sevdemer tabiki canım aramıza hoşgeldin gerçekten burası motivasyon için çok idaal inşallah enkısa zamanda kilolarından kurtulursuna.s.Merhaba arkadaşlar;benide aranıza alırmısınız.Geçen yıl temmuzda doğum yaptım.Hamileliğim boyunca 35 kilo aldım.Hamile olmadan önce 63 kilo idim.Doğumdan sonra hipotiroid hastası olduğumu öğrendim.İlaç tedavisi görüyorum.Birde nodül var.Şu anda hormonlar normale döndü kan sonuçlarına göre.Artık kilo verebilirmişim diyetisyen böyle söyledi.Sanırım 83 üm şimdi.Sabah aç karnına tartılmadım hiç.Yarın sabah yürümeye başlıyorum.Hedefim 60 kilo.Umarım ulaşırım bu sonuca.Herkese başarılar.
Merhaba arkadaşlar;benide aranıza alırmısınız.Geçen yıl temmuzda doğum yaptım.Hamileliğim boyunca 35 kilo aldım.Hamile olmadan önce 63 kilo idim.Doğumdan sonra hipotiroid hastası olduğumu öğrendim.İlaç tedavisi görüyorum.Birde nodül var.Şu anda hormonlar normale döndü kan sonuçlarına göre.Artık kilo verebilirmişim diyetisyen böyle söyledi.Sanırım 83 üm şimdi.Sabah aç karnına tartılmadım hiç.Yarın sabah yürümeye başlıyorum.Hedefim 60 kilo.Umarım ulaşırım bu sonuca.Herkese başarılar.
iyi geceler nasılsınız kızlar eflatun nasıl oldun
canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?