açabildim ..:2::2:
bahaar döneminde düzensiz adet olabilir dedi doktor .. şuan öle rahatsız edecek şekilde bir durum yok bekliyorum normale dönmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…