internette simit dıyetı dıye bı dıyet okudum hem guzel hemde kolay sızce mantıklımı bılen varmı bu dıyetı?
aaayyy burcucum sen çok yaşa gece gece güldürdün beni wahit ve cahit
Bendee Böyle Diyorduuummm En Ba$lardaa ..
Ama Inan 2-3 Gün Kendini Zorla Bak Alisacaksin ..
Lakiiir Lakiiir Iciyorsun , Hatta Icmeyince Bisey Eksikmi$ Gibi Hissediyorsun ..
Ben Sabahdan Öglene Kadar 1,5 Litreyi Bitiriyorum ..
Öglenden Aksama Kadar 1.5 Daha Bitiyorr .. Oluyor Sana 3.Litree
Tabi Wahit Ve Cahit'le Flörtümüz Hic BitmiyooorBol Bol Görüsüyoruz
İyi geceler kızlarrrr
Feryal rüyanda haşlanmış yumurta gör
arkadaşlar ben diyetisyenin verdiği listeyi eklemek istiyorum çünkü ben sizlerden bayağı bir fazla yiyorum ve sizlerinkisiyle kıyasladığım zaman böle hiç hedef kiloma ulaşamicakmışım veya 1 yıl sürecekmiş gibi gelio
08:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir veya 1 yumurta
1 çay bardağı süt
yeşillik
1 bardak ılık su
5 zeytin
10:00
1 porsiyon meyve
11:00
1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 6 fındık veya 6 badem veya 2 ceviz
12:30
8 yk sebze yemeği veya kuru baklagil
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yoğurt,salata
16:00
1 porsiyon meyve
17:00
1 su bardağı süt veya yoğurt
1 adet grissini
20:00
4 yemek kaşığı sebze yemeği veya 60 gr et(2 köfte büyüklüğünde)
2 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek
yoğurt, salata
22:00
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
arkadaşlar şimdi benim menüm bu ve benim diyetisyene sorduğum soruların sonucunda çıkardığım sonuç şu:
ASLA AÇ KALMAYACAKSIN
HER ŞEYDEN YİYECEKSİN
CANIN BİŞEYİ ÇEKTİĞİNDE MUTLAKA YE AMA DENGELE YOKSA O YİYECEĞE KARŞI İSTEĞİN ARTAR
AYDA 4 -5 CİVARI VERECEKSİN
SPORU ABARTMA DİYOR ÇÜNKÜ KAS ORANI ARTINCA VERDİĞİN KİLO GÖZÜKMEZ DEDİ
BİRDE BOOOOOL SU DEDİ NE KADAR BOOOL DEDİM EN AZ 10 BARDAK DEDİ
BU DİYET TABİKİ BENİM KALKIŞ YATIŞ İŞTEN EVE DÖNÜŞ SAATLERİME GÖRE AYARLANDI VE KİLO BOY ORANINA GÖRE....
BU ARADA VE VE VEYA LARA DİKKAT!!!!!!!!!!!!1
ben 3 aylık bebeği olan ve emziren bir anneyim.acaba bu diyet bana da uyarmı???çok sık acıkıyorum ben ve emzirme döneminde malesef kilo aldım.94,5 kiloyum((
bende iyiyim canım konsantre olmaya çalışıyorum işte 1 hafta yapıp zincirleri kırarsam eğer mutlu olcam..
Dereotlu mu offfffEn sevdiğim ottur ya hiç dayanamam böreğine poğaçasına...Sabah ye madem bir tane aklında kalmasın..Ona göre de dengelersin sonra.
Bir de bak burcuya da dedim hafta da 1'den fazlası sağ-lık-sız..Bunu aklınızdan çıkarmayın ablam.Çabuk giden çabuk gelir,bu kadar kasarsanız kendinizi bu yol işkenceye dönüşür..
nehircim
hoşgeldin cnm nasılsın yogunsun sanırım
nilgün
küsmüyüz selam sabah vermiyorsun hiçç
of kızlar yaa canım sıkıldı bugün annem aradı evde kıyafetlerim vardı almadığım bana diyor hiç giymediğin pantalonların var vericem birilerine bende verme bir bakayım dedim 42 beden bunlar senin bir bacağın girmez dedi bende anne sence kaç beden giyiyorum ben dedim en az 46 dedi anne ben 44 giyiyorum dedim yalan söylüyorsun dedi bana yaaa akşamda eşime anlatıyorum olayı o da kalkıp demez mi 2 aydır diyet yapıyorsun 4 kg verdin bende 60 kilo olayımda gör dedim bana ne dese beğenirsiniz 60 yaşına kadar anca 60 kilo olursun allahım yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam niye destek yerine köstek oluyor offf of
Kızlar yarın neredeyse bütün gün temzilik yapacağım menümü nasıl ayarlayayım bilmiyorum :18::18:
Sabah kahvaltıyı biraz daha erken yapacağım..O kadar yorulmuşken de haşlanmış yumurta filan yemem biliyorum
Zaten kaç gündür protein olsun diye zorla yiyorum yoksa baya bıktım yumurtadan
Ne yesem bilmiyorum valla evim de öyle berbat ki sağlam temizlik bekliyor beni offf nefret ediyorum ev işlerinden zerre sevmiyorum :84::84::84:
Ev temizlenince kullanmasını seviyorum ama
Neyse bakacağız bakalım zaten bu boğazla bu hafta sabitim kesin :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?