80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tutcam abla tutcam şimdiden geçti sanki mide kazıntım içtim tarçını istemiyorum o gevreği bende toblerone tercih ediyorum hadi bakalım çok az kaldı o güzel güne

burcu çok güzel olmuş bu iyi fikir canım

hahahahaaa yarldım kız derya yallah gevrek yallahhh

Hee ben de yarıldım kendi kendime

İyi geceler tatlım kolay gelsin...
Bence de izloşum gel artık

selma ablaaaa
bugünki menünnn olmamıştı kendinde biliyorusn yarın ama
lütfen daha sık gel menüleirni paylaşşş

haklısın canım bir daha yapmamaya gayret gösrecegim inş bu gün hiç oturmadım temizlik yaptım o yüzdende olmadı mönüm ama artık burdayım

burcuuu günlük süper canım çok iyi fikir tebrikler

Tesekkür Ederim Canimmmm Valla Vakti Olan Herkez Ve Yazmayi Seven Herkez
Tutsun Bencee .. Gercekten Cok Iyi Geliyooor ..

Aman da ablası ne güzel süslemisşin sen defterini
Çok güzel yazın var bayıldım..bunların hepsini azmini arttırır.Sen bu yolda başarılı olacaksın biliyorum..Her bir hareketin bunun kanıtı

Ablamm Tesekkür Ederimmm ..
Süslü Pakizeyim Ben Her Biyerimden Belli Oluyor Eee Defterlerimdende Tabiki de

Iveet iveet Azmime Azim Katiyor Bu Günlük I$i ..
Ilk Defa Bukadar Cok Istekliyim Ve hirsliyim Kilo Vermek Icin , O Yüzden Herseyin En Iyisini
Yapmaya Calisiyorum .. Kalici ve Saglikli Kilo Vermek Istiyorumm .. Bunun Icinde Her Türlü
Yardimi Yapiyorum Kendime .. Yoksa Cok Cabuk Pes Ederim Kendimi Iyi Taniyorum

Sizde Günlük Tutun Resimler Ekleyin Günlük Yarisi Yapalim Hadeee

Bugünkü Menüm

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

70 gram fıstık

Öğle

1 dilim uno çok tahıllı , 35 gram labne , 4 dilim salam

Ara

2 haşlanmış yumurta , 60 gram beyaz peynir , 1 salatalık

Akşam

3 tavuk burger , 3 kaşık kuru fasülye , 1 porsiyon yağsız salata

3 litre su

2 kupa tarçın,3 kupa form çayı, 1 şişe soda

Spor : yok

o akşam yememe eylemine bende katılıyorum yaa ama bi elmadan bişey olmaz dimiii

kızlar size bişey sorucam ben meyve çaylarıda içsem bi zararı olurmu şekersiz elma çayı böğürtlen çayı

falan çok güzel kokuyolar tatlarınıda çok seviyorum dün içtim mükemmeldi diyet açısından zararı olmaz

heralde

cnm bişey sorucam 2 haşlanmış yumurta ağır gelmiyomu ? normalde derler ya hani fazla yumurta karaciğeri zorlr diye merak ettim bi soruyım dedim .. yoksa öle bi durum ben bayılırım vallaa yumurtyaa

burcucum günlüğüne bayıldım cnm tebriklerr..

Kızlar yarın neredeyse bütün gün temzilik yapacağım menümü nasıl ayarlayayım bilmiyorum :18::18:
Sabah kahvaltıyı biraz daha erken yapacağım..O kadar yorulmuşken de haşlanmış yumurta filan yemem biliyorum
Zaten kaç gündür protein olsun diye zorla yiyorum yoksa baya bıktım yumurtadan

Ne yesem bilmiyorum valla evim de öyle berbat ki sağlam temizlik bekliyor beni offf nefret ediyorum ev işlerinden zerre sevmiyorum :84::84::84:
Ev temizlenince kullanmasını seviyorum ama

Neyse bakacağız bakalım zaten bu boğazla bu hafta sabitim kesin :95::95:

afiyet olsun inş. bişey olmaz ama cok fazla içerseniz böyle seyleri zamanla bagırsak bi takım ozellıklerını kaybedıyo cok asırıya kacmamak lazım. misal içerken iyi kabızlık sıkıntısı yok ama bırakınca 3 gun kabızlık sorunu o yuzden cok fazla ıcmemek gerek bence nacizane fikrim

neyse aldım ben cevabımı bende diyorum deryaadaki yumurta aşkın bak meğerse proteini dengelemek içinmiş

Feryalim iç tabi ya ben hep içiyorum 1 kalori bir tanesi zaten,ben de bayılıyorum
Doğadan'ın meyve bahçesi var şiddetle tavsiye ederim..

Duygucum yumurta saf protein ve protein benim kilo vermem de çok yardımcı..Ne kadar protein alırsam o kadar fazla veriyorum.Aslında her gün yediğim için bıktım artık iştahla yemiyorum ama yine de zorluyorum kendimi.Karaciğeri zorlama konusunda ise şunun şurasında en fazla 1,5 ay bu düzen devam edecek bir şey olmaz herhalde :44:
Bence seviyorsan sen de tüket mutlaka..

yok canım onları kabızlık için içmiyorum ben tadları güzel kabızlık için form çayı falan benim normalde zaten bağırsaklarım tembel biraz aradada çiçek tozu içiyorum falan anca öyle düzene giriyor ama o çayların tadları kokuları güzel diye içmek istemiştim

anladım cnm bu diyetten sıkıldığımda onuda denerim ..zaten kahvaltıda yiyorum ara da da 1 tane yerim ..

o zaman yarın hemen bi markete uğrayım alayım meyve çaylarıı derya abla hiç unutmuyorum bikere tam 4 tane haşlanmış yumurta yediydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…