anladım cnm bu diyetten sıkıldığımda onuda denerim ..zaten kahvaltıda yiyorum ara da da 1 tane yerim ..
Unutmadın mı kuuuu
Mide fesadı geçirecektim ya nasıl yedim şimdi inanamıyorum
yakın geleceğin çıtır aadayları..hepinizi öpüyorrr ve iyi geceler diliyorum vee kaçıyorumm
cnm ben sıvı gıda ağırlıklı bir diyet yapıyorum su diyeti olarakta geçiyo.. günde 3 lt su içiyorum falan...bu diyet neki acep ben kacırdım galiba
herkese iyi geceler kızlar bende yatıyorum artık
sagol canım ama işin içinde 3 lıtre su var ölsem içemem yaw
yakın geleceğin çıtır aadayları..hepinizi öpüyorrr ve iyi geceler diliyorum vee kaçıyorumm
herkese iyi geceler kızlar bende yatıyorum artık
Bendee Böyle Diyorduuummm En Ba$lardaa ..
Ama Inan 2-3 Gün Kendini Zorla Bak Alisacaksin ..
Lakiiir Lakiiir Iciyorsun , Hatta Icmeyince Bisey Eksikmi$ Gibi Hissediyorsun ..
Ben Sabahdan Öglene Kadar 1,5 Litreyi Bitiriyorum ..
Öglenden Aksama Kadar 1.5 Daha Bitiyorr .. Oluyor Sana 3.Litree
Tabi Wahit Ve Cahit'le Flörtümüz Hic BitmiyooorBol Bol Görüsüyoruz
oh maşallah ama midem bulanıyo benim cok su içince
nehircim
hoşgeldin cnm nasılsın yogunsun sanırım
nilgün
küsmüyüz selam sabah vermiyorsun hiçç
of kızlar yaa canım sıkıldı bugün annem aradı evde kıyafetlerim vardı almadığım bana diyor hiç giymediğin pantalonların var vericem birilerine bende verme bir bakayım dedim 42 beden bunlar senin bir bacağın girmez dedi bende anne sence kaç beden giyiyorum ben dedim en az 46 dedi anne ben 44 giyiyorum dedim yalan söylüyorsun dedi bana yaaa akşamda eşime anlatıyorum olayı o da kalkıp demez mi 2 aydır diyet yapıyorsun 4 kg verdin bende 60 kilo olayımda gör dedim bana ne dese beğenirsiniz 60 yaşına kadar anca 60 kilo olursun allahım yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam niye destek yerine köstek oluyor offf of
hayır canım ben sabah sekersız kahve oglen patetes kızartması hamburger ve kola aksam yıne kahve su ve bıtkı cayı ıcıcem yatmadan
kızlar çok acıktım 1 tane elma yedim şimdide bitane kabuk tarçına kaynamış suya attım onu içcem ama benim aklımda annemin bimden aldığı yağlı gevrekler var off off çık aklımdan çık:18::18:
:84::84:
yok kızlarr aşk olsun yawwww amacım sadece yardımcı olmak amaa
olmuyor bölee bacılarım ,kardeşlerim çıtır adaylarımmmmm
hepimiz cozuttuk gidiyoruzzzzz
ben mesela güya akşamları çayın yanınd abişiy yemiycme diye karar aldım ama
4 tane kayısılı form büskivi
fındık
üzüm ve çilek yedimmm
birazda regli yüzündennn ama artıkgerçekten yemiycme 7 dne sonra bişiyyy
varsa benim eyleme katılmak isteyen buyursun gelsinn:82::82::82:
bu arada deryaıcm inşş benimkide bahardna kaynaklı böle olmuştur yarın geliverirr
o akşam yememe eylemine bende katılıyorum yaa ama bi elmadan bişey olmaz dimiii
kızlar size bişey sorucam ben meyve çaylarıda içsem bi zararı olurmu şekersiz elma çayı böğürtlen çayı
falan çok güzel kokuyolar tatlarınıda çok seviyorum dün içtim mükemmeldi diyet açısından zararı olmaz
heralde
Kızlar yarın neredeyse bütün gün temzilik yapacağım menümü nasıl ayarlayayım bilmiyorum :18::18:
Sabah kahvaltıyı biraz daha erken yapacağım..O kadar yorulmuşken de haşlanmış yumurta filan yemem biliyorum
Zaten kaç gündür protein olsun diye zorla yiyorum yoksa baya bıktım yumurtadan
Ne yesem bilmiyorum valla evim de öyle berbat ki sağlam temizlik bekliyor beni offf nefret ediyorum ev işlerinden zerre sevmiyorum :84::84::84:
Ev temizlenince kullanmasını seviyorum ama
Neyse bakacağız bakalım zaten bu boğazla bu hafta sabitim kesin :95::95:
azcık da bana kızın..
sabah : müsli,süt,1 sıcak çikolata
öğle:kaşarlı domates çorbası,tavuklu mantı,2 çatal kadayıf tatlısı
ara: 1 tane brownie intense,şekersiz neskafe
ara: 6 tane badem,yarım kase çekirdek
akşam: salata,5 kaşık spagetti
35 dk callanetics
2 lt su
form çayı içmiyorum artık.şu an bi sorunum yok.
yatayım artık ohh koca yok tam 5 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol bol spor yapacağım su içeceğim ve akşam yemek derdim olmayacağı için akşam yemek yemeyeceğim.ve cumaya artılarımı vereceğim inşallah..
iyi geceler..
Herkese iyi geceler,iyi uykular ve mutlu yarınlar....
bendenn kaçmaz edacımmmmmm
kızlar ben kaçtım bir sürü iş beni bekler çamaşırları ayarlıycam atıcam makinaya
mutfagı topluycammm
yatıcam sabah yollar benii bekler
6:15 te kalkıyorum 1 saat spor sonra eve gel kahvaltı hazırlaa kocayı gönder
çocuklara kahvaltı hazırla
sonra kendimee kahvaltı
bebeleir al dışarı götür getir uyutt
pöffffffffffffff hergün aynıı nese ben kaçtımmmmm
izlemmmmmmmmmmmmm gel kuşum yarınnnnnn
banuuuu öyle güzel anlatmışsın ki iş kronolojine bayıldımmmmmm bende okuyunca heveslendim sabah kalkıp yürümeye çok uzun zamandır sadece düşüncede kaldı bir gerçekleştiremedim..zira bende eğer yürürsem sabahları erken kalkıp gitmem gerek o toto nerde nerde o toto hıı:26::26:
temizlik yapmayı bende çok sevmem ama yapmadan da duramam :)) temiz evde oturmak iş bitince çayımı içmek büyük keyif...sana da iyi temizlikler bir nevi spor o da her ne kadar ev işi spro yerine geçniyor deselerde diyetisyenler bunukabul etmiyor bende etmiyorumKızlar yarın neredeyse bütün gün temzilik yapacağım menümü nasıl ayarlayayım bilmiyorum :18::18:
Sabah kahvaltıyı biraz daha erken yapacağım..O kadar yorulmuşken de haşlanmış yumurta filan yemem biliyorum
Zaten kaç gündür protein olsun diye zorla yiyorum yoksa baya bıktım yumurtadan
Ne yesem bilmiyorum valla evim de öyle berbat ki sağlam temizlik bekliyor beni offf nefret ediyorum ev işlerinden zerre sevmiyorum :84::84::84:
Ev temizlenince kullanmasını seviyorum ama
Neyse bakacağız bakalım zaten bu boğazla bu hafta sabitim kesin :95::95:
yatayım artık ohh koca yok tam 5 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol bol spor yapacağım su içeceğim ve akşam yemek derdim olmayacağı için akşam yemek yemeyeceğim.ve cumaya artılarımı vereceğim inşallah..
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?