80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of kızlar yaa canım sıkıldı bugün annem aradı evde kıyafetlerim vardı almadığım bana diyor hiç giymediğin pantalonların var vericem birilerine bende verme bir bakayım dedim 42 beden bunlar senin bir bacağın girmez dedi bende anne sence kaç beden giyiyorum ben dedim en az 46 dedi anne ben 44 giyiyorum dedim yalan söylüyorsun dedi bana yaaa akşamda eşime anlatıyorum olayı o da kalkıp demez mi 2 aydır diyet yapıyorsun 4 kg verdin bende 60 kilo olayımda gör dedim bana ne dese beğenirsiniz 60 yaşına kadar anca 60 kilo olursun allahım yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam niye destek yerine köstek oluyor offf of

teşekkür ederim derya abla o zaman hesaplatayım şimdi şu kalorimi

o zaman biz aynı anda mezun olcaz nerdeyse hadi bakalım yarışa varmısın benle

bugünkü menüm

1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Kuru kayısı 2 adet 36
[4] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[5] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
[9] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[10] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 2 ADET 140
[11] Etli Yaprak Dolma 4 ADET 106.68
[12] Çilek 100 gr 37
Toplam : 1119.78 kal.

spor 20 dak.

merhabalar hiç üzülmeyin bence bılıyorum cok sınır bozucu bır durum ama bu sızı uzmek yerıne kamçılasın lütfen emin olun yaparsınız 60 degil 55 bıle olursunuz inş. üzülmeyin hiç

merhabalar hiç üzülmeyin bence bılıyorum cok sınır bozucu bır durum ama bu sızı uzmek yerıne kamçılasın lütfen emin olun yaparsınız 60 degil 55 bıle olursunuz inş. üzülmeyin hiç

canım yaa sağol şuan için kamçılıyor mesela spor yapmak zor gelirdi ama bu muhabbetten sonra 20 dakika spor yaptım ama en kötü huyum moralim bozulunca abur cubura saldırıyorum ama yapmıcam görecek onlar gidiyor mu kilolar gitmiyor mu

Sabah;
hiç bişey dün geceden yediğim için yemedim..

Öğlen;
2 dilim ekmek arası krem peynir salça 1 domates 1 marul biraz nane
1 bardak ayran

Akşam;
1 kase çorba
1 tane biber dolması
salata(yağsız)
2 kaşık yoğurt

3 bardak 5 i 1 yerde çay 2 buçuk litre su

selam kızlarr
çocukları uyutup geldimmm
bir menü okudum kimindi hatırlamıyorum ama bol karbonlu bir menü idi hem sabah hemde öglen 2 şer dilim ekmek
akşamd abulgur pilavı kimdi bu menünn sahibi çıksın bakim ortayaa

rica ederim canım bunlar gercek düşüncelerim. bende oyleyım moralım bozulunca sacma sapan seylere saldırıyorum.abur cubura ama bosver su iç cay iç bul bıseyler...

Özlem çok az geldi bana :26: Arada bir çorba bir meyve yeseydin keşke..bu kadar aza da alıştırma bence daha baştan

Yok deryacım bu aralar biraz düzensiz oluyor yoksa her besin grubundan almaya dikkat ediyorum.Bu aralar hem havalardan bi keyifsizlik var hemde bazı sıkıntılarımdan.Ama sabahtan itibaren akşam yiyeceğim patates salatasının hayalini kurduğuma göre iyileşiyorum maşallahım vardır iştah konusunda yoksa

Iyi Geceler Kizlaaar

Bugünde Menümü Yazmayacagim Malum Adapte Olamadim Bi Türlü Diyete :78:
Yediklerimi Yazarsam Fena Azar Isitirim Sizden
Cok Yemedim ama Yinede
Yarin Bomba Gibi Baslayacagim , Sporumada Gidecegim Ozaman Yine Yazarim Menümü ..

Ya Kizlar Aranizda Diyet Günlügü Tutan Varmi
Ben Diyete Basladigim Günden Beri Günlük Ve Takvim Tutuyorum ..
Özel Defter Filan Aldim .. Icine Her Cuma Buradaki Gibi Bildirimimi Yaziyorum ..
Günlügümede Diyet Yaptigimdan Beri Postif Gelismeleri Kaleme Döküyorum ..
Gercekten Iyi Geliyor .. Hedefime Ulastigim Zaman Bile Gecmiste Nasil Baslayip
Neler Yaptigimi Filan Okumam Icin Ideal Bisey ..
Bide Hani 1.Sene Filan Formumu Korumam Gerekecek Ya Onun Icinde Avantaj Belkide ..
Cünkü Okuyup Okuyup Nekadar Zor Ve Ne Kadar Zamanimi Aldigini Görecegim Bu Kilo Vermenin
Ve Yediklerime Daha Cok Özen Gösterecegim ..

Cünküüüü Neydii Bizim Sözümüüüzz ..

Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizden VAZGECMEYELIMMMM

bende sankı cok duzgun beslenmişim gıbı utanmadan bıde yorum yazmadınız dıyorum

benim yediklerime niye kimse yorum yazmadı cok üzüldüm valla :84:

Canım sen bişey yememişsin ki :)yanlış anlamassan fikrimi söylemek isterim.Belki öğlen yediklerini dengelemek istedin ama bu gibi durumlarda akşam 1 kase yoğurt yemek veya biraz süt içmek daha faydalı diye biliyorum ben:26:

cok haklısın estagfirullah ne yanlışı tabıkı yazıcaksınız burda kı amacımız ne bırbırımıze destek olucaz yerı gelıcek kızıcaz kı bı yol katedebılelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…