80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

internette simit dıyetı dıye bı dıyet okudum hem guzel hemde kolay sızce mantıklımı bılen varmı bu dıyetı?

aaayyy burcucum sen çok yaşa gece gece güldürdün beni wahit ve cahit
İyi geceler kızlarrrr

Feryal rüyanda haşlanmış yumurta gör

valla deryacığım bende senin menüde 4 yumurtayı görünce heralde yanlış yazdı demiştim ama sonrasında şok olmuştum harbi ya nasıl yedin kuuu, sanada iyi geceler cnm

sabah kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
kahvalti:1 haslanmis yumurta,1kk beyaz peynir,5 zeytin,1 dom,1 biber,1 salatalik,biraz maydanoz
ara : 1 armut
ogle :1 kucuk tabak taze fasulye,5 kasik bulgur pilavi,1 kucuk kase cacik
ara : 1 elma
aksam :izgara balik,salata

herkese hayirli geceler,tatli ruyalar....

geçmişi oku oku bitmedi herkeşler gitti kaldım ben tek başıma
artık sabah olunca cvplayan olursa sevinirim kızlar 1,5 lt su şişemi doldurup içine kabuk tarçın atıp içiyorum , birşeyler yedikten bir müddet sonra acayip karnım ağrıyor tuvalet ihtiyacı hissediyorum birisi daha yazmıştı yapıyorum diye ondada böyle şeyler oluyor mu acaba

ben 3 aylık bebeği olan ve emziren bir anneyim.acaba bu diyet bana da uyarmı???çok sık acıkıyorum ben ve emzirme döneminde malesef kilo aldım.94,5 kiloyum((

günaydın kızlarrrrr
izlem gelmiş sandım saylar çok olunca ama maliiseff gelmemişşş

bendee sabah uyuya klamışım gidemeidm sporaaaa
hala gelmeid reglimdee çok stres soldummm
ben kaçayım şimdiii temizlik var benimdee

aycan
hipoglismein filan varmı bilmiyorum yani aniden düşen ve çıkan şeker hastalıgın ama
bu liste bana biraz çok geldi cnm ya
8 ögün çok fazlaa
evet ilk zmanlar herşeydne yiyeceksiniz herögünde ekmek yemelisiniz ama
snein araların 1.5 saatte birr
bi saglık sorunun yoksa ona göre degerendirelim bence menünü

görüşürüz kıslarr

ben 3 aylık bebeği olan ve emziren bir anneyim.acaba bu diyet bana da uyarmı???çok sık acıkıyorum ben ve emzirme döneminde malesef kilo aldım.94,5 kiloyum((

merhaba bend eemzirme dönemind ekilo alanlardanddım
sık beslenn ve aralarında mutlaka süt yogurtla meyve yee

tok tutar süt ürünleir hemd esüütn olur
bol dereotu yee
tokluk hissi verir bol süt yapar
2 incir 1 bardak süt 1 ceviz senin için çok güsle bir ara olur
süt ve ceviz tok tutar seni

kolay gelsin

evet ama abla 2 haftadır 1 gr bile veremedim
sırf uğraşmadım için dikkat etmedim için
bu hafta -2 kg vermem gerek 2 haftadır
veremedim için

dün fazla giremedim öğleden sonram ve akşam yatana kadar acayip yoğun geçti
öğlen sonu daha tam işlerimi bitirmeden annem babam ve yengemler geldi
onlar gittikten sonra komşum çay içmeye geldi(ben çağırdım öncesinden söylemiştim)
komşum gitti yemek işiyle uğraştım yemeğimizi yedik daha mutfağı temizlemeden
biraz dinlenip temizlemeyi düşünüyordum tam dinlencem derken kayınbiraderim aradı
kaynanam ve kayınbabamla bize geliyorlarmışsinir oldum resmen(zaten kaynanam ve kayınbabamı hiç haz etmem)neyse geldiler yüzümden düşen bin parça oturduk azcık meğer bunlar yemekte yememiş
saat 8.45 en az hemen kalkıp onlara yemek hazırladım istemeye istemeye yemeklerini
yiyip çaylarını içtiler gittikten sonra zaten mest oldum mutfağı bile temizleyemeden uyudum gece
ooff anlatınca bile yoruldum yahuu

bugünde fazla giremeyebilirimçünkü hem çarşıda işlerim var hemde kesin olmamakla beraber bir komşuya hoş geldine gitcez gerçi komşu işi daha tam kesin değil gitmessek burdayım zaten :87:

kızlar ben geçmişide okuyamadım o kadar yoğunumki şimdi kalkıp evi toparliyip hemen çıkmalıyım öğleden önce eve gelmliyimki çocuklar yemeğe gelcekler

günaydın kızlar kaç zamandır kollarımda bacaklarımda agrılarım vardı bugün aile hekimime gittim biraz faranjitim varmış tahlil yapalım şekerin mi düşük dedi zaten yapmıştı daha öncede benim şeker hep düşük doktor bey diye hatırlattım antibiotik ve agrı kesici verdi haftaya geçmezse romatizma tahlili yapacak inşallah geçer kızlar strestende olurmuş agrılar son zamanlar yogunum belkide ondandır

nehircim
hoşgeldin cnm nasılsın yogunsun sanırım

nilgün
küsmüyüz selam sabah vermiyorsun hiçç

hemde nasıl banucum dün akşam 9 da uyumuşum

Nehirim menün güzel de neden akşam yok
Öyle akşam yedirmeyecek bir şey göremedim ben :26:

evet canım ama akşam yemeği istemedi canım hiç çok yorgundum hemen uyumuşum gece 1 bardak süt içtim sadece

üzülme şekerim bu tür lafları hep duyuyoruz zaman zaman eee sonra sonucu görecek o laf söleyenler sen yılma yola devammmmmm

deryacımm kolay gelsin canım 1 oda 1 oda yap benimgibi her yeri bi anda dağıtırsan işin zor kolaygelsin kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…