80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun ağrılar mevsim geçişindende kaynaklanabilir

gecmis olsun canim,ins en isa zamanda gecer agrilarin..

günaydin kizlar.bizim tatil btiti sükür benim icin hafta yeni basliyo :) bugünde disarda islerim var onlari halledicem zaten bu havalarda evde oturasimda gelmiyo,o yüzden cok SIK giremeyebilirim ama aksamlari menümü paylasir cuma günüde kilomu paylasirim,sorun olmaz heralde

özellikle pazartesi günleri misafir hiç çekilmiyor...
haftanın başı zaten..tam temizlik günü...walla sen anlatınca ben yoruldum...
benim ev de aldı başını gitti...dün sadece süpürebildim....bugün devam edicem..beni en çok yoran da çamaşırlar...
yıka katla yerleştir...bitmiyor anacım...hergün aynı şey...
geçmiş olsun canım...faranjit çok bitkin düşürüyor insanı..geçen ay ben de faranjitten 1 hafta yatmıştım..3 gün ateşim düşmemişti...kendine dikkat et...iyi dinlenmen gerekiyor..

günaydınlaarrrrr şekerlerr çok mutluyum bu sabah tartıdaa tekrar 79 u gördüm... şişlik gidincee rahatladım ayoll dünyaa varmışş 1 kilo bile olsa insan kötü hissediyo

gecmiş olsun narincim

denizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn

yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün

çokkk geçmiş olsun cnm ..Allah şifa versin ...

selam kızlar yeni girebiliyorum..geçmişe bakamadım..Umarım keyifler yerindedir..
Bugünkü menüm:
sabaheynir,sosis
(yumurta kalmamış maalesef sabah farkettim)
ara:2 parmak sosis
öğle:sosis+ayran(dün köfte yapıp getircektim işyerine ama yapamayınca tembel işi yaptım)
ara:süt
akşam:tavuk döner,yoğurt
ara:meyveli yoğurt

canım geçmiş olsun ağrılar mevsim geçişindende kaynaklanabilir

sagol canım haklısın olabilir

gecmis olsun canim,ins en isa zamanda gecer agrilarin..

sagol canım inşallah geçecek

geçmiş olsun canım...faranjit çok bitkin düşürüyor insanı..geçen ay ben de faranjitten 1 hafta yatmıştım..3 gün ateşim düşmemişti...kendine dikkat et...iyi dinlenmen gerekiyor..

teşekkürler canım faranjitin bukadar etkilediğini bilmiyordum ateşim yok ama çok bitkinim nerde dinlenme canım yaa işe gelmeden olmuyor ki
gecmiş olsun narincim

sagol canım ablam

denizicm geçmiş olsun cnm

:

sagol banuşum inşallah bugün regli olurda kurtulursun sıkıntıdan canım

çokkk geçmiş olsun cnm ..Allah şifa versin ...

amin inşallah canım

denizcim geçmiş olsun canım..
geçmişe hala bakamadm muhtemelen bakamıcam da..
banu sen spor yapabilmiş miydin canım ya hatırlayamadım..
spor yapmak şart ama ben sadece şu yni aldığım abrocketle 50 tane falan mekik çekebiliyorum o kadar o da bir işe yaramaz tabi en kötü haftada 4 gün 1 saat yürümem lazım..leslie de yapamıyorum çok yorgun oluyorum akşamları ama böyle de verilmez bu kilolar..zorlamam lazım kendimi offf

sagol canım.benimde enbüyük derdim spor ya-pa-ma-mak :84:akşam eve yorgun git yemekti bulaşıktı çocuktu derken çok yorgun oluyorum bende

nihalcim evet cnm ben başlaıdm spora sabahları zorlansamda
6:!5 kalkıyorum 6:30 da yrümeye balşlıyorum işte 1 saat filan aslınd akoşmak istiyorum ama mümkün olmuyor hem soguk hemdeee yorgunum genelde
hızlı yürüyorum ama çok hızlıı koşamasamd aişe yarar diye düşünmüyoru

herkese selamlar kızlar nasılsınız okuldan geldim bende hemen 5 i 1 yerde çayımı demledim içtim kendime sadece yarım bardak makarna haşladım sayılsa sayılcak çok azdı ya neyse ona salata yaptım domates taze sağan roka ve maruldan yağsız limonladım makarnalarıda baharatladım mis gibi oldu kekik kuru nane karabiber pul biber koydum salatayla karıştırdım çok güzel oldu koyduğum yeşilliklerde çok tazeydi zaten ben çok beğendim tavsiye ederim kızlar hemde kaloriside az yani 1 paket makarna 5 bardak ediyor yani 1 bardağı 100 gram ben yarım bardak yaptım 50 gram yani paketin arkasına baktığımda 100 gram 357 kalori yarısıda 178 eder.. yani bi öğle yemeği için salatayla birlikte falan 250 bile etmez baya doyurucu.. amma çok şey yazdım böyle ya

internette simit dıyetı dıye bı dıyet okudum hem guzel hemde kolay sızce mantıklımı bılen varmı bu dıyetı?

canım o diyetler uydurmasyon simit zararlı bişey diyette fazla önerilmez sen normal sağlıklı diyetini yap bence..

olursun canım sonuçta o kadar kilo verdin
şimdide konsantre olursun

inşallah canım 1.gün gayet güzeldi

geçmiş olsun deniz ablacım çoktandır denk gelmiyoruz seninle diyet nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…