günaydın kızlar kaç zamandır kollarımda bacaklarımda agrılarım vardı bugün aile hekimime gittim biraz faranjitim varmış tahlil yapalım şekerin mi düşük dedi zaten yapmıştı daha öncede benim şeker hep düşük doktor bey diye hatırlattım antibiotik ve agrı kesici verdi haftaya geçmezse romatizma tahlili yapacak inşallah geçer kızlar strestende olurmuş agrılar son zamanlar yogunum belkide ondandır
günaydın kızlar kaç zamandır kollarımda bacaklarımda agrılarım vardı bugün aile hekimime gittim biraz faranjitim varmış tahlil yapalım şekerin mi düşük dedi zaten yapmıştı daha öncede benim şeker hep düşük doktor bey diye hatırlattım antibiotik ve agrı kesici verdi haftaya geçmezse romatizma tahlili yapacak inşallah geçer kızlar strestende olurmuş agrılar son zamanlar yogunum belkide ondandır
özellikle pazartesi günleri misafir hiç çekilmiyor...dün fazla giremedim öğleden sonram ve akşam yatana kadar acayip yoğun geçti
öğlen sonu daha tam işlerimi bitirmeden annem babam ve yengemler geldi
onlar gittikten sonra komşum çay içmeye geldi(ben çağırdım öncesinden söylemiştim)
komşum gitti yemek işiyle uğraştım yemeğimizi yedik daha mutfağı temizlemeden
biraz dinlenip temizlemeyi düşünüyordum tam dinlencem derken kayınbiraderim aradı
kaynanam ve kayınbabamla bize geliyorlarmışsinir oldum resmen(zaten kaynanam ve kayınbabamı hiç haz etmem)neyse geldiler yüzümden düşen bin parça oturduk azcık meğer bunlar yemekte yememiş
saat 8.45 en az hemen kalkıp onlara yemek hazırladım istemeye istemeye yemeklerini
yiyip çaylarını içtiler gittikten sonra zaten mest oldum mutfağı bile temizleyemeden uyudum gece
ooff anlatınca bile yoruldum yahuu
geçmiş olsun canım...faranjit çok bitkin düşürüyor insanı..geçen ay ben de faranjitten 1 hafta yatmıştım..3 gün ateşim düşmemişti...kendine dikkat et...iyi dinlenmen gerekiyor..günaydın kızlar kaç zamandır kollarımda bacaklarımda agrılarım vardı bugün aile hekimime gittim biraz faranjitim varmış tahlil yapalım şekerin mi düşük dedi zaten yapmıştı daha öncede benim şeker hep düşük doktor bey diye hatırlattım antibiotik ve agrı kesici verdi haftaya geçmezse romatizma tahlili yapacak inşallah geçer kızlar strestende olurmuş agrılar son zamanlar yogunum belkide ondandır
canım geçmiş olsun ağrılar mevsim geçişindende kaynaklanabilir
gecmis olsun canim,ins en isa zamanda gecer agrilarin..
geçmiş olsun canım...faranjit çok bitkin düşürüyor insanı..geçen ay ben de faranjitten 1 hafta yatmıştım..3 gün ateşim düşmemişti...kendine dikkat et...iyi dinlenmen gerekiyor..
gecmiş olsun narincim
denizicm geçmiş olsun cnm
:
çokkk geçmiş olsun cnm ..Allah şifa versin ...
[ı]denizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn
yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün[/ı]
denizcim geçmiş olsun canım..
geçmişe hala bakamadm muhtemelen bakamıcam da..
banu sen spor yapabilmiş miydin canım ya hatırlayamadım..
spor yapmak şart ama ben sadece şu yni aldığım abrocketle 50 tane falan mekik çekebiliyorum o kadar o da bir işe yaramaz tabi en kötü haftada 4 gün 1 saat yürümem lazım..leslie de yapamıyorum çok yorgun oluyorum akşamları ama böyle de verilmez bu kilolar..zorlamam lazım kendimi offf
denizcim geçmiş olsun canım..
geçmişe hala bakamadm muhtemelen bakamıcam da..
banu sen spor yapabilmiş miydin canım ya hatırlayamadım..
spor yapmak şart ama ben sadece şu yni aldığım abrocketle 50 tane falan mekik çekebiliyorum o kadar o da bir işe yaramaz tabi en kötü haftada 4 gün 1 saat yürümem lazım..leslie de yapamıyorum çok yorgun oluyorum akşamları ama böyle de verilmez bu kilolar..zorlamam lazım kendimi offf
internette simit dıyetı dıye bı dıyet okudum hem guzel hemde kolay sızce mantıklımı bılen varmı bu dıyetı?
olursun canım sonuçta o kadar kilo verdin
şimdide konsantre olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?