80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba yediklerimi yazayim
sabah: 3 ad.altibasak biskuvi
ara: 1 avuc k.uzum findik
oglen: peynirli, domatesli tost, 1 bardak ayran
ara: 3 y.kasigi yogurt ve salataklik
aksam: 1 kucuk kase corba, kucuk bir dilim ekmek, 5 parca kare kare kucuk tavuk yagsiz tavada, salata
herkese iyi aksamlar kizlar

baharnazcım sana bişi sorcam ... şu mucize iksir dediğin şeyi banada yazarmısın bide ne işe yarıyor ben çok merak ettim de .. kaçırdım galiba ne olduğunu öpüyorum şimdiden...a.s.

yedikelerimi yazıyım arkadaşlar

sabah 8:00 1 fincan kahve şekersiz
ara 10 :00 yoğurt salatalık
öğle 15:00 3 kaşık bakarna 1 kase yoğurt 1 parça tavuk but
akşam yemicem arkadaşlar acıkırsam yoğurt yada meyve yemeyi düşünüyorum şuan çok tok hissediyorum kendimi iyi gecelerrrrrrrrrr ( buarada 1 tane bira içsem bişi olurmu çok canım çekti ):içelim:

arkadaşlar bu gün güümüz vardı evden acil cıkmam gerekiyordu o yüzden ugrayamadım kg veren herkesi tebrik ederim vereneyenler üzülmeyin

Merhaba arkadaşlar;benide aranıza alırmısınız.Geçen yıl temmuzda doğum yaptım.Hamileliğim boyunca 35 kilo aldım.Hamile olmadan önce 63 kilo idim.Doğumdan sonra hipotiroid hastası olduğumu öğrendim.ılaç tedavisi görüyorum.Birde nodül var.Şu anda hormonlar normale döndü kan sonuçlarına göre.Artık kilo verebilirmişim diyetisyen böyle söyledi.Sanırım 83 üm şimdi.Sabah aç karnına tartılmadım hiç.Yarın sabah yürümeye başlıyorum.Hedefim 60 kilo.Umarım ulaşırım bu sonuca.Herkese başarılar.

sevdemer tabiki canım aramıza hoşgeldin gerçekten burası motivasyon için çok idaal inşallah enkısa zamanda kilolarından kurtulursuna.s.

iyiy geceler kızlarr ancak fırsat bulabildim ama malum herkes uyumuştur heralde bu saatte valla bugün kendimi çok kötü hissettim vallaaz verdiğim için neyse umarım önümüzdeki hafta güzel veririm regl olsam kurtulucamda neyse hayırlısı herkese iyi gecelerr

tabi katılabirsin canım hoş geldinn umarım hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız

selam kızlarr...geçmişi okumya vaktim yok malesef hemen kilomu yazıp çıkıyorum..
bu hafta da 500 gr vermişim:lepi::sm_cool:
halbuki hiç ümidim yoktu..
ben bugün tam 10 kiloyu vermiş bulunuyorum..
ve fazla abartmadan bu haftasonu izini hakettiğimi düşünüyorum..
emin olun abartmıycam..
yarın dayım çocuk mağazası açıyor..sokak defilesi yapılacak..
ve kızlarım da manken..bugün giyecekleri elbiseleri ayarladık..
tv ye de çıkacaklar..neyse ben kaçtım

slm kızlarrr... ben geldim.. ancak girebildim üzgünüm.. anneanneme gittik.. dayımlar,teyzemler biz fln.. curcuna kıyamet.. muhabbet iyiydi.. yeni geldik eve... listemi yazimm... yediklerimi.. yani şu saat itibariyle dünkü listem oldu :)))

sabah------------ 1kk peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
ara---------------- 1 çatal kıymalı börek(kızım illa tadına bakçaksın dedi),1 ısırık un kurabiyesi
öğlen------------- 1 bardak ayran
ara---------------- 1 fincan neskafe
akşam----------- 6 tane yaprak sarma,3 yemek kaşığı bezelye yemeği,1 kase yoğurt
ara---------------- 2 şekersiz çay

kaçıyorum dedim ama çıkamadım..neyse..
kilo verenleri tebrik ediyorum..vermeyenler üzülmesin..arada kaçamak yapın..sonra yeniden sıkın..
metabolizmanız şaşırsın..
hepinizi çok seviyorum..2 aydan kısa sürede nasıl 10 kg verdim ben bile inanamıyorum..
haftaya terzide işim var.............eteklerimi daraltıcam:teytey::teytey:
hepsi sizin sayenizde..iyi geceler..
öpüyorum...

kızlarr. online görünüyosunuz.. nerelerdesiniz.. başka topiklere mi gittiniz :))))

pardon yediklerimi unutuyodum..
sabah--1 dilim k ekmek,1 h yumurta,1 kk peynir,dom,saltlk
ara---
öğle--2 kaşık bulgur,2 kaşık bezelye,biraz ekmek ve kaşar(azdı)
ara--3 kaşık puding
akşam,1 kaşık makarna,salata,1 kase hazır çorba
ara--1 dilim baklava,1 çay bardağı kola..
kızmayın nolur..tatlısızlıktan bayılacaktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…