80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar size yazayım derken makarnanın kalorisi bakmaya gideyim derken tabağımdaki makarnaları unuttum bu iyi bişey hep derim buraya cevap yazarken çok yavaş yiyiyorum öğlenleri taktiğim bu

aranan suçlu geldi.
söylediklerinnde haklısın banucum. daha dikkatli olucam. ama yumurtayla daha doğrusu hayvansal gıdalarla pek aram yok

ben 3 aylık bebeği olan ve emziren bir anneyim.acaba bu diyet bana da uyarmı???çok sık acıkıyorum ben ve emzirme döneminde malesef kilo aldım.94,5 kiloyum((

canım benimde emzirme dönemim biteli 10 ay oldu ve benim aklım başıma anca geldi ne güzel sen şimdiden başlamışsın 14 ay emdi kızım ve ben doğumdan sonrada 5 kilo alıp 98 olunca başlamıştım biraz biraz diyete 88 e düşüp tekrar 93 derken şimdi tekrar ve daha bilinçli yapıyorum birde spor salonuna gidiyorum step aerobik yapıyorum haftada 3 gün ... ve şimdi 83 civarındayım... hedefime daha 23 kilom var inşallah eylül ekime kadar vermiş olacağım .. inanıyorum olacak bu topikte kal hep insan inanılmaz motive oluyor...
ayrıca süt olsun diye abartmanın hiç gereği yok bunu anlatım kaliteli şeylerden yiyip bol su iç en az 3 litre olsun ben inanırmısın günde yarım kalıp helva yiyordum emziremem korkusundan.... neymiş süt olacakmış zaten sütün varsa vardır ki en çok süt yapan şey su ve uyku... bu hormanlar uykuda inanılmaz çalışıyor... tabiki vaktin varsa...hele ilk 4o çıkmadan günde 1 litre meyve suyu içerdim yaa şaka gibi şeker depolaması anca yaniii neyse inşallah benim düştüğüm duruma kimse düşmez 29 yaşındayım ve kızım 22 aylık şimdi... herkes sormaya başladı 2. yi düşünmüyormusun diye ama ben bu kiloda hamile kalırsam sonunu düşünemiyorum diyorum ki önce zayıflayacağım sonra sigarayı bırakacağım sona 1 yıl zayıf çıtır çıtır geeceğim sonrada bebiş yapacağım inşalllahhh....
oldum olası aslında hep kilo problemim vardı ama artık yeter bu yaşta teyzeler gibi giyinmek artık zoruma gidiyor öğretmenim ve hep kumaş pantolon uzun bir hırka ve kış boyu sırtımdan çıkaramadığım kaban.... bir tane bile eteğim yok... içimde kalan o kadar çok şey varki bu kış herkes şu siyah elbiselerden giydi altında uzun çizzmeler.. ve benim nasıl içimde kaldı anlatamam.... çünkü çizme bile alamıyorum neden çünkü çizmelerin bilekten sonrası kapanmıyor.......

öfff resmen içimi döktüm sana cevap yazayım derken.. ama çok acı işte tarzının dışında giyinmek zorunda olmak .... yaşından fazla göstermek eşim beden eğitimi öğretmeni zayıf ama işte ben böyle OLMUOOOOOO.....

arkadaşım walla bildiğim hiç bir sağlık problemim yok ama işte kendi başıma yanlış bişiler yapmayayım diye ilk defa bu kadar kararlı bir şekilde kalıcı kilo vermek istediğimden diyetisyene gittim aylık 50 veriom sırf motivasyonum kaybolmasın beni kontrol edecek bir şey olsun diye bazen düşünmüyor değilim sizlerinkisi gibi menülerle beslenip kendim bişişler yapcam diye ama pes etmekten korkuyorum işte..

En güzel spor yürüyüş zaten canım en iyisini yapıyorsun da ben zaten sabah 07.00 de kalkıyorum 7.40 da evden çıkıyorum..en fazla sabah leslie yapabilirim ama akupunktur yapan dr bana dedi ki yağların yakılması 40 dk sonra başlar sen sabah yarım saat spor yaparsan sadece kondisyonun artar yağların yanmaz dedi..bu durumda akşamları mutlaka ama mutlaka ya normal yürüyüş ya da leslie yapmam lazım..En az 1 saat...havalar da bir düzelmedi ki akşamları eve gelp üstümü değştirip yürüyüşe çıkayım..istenirse yapılır gerçi..şu hımbıllığa bir son vermek lazım..Ama nasıl?işte tüm mesele bu..vücut bir alışsa sürekli isteyecek de..:2:

kızlar ölçülerimi aldım şimdi
göğüs:95
bel:78
basen:98
omzumuda ölçtüm oda 47 cm çıktı bana herşey yakışırı izlerken bi kadın söyledi benimki 52 cm diye ordan geldi aklıma

bugün gene deli oldum arkadaşlarıma ya zorla bana bisküvi yedirmeye çalıştılar yok diyetteyim diyorum sen neden diyet yapıyosun çok iyisin böyle çirozmu olcaksın öylesini kimse beğenmez falan dediler ben genede inat ettim ben 5 kilo daha vercem dedim kimsenin beğenmesine ihtiyacım yok dedim bitaneside 175 boyunda 50 kilo çok aşırı zayıf bana diyo ben senin gibi olmak için neler vermezdim herkes elinde olmayanı istiyor heralde

canım ya okurken işte dedim aynı ben ..hepimizin yaşadıkları aynı..ben de 33 yaşındayım..temmuzda çocuk yapmaya karar vermiştim ve antidepresan kullanıyorum..95.6 kg ile başladım 2 haftada sadece 1.5 kg verebildim..sonra baktım bu çocuk fikri bende inanılmaz bir baskı uyandırıyor..ben de baskı altında kilo veremem çocuk olayını ertelemeye karar verdim..Meğer nasıl bunlatıyormuş bu fikir beni resmen rahatladım ya...Önüne amaç olmadan zayıflamak..işte benim istediğim bu..amaç derken elbette amacım var ama sınırlı zamanda birşeyleri sonlandırma fikri kasıyor beni..zaten psikolojim yeni yeni düzleiyor kendimi rahat bırakıp ben de zayıflıycam ben de bu kış o güzel elbiselerden alıcam o giyemediğim çizmelerden giyicem..sonra da kendine güvenli, içidekileri oturtmuş ve mutlu bir şekilde hamile kalmayı planlıyorum Allah nasip ederse..O zamana dek menepoza girmezsem tabi

feryalim sagol canım.bende aynı senin gibi yeniden motive olmaya çalışıyorum.geçen haftadan beri elimden geldiğince kaçamaksız diyet yapmaya çalışıyorum suyu arttırdım su içemiyordum son zamanlarda 2.5 lt falan içiyorum. birde akşam yemeğinden sonra birdaha bişey yemiyorum.zaten ne oluyorsa akşam yemeklerinden sonra oluyor. hareketsizim yürüyüş yapabilsem süper olacakta bakalım oda olacak inşallah

nihal alemsin yaa ne menopozu daha çok gençsin hayatım hepimiz benzer duygular yaşıyoruz aslında .bende senin gibi kendimi kısıtladıgımda sonuç fiyasko oluyor.nezaman kafam rahat stressizim ozaman daha güzel sonuç alıyorum inşallah hepimiz keyifli saglıklı bi şekilde güle oynaya bu kara yaglara veda edeceğiz

aycan inşallah hedef kilona ulaşırsın canım sıkma canını içinde kalan ne varsa hepsini giyebileceğin günler gelecek yeterki sabırlı ol ve yılmadan devam et

sorma Denizcim ya valla herkes üzerime gelip"hadi hadi yap çocuk,geç kalıyorsun bak kaç yaş olacak aranızda ,bak sonra çok geç kalırsın, bakarsın sonra olmaz vs" diye diye böyle hissettiriyorlar ama ben de ne yapayım ....30 yaşında aşık oldum..31 imde evlendim..6 ay eşim işsiz kaldı..vs. işte anca yani..1 seneden ölmem nasılsa napayım..Önemli olan benim hazır olmam..

canım Allah gönlüne göre versin...hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah...

kızlar bugünlerde bende bi haller var...aşırı bi yeme isteği..
canım sürekli bişiler atıştırmak istiyor...
leblebi yedim...olmadı..
bikaç kuru üzüm yedim olmadı...en son baktım kızım masanın üzerinde bi topkeki yarım bırakmış..onu da yedim
havalardanmıdır nedir??nolcak böyle ya...yürüyüş falan da yapamıyorum...
aslında yürüme çok motive ediyor beni...canım hiç yemek de istemiyor o zaman..
ama imkanım yok işte...hem havalr yağmurlu..hem çocuklar
moralim çok bozuk...bu hafta veremem galiba bu stresle...benim temmuza kadar kesinlikle 70 olmam lazım yaaaaaaaa..........

kızlarrrrrr canlarım benim yaaa elimphia eflatun ilkayege eski arkadaşlardan görünnce heycanlandım yaaa herkesi çok özledim diyeti bırakınca burdanda kotum amaç saptırmama adına ama sizziii çokkk özledimmm ayrı kaldığım sürede 2 kg daha vaerdim artık 70 im ayyy çok özledim umarım herkes çok iyidir

canım Allah gönlüne göre versin...hayırlı bi zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah...
çok tşk ederim canım..Allah isteyen herkese versin..
Kendini çok strese sokarsan veremezsin canım sakin ol..gir duşa bir duş al duşun sonlarına doğru soğuk suyu aç ve o anda napıyorum ben ya deli miyim emeklerim boşa mı gitsin diye yüksek sesle bağır bak bakalım kendine geliyor musun gelmiyor musun

aralarda mı yiyorsun??nasıl iştah kontrolüne faydası oluyor mu??

ben de yiyorum aralarda hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını gideriyor canım..dene istersen..ben bir de yerken hımm diyorum şimdi bu mis gibi bir tavukgöğsü ...öle geliyo tadı valla

ilkaycımmm
tarçınlı yogurt çok ii ben yaklaşık 3 aydır belki daha fazla yiyorum aksatmadan
tatlı isteigni keisyor şekeir dengeliyor yag yakımınd ayardımcı
benim adetleirmide düzneledii
he rne kadar bu ay oamasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…