of kızlar yaa canım sıkıldı bugün annem aradı evde kıyafetlerim vardı almadığım bana diyor hiç giymediğin pantalonların var vericem birilerine bende verme bir bakayım dedim 42 beden bunlar senin bir bacağın girmez dedi bende anne sence kaç beden giyiyorum ben dedim en az 46 dedi anne ben 44 giyiyorum dedim yalan söylüyorsun dedi bana yaaa akşamda eşime anlatıyorum olayı o da kalkıp demez mi 2 aydır diyet yapıyorsun 4 kg verdin bende 60 kilo olayımda gör dedim bana ne dese beğenirsiniz 60 yaşına kadar anca 60 kilo olursun allahım yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam niye destek yerine köstek oluyor offf of
merhabalar hiç üzülmeyin bence bılıyorum cok sınır bozucu bır durum ama bu sızı uzmek yerıne kamçılasın lütfen emin olun yaparsınız 60 degil 55 bıle olursunuz inş. üzülmeyin hiç
canım yaa sağol şuan için kamçılıyor mesela spor yapmak zor gelirdi ama bu muhabbetten sonra 20 dakika spor yaptım ama en kötü huyum moralim bozulunca abur cubura saldırıyorum ama yapmıcam görecek onlar gidiyor mu kilolar gitmiyor mu
İyi akşamlar kızlar.Bende ilk menümü paylaşıyım sizinle;
Sabah öğlen arası,
2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
peynir,domates,salatalık
çay
İkindi gibi,
Türk kahvesi sonrasında 2 kuru incir
Akşam da sadece 1 patatesden yapılmış bol yeşillikli yağsız salata ve ayran
Ben malesef oldum olası çok erken saatlerde kahvaltı yapamıyorum.Genelde ilk öğünüm öğlene doğru oluyor ve akşam yemeğinden oluşuyor.Aralarda meyve veya kuru meyve atıştırıyorum.Ki muhakkak türk kahvesi,nescafe içiyorum.Bi çeşit bağımlılık oldu.3 aydır şekeri de tamamen bıraktım.Tok da tutuyor beni
benim yediklerime niye kimse yorum yazmadı cok üzüldüm valla :84:
benim yediklerime niye kimse yorum yazmadı cok üzüldüm valla :84:
Canım sen bişey yememişsin ki :)yanlış anlamassan fikrimi söylemek isterim.Belki öğlen yediklerini dengelemek istedin ama bu gibi durumlarda akşam 1 kase yoğurt yemek veya biraz süt içmek daha faydalı diye biliyorum ben:26:
seninmiydi bulgurlu menü:26:
hayır canım ben sabah sekersız kahve oglen patetes kızartması hamburger ve kola aksam yıne kahve su ve bıtkı cayı ıcıcem yatmadan
nasıl menü bunlarrr çok yanlış çokkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?